Új privát üzeneted érkezett!

én szívesen mennék tulajdonképp hétfőn, bár még elég kívülállónak érzem magam, ti már olyan jól összeszoktatok...

melyik Trófea ez ? 6kor tudok leghamarabb elindulni úgy néz ki, a Kolosy térről mennék kocsival, ha bárkit fel tudok venni út közben akkor szívesen elviszem

KépKép
judit18

mni: mi már többször fényképeztünk ott, sose volt gond. eddig. Én is hozok gépet!!! Hozzatok minél többen!

kikó: bocsi, de a privire itt reagálok:
először is nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat!!
Igyekeztem ezeket a dolgokat kiküszöbölni, még pedig úgy, hogy egyrészt a fontos uh-kat csak profi helyen (Istenhegyin) csináltattam, másrészt nincsen dokim (aki van, az nem ott dolgozik és most fogok ellépni tőle) és nem is lesz!! Mint orvos, nem bízom az orvosokban és nem kívánok nekik fizetni banális munkáért (gátvarrás) 100 ezreket. Szülésznőt és dúlát választok, a szülés sikere, az én lelkivilágom és a legtöbb esetben a kicsi egészsége (időben észrevenni a bajt) úgyis rajtuk múlik!!!!!!!!!

Még egyszer köszönöm, várom a további Szent Imrés adalékokat és érdekelne, Kikó, hogy ki volt ez a doki (priviben)!

NAAA! MEGLEPIK??? LEFAGYTATOK, MI? :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mzx, én sajna csak délután 5-re megyek. Akkor még nem tudtam, milyen sok ez a másfél nap két UH közt :lol:

Nem baj, ott majd jól megnyugtatnak, ha meg mégsem, akkor sitty-sutty, elugrom a Söfibe, már annyian túléltétek. És majd ott mondják, hogy semmi baj.

Ott mennyi időt kell várni az eredményre? És muszáj benn feküdni előző este (ezt tudom, hogy valaki már kérdezte)? És mennyibe kerül?

Áhhh, ne is ávlaszoljatok, mert holnap este már nem lesz aktuális, addigra nyugodt leszek :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterke!
Ha majd esetleg mégis akarsz részleteket, akkor írj, addig nem nyaggatlak....
De befeküdni muszáj, hogy a radai rosszseb egye meg őket érte............ :evil: Az eredmény meg egy hét....

Hihihihhihihih, bocsika!
Vendég

Judit18, ez igenjövök-öt jelent???

Kép
Kép

mpatr

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
13. mzx
14. pepike
15. norco

Jimmorisontól holnap kapok visszajelzést, ha nem aznap műtik a fia szemét, akkor jön.
TÖBBIEK???
Judit18?
Eszter.eu.??
ÚJAK???????

Kép
Kép

mpatr

A táblázat szerint még Panny 50%-os, Tand 80%-ra mondta, hogy jön. Eszter.eu tegnap még azt mondta jön, ha bejelentkezik biztos megerősíti. :)

KépKép
KépKép
mni

Lányok!

Annyit írtatok egész nap, hogy másfél órája olvaslak titeket!!!
Szerintem már a legpörgösebb topic névre is gyöztesek lennénk!!! :D :D Mire eljön a március..... huh el se tudom képzelni hány oldalnál fogunk tartani.

Képzeljétek a neten találtam egy csajszit, aki kismamaruhák varrásával foglalkozik, és már rendeltem is töle két nacit!!! Ha minden igaz holnap már meg is jön postán!!! És ami a lényeg, nagyon jó áron dolgozik!!! Holnap már a nacikrol is többet tudok mondani, ha minden igaz!! Nagyon várom már, hogy bövüljön a kismamás ruhatáram!!! :D :D :D :D :D
Vendég

panny??
xien????

Kép
Kép

mpatr

Csujzi, mennyiért dolgozik a csaj?

SZÓVAL:
tand, panny, xien, eszter.eu, Judit18 ?????
ÉS AKIT KIFELEJTETTEM!

Kérek visszajelzést (aki biztos NEM -et mondott, azoknak nem kell)

Kép
Kép

mpatr

Két nacit rendeltem töle, és l-es méretben az egyik naci 5700, a másik 5500! Ha sikerül mindjárt feltöltöm a két képet a nacikrol!
Egyébként van honlapja is, azt is mindjárt feltöltöm, csak a férjemnek adok enni, mert most jött haza!!! :D :D :D :D
Vendég

Cabaret!!!!
Gordonnal szinte semmi baja, csak köhög, de azért nem készül megfulladni.
Imádom, amikor túllihegik az oviban, pont megőrülök, amíg beérek :x (mákom volt, apuék éppen hamarabb be tudtak érte menni mint én).

Egyszer régebben vérzett bent az orra, felhívtak az oviból, hogy menjek, mert nem áll el :shock: Szigetszentmiklósról jöttem Érdre, pont akkor szökött meg egy rab, minden lezárva... hívtam az ovit, hogy hívjanak a gyerekhez mentőt :shock: aztán 2-es Golffal, 160-nal a 6-oson :oops: Érdig, százezres vérnyomással...ahol a fiam, akinek sápadtan, vérbe fagyva kellett volna ülnie, röhögve szaladt elém...
De még mindig inkább ez, minthogy nem szólnak... :roll:

Kép
Kép

mpatr

TEHÁT MÉG EGYSZER:

OKTÓBER 15-ÉN HÉTFŐN 18 ÓRÁTÓL KIFULLADÁSIG (MINIMUM 21 ÓRÁIG) TOPIKTALI AZ ÁLLÍTÓLAGOSAN ÖSSSZESZOKOTTAKNAK ÉS AZ ÚJAKNAK :wink: A BUDAPEST XI. KERÜLETI (ÚJBUDAI) TRÓFEA GRILL ÉTTEREMBEN. MEGJELENÉS NORMÁL UTCAI ÖLTÖZÉKBEN (NEM KELL KOSZTÜM, DE NE MACINACI) ÉS BULIIII KIFULLADÁSIG.
SVÉDASZTALOS KAJÁLÁS NONSTOP, KORLÁTLAN ÉTEL-ITALFOGYASZTÁSSAL, DIÉTÁS KAJÁKTÓL AZ ÍNYENCSÉGEKIG MINDEN VAN.
3899 FT+JATT A PINCÉREKNEK/FŐ A HELYSZÍNEN MPATR-NAK KELL FIZETNI ( :mrgreen:, AMÚGY TÉNYLEG... )
JELENTKEZÉS A TOPIKON A LISTÁRA IRATKOZVA.

Megközelítés, részletek (mazochistáknak képekkel, étlappal!) az étterem weboldalán:
http://www.trofeagrill.com/trofea-ujbuda/index.php

Kép
Kép

mpatr

JA, hozzatok:
-nagy, üres bendőt :wink: és hányós zacsit a lassabban futó nagybendőjűeknek
-Pepike Pepikéjének matricát
-pénzt babacuccosokat vásárolni
-pénzt nekem :!:
-fotómasinát
-ultrahang képeket(!!)
-ötleteket és meglepetéseket, hogy minél jobban sikerülhessen a tali
- túlzott jó hangulat esetére inkontinencia-betétet
- csinos meztelen pasikat, ennek hiányában ilyenekről erotikus képeket
-magatokat és a pocikátokat a lakójával :wink:

Na, mit hagy ki a szita kismami-agyam?? :roll:

Kép
Kép

mpatr

ok, megyek!! de csak kb. 7körül érek oda, hagyjatok helyet nekem légyszi!
judit18

HÉÉÉ :shock:
ha nincs itt senki én is elmegyek :(
csak nem fogok itt megint magammal beszélgetni.
:oops: Pá.

Kép
Kép

mpatr

Judit18! Inkább azon aggódnék a helyedben, hogy kaját hagyjunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VÁRUNK!!!!

Kép
Kép

mpatr

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
13. mzx
14. pepike
15. norco
16. Judit18

Kép
Kép

mpatr

Na meg voltam áldva ezzel a lekicsinyitéssel!!! :evil: :evil: :evil:

Ez a kordnaci:
Kép

ez meg a farmer:
Kép

Hát remélem a lényeget azért ki tudjátok venni!!! :? :roll: :roll:
Vendég

A weblap cime pedig:

http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha
Vendég

Nem sikerült beszúrni a weblap cimét, ugyhogy bepötyögtem!!! :? :? :oops: :oops: :oops:
Bocsi, hogy emiatt nem tudjátok közvetlenül megnyitni!!!! :oops: :oops:
Ezer bocsi!!!
Vendég

Hallo Lányok!

Én is megyek hétfőn a Trófeába!

Pati!
Küldtem privit!

Csujzi!
Köszi a kismamaruhás linket!

Eszter

Kép
eszter.eu

Hahó!

Bár látom, senki nincs itt, azért írok egy kérdést:

:?: Mi a túró az a vizelet ozmolalitás??? :?:

Tudatlan vagyok, segítsetek! Nekem ez nagyon alacsony: 144,0 mOsm/kg, amikor 300és 1000 között kéne lennie. :oops:

Ma elmentem a háromhetes labor leleteimért, mert érdekelt, hogy áll a vasam. (Kicsit határérték felett, úgyhogy nem számíthatok már a vastabi fogó hatására.) Nya és ezt találtam...

Help,plíz

Eszter

Kép
eszter.eu

Szerintem vagy sok folyadékot ittál előtte, vagy nem sokkal előtte pisiltél. Merthogy nem elég sűrű a pisid. Szerintem ezen aztán ne parázz. Egyéb pisi értékek stimmelnek?

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
13. mzx
14. pepike
15. norco
16. Judit18
17. eszter.eu

MNI! Mindjárt megy egy privi Neked.

Kép
Kép

mpatr

Én folyton döntöm magamban a vizet gyerek korom óta, úgyhogy biztos ez sem volt kivétel.
A többi kb. okés, néhány érték volt határérték alatt a vérben pár tizeddel vagy századdal (vörösvértest, hemoglobin, hematokrin), Nátriumból a vizeletben, és fehérvérsejtből picit több a vérben, meg vasból volt picit sok a vizeletben. Gondolom, ezekből nagy gáz nem lesz.

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok Csajszik!

Tetszik az Mpatr féle lista a hányós zacsit és a külön meglepit vállalom. Holnap dolgozom és egész nap leltár úgy hogy csak este felé leszek.

jó éjt puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike! Hányós zacsit mindenki MAGÁNAK hoz, meglepit egymásnak :shock: tiszta? :lol:

Még valami, az érzelmi ingadozásaink (ááá, dehogyis :oops: ) miatt az inkontinencia-betéten kívül papírzsepi is javasolt. És most azt hiszitek, viccelek.... :!:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Mint megígértem Mni-nek jelentkezem a 3D-s ultrahang után.

Íme ő a fiatalúr!:)
Kép

Minden mérete rendben van és a korának megfelelő 15 cm a fejétől a popsijáig + 4 cm a combcsontja. Semmi rendellenesség nem volt leszámítva azt, hogy nem akart felkelni és eléggé elbújt, de hál' istennek azért sikerült róla felvételt csinálni.

Kép
cicuka78

Cicuka! Gratulálok! Édes kis bogárka!!! :D

Kép
Kép

mpatr

Azajó Bennetek, hogy képesek vagytok mindig meglepni.
Amikor már azt hittem, ennél gyorsabban többet nem lehet irni, akkor überelitek.
Hajrá :lol:

a sok olvasásban már el is felejtettem, h mit akartam irni... :?
de persze, Cicuka cuki a kismanó :lol:

Csujzi, én is néztem ezt a honlapot, szval mindenképp ird meg milyen, mert érdekel!!!!
Patr, irigyellek a bor miatt :) mostanában a férjemet akárhová megyünk, leitatják :shock: én meg nem ihatok... nem is annyira Maszat miatt, mert 3 kortyot én is mernék egy jó vörösborból inni.... hanem mindig kocsival vagyunk. és ha azt mondom, hogy köszönöm nem kérek, mert vezetek, megmosolyognak :) na ezt kapjátok ki :lol:
(örülök, hogy Gordonnal minden ok. tetszett az orrvérzéses story...)

Monácska, nem is gondoltam, hogy ilyen kamasz fiad van! tökjóóóó :) És télleg nagyon helyes ;)

jaj fáradt vagyok, szerdán mindig 1-7ig egyfolytában beszélek.... és ez fárasztó :lol:
képzeljétek, teljesen ledöbbentem, ma jövök haza, 8ra hazaérek, benyitok a lakásba és a férjuram mit csinált? mosogatott :shock: :shock: nem szokása ;) sőőőt. úgylátszik a szombati pityergés, amikor nem birtam abbahagyni, szval lett hatása... pedig Isten látja lelkem, nem akartam... olyan furcsa volt, én aki szinte sose sirt, bőgtem mint egy hisztis.... :? de minden jó ha vége jó :lol:
szerelmes vagyok.... ;) nem folytatom, mert érzelmes lenne.... :lol:

tudom mit akartam még:
a sógornőm a trófea fölött lakik és mint olyan kapott egy valamennyi százalékra szóló kedvezményes kártyát. vajon ezt most tudom majd érvényesiteni? :roll: jó lenne :lol:

meglepink gondolkodom, hogy mi legyen...
a pzst nem hagytam volna otthon,már a hagyma miatt sem ;)
(amúgy gondoltam én AranyKavics, hogy viccelsz ;) )

ma volt rajtam elsőnek kis tunika, nem kimondottan kismamaruha, de én annak használom. egy farmer "köpeny" szerű, és jó nagy zsebei vannak :) olyan jó kényelmes volt :lol:

rájöttem miért nem mertem még kismamanadrágot venni...
mert nekem, amióta az kamaszodni kezdtem és saját izlésem van, trapéznadrágom van. egyenesszárúban nagyon nem érzem magam jól, minimum egy kis bővülés kell. vajon lehet trapéz-kismama-farmernacit kapni? ha valaki látott ilyet, várom a tippeket :) kössszi :)

na megyek aludni... pusszantás nektek, és nehogy holnap kevesebbet irjatok mint ma ;) tessék csak olvasnivalót adni nekünk, lustáknak és hanyagoknak, akik naponta csak kétszer tudnak ideírni ;) :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok, jó reggelt csajok!

Pati,

nem írok privit, mert nem tudom az orvos nevét, pedig én is kérdeztem a kolléganőmtől. Ő nem tudta, és valószínű a nagyon rossz élmények miatt nem is faggatta a tesóját.

Aranykavics, Mni,

naná, hogy talizunka Moszkván, nekem is tök jó a 17 óra 20 perc. Kb. odaérünk, ha mégsem, akkor egy pár percet késünk. Szerintem nagyon jó az 56-os vili megállója, mert, ha jól tudom a 18-as is ott áll meg, és azzal is tudunk menni tovább. De jó a 61-es is a körtérig, ott pedig átszállunk, ami jön, a Fehérvári út felé. Szóval van bőven választék...

Ildi

Kép
kikó70

Mpatr!
PRIVI!!!!!!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök!

Mindenképp megirom hogy milyen a nacik, már egész éjjel azzal álmodtam :D :D , mert már vettem egyet itt helyben egy boltban, de tul hosszú volt, és ahogy levágattam kiment belöle a trapézrész!!! :evil: :evil: :evil: É is ilyen trapézmániás vagyok, és tojcizok rá, hogy egyre inkább kimegy a divatbol! :D
Szerintem ha a csajnak elmondod, hogy milyen az igényed bizti tudja teljesiteni neked!!! De gatyaérkezés után mindenképp irom a véleményem!!! :D :D :D :D
Az oldalán vannak vélemények ott mind csak jot olvastam, remélem én is csak jot tudok irni, mert ha ok akkor én még felsöket is nála csináltattatok!!! :D

Képzeljétek ma délután megyek az első "jöttödre várva" foglalkozásra, már nagyon várom! Ez a korházba lesz és 4 foglalkozás van összesen, ahol elmondanak sok hasznos dolgot, meg körbevezetnek majd mindenhol!!!

Na megyek, majd még késöbb jelentkezem!!
További szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Patti kérése, hogy csináljunk egy olyan táblázatot, ahol az alábbi adatok szerepelnek: nick, név, lakhely, emil, telefon. Persze ezek az adatok nem kerülnek fel a fórumra, küldhetitek priviben én meg viszem a talira kinyomtatva, ill. azoknak akik nem jönnek elküldhetem majd emailben. Persze arra is lesz lehetőség, hogy akik nem küldik el, majd a talin beírják a táblázatba. :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Cicuka!
Örülünk, hogy jelentkeztél és gratulálunk a fiúhoz! :) Reméljük, most már többször fogsz jelentkezni! :)

KépKép
KépKép
mni

Mni,

Privi ment :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

Jesszus csajszik!
Ti annyit írtok egy-két nap alatt, hogy nem bírok viszaolvasni!!!

Hát igen igen, tegnap egy évvel öregebb lettem. :(
Olyan édes volt a férjem, tegnap a nap minden szakaszában valami új ajándékot húzott elő...de volt hogy az ajtóm előtt várt egy gyönyörű csomag!!! :lol:
Mondtam, hogy nem normális, mert ami igazándiból vágyam volt a 28 éves szülinapomra az már teljesült!!!...és ő itt van a pocimban :oops: :lol:

Kiszazsu, boldog szülcsit a te szeretteidnek is! :)
Ja?!és köszi, h felírtál a listára.

Képzeljétek, ma reggel is rááltam a mérlegre és teljesen kész vagyok, ma 3kg-val kevesebbet mutat, mint tegnap!
Úgyhogy az én hízási adataim indiferensek!
Azt hiszem kivágom a kukába és kérek szülinapomra egy rendes mérleget, mert ez kész agyrém!!!

szép napot mindenkinek.
(Megyek dolgozni)

norco

Kölyök! Hozd el a kártyát, megpróbáljuk, a többi nem rajtam múlik.

Norco! Boldog szülinapot!!

Kerekedik a tali!!!
Pété asztalkártyái, Pumperka játékai, Mni táblázata és elérhetőséges-táblázata, sőt, Pepike is állítólag hoz valami meglepit!!! KIRÁLYSÁG LESZ!!!
Még nem késő ötlettel beszállni!!!!

AKI MÉG NEM JELZETT VISSZA, KÉÉÉÉREM SZÉPEN TEGYE MEG!!!!

Kép
Kép

mpatr

A barnázás szépen múlik el, remélem hétfőre minden 100% lesz!!
Gordon beköpött a köhögésews cuccal, de nem vészes, addigra ezt is kikúrálom.
Ma reggeli: bundáskenyér, ecetes hagyma (!!!!!!) és tea+ egész citrom, felkarikázva, elnyammogva.
Megyek Rennie-t bevenni :?

Kép
Kép

mpatr

Pati!!!

Ez aztán a reggeli!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bár a hagymát jobb nem is emliteni!!! harmadik napja vacsira azt eszek vajkrémes kenyérrel!!!!! :? :? Szerintem majd én is a fius társaságot fogom erösiteni, nem hiszem, hogy egy kiscsaj ilyet etetne velem!!!! :roll: :roll: :D :D :D :D :D
Már alig várom, hogy megtudjam!!!!!
Vendég

Ha hívom az éttermet a foglalás pontosítás miatt, majd jelzem, hogy extra hagymás kajákat készítsenek aznap és a mi részlegünk közelében a szagelszívásról fokozottan gondoskodjanak :D :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Norco, boldog szülinapot :).

Pati, Csujzi, nálam volt egy hét, amikor minden este befaltam egy csomó disznósajtot :). A párom nézni sem szereti :lol: . A hagymától nekem is ég a gyomrom, úgyhogy inkább kerülöm most.

Az előző terhességem alatt állandóan csípős Smacket (tudjátok, a kínai tésztaleves műváltozata :) ) akartam vacsiztam, és meg se kottyant a csípőssége. A terhesség után meg alig tudtam megenni, annyira csípősnek találtam :oops: .

Most voltam geneteikai UH-n a Bolgárkerékben. 20 perc mozizás, babának látszólag kutya baja, és a doki nem is értette, hogy 0,9-es AFP-vel miért akartak genetikai tanácsadásra küldeni. Sajnos Picúr most is folyamatosan felhúzta a lábát, így nem lehetett jól látni, de kukinak nem volt nyoma, így valószínűbb, hogy lány :). Azért még nem élem bele magam nagyon, a szüléskor is érhetik meglepetések az embert :D :wink: .

Kép

Kép
mzx

Mzx, grat. az eredményekhez! Tegnap este én is megnéztem az AFP eredményemet és nekem 0,8 volt, ha jól emlékszem. Nekem azt mondták az jó. Téged meg 0,9-cel elküldtek tanácsadára? Én ezt nem értem! :(
Patti, a reggelidre meg nem is írok semmit! Eddig akkor voltam legrosszabbul mikor bundás kenyeret ettem... :(

KépKép
KépKép
mni

Mni, én sem értem, hogy miért küldtek el, hisz a 32 éves életkor sem olyan kockázatos még. Persze az éppenhogycsakhuszonnyolc azért jobb :wink: .

Kép

Kép
mzx

Nem ért valaki véletlenül a parkettákhoz? Már teljesen össze vagyok zavarodva, és ki kellene választani, hogy mi lesz az új kérónkban, mert pont akkor fognak kb. aljzatbetont csinálni, amikor szülök, így addigra legalaább a várható parketta vastagságot közölni kell. Plusz tényleg ki is kellene választani, mert utána nem lesz rá sem időm, sem energiám. A páromat csak az érdekli, hogy a lakás otthonos legyen , és ki tudjuk fizetni (ráadásul én jobban képeben vagyok minden építési dologban), szerencsére a többi rám van bízva :wink: , persze azért megnézi, hogy miket nézek ki, de eddig semmire nem mondta, hogy nem tetszik neki. :lol:.

Kép

Kép
mzx

Mi pont most hétvégén néztünk parkettát:
http://www.quick-step.com/europe/hu/default.aspx
Ezt a Diegoban lehet kapni.

KépKép
KépKép
mni

Mzx! ez tök jó hír! :)
Örülök Neked, Nektek :)

kicsit jó is meg furcsa is, hogy én mindig a végén kullogok, jővő héten hétfőn megyek csak AFPre. szval mig Ti már mindenen túlvagytok, én izgulhatokmajd :) de azért szerencsére nem vagyok annyira izgulós fajta. meg holnap reggel védőnő :) aminek azért örülök, mert lehet hogy hallhatom majd Maszat szivét :) és az szívmelengető lenne... :lol:

sajnos a parkettához annyira nem értek, mi augusztusban laminált parkettát vettünk és ott az ár volt a fontos tényező... :?

Köszi Csujzi, most már télleg kiváncsi vagyok!! :lol:

Mni, mindjárt megy a privi. :)

Pati, a reggelidre én sem irok semmit :evil:
szerencsétek, hogy a lassan 28 évem alatt hozzászoktam, hogy hagymával csesztetnek :) igy már nem zavar, hogy a topiknak azt a nevet is adhatnánk, hogy hagymazabáló-kismamák :lol:
de csakazért sem tudtok elüldözni :lol:

és csak hogy lássátok mekkora a szerelem, kedden hagymás húst sütöttem. persze jól megpiritottam a hagymát, hogy ne legyen annyira hagyma íze. Szval a férjemnek ízlett, és ez a lényeg :)

megyek is főzöcskézni megint :)
cupp mindenkinek :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, ne izgasd magad, annyira nem vagy lemaradva! Én holnap reggel megyek AFP-re. :?

Felhívtam a kórházat, hogy éhgyomorra kell-e menni, mert nincs összefüggés a kajálás és az eredmény között, erre valami "iszonyatosan kedves, jóindulatú" :evil: teremtmény megkérdezte tőlem, hogy melyik vérvételre nem kell éhgyomorral menni, és akkor le sem veszik, ha kajálok. :? :evil: :? :evil:

Évi

KépKép
kvaszeva

Nem tudom lesz e ma vmi a nacikbol, mert a postás már elment és nem hozott értesitőt, hogy lenne valami csomagom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bár még bizok abban, hogy ezt is postakocsi hozza, mint az övlehuzomat is!!! :roll:

Bár mondjuk azt irta a csaj, hogy akkor SZERDA KÖRÜL POSTÁZZA!!!! , ez nem azt jelenti, hogy szerdán!!! :? :?
Vendég

Évi!!!

Néha én is ugy érzem, hogy minden korházba vesznek fel p...szt embereket, szerintem egy-egy ilyet direkt keresnek!!! :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D

Egyébként lányok én már voltam Afp-n lassan két hete, de eredményt nem tudok!!!!
Csak akkor értesitenek ki, ha baj van, mert nálunk györbe küldik a vért és ha baj van kiértesitenek, ha nincs megvárnak minden eredményt és egybe mondanak meg mindent!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?