Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Róki: Nagyon örülök, hogy újra itt!

Lorca: Sajnos nem tudok menni a talira, nincs itthon egy kocsi semm, vonattal meg nem merem bevállalni.
Anyós: Kiakaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most hintalovat és babakocsit akar venni babával. Minek???????????Még csak most tanult meg járni. Egyszerűen megőrülök tőle.
Nem tudom Zsolti miért védi még mindig az anyját. Nem is akarta Zsoltit, meg az öccsét sem, de ő lett a kis kedvenc. Zsoltinak 14 éves korától küzdenie kellett mindenért, dolgozott, az öccsére vigyázott stb. Amíg otthon lakott álandóan veszekedtek, amióta terhes lettem, azóta lóg egyfolytában a nyakunkon. Azóta megkapunk mindent tőle, de perszer nem mi érdekeljük, hanem az unokája. Jó elhiszem, hogy csak az anyja, de szenvedett mellette 25 évet.

Bocsánat a kirohanásért, de kezd egy kicsit betelni a pohár!

Sági: Ne bánkódj szerintem a tejcsi miatt, 7 hónapig kapott Peti rendesen, ami nagyon jó!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Hétfő esténk elég nehéz volt. F9-ko evés, alvás. Aztán n10-kor felébredt, mint aki kialudta magát, odavettük közénk, játszott, elvolt, mire 10-kor már nagyon fáradt volt. Ordított, de nem akart elaludni, ringatuk, felvettük, letettük, simogatuk a hatát, de semmi. Végül bekentük az ínyét, bár nem látszik, hogy új foga jönne, letettük és elaludt. Éjszak is volt egy pár sírós felkelés.
A mai éjszakánk jobb volt már.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Jó reggelt,

Lorca remélem nem gondoltad meg magad :wink:

Lin, még csak most tanult meg "jáááárni"?? Ebben az esetben sztem a hintaló is heteken belül aktuális lesz!

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :)

Pann!
Mandarintartó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lin!
Gréta már járni tud? :roll: Azt hiszem kicsit lemaradtam... Anyós miatt elhiszem, hogy ki vagy bukva. Ráadásul ti ugye együtt is laktok, nem? Így még nehezebb. Sehogy nem lehet a lelkére beszélni? Vagy nem lehet, hogy egyszerűen ráhagyod és nem foglalkozol vele? Nálunk a nagyszülők kábé versenyt rendeznek, hogy ki vegyen overállt a gyereknek vagy ilyesmit. És én nem is vagyok a versenyben! :)

Lorca!
Mehetünk? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Hát szerintem így itthon ülve nem dolgozva, nemnagyon olvasva tuti, h szellemileg leépülnék, ha nem lenne a babanet, és valaki reggel 9-kor nem dobna be ilyen szavakat, h "mandarintartó" :D :shock: összeszedtem az összes maradék agyamat és erősen próbáltam asszociálni és emlékezni, h hogyafenébe jön ide a mandarintartó :lol: De rájöttem ám! A kicsi kékbe, ugyebár! A múltkor ugyanez volt nekem a zsizsikkel :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

De jó nektek, h mentek talizni! :cry: :cry:
Nekünk megint óránkénti keléses éjszakánk volt, de most már biztos, h teljes szélességében felrepedt az ínye, úh rem most már lesz egy kis nyugi.

Gréta megtanult járni? Ezt én is háromszor elolvastam, de az van odaírva! :o :o :shock:

Timi! Sztem Lin-ék a saját anyukájáékkal (szép szó :lol: ) laknak. :roll:

mandarintartó: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Hát nagyon nehezen jutok internet közelbe mostanában...gondolom észrevettétek.

Kb. 7oldallal még most is le vagyok maradva, de gondoltam azért írok nektek, aztán olvasok tovább.

Na, amit mindenképpen akartam, az az, hogy nem tudom kinek volt az a zseniális ötlete még annó, hogy sütőzacskóban kell csinálni a baba kaját, de ez egyszerűen szupi. Én kipróbáltam már 3x, és nagyon bevált, szóval már egy hete nem főzök, csak sütőzacsizok. És a KRUMPLI SEM NYÚLIK ebben a formában!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szóvan nagyon köszi az ötletet!
Mindent belerakok a zacsiba, 20 perc múlva kész. Szóval nagyon jó! Általában 2adagot gyártok, és így minden másnap kap Lauri mást.

Közben 2hete megvolt a keresztelő is, nagyon jól sikerült, a kiscsaj végig dumálta az egészet, a pap bácsi pedig mosolygott. Kapott fülbevalót is a keresztszülőktől, most szombaton túlvagyunk a füllukasztáson is, úgyhogy köszi mindenkinek a lukasztással való hsz-t. Megmondom őszinésn én is sírtam a kiscsajjal együtt, úh legközelebb biztos, hogy nem várok eddig, márha kislányom születik. :)

Na, megyek olvasni tovább.... :wink:

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

sziasztok!

vagyok csak egy kicsit dögrováson :shock: tegnap este úgy szédültem h már ott tartottunk ügyelet...de aztán apa lefürdette Leát, megszopiztattam és pihentem aztán este 10 körül már úgy ahogy elmúlt...ma talán jobb inkább csak fáradtnak érzem magam pedig Lea kis ügyes és alszik éjjel. :lol:
lehet h a "túl sok" alvás az oka? :lol: :wink:

lin
Gréta jár? :lol: :wink:

anyós :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: én ezt úgy oldottam meg h amikor ilyen hülyeségekkel jön akkor megmondom neki h inkább mit vegyen helyette amit most tud használni... ha már mindenképpen költeni szeretné a pénzét. semmi értelme h ott álljon a sarokban

persze ez sem működik mindig mert varrónő és kb 30 sapka kalap, kis nyári együttes stb. hever a dobozban használat nélkül mert nem jó a méret, vagy olyan gáz színkombinációból h nem adom rá (úgy varrta h nem kérdezett meg előtte :lol: :twisted: )a legutóbbi... most varrt egy kezeslábast sherpa anyagból...(eredetileg "szép" barackvirágszínűt szeretett volna aztán mondtam h azt biztos nem adom rá :lol: így lett fehér) nagyon idétlen lett,na mindegy kihúzgáltam a gumikat leszedtem a "dekorációt" róla és így van egy hófehér kezeslábasunk ami nem lenne rossz ha mondjuk végigzipzáros lenne és nem úgy kellene Leát beleszuszakolni nagy ordítás közben :shock:
ehhez is varrt egy sapit... :lol: 42cm fej körfogathoz :shock: Leáé kb 48 most és besértődött h visszaadtam mert kicsi és fülvédő sincs rajta persze miután kicsi rá sem lehet a fülére húzni és ott erősködött h jó ez, jó ez..

anyukám miért veszi a lapot ha 1x elmondom neki? anyósnak ha 100x mondom akkor sem jó? :shock: :twisted:

szóval ne hagyd magad !!!!!!!!

sági
szerintem senki nem vet meg a tejcsi miatt :wink:

dinyus
képek a keresztelőről és egyáltalán Lauráról?már olyan régen láttuk

én most vettem egy pároló lábast (anyukám kifizette a felét :lol: és nem használhattalan cuccot vett :lol: :wink: )2 szintes--így egyszerre tudom a husit és a zöldségeket készíteni.még nem próbáltam ki ,de a barátnőm anno így készítetteSuginak a kajcsit és teljesen más íze van mintha főznénk ... a sütőzacsi is jó 5let.teszel bele vizet vagy csak a zöldségek magukban?

mennem kell

:lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Olvsani olvastam, írni nem maradt időm. Köszi a hiányolást. Lillának boldog 7et! :-)
Van még hófordulós? Ezt scpeciell (hú ezt a szót sem írtam még le :roll: ) meg tudom jegyezni!!!!
Mindenkit puszilunk!
Vendég

Sziasztok!

Dinyuska!
Én voltam az 5letadó :lol: (de én is hallottam mástól :oops: :D )
Grat. a keresztelőhöz, meg a fülcsihez is!
Mi 3 hósan rakattuk be, addig nem akartam, még kicsi volt. :lol: De én is bőgtem, ui. a 2 lukasztásnál, a jobb fülébe beszorult a pisztoly, alig tudta a kozmi. kivenni :evil: :cry: Szerencsére az ijjedtségen kívül nem lett gond, de én reszkettem a végén, Emilivel együtt. :cry: Ja, és ez miatt, elrántotta a fejét, így magas lett a luk>másodikat is kellett lövetni, de akkor már nem volt gond.

Lin!
Tényleg jár már Gréta??? :shock: Nem semmi!
Anyós:én már nem szólok, hogy mit vegyen, amit megvesz, de még nem aktuális, köszönöm szépen, és elteszem.Bár inkább eddig csak nekem vett nem tetsző dolgkat, Emili pénzt kapott 8) :lol:

Mazsi!
Remélem már jobban vagy!Mi volt a gond?
Sütőzacsiba kell egy kis víz, a zöldségek mennyiségétől függően.

A mai torna katasztrófa volt
:cry: Emili megint végig üvöltötte.Egy gyógytornász csinálta ma, de elég brutál volt, pl. ült Emili, és előrelökte nagy hirtelen, mondván a reflexeket kell fejleszteni így :shock: Okés, mondom, persze, ha nagy óvatosan csinálja, akkor biztos leteszi közben a kezét maga elé, hogy ne bukjon orra, de Emili szerencsére vette a lapot, na meg a reflexeit, és nem esett el, akárhogy is lökdöste az a nőszemély :lol:
Holnap már én fogom tornáztatni, utasításokra, pénteken is, csak akkor már csoportba megyünk, nem csak mi leszünk 3an. :roll:

Képzeljétek, tegnap vettem egy kg spenótot, meg is főztem, össze is turmixoltam, utánna kóstolom, és csípi a torkom,mintha avas, vagy nem tom milyen lenne.Ittam rá vizet, de még utánna is sokáig érztem a torkomban azt a hülye ízt!Brrrr... :evil:
Felhívtam anyát, hogy mi lehet ez, mert eddig csak krumpliról tudtam, hogy ha sok műtrágyát tesznek rá, akkor lesz ilyen íze, de spenótról nem gondolta, ráadásul egy nénitől vettem a piacon. :evil: És még traktált is az a banya, hogy vegyek 1 kg-ot, mert ha lefagy, utánna már csak bolti fagyasztott lesz.(mondjuk én is le akartam fagyizni).Én meg hallgattam rá, és vacsira azt akartunk enni. :evil: :evil: :evil:
Na mind1, majd anyukám hoz a jövő7en megbízható spenyát.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lillus, Nóra!
Boldog 7. hónapot! :D

Kép
pankaa

Fú, de béndzsó vagyok! Még találkoztunk is és elfelejtettem a szülinapod! Boldog hófordulót a kis csillagszemű Lillának!
És természetesen Nóri/Timinek is!

Majd még írok, de most készülnöm kell, csak picit ideragadtam! :oops: :lol:
lora7

Bocs! ülni akartam írni.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Timi: Nem, anyuékkal lakunk együtt, hála istennek. De anyósék itt vannak hetente kétszer.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Milyen volt a babatali? Ha vannak képek kérünk szépen! :)

Lillusnak boldog 7.et! :D

Beni kiakasztóan nyűgös!!! :evil: :evil: :evil: Ja és teljes egészében kihányta az ebédjét! Persze részletekbe és kajálás útán 2 órával, persze az új szőnyegre!

KépKép
csongria

Lillusnak ma van a 7.??? És nem szóltál, Lilla? Boldog hófordulós puszi!

Kép
Kép
agiboldi

Ilyen tali lehetne gyakrabban is. Jól szórakozott a kölök meg én is, köszi mindenkinek, hogy eljöttetek!

Linda,
Anyja az embernek mégiscsak egy van, szerintem a párod csak azért védi. Még ha néha nem is érdemlik meg egyes anyák, a gyerek ragaszkodhat. :wink:
A pici babakocsi nemsokára aktuális lesz, de azért a tavaszig még várhatna. Jáááár?? Csatlakozom Ágiboldihoz. Akkor tényleg nézzétek a hintalovakat. :wink:

Timo, Ágiboldi,
Most olvastam a reggeli hsz-t. Jöhettek. :lol:

Juj, biztos azért nézett rám Lilla néha olyan vádlóan, mert elfelejtettem megköszönteni. Most szeretném pótolni. :D Boldog hófordulóóóót!

Pankimanki,
NóriTiminek is sok boldogságot ezen a jeles napon!

Mazsi,
Jobbulást! :( Szerintem is a sok alvás ütött ki. :twisted: Bezzeg a régi szép idők, amikor pár óránként a kiságyból jövő harangszóra ébredhettél. :)

Május,
Gyógyitorna milyen volt?

Mmóni,
Megpróbáltam megjegyezni a gyakorlatokat, amiket mutattál. De csak azt az egyet sikerült, ami amúgy sem ment Szabinak. :wink: Majd időnként megpróbálom felültetni úgy összecsomózva, hátha egyszer neki is megy. :D

Már majdnem elpakoltam a konyhát, csak elaludt Szabi. Ilyenkor kinek van kedve jóháziasszonykodni?! :oops:

Kép KépKép
lorca

Linda,
Ja, most látom, hogy javítottad a járást. :lol: Azon már át is siklottam, azok után, hogy olvastam, hogy áll. :lol:

Kép KépKép
lorca

Megjöttünk (nem most, csak próbáltam altatni, sikertelenül)! A nagy misszió teljesítve, Sebi hazafelé végig aludt a vonaton.
Lorca,
köszönjük a vendéglátást, mi minden alkalommal jobban érezzük magunkat.

Lillus,
ezért voltál olyan komoly, mert már egy 7 hónaposhoz nem illik a viháncolás. Boldog hófordot!

Nóri Timinek is boldog 7-et!

Orsi
Kép Kép
sno

Hazafelé Lillus elaludt a kenguruban, persze, amint hazaértünk rögtön felkelt és csak most tudtam letenni. Remélem egy fél órát azért alszik! :)

Lorca!
Köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Kár, hogy Május csak ilyen rövid ideig tudtatok maradni! :(

És köszi a köszöntéseket is. :D :D

Dobok egy-két képet nektek! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok!
Egypár kép: 8)
Ezek cumik:-) Kép Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Panka!
Ez nagyon durva! Szerintem egy őrült lehet, aki ilyet kitalál. Vagy csak nagyon sok ideje van! :roll: :lol: :lol:
Sütőzacsiban sütöd a husit is? És egyben a zöldséggel vagy külön?
Torna: :cry: :cry: :cry:

Panki!
Boldog 7-diket Nórinak is! :)

Dinyuska!
Képet kérünk! :D :D

Mazsi!
Nekem is van egy pároló lábasom (Ria, tuppis), de még sosem használtam! :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

A cumik nagyon durvák komolyan hányingerem lett! :roll:

KépKép
csongria

Ja nagyon jók a talis képek! Kár hogy nem voltunk ott! Bár Beni már 4-szer hányt(nem bukott, hányt) lehet hogy csak oda vittem volna valami virust! :(

KépKép
csongria

Ria!
Jobbulást Beninek! Vajon mitől lehet?

Timi
Kép Kép
timocska

Hát nem tudom hogy konkrétan van valami probléma vagy csak nem esett jól neki az ebéd! Adtam neki inni egy kis vizet és olyan fura hangot adott a gyomra! :roll: Hát látszik hogy nem védi az anyatej! Mindent elkap! :roll:

KépKép
csongria

Timocska!
Még nem sütöttem a zacsiban :oops: , csak a recept, meg az 5kletek vannak meg hozzá, lábasban egyelőre gyorsabb volt. :oops: De holnap veszek zacsit, csak el ne felejtsem megint :evil:
Cumik nszerintem murisak, és bizarrak, tényleg nem komplett, aki ilyet kitalál. :lol:
1 7 múlva lesz megint ez a torna :-(
De végül is ez az ő érdeke,és örülök, ha ennyivel megússzuk!
Szerintem ha vége van ennek a 2 7nek, akkor utánna is fogok keresni egy tornászt, vmilyet, mert ezt már korábban is kellett volna, de egy orvos sem mondta, én meg azt hittem, hogy ez így okés, nem vagyok szakember.Sajnos.:-(

Ria!
Bocsi, remélem nem lett tényleg hányingered! :roll: :wink:
Remélem beni jobban van, és nem lesz beteg!!!

Kép
pankaa

Panka! Nincs gáz de szerintem egyébként van hányingerem és már köhögök is ! :?

KépKép
csongria

Ria!
Bocsi, Beni nagy b-vel van :oops:
Akkor ez vmi vírus lesz :( Jobbulást Nektek!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Lorca,
Köszi még egyszer a tali lehetőséget, jól éreztük magunkat, Botond 4-től fél 7-ig aludt! Bálint viszont mire hazaértem sírva a földön elaludt, de csak egy óráig bírta, azóta nyúzza az idegeim.

Vajon mi az ami minden gyereket lenyűgöz?
Kép
Kép
Kép
Kép

Igazoltan hiányzó:
Kép

mmónika

Milyen későn ébred mindenki! :lol:

Móni,
Nagyon jók a képek. :) Thomast figyelik?

Kezd Nati alvás kicsit aggasztani. Annyi az alvásigénye, mint az enyém. Igy nem lesz jó. :shock: 11 után aludt el és f8kor már szövegelt. Délután is csak olyan 20 percet aludt. Nagyitól kapott egy túrórudit, biztos a csoki az oka. :wink:
Szabi viszont jó fej volt, már el is kezdte a délelőtti alvását. :)

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt!

Lillus,
Bocsáss meg, hogy tegnap nem köszöntöttünk, de ilyen üres az agyam. Sok sok puszi 7. hófordulód alkalmából!!! :D

Lorca,
Köszi a vendéglátást!!! Na és köszi, hogy megismerhettük Thomast és barátait is!!! :D

Ria,
Hogy van Beni??? Remélem nem beteg megint, csak valami kaja nem esett jól neki.

Pann,
Ti hogy vagytok? Eltűntek a pöttyök?

Dinyuska,
Szia! Fotókat!!!!

Lányok aki csinált a talin fotót, küldjetek már nekünk egy párat! Köszi!
Vendég

Lorca, köszi a vendéglátást, pompásan éreztük magunkat, és kiderült, h Boldi tud kúszni! :D Azóta itthon is leraktam a szőnyeget, arra őt, és itthon is tud, csak eddig ezek szerint nem találta alkalmasnak a terepet, i.e. se a kanapét, se a járókát..

Ria, elmúlt a hányingeretek?

Kép
Kép
agiboldi

halihóóóó!
hol vagytok? :shock: :shock: :shock:

tegnap még kóvályogtam egy kicsit de talán elmúlt a szédülés azóta sem tudom mi lehetett?

ennek örömére Lea az éjjel nem hagyott aludni.... :cry: 12, f2, 2 és itt meguntam s kiköltöztünk a nappaliba így aludtunk f6ig azt hiszem de nem biztos :oops:
most persze alszik :lol: nekem meg itt egy halom vasalnivaló :shock: ki is szeret vasalni? jelentkezzen gyorsan :lol: :lol: :lol:

tali
tök jók a fotók! az a Brigi fintor :shock: :lol: :lol:

ágiboldi
szóval nem hagytad kibontakozni kicsi fiad kúszási tudományát :?: :lol: :lol: :wink:
jöhet a napi rutinszerű takarítás :wink:
legalábbis én, most h Lea is kúszik(hát ez enyhe túlzás ui továbbra is inkább csak tolat mint egy kis rák :lol: ) naponta porszívózom mert már nem elég a játszószőnyeg :shock:

pann,timo
h álltok a pöttyökkel?

kajcsi
kijelenthetem h az öszibari Leát lazítja :lol: :wink:

kipróbáltam a pároló edényemet , bár nem Zepter vagy tupi :wink: de negyed óra alatt készen lett a krumpli benne és incsi fincsi :lol:

pankaa
spenót :twisted:
a múltkor apósom padlizsánt vett a piacon egy nénitől , ki is rántották de vmi nagyon furi íze volt annak is :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Vagyok én is, csak jön ma a család.
Tegnap anyósékat túléltük. Kaptunk egy csomó használhatatlan rucit a beígért pelus helyett, mondván azt vegyünk magunknak, mert annak a gyerek nem örül! :shock: Mintha egy 6 hónapost annyira érdekelné, hogy mi van rajta! :shock: :evil:
Ma meg anyuék jönnek. Na mindegy, annyira most nem gáz, mert legalább szép rend van a lakásban! Így most pihizhetek egy kicsit. 8) :wink:
Viszont Ria, a sütid az nagyon fincsi lett! Igaz hogy valszeg kicsi volt a tepsi, mert kétszer akkora lett mint a tied, de félbe vágtam és megkentem belül is lekvárral. Nagyon fincsi!
Majd a többiekét is kipróbálom! :wink:

Betegeskedők
Hogy vagytok? Mazsi látom te már jobban. Gergő és Riáék? (Ugye nincs más? :oops: )

Ágiboldi!
Szóval te csak hízlalod és nem hagyod mozogni szegény Boldit! Aztán ne ijedj meg, ha most fogyni kezd! :lol: :lol: :lol:

Panka
Brigi most spenótot kapott, de az tuti bio, mert anyuéktól van a kertből! Viszont Brigó kiköpte! Sajnos nem tudtam lefotózni, mert mentenem kellett a menthetőket, de Brigi és én is tetőtől talpig zöldek lettünk. Csak gyűjtötte a szájában, aztán kiköpte! De akkor minek tátotta a száját? :roll: :lol:
Torna: :( :(

Lorca
Nagyon köszi a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat. Nati mikor ért haza? Sokról maradtunk le?

Képek
Az én képeimet feltettem a picasára. Bocsi a többiékére még nem volt időm. Ide csak néhányat:
Vajon mit mond Ágiboldi?
Kép Kép
Anya én figyelek!
Kép
Boldi és Thomas
Kép
lora7

Sági
Nézd meg a picasán és válassz! Küldök képet szívesen, akár mindet is!
lora7

Én vagyok a vasalni szerető (de soha semmit nem vasaló, kivéve a gyerekruhákat).

Megfigyeléseim szerint Sebit eddig a szilva (meggy) és a körte lazította. A répa nagyon fogta, a sütött tök :D pedig pukiztatta. A többi inkább egy picit fogta, mint lazította.

Ágiboldi,
hogy fogsz elszámolni vele, hogy visszafogod a gyereket a fejlődésben?! :lol: Mire nem jó egy tali?

Lorca,
nekem úgy tetszenek ezek a magas belű lakások, amiknek van hangulata, még ha meg is vannak a sajátosságaik :twisted: . Csak a gyerekzsivaj/ly nyomta el, vagy tényleg nem hallatszik be a forgalom? Én is sajnálom, hogy nem láthattam Natit :cry:

Orsi
Kép Kép
sno

Panka
Most nézem, hogy spenótot írtam sóska helyett! :oops: :D Szóval Brigi a sóskát köpte ki.
lora7

Sno
Én is kérdeztem a zajt Lorcától és megmutatta, hogy a csukott ablak a gyógyír a zajra! :wink:

Most megyünk hintázni Brigivel...
lora7

Sziasztok!

Megvagyunk, csak kicsit össze vagyok zuhanva, mert Gergő ma sem aludt rendesen, 2-től óránként kelt. Az a baj, hogy ezt már napok óta csinálja és érzem, hogy kezdek tényleg az erőm végére érni....úgy sajnálom magamat....és ezzel tök jól elvagyok egész nap. :lol: :oops:
Megsajnáltattam magam a drnénivel is, úh felírt Sinlac-ot, hátha attól alszik majd Gergő. :roll: Hát kíváncsi vagyok, ma éjjel kiderül.
Egyébként Gergő rendbejött, pöttyök eltűntek. :D :D :D Ha megint előjönnének, akkor mennünk kell a gastroenterológiára (rem jól írtam le, mert nincs benne könyvben), mert az bizti, hogy tápl. allergia és nem vmi más, mert a többi dolog (mosópor, fürdető stb.) születése óta nem változott + tegnap gyakorlatilag csak anyatejet evett és mára nincs pötty. :roll:

A tali képek n jók, kár, hogy lemaradtunk - megint egy ok, amiért sajnálhatom magam. :cry:

A vasalás nálam is dobogós, mert legálisan (lelkiismeret-furdalás nélkül) lehet közben tévézni! :wink:

Sno! zsivaj

Most pedig elmerülök a házimunkában. :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hu nagyon le vagyok maradva...
Sikerült azért visszaolvasnom.

Gyüjtöm ezerrel az infókat a hozzátápihoz. Hétfőn kezdjük hivatalosan, úgy izgulok, mint az első szoptatásnál :oops: (a nyakam és a mellkasom kipirosodik, ha nagyon izgulok. Utálom, mert mindig elárul. Az első pár szopizásnál is ez volt, s a doki megkérdezte ,csak nem allergiás valamire?? :roll: )
Vettem vadiúj fakanalakat és szűrőt a pépesítéshez.

Első menü: anyuéktól bio alma (mai sajna gyakran kukacos - ezért megyek is válogatni, ha ezt megírtam), Krumpli, sütőtök és fagyasztott őszibari.

SNO: kérdezni akartam, hogy a fagyos alapanyagokat hogy olvasztod ki? simán szobahőmérsékleten, mikróban, gőz fölött??

A Sóska simán savanyú, nem azért köpte ki Brigi?

nanica

Sziasztok! :)

Mi ma is nagyon jól aludtunk! :lol: :lol:

Pann!
Sajnálom a sz.r éjszakákat! :( Az azonban jó hír, hogy a pöttyök elmúltak. A Sinlac Lillusnak ízlett, fini édes! :)

Lora!
A sóskába esetleg lehetne tenni szőlőcukrot vagy gyümölcscukrot. Én vettem gyógyszertárba végszükség esetére!

Nanica!
Én a fagyott cuccokat (tudom, nem tőlem kérdezted) szobahőmérsékleten olvasztom ki. Vagy ha addig nem olvad ki, míg kellene, akkor meleg vízbe áztatom kicsit.

Mazsi!
Fura, Lillust fogja a bari. Az alma ellentétesen hat. A szilva is lazító. És amúgy hogy haladtok?

Ma itt volt az ex kolléganőm a majd 5 hós kisfiával. Szegény, Lillus minden kurjantásánál sírva fakadt! Úgyhogy majdnem végig bőgicsélt, mert Lillusnak be nem állt a szája! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nanica,
Hajrá hozzátápi :D Szűrőt én még nem használtam. Én új lábast vettem Natinak. :wink: Meg volt saját szivacsom az ő tányérjai mosogatására. Bevallom, Szabinál már nem. :lol:

Pann,
Mi most egész jól állunk alvással (nem bosszantásként írom), de én is sokszor szeretem sajnáltatni magamat, amikor kezd kicsit sok lenni. :oops: :lol: Most pont Nati nem alvásán tudom benyomni a sajnálj engem gombot. :twisted:
Szerintem jól írtad a gastrot. Amit én nem tudok, beütöm az internet keresőjébe. Ha nincs olyan szó, újra próbálkozom. Ennek ellenére írok hibásan. :lol:

Orsi,
Ahogy írta Lora, demonstráltam, milyen a nyitott ablak. Legközelebb neked is megmutatom. :D Nekem fel sem tűnik, hogy belvárosban lakunk zaj szempontjából, csak ha a közeli balesetibe rohan egy mentő.

Lora,
Nati 3ra ért haza, alig pár perccel az utolsó bébik után. Szomorú is volt, mert Mama beígérte, hogy lesznek :lol:

Mazsi,
Nekem anyósom szeret vasalni. Ha rá tudnám venni, hogy akkorára hajtsa a ruhákat, amekkora befér a szekrénybe, már tökéletes is lenne. Sajnos a függönyt nem vasalta ki, az itt áll egy jó hete. Én meg csak a fehérekig jutottam el, azt is csak a tali miatt. :oops: Szerintem kell majd egy másik tali, hogy megadja a motivációt sötétítőkre is. 8) :lol:

Fotók:
Én szépen el is felejtkeztem róla, alig csináltam. Persze az a pár is a gépben csücsül.

Kép KépKép
lorca

London, egy kétgyerekes anyuka szemével:

Kép
Megérkeztünk Lutonba. Itt még talán megvolt a kabátom, de nem biztos.
Kép
Kultúrális program: Ennyit láttunk a National Galery-ből. Ez a kávézója. Az egyetlen nap, amikor bebumszliztunk. Naná, hogy esett.
Kép
Tesómék lakása. Itt töltöttük a legjobb pillanatokat. :lol:
Kép
A londoni Nero kávézó, kilátással a Temzére. Imádok kávézókban ücsörögni, amikor kint süvít a szél. :D

Kép KépKép
lorca

Gallery ááéáááááá

Kép KépKép
lorca

Szisztok!

nanica!
Én este leveszem a fagyóbol a kiovasztanivalót, amjd beteszem a hűtőbe, reggel kiveszem és szobahőm olvad tovább, utánna mikrózva melegítem.
Emili elsőre nem ette az almát, mert a táp után az nagyon savanyú.A bari is.A sütőtök viszont nagyopn fini, de Emili csak az üvegest ette egy jó darabig mindenből, pedig saját készítésűvel próbálkoztam.
A krumpli-tök páros jó, bár nehéz belőle keveset csinálni.Az almát is úgy kezdte el enni, hogy megfőztem, amjd turmixoltam.
De ha elősre kiköpi, no para, még nem tudnak egyből ügyesen enni, a szájukat sem nyitják.Nem biztos, hogy azért köpi ki, mert nem ízlik neki.Szóval nem kell izgulni, nem ördöngősség ez. :wink:
Látom nagyon jól akarod csinálni, ha még új eszközöket is vettél, bár ÉN úgy vagyok vele, hogy 1:nem válogatom külöm az ő eszközeit, 2:később ha nagyobb lesz, és már a ti kajátokat fogja enni, akkor találékozik csak azzal a (szerintem nem veszélyes)flórával,ami az eszközökön van, hisz amúgy is elmosod, igaz?Szóval szerintem nem kell ennyire sterilen tartani a gyereket(főleg ha már majd mászik!).De ez a te dolgod, én csak a véleményemet mondtam el.Egyébként emili folyton a szánkba is nyúlkál, puszilgatjuk stb, tehát kerül át rá baci bőven :-)

Sno!
Én most főztem tököt, 20 perc alatt megfőtt, apróravágva, nagyon fini lett, jó édes.Majd holnap lesz ez az ebédje emilinek. :wink:
Viszont kevés vizet öntöttem alá, így ami maradt kevés(leszűrtem,hogy ne legyen nagyon híg a pép)megitattam a gyerekekl, teccet neki az is, így majd legközelebb több vízzel főzöm, meg almát is főzök bele.Most csak babakexet tettem bele.

Lora!
Briginek sok boldog névanpot kívánok!!!Puszi neki! :D
Sóskát még nem próbáltam adni, abba sok cukor kéne, hogy ne legyen savanya.De talán egy kis tápival...meg félek, hogy kicsípi a popóját.Bár tegnap evett először paradicsomos krumplit husival, az üvegeset, és ízlett neki.És a popója sem bánta ;-)
Emili szereti a spenányt szerencsére.:-)Jó fokhagymásan:-D;-)
Ruhák:az tuti, ogya babáék szerint az Ádámkosztűm a nyerő:-D.
Nagymamám nálunk a nagy ruhavásárló, alig lehet lebeszélni egy -egy fodros darabról:-D

Pann!
Emilinek is azt javasolta avédőnő, hogy éjszakára adjak neki tejpépet, azzal majd kibírja reggelig.Hát nem, csak úgy, hogy a tápijába belekeverem a pépet is.Na így már kibír 2 órát éhen. :lol:
talán próbálj a szopi után adni neki a Sinlacot, hátha.De lehet nem az éhség a baja.Vízzel nem próbáltad itatni éjjel?
A gastrot jól írtad le. 8)

Ria!
Jobban vagytok???

Mazsi!
É is van hogy mindennap porszívózok, de látszaja nincsen,minig szöszös a tenyere Emilinek, így nem is kell takarítani
:lol: :lol: Eleinte nagyo idegesített, de majd hamar megunod a mindennapos porszívózást :twisted: :lol:
És a szösz a legkevesebb, a virágföld a hardos!Na meg a cipőtalp :lol:
Tutira azért csinálja,mert élvezi, hogy utánna kezet kell mosnia. :lol:

Mai torna nagyon jó volt, a tornásznő el volt ájúlva Emilitől(ő fogalmazott így 8) ), hogy már ennyi mindent csinál. :shock:
Mindig 8 hónaposnak akarta titulálni, de én kikértem magamnak, hogy csak ne öregítse a lányomat :twisted: :lol:
Szóval Emilinbek is teccet, volt hintázás, meg hintalovazás is, és még kapaszkodott ia a paciba. :lol:

Na lépek ténykedni... :evil:

Kép
pankaa

Panka
Köszi szépen Brigi nevében! :)

A sóskát krumplival adtam és elsőkörben egy pici szőlőcukrot tettem bele. Akkor én ettem meg. A második körben sok szőlőcukrot tettem bele, de az sem volt nyerő. Pedig olyan fincsi! Mindegy megettem én! :lol:

Pann
:( Ha ez segít én nagyon sajnállak! :D Bár nekünk sem volt jó éjszakánk az 5 keléssel, ebből 3 szopi!

Dinyus
Akartam írni, hogy örülök látunk. Illetve látnánk, ha raknál fel fotókat! :)

Bozotka
Mi van veletek? Rég láttuk a kis Zsófit is! Már régebben akartam írni, hogy egyforma ikeás viziló csörgőjük van lányainknak!
lora7

Brigi!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából! :D :D :D

Lorca!
Az a macis felső Natin, nagyon-nagyon édes! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok,
Jelentkezek, akkor gyorsan, de még nem szedtem össze magam reagálásügyileg, bár olvaslak benneteket. Érdekes látni a képeket erről a mászós taliról (egész más jellegűek a képek. Ja és Mónikáé pláne aranyosak).
Szóval, múlt héten Nagyinál voltunk, azóta meg itt teszek-veszek. Zsófi meg kicsit náthás volt a héten (láz nélkül, csak folyt az orra, de nekem is volt valami ilyesmi, kis hasmenéssel hígítva). Különben egész jó gyerek mostanság, relatív napközben is alszik. Viszont tegnap éjszaka elég sokat fent voltunk (nem olyan sokszor, de volt egy 2 órás ébren blokk is) és pukik hangzottak az éj csendjében (bár ez előfordult párszor és mintha a körtével lenne összefüggésben). A hozzátáplálás nagyon megy: gyönyörűen tátja a száját és szinte mindent megeszik (kivéve eddig a sárgarépát). Sütötők főzve a kedvenc. Egyébként előrefelé még mindig nem halad, de nagyon gyorsan helyet változtat, így pl. már egyszer az asztal alatt találtam, egyszer meg fiókot is nyitogatott földig érő nyelvvel. :lol: Különben meg már ül egyedül (csak néha azért eldől, tehát egyedül nem merem ülve hagyni), de nem ül fel (ttudom nem kellene ültetgetni, de annyira akar).

Boldog névnapot Brigi!
Csak ámulok bámulok, hogy egyes babák milyen ügyesek mozgásügyileg. :shock:

Lorca,
A macis kép Natiról nagyon tuti.

Rokica,
Jó hogy jelentkeztél. Tényleg mikor meglátja az ember a két lányt kedvet kap egy kistestvérhez :D (bár tudom mikot írtál a kis körkülönbségről, de mégis)

Pann,
Kitartás! Reméljük ma már jól fog aludni Gergő. Mondjuk én könnyen beszélek, mikor nekem már egy felkelős éjszaka is megvisel.

Azt hiszem most el kell mennünk sétálni, hogy kobírjuk fürdetésig nagyobb ordibálás nélkül.

KépKép
bozotka

Sziasztok!

Lin:

Anyukám is sokat idegesített azzal hogy nem Zsuzsa korának való játékokat vett neki, pl 1. szülinapjára egy olyan triciklit ami még most is nagy neki. De most már azt mondom, belenő, és akkor jó hogy van.

A ruháknál már jobban bosszant ha túl nagyot vesz, mert akkor egyáltalán nem biztos hogy mire belenő, pont az a szezon lesz. Van egy csomó kánikularuha ami alig volt Zsuzsán.

Tali:

Nagyon jók a képek! Remélem a következőre már mi is eljutunk. Hihetetlen mennyit nőtt mindenki mióta nem láttam őket! Egy hónap eszméletlen változást hozott!

Pann:

Ha táplálékallergia, akkor próbáld meg azt, hogy egy ideig csak szopi, és egyesével adagolod neki vissza a kajákat. Így rá fogsz tudni jönni, mi a ludas. Első helyen jár a tejtermék, a tojás, de van aki a zellerfélékre allergiás... A gasztrón se biztosan fognak tudni okosabbat mondani, mert egy csomó allergia nem mutatható ki máshogy mint azzal hogy megvonod az ételt, és ha eltűnik az allergia, akkor visszaadagolod és ha újra előjön, akkor elkönyvelik, hogy allergiás.

Egyébként nem lehet hogy az éjszakái is azért ilyen rosszak mert zavarja őt az a valami amire kipöttyösödik? Bár ha jól emlékszem, Gergő sosem jeleskedett az alvás terén. :( Sajnálom... remélem minél hamarabb rendeződik.

Lorca:

De jók a képek! Nem volt fárasztó az utazás két gyerekkel? Sárgulok. :) Úgy mennék már valahova.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?