Sziasztok!
Vitamin – Én is Gravidát szedek, én a magam részéről meg vagyok elégedve vele. A szedéssel kapcsolatban viszont kicsit összezavarodtam… Sokan ugyanis azt mondják, hogy csak az első trimeszterben kell szedni, a dokim szerint viszont nyugodtan szedhetem végig. De ha jól látom, Ti is azt mondjátok, hogy nyugodtan lehet szedni végig?!?
Egyébként azt én is hallottam, hogy ha valaki végig szedi a vitamint, akkor nagy lesz a baba, de a dokim szerint ez nem igaz… De talán a vitamin csak jót tesz, ártani nem árthat, igaz???
Lányok egy kérdés! A magnéziumot csak akkor kell szedni, ha az ember keményedik, vagy amúgy is javasolt???
Takarítás – ez már nálam is kezd gondot jelenti, mert bár a porszívózást már a férjem csinálja, de a többi részét Bettóhoz hasonlóan szívesebben csinálom én. A múlt vasárnap egy sima kis takarítástól viszont úgy elfáradtam, mintha nagytakarítást rendeztem volna. Úgyhogy nem igazán tudom, mi lesz, mert a hónap végén még vár ránk némi lakás felújítás, és utána meg ugye a takarítás… Édesanyám és anyósom is felajánlotta, hogy segít, de azt meg nem igazán tudom elképzelni, hogy azért utazzanak fel vidékről, hogy a mi lakásunkat takarítsák!!!
Juti – én anno rákérdeztem az orvosnál a tisztítószerekre, ő azt mondta, hogy használjam nyugodtan, de igyekezzek minél kevesebbet közvetlenül belélegezni.
A kaja kérdéssel kapcsolatban azt hiszem, hogy az első időkben én meg fogom rendelni! Már most is rendelünk az irodába „munkaebédet” az Interfoodtól, egyáltalán nem drága (főétel úgy 500-600,-Ft körül jár), minden nap ugyanabban az időben hozzák, és még finom is. Egyébként azt hiszem, nagyon szerencsés vagyok, mert a férjem nagyon jól főz, és még szeret is, úgyhogy el vagyok azt hiszem kényeztetve…
„Mellbevágó kérdések” – hát nekem is már az elején megnőtt a mellem, és őszintén nem vagyok tőle túl boldog… Voltaképp teljesen elégedett voltam a 75-ös méretemmel, bár tudom, hogy ez a terhesség velejárója, azért furcsa! Az meg külön tetszett, hogy bementem az Intimissimibe, majd végignézve a választékon megkérdeztem az eladónőt, hogy ugyan árulja már el, miért tesznek a 80-as melltartókba szivacsbetétet????? Az összesbe…???
A csíkok ellen én a Vichy terhességi csíkok elleni krémjét használom, kicsit drága (kb. 4.000,- Ft), de nagyon-nagyon jó!!!! Még a korábban is meglévő csíkokat is eltüntette!!!
Az alvással igazából nekem nincsen gondom, sőt mostanában hihetetlen mennyiségeket tudnék aludni… Aztán néha összejön, néha nem…
Lányok! Valamennyiőtök védőnőjénél meg lehet hallgatni a baba szívhangját??? Mert az enyémnél nem volt ilyen. Bár őszintén szólva nem látogatom túl sűrűn… Nincsen vele semmi baj, de valahogy nem igazán tudom magam rávenni! Főleg a mérleg tart vissza!!!
Adri, hogy válaszoljak a kérdésre, ügyvédkedem, tehát elvileg egyéni vállalkozóhoz hasonló egyéni ügyvédi státuszban vagyok, földrajzilag pedig Pasaréten, a II. kerületben dolgozom.
Elnézést a hosszúra nyúlt hsz-ért, de igyekeztem minden témához hozzászólni!
agi