Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igaz, hogy egy nap késéssel :) , de mondtam, hogy itt kezdek reggel.

Tegnap néztem a születettet, ráadásul megjött, hulla vagyok:( Na, de majd túlélem ezt is :) Néztem a nagy fogyást is, hát a Zsófi nem volt szimpi. A vészhelyzetet meg szépen töltögetem lefelé a netről, így majd látni fogok mindent :)
Ma viszem a gyerekeket méretkezésre. Kíváncsi leszek Zsombi hol tart, de szerintem 12kg fölött.

Kniki!
Egerben sajna csak Spar van, Miskolcon a legközelebb, de utazási költséggel már nem érné meg a sütifaló. Viszont tesóm Pesten van, riasztottam :D Csak nemtom, hogy mindegyik üzletben van e, mert az akciós újságban nem volt benne :?


Csniki!
Dani jobban van? Nagyon ügyesen motorozik! Csak néztem, hogy milyen ügyes :shock:
Az orrát szerintem szívjad vagy fél percig, mert ha konkrétan az orrában nincs is váladék, de a légutakból kiszívja a porszívós.


Winnie!
Sajnálom, hogy Réka így viselte a távolléted :( Nálunk ez annyiban jó, hogy próbáltam mind a 2 gyereket apához is, és mamákhoz is szoktatni, hogy ne csak velem aludjanak el. Sosem lehet tudni, mi jön közbe (és most nem a bulikra gondolok, amivel lelki traumát okozok.... :? ) Jázi már le sem toj, de Zsombin még látok néha kételyt....
Jesszus, 570 tejcsi! :shock: És mit csinálsz vele? Leadod, vagy elrakod?
Örülök, hogy megúsztátok a dokit sírás nélkül. Tudják ezek a gyerekek, hogy mikor akarunk jót nekik :)


Rena!
Úgy tudom, hogy a csipkebogyó is allergizál, és valameddig nem lehet velük itatni. Amúgy a nestlétől kaptam vmi újságot, abban volt, hogy igen, az eper allergizál, de ők úgy készítik a bébiételt, hogy az allergizáló dologtól megszabadítják az epret, így nyugodtan adható babáknak. Inkább mégsem adom. Persze mindenkinek egyéni döntése :)

http://finomvolt.freeblog.hu/categories/Baba_kaja/

Itt az van, hogy 1,5 éves kor után, de inkább azért linkeltem be, mert egész jó oldal.

Nekem nagyapám Sándor volt, apukám József, szerettem volna (ha a férjem a Zsombor névre nem bólint rá), hogy a kicsi fiam Benedek legyen, de majd legközelebb :)


Ante!
Nem is tudtam, hogy ti is házikót vesztek. HAJRÁ!

Most mi is gondolkodunk könnyűszerkezetesben. Van valakinek vmilyen tapasztalata erről?

Falexa!
Nagypapa :( Mai egészségügy :twisted:


Kismama!
Nagyon szép kisfiúvá cseperedett Patrik! ÉS úgy látom, őt is megáldotta az isten hajjal :lol: GYere gyakrabban!!!
(és tudod, rossz gyerek nincs, csak eleven :wink: :lol: )

Én is mosom már Zsombi fogát, csak nem ilyen sima fogkefével, hanem nenedenttel. Asszem élvezi :)


Mi a házban mindenhová padlószőnyeget raktunk, pont a gyerekek miatt, sőt a konyhában is pvc van járólap helyett, mert ez csak nem olyan hideg, aztán később majd rakunk le azt is.


Ihianya!
Sajnálom, hogy Norbi beteg lett, és az éjszakátokat is :( Most biztos azért kel fel éjszaka, mert nem érzi jól magát.
Khm, khm, én hagytam sírni Jázit kb fél év át nem aludt éjszaka után..... :oops:


Őzi!
Kitartást a tanuláshoz, és egy kalappal a vizsgához! Nem irigyellek...


Tinu!
Sajnálom, hogy Tünde beteg. Te meg ne légy depis! :D Húúú, nekünk nem fájt a pocak az aszalt sárgabarackra, de azért akkor én is jobban odafigyelek.


Cic Lénájának és Őzi Leventéjének boldog hófordulót!

Kép


Ez meg most találtam, aranyos :)

Kép


Szép napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok csajok!

Petra naon forgolódott ma este is. Már kentem tegnap is dentinoxal, de lehet, h kipróbálom ezt a Vibrocil v Viburcil vagy mi a jó eget.

Őzi!! Jó hogy azért benéztél! Kéz és lábtörést a vizsgához!!! Na és BOLDOG HÓFORDULÓT LEVINEK!!!

Tinu!
Tündinek jobbulást!! Hasfájás is.. :( Bizti,h az aszalt bari? Mennyit adtál? Nálunk sem volt gond azzal.
Viszont tegnap raktam iciripicire sajtot a főzibe,este volt rajta 5-6 pötty és durrogott nagyokat.. :roll:

FAlexa!
Már kezdtem megijedni,h a hüvelykúp mégsem olyan biztonságos. De akkor jól van..! Mondtam már,h az ülése Mindszenten van? Már csak 25 km választ el tőle. Békéscsabáról Szegedre,onnan Mindszent,hétvégén Szentes!!
Na mikor hozzuk össze a talit? Nekem most megint nem jó a szombat,jövőhét sem.23-án volt kolleganőmhöz megyek,oda nyár óta készülök. Hétköznap meg már depi vagyok az egyedüléttől...

KNiki!
Köszi a receptet, tök másképp csináltam végül. Meg nekem rémlett egy kis méz és sör is. Amúgy apa 11-kor jött haza este, mert ügyeletes volt és persze volt is riasztás, szóval ma eszi meg.

Alexa!
Petrának is bent az ujja állandóan, utoljára a két alsó fog kibújás előtt csinált így! Meg a fülét is sűrűn bögyörgeti. Martinka azt nem?

Brigó!
http://babaszoba.vatera.hu/fp_sutifalo_ ... 79409.html
Itt is van egy, de azt hiszem postaktgel együtt már súrolja az eredeti árat. Tegnap láttam a vaterán 3800-ért,nyilván az már elkelt.. :(

omr
 
 


Rena: hát én jó nagy adag aszalt barit raktam a joghurtba. :oops: Valahogy eszembe sem jutott, hogy sok lesz. Nem tudom, miért, olyan hülye vagyok. :? Megpároltam, de szerintem így sem nagyon szedte picire a botmixer. Gondolom, túl sok rost ment be a pociba.
Nálunk a sajt pl. nem okozott gondot. Holnap kipróbáljuk a túrót is.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Tinu! Hát igen, 5-6 darabtól a sógornőm 2 éves lányának is megfájdult. Én 1-2-rakok,attól függ mennyi a kajcsi. 300 ml főzibe ált 1 van, de az is heti 1-2-szer. Hát remélem nem leszünk tejallergiásak.Úgy félek!! Most nyilván hanyagolom 1 hétig.Vettem Nestlé vmit,azt hittem joghurt,de nem az , hanem puding,86 % tejjel,úgyhogy azokat most szépen megeszegetem én. :) Pedig 8 hós kortól írja. Mi van azzal,h 1év alatt nem szabad tejcsit adni? Ezek a gyártók becsapnak engem! :evil:

omr
 
 


Sziasztokl!
Szokás szerint el vagyok veszve.. Intézzük a hitelt, közben Anna is lassan gyógyul, és meg dög fáradt vagyok az éjszakai kelésektől..

tinu:
Én éppen ma gondoltam rá, hogy újítok, és aszalt barit rakok a joghurtba. Lehet, ezek után meggondolom.. De mondjuk arra rájöttem, ogy nagyon keveset szabad rakni belőle, nagyon intenzív az íze. ..

Rena:
Ez a nestlés kütyü melyik fajta? Nem a babapuding? Azt mi esszük, Anna nagyon szereti. Én is imádom ,de sosem hagy, így csaka dobozt nyalogatom..:)
Kipróbáltam a krémtúrót, csináltam neki én :) Nagyon ízlett annának, megjegyzem nekem is, nem is fogok venni boltit, tudok én is olyat csinálni, legalább tudom mi van benne, és olcsóbb! :)

Ezzel a terhesség dologgal én is így vagyok. Nagyon szeretnénk már tesókát, de néha, amikor úgy kiborulok, mint tegnap előtt, akkor kicsit kétségbe esem, hogy vajon kettővel hogy fogom bírni, ha még ezzel az egy szem mákvirággal is néha kipucanok. Remélem megedződöm!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


A sajtot hogy adjátok? Mert Anna főzelékben öklendezik tőle. Ha belereszelem, akkor is nyúlóska marad...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: én reszelem. Ha forrón rakod a főzibe, akkor nyúlós marad? Én nem vettem észre. LEhet, én nem rakok bele annyit? :shock:
Hát magamtól nem jöttem rá, hogy csak 1-2 szem kell sárgabarackból... MOst már igen, csak szegény TÜndérkém sínylette meg. Mindegy, most már nem adok neki semmiféle aszalt gyümit egy jó ideig. Majd eszegeti a frisseket.

Kép
Kép
tinu
 
 


Mági! Én beleraktam mixelés előtt a forró főzibe, aztán mix,aztán olaj és még egy rottyanat vissza a tűzre. De tényleg! Sajtból mennyi az annyi? :roll:

Képzeljétek mit láttam az előbb!!!!! Petra jobb felső 1-esét!!! :D Áttört!! Na nem akarom elkiabálni,nem volt olyan vészes,mint számítottam. Gondolom megint pár nap és jön a bal 1-es is!

omr
 
 


Rena!
Jó,hogy kibújt végre a fogacska!Hát,a mai napunk extra nyügi,kínlódik Martinka.Ez a Dentinox nem a legjobb szerintem,mert úgy látom,lenyalja egyből az ínyéről,és akkor nem is hat.Csak fél órákat aludt,amúgy meg kettőt szokott.Le is megyünk hintázni,sétálni,hátha jobb lesz a kedve. :( Ja,néha piszkálja a fülét Ő is!
Vendég
 


Sziasztok, Sajnos nincs időm most visszaolvasni, délután elkezdtem, de most nem sikerül. Csak annyit.


Rena, Noémi,
Ezer bocs az összekeverésért, ez abból adódik, hogy nem olvasok vissza, hanem emlékezetből szólok hozzá. :oops:

Rena, hát ha rám vártál volna akkor a húsod már megromlott volna, de még jó hogy van másik Niki.:)))
Én annyit szoktam még, hogy mézes sörrel locsolgatom, vagyis ami lefolyik,azt visszakanalazom atetejére így gyönyörű pirosbarna lesz.
Egyébként meg sózom a pulykát, szúrok bele lyukat, és abba belerakom a szilvát néha barit, hogy szines legyen.


Csak ennyi, a betegeknek jobbulást, magunknak is.Dani sajna nem tud szopizni az ordugulása miatt. :((( Tegnap este éhesen feküdt le és éjszaka sem tudott enni.:(

csernusn
 
 


Rena: gratulálunk a 3. fogacskához! :P

Bazsi is tiszta nyűg egésznap ő is csak fél órákat alszik bár mi egyébként is hadilábon állunk az alvással.

Altatási módszert jót tud valaki, vagy ha eddig nem tanult meg elaludni egyedül akkor 2-3 éves korig nem is fog?

Hami: brokkolit, karfiolt és répát gőz felett megpároltam sajtot reszeltem bele aztán turmix, szerintem tök fincsi,de neki tuti nem fog ízleni.
Kenyeret margarinnal már lehet adnom?

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Megvolt a méretkezés. Zsombikám 80,5cm és 11,71kg Jázmin 20,6kg (!!!), 100cm és 28-as cipőt :shock: hord!

Délután baba-mama klubban voltunk. 1 hónap múlva gyerekdiscot szervezünk, egybe lesz kötve egy kis vásárral.Én csinálom a tombolát :)


Mági!
Igazán leírhatnád a krémtúró receptjét. Szeretnék én is spórolni :D


Rena!
Gratula a jobb felső 1-hez.

Nekünk meg már van jobb felső 4 is :shock: :)


Alexa!
Szerintem akkor is hat a Dentinox, ha lenyalják a gyerekek. Én tapasztaltam magamon :)


Falexa!
Nekünk azt mondta a védőnéni, hogy már mehet kenyér margarinnal, de szerintem még ti várjatok egy kicsit.


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Na, na mit vett az én hugocskám nagy Budapesten????




Igen, igen, a sütifalót 5290ft-ért, az utolsót az Üllői úti intersparban :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
brigó
 
 


CsNiki!Jobbulást a kis Daninak!Szegényke!Martinka is alig tudott szopizni amikor náthás volt,közben is kellett porszívózni az orrát.

Brigó!!Hatalmasak a gyerekek!!Gratula!
Sütifaló?Hú,de irígy vagyok!!!!
Te kipróbáltad a Dentinoxot?Nem is rossz ötlet!

Lányok
,ha gondoljátok,olvassátok el,a "Fogamzás"ban,a "Babát szeretnék"ben,a 620.oldalon lévő történetet!Nagyon durva! :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este jól sikerült, jól bekajáltunk, aztán meg sétáltunk egy jó nagyot apával ,kellett is, mert fullon voltam, meg még volt is időnk a kimenőnkből :)
Kicsilány meg mostmár egyértelműen "szivat", vay "zsarolni" próbál, vagy nem tudom, amikor látja, hogy elmegyek oltári nagy hisztit, sírást, panaszkodást vág le, hogy tök lelkifurdim legyen, meg megszakadjon a szívem, aztán ahogy elmegyek, elég hamar megnyugszik, és jól elvan anyuval, ma már vigyorgott is neki, és kimerészkedett az öléből :) tuti tudja, hogy lelépek, de ha látja, hogy elmentem, akkor felméri, hogy már nincs értelme tovább balhézni?!?
(ma kozmetikusnál voltam, jól megkínzott, de utána a masszázs no meg a kb 15 perc gondtalan pihi a pakolással bazi jól esett :) :) :))

Asztalt bari, én is 1-2 szemet raktam, én gyümibe.

Éjszaka, hát az elmúlt kettő közepes volt nekünk, volt 1-1,5 óra mindkét nap, amikor szegénykém folyamatosan köhögött, de előtte / utána aludt egyben 4 órát, ilyen már gé volt, mióta náthás.
Ma levitte ma körzeti dokihoz is, féltem ettől a nagy köhögéstől, meg a gégész is azt mondta, hallgassa meg hetente, amíg így köhög, de szerencsére tüdő továbbra is tiszta, demmi hurut, viszont értelmezve a gégész papírját, azt mondta, hogy az arcüregben van azért cucc, azért nem akar gyógyulni, és innen az antibigyós orrcseppel kb két hét a gyógyulás, infrázzuk, és ne nagyon vigyem ki 20 fok alatt, max naps erkély, a meleg párás levegő kell ennek a nózinak, hogy oldódjon a cucc...
hát az infra sem lesz kedvenc...

Enyémkislány ma csinált olyat, hogy odajött hozzám, rendesen feltérdelt, és mindkét kezével ráncigálta a gatyámat, hogy vegyem fel :) már eddig is poroszkált arra, de még nem volt ilyen egyértelmű, tök édes. Meg amikor apa megjött, nagy vigyorogva elindult felé, jó fél órát- órát mászott apjára, de aztán megint én kellettem. asszem most néhány npaja tetőzik a szep szorongás, most nagyon brutál...

tegnap este én is Vészhelyzetet néztem, és bár itt ültem a gép előtt, túlságosan lekötött a vészhelyzet, ne mtudtam mellette írni is :)

Brigó, rakok is, adok is, csak már csökken a kereslet ott is, ahol adok, meg nálunk is, a kínálat meg még nem csökken annyira :)gratu a sütifalóhoz! mi szerintem karira újítjuk be, vagy kérjük valamelyik nagyitól :)

Niki :( nekünk annyira még szerencsére nem volt dugult az orra, hogy ne tudjon enni :(

Mi az Viburcil? ill reklámlát már láttam, csak nem néztem, mire jó :oops:
Dentinox, hát enyémlány azt sem nagyone engedi, pedig akkor már majd be van laudva, de úgy sem engedi, hogy benyúljak a szájába... :? nem egyszerú a kiscsaj...

Rena, gratu a foghoz!

Fölkalexa, na ilyen altatós módszer nekem is kéne...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok! :P

Ez örület, hogy már megint milyen beteges front van, szegény babók!:( És persze szegény anyukák akik éjjeleket vagytok velük!:( Mindenkinek küldünk sok-sok gyógypuszikát és jobbulást kivánunk! :P
Ez az orrszívás nem egyszerű dolog, Veronika 4 hónapos volt amikor kellett neki és 2-3 alkalom után nem is sírt. Most meg nem beteg, de olyan mintha az orrán mégsem kapna rendesen levegőt-lényeg, hogy párszor porszívoztam (hisz máshogy még neki nem lehet tisztitani a nóziját), hát akárhányszor elkezdem már ordít. :cry: Sokszor még nem is csinálom, csak már előre fél-úgy sajnálom!:( Nem értem régen meg, hogy hogy bírta?! :roll:

Falexa!
Kár, hogy csak egy csíkod lett (vagy inkább jobb :roll: )

Brigi!
NA végre sikerült a sütifaló!Hipp hipp hurrá! :P :P :P
Ezt minden alkalommal elmondom,de hatalmas méretekkel rendelkeznek a gyerköceid! Gondolom nálatok akkor nem kérdés, hogy 1 éves korára eléri e a születési súlyának a 3 szorosát! :lol:
Hát nekünk esélyünk sincs rá, ha csak nem hízik 2 kg-ot 2 hónap alatt! (Na jó nem is bánom)
Tényleg töröd már a buksid, hogy hogyan ünneplitek Zsombi szülinapját? Tortát milyet csinálsz meg ilyenek?

Tinu!
NA már nem vagy depis? Mi volt a gond?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Ilgya! Küldtem mailt. Remélem megkapod. Köszi előre is a figurákat.

Alexaa!
Nagggggyon durva ez a sztori. Sík ideg lettem tőle. Konkrétan remegek. Annyira pofátlan emberek vannak, nem is gondolná az ember, hogy valaki ilyet képes megtenni. Egy NŐ!! :evil: :evil:
Sajnálom a csajt, aki kölcsönadott, neki pont a nyugi kellene most nem ez az idegbaj. Erről ennyit. Tiszta KÉKFÉNY!

Brigó!
Hát én 10 és fél hónapja csinálom ezt a nem alvós dolgot. Kicsit fáradt vagyok. A legtöbb amit egyben aludt este 10-től hajnali kettőig. Ez kettőször fordult elő ez alatt a pár hónap alatt. Sajnos. A lányom két hónaposan már végigaludta az éjszakát. Az után ez hihetlen nehéz. Talán a többgyerekesek akik még nem írtak megírhatnák hol rontottam el, vagy elrontottam egyáltalán?

Tegnap is százszor fenn voltam, legalábbis úgy éreztem. Olyan, mintha nem is aludnék. És ez nem csak a nátha miatt van, mert előtte is pocsékul aludt.

Na, ennyit a panaszból. Jó éjszakát mindenkinek, NEKEM IS!!!!! :D

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


IGen Winnie, amit írtál az tuti úgy van! A gyerek van annyira okos, hogy tudja kinél mit lehet és meddig mehet el. Tudja, hogy anyukáddal is jól el tud lenni, dehát te vagy neki a favorit, ezért hisztizik. Nálunk néha ha fáradt ugyanez van apával, ha nem megyek rögtön vissza, akkor beéri apával is! :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na még azt akartam nektek elmesélni, hogy gondoltam egyet és elvittem a kiscsajt babaúszira! :D Végre! :D Már tavasszal is szerettem volna, de apa nagyon félt a fertőzésektől, most is, de most már mégis csak 10 hónapos! Hár remélem hogy nem lesz semmi baja! Nem volt egyszerű a dolog egyébként, mivel busszal mentünk, gyerek a kenguruba elöl, hátizsák hátul és útra keltünk!:) (Persze Pestieknek ez a macera gondolom nem ismeretlen) Na és a lényeg, hogy Veronika zabálni való volt, úgy tetszett neki az úszás és a pancsolás hogy csuda, :P Most voltunk először de már merítette az oktató! Hát semmi sírás, semmi hüphüp.Végig vigyorgott, labdát szorongatott a kezében és nagyon élvezett minden feladatot. Én most nagyon lelkes vagyok, amig jó idő lesz, addig vinni szeretném. :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi: majd számolj be róla, hogy mennyire jött be a sütifaló. Tünci is megkapta anyóséktól. Nem mondom, hogy sokáig leköti. :? De azért elrángatja egy ideig.
A depim szerintem a nemevéstől, nemalvástól volt és attól, hogy úgy éreztem, képtelen vagyok uralni a helyzetet itthon. Nem megy a háztartásvezetés. :roll: Valami mindig elmarad, állandóan az az érzésem, hogy rendetlenség és kosz van. Ráadásul ilyenkor rámtör az engem senki sem szeret érzés. Sajna több barátnőm is "elvesztettem", mióta gyerekem született. Valahogy megritkulnak ilyenkor a barátok. Meg néha észreveszem, hogy másokat is mintha mindig én keresnék telefonon. :?

Ihianya: és még nem jöttél rá, hogy vajon mi miatt kell? Nekem még mindig az a meggyőződésem, hogy Tünci az emésztése miatt. Mindig akkor ébred fel, ha morog a pocija és pukiznia kell. Ma pl. egyben átaludt 8 órát. Ilyen nagyon ritkán van. Szóval nem hiszem, hogy rossz szokás lenne, mert változó, hogy mennyit alszik egyben.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Petra negyed 9-től negyed 8-ig egyhuzamban aludt! :shock:
Nem tudom az hatott-e,hogy a cumi tövét kentem be dentinoxal,mert az esti kajcsin mindig bealszik,de mielőtt leteszem,kell a cumi a szájába,viszont kenegetéssel nem akartam zaklatni,még visszaébredt volna véletlen,szóval a tövére kentem,hogy pont a felső ínyére essen a cucc. Szinte én ébresztettem a zörgésemmel. Én viszont többször fent voltam hallgatni,hogy lélegzik-e.. :)

Brigó! Gratula a sütifalóhoz! Na meg a súlyotokhoz. Nem semmi a tappancsmérete sem Jázinak,húú!

Noémi! De jó,hogy voltatok babausziba! Irigy!! Hozzánk 50 km-re van legközelebb.. :cry: Na majd jövőre strandolunk sokat remélem! Már látom a lelki szemeimmel a kis fidrifodri strandbugyiba Petrát a kis homokozójában csücsülni! :D

Winnie! Kozmetikus miatt irigy-irigy!! Sztem én majd Fölkalexát megkérem egy masszázsra is... (Bevállalod azt is Alexa?) Bár ahogy kirügyeztem az utóbbi időben, 2 órahossza nyomkodás is lenne belőle. :cry: :? :cry:
Viburcol kúp:
http://www.pirulapatika.hu/240040393/betegtajekoztato

Fölkalexa! Kérdés eggyel fentebb!! Altatáshoz max altatódalt,verset tudok neked küldeni,nem tudom bevállna-e. Levendulaolajat már nem használod? Mosd ki a rácsvédőt,paplant,lepedőt levendulás valamivel,hátha. Nem jut eszembe más. Max ez a Viburcol. Kata Szabijának (tudod szobatársam volt) bevált.

Tinu! Barátok. :cry: Na ja, mióta mi Szentesen lakunk,mintha a világ végére költöztünk volna. Csak anyu talál el ide.. Se rokon, se barát, Fölkalexát kivéve! Na jó, néha néha eltalálnak. De amúgy meg minden buli Mindszenten van,ahol minden barát is, szóval logikusan odamegyünk.Hál istennek,attól hogy ritkán talizunk, nem veszem annyira észre a változást. Vagy csak én nem látom? :?
E-mailen,sms-ben, iwiwen tartjuk a kapcsolatot.
Nem evés miatti depi: Teeeljesen együttérzek!!! Én akkor vaok a legidegesebb,mikor éhes vagyok!! Mikor terhes voltam,duplán kijött, már vízzel is lelocsoltak,hogy lenyugodjak,mert olyankor oszt kiabálok!!! :D Na ezt Petra örökölte,nem tűri ha üres a poci.

Hú, szófosásom van.. :oops: Dugultam,bocsi.

omr
 
 


Jaj, ne hari, Brigónak akartam a sütifalós kérdést. :oops: Noéminek meg a többit. :)

Rena: ez nálam is így szokott lenni (ma nem kivételesen, bizti, már fáradt voltam), hogy ha sokat alszik egyben a lány, akkor én vagyok fent és benézek hozzá. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Brigónak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Tinu!
Szívesen beszámolnék, de nekünk nincs sütifalónk én csak a Brigiének örültem! :lol:
Szóval nehéz a fogyokúra? :( Azért ne vidd túlzásba!

Én is érzem azt, hogy a barátnők elmaradoznak mióta a Veronika megszületett. Most már talán más dolgok érdekelnek minket mint őket. A baba témáról napokat lehet beszélni, viszont annak akinek nincs gyereke csak egy darabig érdeklődik.
Nálunk szerintem inkább az a baj, hogy nagyon messze lakik szinte minden barátnőm, mivel dolgoznak és ugyanúgy családi életet élnek, nincs idejük meglátogatni. Én szívesen mennék, de gyerekkel már nem egyszerű utazni. Szerintem ne légy rest telefonálni, ők lehet a munka mellett észre se veszik, hogy már mennyi ideje nem is beszéltetek, míg te egyedül vagy többször vágysz a társaságra.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na ezt így akartam: :oops:

Brigónak nagyon boldog névnapot kívánunk! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Szerintetek a cukkini és az alma mennyire megy egymáshoz? :roll: Csak mert ez van itthon és kéne valamit csinálni belőle a Veronikának!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!
Alexa:
Hát elolvastam amit mondtál.. nagyon durva! mondanám, hogy beteg a csaj az előző elvesztett baba miatt, de akkor nem pénz akarna kicsalni, hanem egyszerűen mindenkivel elhitetni, hogy terhes! :evil:

brigó:
krémtúró: a 250 g-os túró felét elkeverem egy fél pohár natúr joghurttal(kicsit kevesebb is elég), egy almát, vagy banánt belereszelek, egy kis fahájat bele, és összeturmixolom. Lehet bele kekszet is tenni, vagy bármilyen gyümit. Annának nagyon ízlett! Magunknak is csináltam, csak a miénkbe vaniliáscukrot is tettem:)

Tegnap voltam nődoki bánál, és azt mondta, januárig spontán próbálkozás, ha nem sikerül pocakosnak lenni, akkor megnézzük van-e peteérésem, kell -e megint stimulálni gyógyszerrel, és akkor újra belevágunk. Ja és plusz Apa vizsgálata is!
Hát nagyon remélem, hogy házi berkeken belül megoldjuk a hugit :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Tegnapi kajám ismét mehet a kukába. Mit adjak neki enni?
Ma megyünk védőbe, majd dokinénit is megkérdezem.

Rena: masszázs is ok csak vki. vigyázzon Bazsira mert azt azért csak jó lenne nyugiban csinálni. Rám is rámférne egy alapos arc tisztítás csak rá kellene szánni magam.
Na megyek vasalni amig alszik a baócám!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Álompor helyett citromfüvet használtam. Este ittam egy pohárral az belement a reggeli tejbe és láss csodát tök jót aludt a gyerek nem nyűgös friss és üde.Megyünk is sétálni!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Mági!
Tök jó ez a krémtúró recept. Majd kiprószálom.
Kishugi?? Szóval csajszit szeretnétek megint? :) Amúgy titkon én is. Egyrészt,mert már rózsaszín a fél lakás Petra cuccaitól.. :roll: másrészt meg én naon jól elvagyok Petrával, olyan igazi csajos,cukipofa.
Na most ennyi. Itt áll mellettem, és állandóan az Univeres csupajós babának rötyög ott fent a bal sarokban. Már nem először!!

BRIGÓ! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

omr
 
 


Fölkalexa!
Rossmannba most 399 minden babatea. Én meg nem vettem,ott volt pedig a kezemnél. :roll:
Jó sétikát! Petra is megszerette a sétát,mióta ilyen hüsi az idő. Sapi,kabát,pléd és végigdumálja az utat.

omr
 
 


Ja! Noémi!
Cukkini alma naon is passzol!!! Fincsi!
Ugye te kérdezted? :oops:

omr
 
 


Ma fogok először bébiszittelni, a lenti lány (Piroska) felhozza a Pankáját amíg felporszívóz felmos. Hogy rendesen feltudjon takarítani.
Reméálem elbírok két egyidős gyerkóccel.Smile))

Ezt már később írtam:
Na 10-kor jött a "Kisvendégem", Dani 11-kor mondta be az unalmast és alszik, Panka, meg most 3/4kor. Azért izgultam, de nem verekedtek össze, és jól elvoltak, én meg jól leizzadtam.Smile))
Dani szerencsére már jobban van, bár reggel szívtam az orrát, meg mielőtt jöttek, meg a gyógyszert is adom neki, de tud szopizni már, és ez jó.
Egyébként mindennel befújok előtte és jön is valamennyi, de szerintem sokkal többnek kellene....és érdekes, hogy reggel porszívóztam, és utána ha a pumpással jól dugom az orrába, olyan sűrű trutyicsíkot hoz ki, hogy csak na....
A Piroska mondta, hogy neki más a fejkiképzésse van az orsszívónak, nem csúcsos, hanem gömbölyű, lehet hogy ezért nem tudom olyan jól kiszívni, mert nem tudoom pontosan irányítani....


Reggeli;
Mivel este megint le kellett fejjek, mert átaludta az etetést, így reggel főztem kukorica grizt anyatejbe, hozzá reszeltalma, nekem is bejött, főleg, hogy nem éreztem az anyatejet benne:)Annyi azért nem volt.Smile

Brigó Boldog névanpot kívánok neked!!!

csernusn
 
 


Jaj és nem is meséltem, hogy Dani tegnap délben z etetőszékben aludt el két evés között.:))) Vagy meséltem már??? :oops:

csernusn
 
 


Siker: a tegnapi főztömet ma is felszolgálta és kb. 100-at evett belőle,de csak úgy volt hajlanó enni ha ő is segíthet így persze még a fülében is kaja volt. Kép Kép

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Rena:
hát igazából tuti nagyon örülnék egy kisfiúnak is, de egyáltalán nem bánnám azt sem, ha hugija lenne Pannának. Érdekes ez, mert amíg terveztük Pannát, és terhes lettem ,egészen a 10. hétig el sem tudtam képzelni, hogy nekem lányom legyen, azt hittem nem is tudnék mit kezdeni vele. Aztán a 11. héten már tudtam, hogy nekem tuti lányom lesz. Be is jött :) Most pedig annyira élvezem ezt a lányos anyaságot, hogy nem bánnám, ha még egy csajszi lenne a családban, úgy aztán már teljes nőuralom lenne :) Megint csak lányneveink vannak (szerintem nem véletlen) :) na meg aztán , ahogy te is írtad, praktikussági szempontból a lány lenne a nyerő, tele vagyunk lilával és rózsaszínnel....:) A szobáját már direkt nem festetjük luilásra, pedig a levendula úgy tetszene...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


fölkalexa,
:lol: NAgyon tuti a maszatos kép :lol: :lol: :lol:

mágnes,
wooow, hajrá tesó!!! (mi az az apa vizsgálat :oops: ?)

Képzeljétek ma d.e. voltam dokinál, és láttam a kis mütyűrt uh-on :lol: VAgyis valami foltocskát, ami a petezsák :lol: Izgi...megint kezdődik minden előlről... Jöv. hétem megint doki, akkor már vszinű lesz szívhang.

Dalmi legújjabb "szokása" : napközben csak babakocsiban alszik.... Őrület...mindig függ valamitől :( Télen pl. mit fogok vele csinálni????????????
Vendég
 


Bacilivi! Mütyűr! :lol: :lol: :lol: Szerintem váltsd is le a vonalzódon a kistesó szöveget mütyürre. Ez nagyon tetszik!! :lol:

Fölkalexa! Gratula a kajcsihoz! Jaj de jó már látni Bazsit!!! Nagyon tuti a maszatos kép! Az a jó,ha segíteni akar! Gyorsan önálló lesz akkor,gondolom. Most olvasom iwiwen,h szombaton összeröffenés a Birkába. :) Hát ez nekünk most :evil:

Szerintetek hány km/h-val megy egy babakocsi átlag tempóban? :roll: Kiszámoltam kocsival 2,5 km a Lidi,nem tudom mennyi idő alatt érnék oda Petrával. Hogy is volt? t= s/v? :roll:

omr
 
 


Voltunk védőbe 7900g és 69cm szépen növögetünk lassan,de biztosan.

Rena: mi sem megyünk a Birkába szombaton, mert vacsizni megyünk Bettináékkal Algyőre a halászcsárdába. Már 8 hónapja kívánom a Szegedi sülthalat. Azon a hétvégén akartunk elmenni halazni mikor a gyerköc születet ez akkor nem jött össze hátha most igen.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést :)

Alexa!
Elolvastam a másik topicot, nem semmi. Aztán egész du. a csajszinak a hozzászólásait, történetét olvastam. Ilyenkor gondolok arra, hogy milyen mázlista vagyok. Jaj, és szoktam olvasni a 2007. őszieket, mert ismerős van köztük, és most írta az egyik csajszi, hogy meghalt a baba :( Pedig már úgy volt, hogy holnap jöhetnek haza a kórházból...


Winnie!
Örülök, hogy jól telt az estétek. Még sosem ettem olasz kaját :oops: Úgy látom Réka nem szereti, ha ellógsz otthonról.
Én a dentinoxot rá szoktam nyomni fültisztító pálcikára, és amikor Zsombi meglátja, már előre tátja a száját.


Noémi!
Én már idegeskedek, hogy nem e valamit rosszul csinálok, azért ekkorák a gyerkőcök. Persze aztán próbálom nyugtatgatni magam, hogy nemcsak a súlyuk nagy, hanem centiben sem kicsik.... Még a szülinapon nem gondolkodtam, de tippeket várok :)
Szuper, hogy ilyen jól sikerült a babauszi. Csak így tovább!!!


Ihianya!
Szerintem nem rontottad el sehol, egyszerűen ilyen tipus Norbi. Nekem Jázi volt ilyen, szerencsére Zsombi nem. De Jázi most is nagyon pörgős, le sem lehet lőni, iszonyat mennyi energiája van, most már napközben nem is alszik. Pont tegnap kérdeztem a védőnőt, hogy ez baj e, azt mondta nem, de azért legyen pihenés, ha alvás nincs is. Én már tiszta idegroncs voltam a sok nem alvás miatt, ezért döntöttem a drasztikus megoldás mellett, hogy hagyom sírni. Persze előtte minden létező dolgot kipróbáltunk, de hiába.


Tinu!
Jó, majd beszámolok. Mindenesetre nekem tetszik :D


Barátnők. Pl. egyikőjükkel alig beszéltem, találkoztam, pedig az anyukája is velünk szemben lakik, amióta babát vár, már többször jelentkezik :)


Mági!
Köszi a krémtúrós receptet!!
Hajrá a hugihoz!!!


Rena!
Nagyon szép a csokor, köszi!


Niki!
Aranyos lehetett Dani, hogy elaludt az etetőszékben. Egyszer Zsombinak is sikerült, én gonosz anya úgy kacagtam rajta... :oops: :)


Falexa!
Nagyon jók a képek Balázsról! Meddig "takarítottad" szegénykét? És mi jót evett?
Szombatra előre is jó étvágyat!!! :lol:


Livi!
Kicsit irigy :) És Mütyűrt kisfiúnak vagy kislánynak szeretnétek?


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Hát lányok, fáj mindenem...
Lidiig nem merészkedtem, kb fél km volt hátra. A 2 km-t 25 perc alatt tettem meg oda,vissza 35 volt.Szóval oda 8 km/h-val mentem. De közben szédültem már, szomjas lettem, a derekam meg majd beszakad. Gesztenyepürével nyugtatom most magam. :roll: Na többet nem megyek 4 km-es sétára, majd ha lesz bicajülésünk,megyünk együtt Lidibe,addig tutkó nem! :?

omr
 
 


Brigó: Boldog névnapot kívánunk mi is!

Rena: tényleg, én is locsolgattam mézes sörrel, csak ez már elfelejtődött, még jó, hogy te jobban emlékeztél. Akkor még követtem Niki receptjét rendesen. :D :D :D :D :D

Mági: szorítok! De jó, hogy többen is belevágtok már most!

Képzeljétek, tegnap voltunk Állatkertben! Nagyon élvezte a csajszi, én azt hittem, hogy nem fogja ennyire értékelni a dolgot még, de majdnem mindent megnézett. Az óriás papagáj viszont asszem nem lesz a kedvence, úgy megijedt szegénykém. Pont ott álltak apával, amikor odarepült feléjük és baromi hangosan rikácsolni kezdett! :roll: De a többit nagyon élvezte.

Viszont mi is kezdünk beállni a rosszul alvó-nyűgösök közé. 2 napja hiszti van, ha este berakom a kiságyba, üvölt, sír, minden. Ki kell vennem, aztán még játszunk, és már amikor majd összeesik, akkor lehet csak visszatenni. Mondjuk ma elaludt rendesen, és remélem nem ébred ma túl sűrűn. :roll:

Kép
kernico
 
 


Na most olvastam csak teljesen vissza:

Noémi:
Tök jó, hogy ti is élveztétek a babauszit, szerintem nagyon jó dolog. És igen, valahonnan ismerős a közlekedés is! :lol:

Tinu:
ugyanezért szoktam én is ideges lenni mostanában, hogy úgy érzem, minden kicsúszik a kezem közül, soha nem tudok végezni a dolgokkal, valami mindig kimarad. Soha nem voltam rendmániás, de most idegesít, ha nem tudom elpakolni a cuccokat, és csak gyűlnek, ...
és nállunk is elmaradtak a barátok, legalább is, akinek nincs gyereke. Azért hiányoznak, de gondolom ez szokott másnál is lenni. Nem szeretik a gyerekszagot biztos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Nagyon boldog névnapot Brigó!

Nem tudok visszaolvasni, holnapra hagyom. Sajna a Csanád is lebetegedett, először csak náthás volt, aztán két napig tiszta láz, már gyógyulgatunk. Velem aludt a nagyágyon, nem volt szívem beleraki a kiságyba, apa éjszakás, így elfértünk, meg állandóan nézegettem a kis fejét, mennyire meleg, éjjel hűtőfürdő, meg hasonló rondaságok.

A kis betegeknek jobbulást!!!

Rena: valami babakocsis rekordot akartál dönteni, nem semmi?

Livi: napközben Csanád is babakocsiban alszik sajna sokszor.

Mági: esetleg van egy módszer, a baba nemét lehet befolyásolni, ami állitólag bevált, ha érdekel. Én is csak olvastam róla!
http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm

KNiki, Tinu: már én is feladtam, nem megy főzés, takarítás, vasalás valami mindig kimarad, tiszta rumli a lakás, nem tudom beosztani az időmet, a gyerkőctől nem veszem el az időt, inkább akkor csinálgatom amikor alszik, olyan jó vele játszani.
Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Barátok, hát nekem elég sok gyerekes van, vagy aki legalább tervezi, a gyerektelenek közül, ja van, aki elmaradt... :( azt én is tökre sajnálom. de az viszont tök jó, hogy nagyon sok kisbabás van a környezetemben, azok meg maradnak, van téma...
de tök furi, 3 hete, amikor volt az a munkahelyes "osztálytalink", voltak gyerekesek és nem gyerekesek, és tökre ementén alakult a beszélgetés...

Livi, Réka is mostanában csak babakocsiban napközben. Én most - hogy levegőre nem nagyon vihetem - behoztam a lakásba a babakpocsit, nem így náthásan akarom ríkatni és kiságyba szoktatni...

na, elfelejtettem az előző oldalt... de apa kész van, így most ennyi... :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, Mági, én is tökre örülnék még egy kislánynak, bár elvileg először fiút szerettem volna, egész addig, míg terhes nem lettem :)
Bár ki tudja, mert ha még egy lány, akkor most tökre úgy gondolom, tudom, hogy hülyeség, hogy Rékababa annyira édes, és tudunk-e még egy ilyen kis tündért csinálni :oops: :lol: , fogom-e tudni ugyanígy szeretni. Míg ha fiú, akkor nincs ilyen gond, mert az tök más...
Többgyerekes anyukák, nektek is voltak ilyen gondolataitok? vagy ez majd adódik magától, és nem lesz ilyen gondom? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Kicsit álmos vagyok, úgyhogy csak olvastalak titeket!

Egyelőre annyit, hogy:

REna!
Nem tudnál busszal elmenni a Lidlbe? Petrát kenguruba tennéd, csak ne vásárolj sok mindent!:)
Azé jó kiszámoltad a sebességed! Tudod, hogy ezzel hány kaloriát égettél el? (Ha kivi vagy, utána nézek-ma olvastam róla)

Kernico!
Szóval ti is kedved kaptatok az állatkerthez! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!:)

Sziszi!
Csanádnak jobbulást!:)

Na majd holnap jövök!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


ÉÉÉÉÉÉÉÉS Igen!!!!

Itt vagyok! El is olvastam mindent. Nem jegyzeteltem, úgyhogy majd fejből.
Az előző körben felirtam a témákat, azt, hogy ki vetette fel az nemigen fog menni, az hogy mit akartam írni az is kérdés.

Előbb a friss, amíg még emlékszem:

Nagyon köszi a sok köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok, erre sajnos én nem vagyok alkalmas.
Aranyos persze tudok lenni.... :D :D

Bőgés amíg anya el nem megy. Az első gyereknél sokat segített, amíkor beleképzeltem magam a helyébe, akkor soxor rájöttem, hogy nem anyaszivatás a célja. Amikor látszik rajtad, hogy el akarsz menni, akkor ő nagyon rosszul érzi magát. Nem akarja, hogy elmenj és egy módon tudja kifejezni, azzal, hogy sír. Ráadásul még eredménytelen is, mert tudja, hogy ez nem jön be, mégis nélküled lesz. Addig amíg ott vagy addig másra sem tud gondolni, hogy mindjárt elmész. Amikor elmentél már nincs mit tenni, felesleges tovább gyötrődni. Akkor kiderül, hogy nagyival is túllehet élni.
Azért vannak gyerekek, akik ilyenkor pl nem esznek...

Elalvás: senki semmit nem tud elrontani, aki kielégíti a babája természetes igényeit. A gyerök aki nem tud egyedül elaludni, annak az idegrendszere még nem elég fejlett hozzá. Anmelyik cumival, macival, pelussal alszik el, az sem egyedül alszik. Csak a természetes igényét nem anyával, apával, hanem magától választott módon, vagy rákényszerített módon egy tárggyal helyettesíti.

Az, hogy az egyik gyerek ilyen a tesója meg másmilyen az tök természetes. Nekem mind a 3 ezerrel különbözik. A nevelési technikáink nyilván gyakorlottakká váltak, de pl már nem gondolkodunk rajta annyit, ami nem biztos, hogy jó. Pl, amikor a 4 éves hisztizik. Most olvastam egy cikket róla, apának is meg fogom mutatni... :?

Cicin elalvás. A gyermekeim közül a legifjabb kifejezetten nem aludt el cicin sose 1 hónapos kora után. Néha. Alvás előtt szinte mindig van szopi, azaz naponta többször is, hetente egyszer alszik el rajta. PL MA ESTE!!!
Szóval tejmennyiséggel nem nagyon függ össze....

Winnie!
Ez nem semmi. Rendesen fájhatott. AVENT? Hát ugye a minőség... :D

Brigi!
Szép nagy mindkét deded!
Hát még a rendetlenítő képességük!

Rájöttem, hogy a gyerökkel egy lakásban akkor tudok valami mást csinálni, ha a)szerencsés a csillagzat, b) ha van valami határeset helytelenkedés amit hagyok neki. Ezért a gyerekszobában a helikoptereket lehet szétpakolni, a sajátjában a komplett kosarát (nem is érdekes), az előszobában a használt újságokat, a nagyszobában az összes csipeszt, persze ő az iratokat és a növényeket akarja, a hálónkban az arcfestékeket (úgy sem használom), dezodorokat.
Egyébként akkor van teljes kussban, ha ellóg magától egy másik helyiségbe, és ott lehetetlen, káros, veszélyes dolgot csinál.
Mai top: csend, gyanakodva osonok, majd megtekintem, amint a környezetvédő lányom kibontott egy használt pelust és épp a nem emésztett tápanyagokat reciklálja.... :shock: :oops:

Tinu ezektől én is depis szoktam lenni. Mert dettó így érzem. És van, aki két gyerekkel még látogatott, három már sok. Vagy gáz a csecsemő... :?:

Lássuk a jegyzetet
Petra, Rena! Mindenkinek sok-sok boldogságot!!! :D

Főzés: csak akkor fogok neki, ha legalább 3 gyerek itthon, mert akkor kettő lefoglalja a harmadikot. Probléma, amikor mindenki segíteni akar és ezért behozzák a kicsit is a talpalatnyi konyhába. Ilyenkor türelmetlen és kiabálós leszek. Nem is főzök gyakran. Hanga mikrós kajákat szokott kapni. Szokott volt. Elromlott a májusban vett mikrónk. Grrrrrrrrrrrrr! :twisted:

Tészta: a durum csak búza és víz. Azt eszik nálunk a csaj. A pizzázóban megkérdeztem, hogy miből van a tészta. Mint a kenyér. Eheti nálunk. A feltét...

Helyzetgyakorlat: mit tennétek, amikor három gyerek van a kádban de még senki nem fürdött, amikor.....
A legkisebb belekakil a vízbe, nem keveset. Ettől a nagyok sikítva, de nevetve menekülnek, de vizesen koszosan és kicsit kakisan nincs kijövetel, a legkisebb csúszásgátlója alá bemegy a cucc, miközben leengeded a vizet és a csajszi csak állni akar....

Megoldás nálunk: fiúk állnak a kád szélein nagy terpeszben, támaszkodás a falon és szurkolnak Hangának, aki a csaptelepbe kapaszkodva áll, amíg kimosom a kádat. Vicces volt és nagyon hangos. Ahogy a fiúk ordítottak....

A tanfolyam látogatás jól sikerült, Hanga anyatejet nem iszik iszókából, nagyanyukája egyfolytában etette mással.
Utána két éjszaka nagyon vacak volt, aztán jobb, most ismét tré. Nem kicsit. Egész hajnalt átnyavajogja, cirka 4 órán át. Remélem csak a foga.

Jajj ez a sok takonykór! Gyógyuljatok hamar!!!

Kismama! Nagyon szép a fiad!

Mi nem aggódtunk, hogy a másik fiunk vajon mennyire fog sikerülni...

Rena!
Még valamit akartam írni , de elfelejtettem...
:?

Ébred,
Csááááááááá!

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Tinu, hol vagy? Ilyenkor már rég be szoktál jelentkezni!


Snoopy!
Húúú, a fürdős sztorin jót nevettem. :) Jázi csak egyedül fürdött, amikor belekakilt a vízbe, na, nekem az is elég volt. GYerek ki a vízből, kád tartalma a budiba, domestos elő, gyerek már hisztizik, hogy fürdeni akar, kád kisúrol, víz enged, gyerek vissza. Na, engem ennyitől is levert a víz, nem irigyellek.

Jaj, képzeljétek, Jázi vagy 4-5 napja a bugyiba kakil. Eddig mindig szólt, hogy jön a kaki, irány a bili, de most nem is szól, mintha nem akarna róla tudomást venni, és ha bekakilt, akkor sem szól. :( Milyen pszicho dolog ez?

Akkor Hanga a kakis pelust vizsgálta? :)

A lakás szétpakolása nálunk úgy működik, hogy a szobájukban pakolhatnak mindent, elvégre azért van egy 5×5-ös szoba tele játékokkal, de a többi tabu. Még talán a nappaliban a könyvek a polcról, és a hálóban a fiókból a zokni, de ennyi. A fürdőszoba, kamra, étkező tilos, hideg a burkolat, így inkább nem is engedem oda őket, a konyha csak akkor, ha ott vagyok én is.


Winnie!
Nálunk nem volt probléma, hogy tudom e szeretni ugyanúgy a második gyerkőcöt. Ez jön magától. Sőőőt, csúnyán hangzik, de egy kicsit jobban szereti is az ember a kisebbet, aki akkor született meg, mert védtelenebbnek tűnik, több védelemre van szüksége. És nem a szó szoros értelmében gondolom, hogy jobban szereted, csak mivel ártatlanabb, többet foglalkozik vele az ember, jobban óvja, stb. Na, nem is tudom igazán leírni, hogy én hogy is érzem. Most persze már, hogy Zsombi is lebírkózza Jázit, nem érzek így, a kezdet kezdetén volt bennem ilyen, ha szégyen, ha nem :oops:


Sziszi, Kniki!
Köszi szépen!


Sziszi!
Csanádnak jobbulást! És konkrétan mi a baj? Mert akkor ez már nem csak megfázás, ha lázas is volt. :(


Rena!
Sebességkiszámolás :D
Én meg aszondom, hogy nincs is az olyan messze! Ha Jázival 1,5 órákat sétáltunk, szerintem simán megtettünk annyit. A falu egyik végéből a másikig kb 2km, és oda vissza mi is megtettük. Csak edződjetek! :lol:


Szép napot,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó: már olvastam, csak még nem írtam. :wink:
Jázinak nem volt mostanában rossz élménye a kakilással kapcsolatban? Kemény kaki mondjuk, vagy bekakilás, vagy a WC-vel, bilivel valami affér? Vissza is tartja a kakit, vagy egyszerűen csak benyomja? Egyébként még ne aggódj, azért még Jázi pici, épp a szobatisztaság idejében van, vagyis még ez nem rögzült, változni fog biztosan.

Snoopy: jó, hogy jöttél! :D Mi is szoktunk adni pizzatésztát a gyereknek. Imádja.

Winnie: bezony, bezony, én is úgy érzem most, hogy akárhány gyerek jön, Tünci a No 1. a szívemben. Még el is szoktam képzelni, hogy de jó, hogy ő a legidősebb, mert így örökre kivételezett helyzetbe kerül. NEki mindig majd többet szabad, mint a kisebbeknek stb. :wink: De állítólag anyám is így érzett velem kapcsolatban, aztán mégis megtörtént a trónfosztás az öcsém személyében. :D Én is most talán jobban örülnék egy fiúnak kövinek. De az se baj, ha három lányom lenne. A férjem épp tegnap mondta, hogy a kövi lehet fiú, de elmenekül, ha a 3. is fiú lesz. Két fiú az neki sok. AKkor inkább legyen 3 lány.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Korai kelésünk volt, mentünk megvenni a festéket. Holnap kezdik a festést a lakásban! :)

brigó:
beleolvastam az őszi topicba, és megdöbbentem. Először csak a kisfiú vezetékneve túnt fel. Mondom ismerős név.. Aztán az Apuka keresztneve is stimmelt. A foglalkozása, a lakhely is mind passzolt. Akkor döbbentem rá, hogy én az Apukával még gimis koromban együtt jártunk! Annyira sajnálom!

winnie:
pont valamelyik nap mondtam én is Apának, hogy vajon a második gyerkőcöt is ennyire fogjuk szeretni? Az eszemmel tudom, hogy biztosan, de amíg nincs, csak Panna, el sem tudom képzelni, hogy ennyire szeressek egy másik gyereket is!

sziszi:
Először elgondolkoztam a gyereknem befolyásolós dolgon, de aztán rájöttem, a természetre hagyom. :) Biztosan nem véletlen, ha kislányt hoz a gólya, ahogy az sem , ha kisfiút. Én hiszek a sorsszerűségben :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?