Sziasztok
Annyira jók a képek! A talisokra különösen irigykedem. Mikor lesz újból?
Fura,
manóci, nem ilyennek képzeltelek
Pici, barnahajúnak, nem tudom, miért
szylvi: Húúú, én nem tudom, mit csinálnék, ha ilyen szituba keverednék (meló). Talán annyiból könnyebb helyzetben vagyok, hogy pesten esetleg jobban találnék munkát. Ráadásul eddig a műtősnők ügyeleti rendszerben dolgoztak, most majd műszakban fognak, azért több ember kell. Bár, hiába zártak be műtétes osztályokat, a traumatológián nincs túljelentkezés műtőszemélyzet terén (sem)
Az viszont szerencse, hogy a szopiidőt biztosítják, ill., hogy a férjed otthon tud maradni Jázminnal, amíg Te "húzod az igát".
Adri, féltékenység: Bogim is 13 volt, amikor Berci született, de abszolút kijött rajta a "szendvicsgyerek-szindróma". Nem gondoltam volna, de megnyugtató, hogy nemcsak az én nagy lányom ilyen "kisbaba"
Forma1: szerencsére a férjem nem sportrajongó, semmilyen szinten
Így nem "kell" sem F1-et, sem focimeccset néznem. Néha egy kis vizilabda, igényes focimeccs (pl. Vb döntő), olimpia, de az is csak mértékkel.
dincus: már a többiek is írták, no para, Emma tudja mennyi a kajaigénye, ha nem kell neki a cici, és nem is bőg, ne tömd meg! Nekem Berci 60-70-eket szopizott egy hónaposan-hat hetesen (mondjuk 2 óránként
), de ha megtömtem, még rosszabb volt. Egyszerűen kiskapacitású volt a gyomra. Most sem eszik nagy mennyiségeket, persze nasizni szeret(ne).
kitta: nálunk a fiúk a körtét nem bírták, bírják, míg pl. a hugom simán ehette, nem lett a picinek semmi baja. Védőnénim azt javasolta, hogy este egyek "rizikós" kaját. Az reggelre kerül az anyatejbe, így, ha netán bántaná a babát, akkor legalább nappal van. (lehet, hogy ezt már írtam?
)
Na, írok még egy kicsit magunkról is (ez mindig elmarad).
Marcika még mindig nagyon jó baba, Berci sem igazán féltékeny, legalábbis nem Marci ellen irányulóan. Viszont szívok folyamatosan azzal, hogy nagyon-nagyon jó esetben alszanak egyszerre 1 órát. Ált. Marci délelőtti séta közben jókat horpaszt, mikor hazaérünk, szopi, Berci megy az ágyba, innentől Marci ébren. Ráadásul csk akkor van el 5 percnél tovább a kisherceg, ha lát engem, lehetőleg jó közelről (azaz ott ülök mellette). Így aztán nincs időm a házimunkára, az esetleges alvásomról nem is beszélve. Az éjszakák is nagyon vegyesek, ha Marcit sikerül álometetnem (nem alszom el 10 előtt), akor tuti Berci arénázik 2-kor
Szar kedvem meg attól volt a múlt héten, mert bíróságra készültem-mentem. A lányok apját perelem, nem fizet gyt-t
Rohadt görény, ahelyett, hogy a t.díjat fizette volna, adóságokba verte magát (új autó részletre, 6milla jelzáloghitel) és most azzal takarózik, hogy sok az adóssága és ezért nem fizet. És természetesen (állítása szerint), olyan keveset keresnek, hogy kajára már nem is futja, apósa eteti őket
Ezeken meg jól fölhúztam magam, ekörül forgott az összes gondolatom. Persze szegény kölkök isszák meg a levét, türelmetlen vagyok ilyenkor, meg minden, ráadásul a csajoknak mégiscsak az apjuk. Bogi különösen nehezen emészti meg, hogy nem azért van ez az egész, hogy én kicsesszek az apjával, hanem azért, hogy őneki jobb legyen. Viri szerencsére elég nagy már ahhoz, hogy értse-megértse. Ráadsul apuka nem is keresi a lányokat hónapok óta
Na, panasznapot befejeztem...
Ja, hogy teljes legyen a "tuti" mi Apácskánk hétfőn Stockholmba ment, csak szombaton jön, Virág pályázott egy egyhetes ném.országi továbbképzésre (szombaton kéne indulnia, ha mehet), de még semmi visszajelzést nem kaptunk
Egyébként minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve