Szisztok!
nanica!
Én este leveszem a fagyóbol a kiovasztanivalót, amjd beteszem a hűtőbe, reggel kiveszem és szobahőm olvad tovább, utánna mikrózva melegítem.
Emili elsőre nem ette az almát, mert a táp után az nagyon savanyú.A bari is.A sütőtök viszont nagyopn fini, de Emili csak az üvegest ette egy jó darabig mindenből, pedig saját készítésűvel próbálkoztam.
A krumpli-tök páros jó, bár nehéz belőle keveset csinálni.Az almát is úgy kezdte el enni, hogy megfőztem, amjd turmixoltam.
De ha elősre kiköpi, no para, még nem tudnak egyből ügyesen enni, a szájukat sem nyitják.Nem biztos, hogy azért köpi ki, mert nem ízlik neki.Szóval nem kell izgulni, nem ördöngősség ez.
Látom nagyon jól akarod csinálni, ha még új eszközöket is vettél, bár ÉN úgy vagyok vele, hogy 1:nem válogatom külöm az ő eszközeit, 2:később ha nagyobb lesz, és már a ti kajátokat fogja enni, akkor találékozik csak azzal a (szerintem nem veszélyes)flórával,ami az eszközökön van, hisz amúgy is elmosod, igaz?Szóval szerintem nem kell ennyire sterilen tartani a gyereket(főleg ha már majd mászik!).De ez a te dolgod, én csak a véleményemet mondtam el.Egyébként emili folyton a szánkba is nyúlkál, puszilgatjuk stb, tehát kerül át rá baci bőven
Sno!
Én most főztem tököt, 20 perc alatt megfőtt, apróravágva, nagyon fini lett, jó édes.Majd holnap lesz ez az ebédje emilinek.
Viszont kevés vizet öntöttem alá, így ami maradt kevés(leszűrtem,hogy ne legyen nagyon híg a pép)megitattam a gyerekekl, teccet neki az is, így majd legközelebb több vízzel főzöm, meg almát is főzök bele.Most csak babakexet tettem bele.
Lora!
Briginek sok boldog névanpot kívánok!!!Puszi neki!
Sóskát még nem próbáltam adni, abba sok cukor kéne, hogy ne legyen savanya.De talán egy kis tápival...meg félek, hogy kicsípi a popóját.Bár tegnap evett először paradicsomos krumplit husival, az üvegeset, és ízlett neki.És a popója sem bánta
Emili szereti a spenányt szerencsére.
Jó fokhagymásan:-D;-)
Ruhák:az tuti, ogya babáék szerint az Ádámkosztűm a nyerő:-D.
Nagymamám nálunk a nagy ruhavásárló, alig lehet lebeszélni egy -egy fodros darabról:-D
Pann!
Emilinek is azt javasolta avédőnő, hogy éjszakára adjak neki tejpépet, azzal majd kibírja reggelig.Hát nem, csak úgy, hogy a tápijába belekeverem a pépet is.Na így már kibír 2 órát éhen.
talán próbálj a szopi után adni neki a Sinlacot, hátha.De lehet nem az éhség a baja.Vízzel nem próbáltad itatni éjjel?
A gastrot jól írtad le.
Ria!
Jobban vagytok???
Mazsi!
É is van hogy mindennap porszívózok, de látszaja nincsen,minig szöszös a tenyere Emilinek, így nem is kell takarítani
Eleinte nagyo idegesített, de majd hamar megunod a mindennapos porszívózást
És a szösz a legkevesebb, a virágföld a hardos!Na meg a cipőtalp
Tutira azért csinálja,mert élvezi, hogy utánna kezet kell mosnia.
Mai torna nagyon jó volt, a tornásznő el volt ájúlva Emilitől(ő fogalmazott így
), hogy már ennyi mindent csinál.
Mindig 8 hónaposnak akarta titulálni, de én kikértem magamnak, hogy csak ne öregítse a lányomat
Szóval Emilinbek is teccet, volt hintázás, meg hintalovazás is, és még kapaszkodott ia a paciba.
Na lépek ténykedni...