Azajó Bennetek, hogy képesek vagytok mindig meglepni.
Amikor már azt hittem, ennél gyorsabban többet nem lehet irni, akkor überelitek.
Hajrá
a sok olvasásban már el is felejtettem, h mit akartam irni...
de persze, Cicuka cuki a kismanó
Csujzi, én is néztem ezt a honlapot, szval mindenképp ird meg milyen, mert érdekel!!!!
Patr, irigyellek a bor miatt
mostanában a férjemet akárhová megyünk, leitatják
én meg nem ihatok... nem is annyira Maszat miatt, mert 3 kortyot én is mernék egy jó vörösborból inni.... hanem mindig kocsival vagyunk. és ha azt mondom, hogy köszönöm nem kérek, mert vezetek, megmosolyognak
na ezt kapjátok ki
(örülök, hogy Gordonnal minden ok. tetszett az orrvérzéses story...)
Monácska, nem is gondoltam, hogy ilyen kamasz fiad van! tökjóóóó
És télleg nagyon helyes
jaj fáradt vagyok, szerdán mindig 1-7ig egyfolytában beszélek.... és ez fárasztó
képzeljétek, teljesen ledöbbentem, ma jövök haza, 8ra hazaérek, benyitok a lakásba és a férjuram mit csinált? mosogatott
nem szokása
sőőőt. úgylátszik a szombati pityergés, amikor nem birtam abbahagyni, szval lett hatása... pedig Isten látja lelkem, nem akartam... olyan furcsa volt, én aki szinte sose sirt, bőgtem mint egy hisztis....
de minden jó ha vége jó
szerelmes vagyok....
nem folytatom, mert érzelmes lenne....
tudom mit akartam még:
a sógornőm a trófea fölött lakik és mint olyan kapott egy valamennyi százalékra szóló kedvezményes kártyát. vajon ezt most tudom majd érvényesiteni?
jó lenne
meglepink gondolkodom, hogy mi legyen...
a pzst nem hagytam volna otthon,már a hagyma miatt sem
(amúgy gondoltam én AranyKavics, hogy viccelsz
)
ma volt rajtam elsőnek kis tunika, nem kimondottan kismamaruha, de én annak használom. egy farmer "köpeny" szerű, és jó nagy zsebei vannak
olyan jó kényelmes volt
rájöttem miért nem mertem még kismamanadrágot venni...
mert nekem, amióta az kamaszodni kezdtem és saját izlésem van, trapéznadrágom van. egyenesszárúban nagyon nem érzem magam jól, minimum egy kis bővülés kell. vajon lehet trapéz-kismama-farmernacit kapni? ha valaki látott ilyet, várom a tippeket
kössszi
na megyek aludni... pusszantás nektek, és nehogy holnap kevesebbet irjatok mint ma
tessék csak olvasnivalót adni nekünk, lustáknak és hanyagoknak, akik naponta csak kétszer tudnak ideírni