Új privát üzeneted érkezett!

Kis.... ZSUU! na. :oops:
Pepikét ne hagyjátok le a kistáról, mert akkor marha kevesen leszünk, ő hozza a fele csapatot.
NA MOST IDE KÉÉÉREK RÖHÖGŐS, FETRENGŐSET, LÉCCCIIIIII!!!!
meg a listát, még egyszer.

Lexa továbbra sem válaszolt. Nélküle bulizunk? :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Annyit írtok, hogy képtelenség tartani a tempót! :) Úgy egy órája babakocsitémában írtam egy hosszút, de valami hibaüzenettel kilépett a gépem, és most nincs energiám újra beírni. Amit mindenképpen akartam írni, hogy nagyon nézzétek meg, hogy mekkora a fekvőrésze a kocsinak, mert lehet, hogy még egy évesen is elszundizik a babakocsiban, és akkor legalább kétszer akkora lesz, mint születéskor, illetve mekkora vállacska fér bele, mert sok kocsinál alig lehet egy nagyobb gyereket belepaszírozni...
Én szuper kétfunkciósat vettem, nagyon bevált, főleg, hogy vízszintesig dönthető, pont elég a szélessége, és két irányból tolható. Nyáron nagyon jól jön, amikor nem süti telibe a babát a nap, ha szembe tolod a nappal a kocsit. Emellé könnyen összecsukható, és csak 10 kiló, úgyhogy én egy kocsival kihúzom végig, a második gyereknél is, nem kellett könnyű sportkocsit vennem (nem is tudnám hol tárolni őket).

Pumperka, meg vagyok döbbenve, remélem hamar fel tudod dolgozni ezt, mert ez egy komoly trauma :(. Azt is remélem, hogy alaposan elveszik ennek a bunkónak a kedvét hasonló megmozdulásoktól :evil: . A bolgárkerékben azt hiszem, hogy csak csütörtökönként van 18-22. heti UH, és nekem múlt hétfőn tudtak most csütörtökre időpontot adni.

Eszterxx, mikor mész holnap a Bolgárkerékbe????? Én is megyek, fél 11-re!!!!!!!!!

Kőbunkó volt ez a doki az Istvánban, remélem nem az én dokim volt... Ő mindenért előre elnézést kér háromszor, és olyan kedvesen adja elő magát. Persze mindenkinek lehet rossz napja. Hogy nézett ki?

Pati, szerintem is vizsgáltasd meg magad, ne szorongj otthon! Attól is fájhat a hasad.... Szedsz magnéziumot? Nekem az sokat segít, de csak a napi 3-szori magne B6. Amit előtte szedtem, az semmit sem ért, pedig dózisban ugyanaz volt kb., csak egyszeri adagban.

Tegnap voltam a dokimnál, most szóba sem hozta, hogy el kellett volna mennem szerinte a genetikushoz, én meg mélyen hallgattam :).

Kép

Kép
mzx

Aggódom Lexáért...... Remélem semmi bajság!

És Jim is felnézhetne, csak egy annyira, hogy jól vannak......
Vendég

Kívánságod parancs:

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
13. mzx
14. pepike
15. norco

Pété, akkor még nem csatlakoztál! :wink: Tényleg gyorsak vagyunk.

Patti:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jól bepörögtetek!

Az autós találka felállítási helye eldőlt mert én annyira aranyos vagyok alkalmazkodom a többséghez:
Kvaszeva, Norco, Kiszazsu Lehel tér, templom parkoló!!!!!
Pumperka elképesztő amit írtál!! Ha pétével tudnátok talizni az Örsön jó lenne, ha nem felveszlek én ott! Kit hagytam ki?????

pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszönöm mindenkinek az infot a genetikai Uh-gal kapcsolatban!
Pumperka! Én kb. két héttel előtte telefonáltam a Boglárkerékbe, mert nekem konkrétan csak a kedd reggel volt jó Uh-ra, mert akkor mentem vérvételre is. Elég sokan járkálnak ott, szerintem érdemes minél hamarabb időpontot kérni...

Kép
pété

Oké, Pepike, megbeszéltük! Időpont???
Mzx, engem is egyfolytában kidobál a gépem, már kezdem unni!
Kép
Vendég

Köszi Mpatr!

Kihagytatok volna????? Na várjatok csak fogtok még rám várni...... :lol: :lol: :lol: :lol:

kiszazsu tutira megy, engem is beírt kellek mi?????
Vicc vóóóóóót

pepike

Kép

Kép
pepike

Vigyek plusz matricát neked is, Pepike? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pepike, én maradtam ki!!!! Milyen útvonalon mész? Alkalmazkodom hozzád inkább, ha már csak én maradtam Zuglóból. Vettem matricát is :D , teljesen hülyének néztek, annyit válogattam. Tele volt fiússal, meg I LOVE YOU feliratos szivecskékkel, alig találtam valami csajszisat.

Kép

Kép
mzx

Szerintem 17.15 mindenkinek jó. Rájöttem mzx-et hagytam ki! Neked is jó a Lehel?? vagy a Zuglói trófea előtt?
Pété! felveszed pumperkát az Örsön??? És majd megtárgyaljuk hol ütközünk!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Kiszaszu, tényleg csini a ticker! :wink:

Kép

Kép
mzx

TÖK HÜLYÉÉÉÉÉÉK VAGYTOOOOOOK :lol: :lol: :lol:
lassan adjuk ki a best of topikot, meggazdagszunk belüle, csajooook!!
JUHÉÉ!!
De jó kedvem lett, tyűűűűha!
Hiába, a jó veresbor... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pepike, a Lehel nekm nagyon messze van, 3/4 óra. A zuglói Trófea tökéletes, ha az útba esik a Lehel felé. De akkor hogy fogunk konvojban menni Pétével, aki az Örsről indul?

Kép

Kép
mzx

Nem kerülő a Zuglói trófea, ott felveszlek 5 kor ha neked jó, és onnan megyünk a Lehelre majd ütközünk valahol pétével és pumperkával!

aranyos vagy kiszazsu, nem verlek + költségbe majd kérek kispepitől!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pumperka! Ugye megbeszéltük, hogy jössz velem? Szenilis vagyok... Ez már máskor is feltünt.... :oops:

Sosem értettem, hogy honnan fogom tudni, hogy a babát érzem, és nem csak a szokásos gyomorkluttyogást, de mostmár értem! Tök más! És olyan jó! Nem maga az érzés, hanem a tudat...

Én is kinéztem egy babakocsit. :D

Kép [/img][/url]

Kép
pété

Pepike, megbeszéltük. Pontban 5-kor epekedve foglak várni a zuglói Trófeánál, vagy méginkább a vele szembeni oldalon, hogy rögtön tudjunk is tovább röppenni, ok? Bibi, én kétfélét is vettem, úgyhogy neked is jut matrica :wink: !

Kép

Kép
mzx

A nagyfiam!
höööööhöööhööö Hááát, el sem tudom néha hinni! :)

Kép

Kép
Vendég

Monácska, :shock: , hány éves ez a hatalmas kamasz????? Mellesleg nagyon jóképű, úgyhogy lesz még bajotok a csajok elhesegetésével :).

Kép

Kép
mzx

:oops: Azt kell mondajm, igen jól sikerült gyerek lett, tiszta apja egyébként, de jelenleg a sógoromra hasonlít nagyon, majd változik ez is.

14 éves lesz nemsokára..... Komolyan, néha csak a fejem kapkodom, hogy milyen hamar felnőtt! Szóval lányok, csak hajrá, babázni és minden időt, amit lehet velük tölteni, mert nemsokára ekkorák lesznek!
Vendég

Monácska, jó sokat vártatok a tesóval... Direkt? Vagy túl indiszkrét a kérdés :oops: ?

Kép

Kép
mzx

Ó, nem. A voltférjem kamionsofőr és amíg otthon voltam egyedül, nem akartam másik gyereket, így is minden az én nyakamba szakadt, nagyon profin szereltem autót és cseréltem gázpalackot vagy javítottam mosógépet. Aztán a házasságunk becsődölt.....

A mostani páromat 5 éve ismerem, vele 3 és fél éve szerettünk volna babát, hát mostanra össze is jött. Ákos is másfél évig készült, de megérte.....
Vendég

Monácska, akkor a VOLT sógorra hasonlít, ugye :wink: ?

Ákosnak biztosan furcsa lehet ez az egész babavárás. Ebben a korban egyébként is mindenen feszengenek. Várja a tesót, vagy adja a nemtörődömöt? :D

Kép

Kép
mzx

Várja és adja a nemtörődömöt.
Minden este megsimizi a pocimat, reggel beszól, hogy jól vagyok-e, kérek-e valamit, de egyébként ha kérdezed, a vállát huzigálja, és előre kijelenti, hogy az ő szobájába be sem mehet a kicsi...
Na, erre kíváncsi leszek ám! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaja, volt sógor! :oops: :wink: De a gesztusai...... Fain, ahogy emlékeztetem, hogy ők is a rokonok, és nem is hasonlít rám igaziból, csak a természete. Na, de az aztán nagyon....... Nincs könnyű dolgunk egymással, elég szélsőségesek vagyunk!
Vendég

He-he, tipikus kamasz-reakció :). Nekünk azért nem lett 3. tesónk, mert kb. 12-13 éves voltam (öcsém 2-vel fiatalabb), amikor a szüleink megkérdezték, hogy mit szólnánk hozzá, erre közöltük velük, hogy tök ciki lenne, különben is öregek már hozzá :).

Kép

Kép
mzx

Pété!

Igen, megbeszéltük megyek veled, és ha továbbra is jó a jógastúdió elött találkozhatunk. Mégse a Kerepesin, vagy a Nagylajoson kell megállnod a nagy forgalomban.

UI: Mikorra menjek oda??????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jajjjjjj, ne már csajok!
Az én öcsém 15! évvel fiatalabb nálam! A húgom hárommal, és mindketten azt mondtuk, hogy csak akkor legyen tesónk, ha fiú lesz. Megkaptuk, és azóta is óriási a szeretet és az összetartás hármunk között. :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Utólag már én is örülnék még pár tesónak :).

Kép

Kép
mzx

Ne ütközzetek a Lehelen, mert sose értek oda, ha betétlapot töltögettek egész este....
:lol: :lol:

Pumperka, PRIVI!!!

Pétének ismét külön köszi, itt is, hogy felkarolja az ültetőkártyák kérdését!!

Pepike, hozod a babacuccaimat? Mert nem jeleztél vissza. Most, hogy nem keresek pénzt, legalább hagy költsek.

Az újaknak is tessék szívesnek lenni jelezni, mi van a talival, jöttök-e (ugye, igen).

Javult a barnázás, most SÁRGÁZOM :lol: és nyem fáj. Csak benyomtam a bortól. Aranykavics, ezé kapol a bulin! :lol: :lol: :lol: Csak ez a Norton kölök mozduljon már meg, anyuci mélységes megnyugtatásááááraaaa :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép

mpatr

ESZTERXX, holnap mikorra mész a Bolgárkerékbe?????

Kép

Kép
mzx

No most megyek, mert Erik felébredt, és valami versikét szaval a vaksötétben :).

Kép

Kép
mzx

JJJJa!
És legyen szíves valaki a topikos táblázatot a talira kinyomtatni 1 vagy 20 példányban (1 az enyém :P , ha nektek is kell, akkor 20) mert nekem legalábbis kell a puska, hogy kiről mi tudandó :oops: :oops:
Megcsinálná valaki?

Kép
Kép

mpatr

BAnyekocska :shock: Gordon miatt most hívtak az oviból, annyira köhög, hogy nem bírja abbahagyni... megyek érte. Szegény kicsi mókuskám...
Borosan vezethetek? :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
A bor a legjobb görcs és stresz oldó, ami ráadásul a vészegénység ellen is dzsal! Mélységesen egyetértettem Kavicskával, sőőőőt, előtte én is írtam!
De Pati!!!!! EGY, azaz egy (1) pohárról volt szó, és nem 3 decis vizes pohárról okés?????? :lol: :shock:
Vendég

Pumperka!

Teljesen kész vagyok a sudribunkó faszitól!!!!És senki nem volt aki esetleg segített volna???Nem volt ott egy két méretes vásárló aki elkapta volna ezt a szarházit??Remélem a zsaruk elkapják,mert a rendszám alapján van esély,nem?!

Eszter!

Én holnap kapon meg a Bolgárkerékből a vérvétel eredményét és szintén holnap megyek a sima AFP vérvételre.Nekem is megfordult már a fejembe, hogy mi lesz ha tök eltérő eredmény születik???De valahogy én is a Bolgárkerékben bíznék,azt hiszem.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pati!
Leitatod a kölköt és azt várod, hogy mozogjon??? :shock: :lol: :lol:
Hidd el, hogy teljesen jól van!
Makk egészséges!
Fog ő még a vesédbe rugni!

Monácska!
Nagyon jóképű fiad van!! :)
Hihetetlen, hogy az én öcsém csak négy évvel idősebb, mint a te fiad és szinte egykorúak vagyunk.!

Holnap megyek nőgyógyászhoz pna vizitre, khm, akarom mondani méhnyak kontrollra!
Mert már szexualizálni sem merek, mivel nem tudom mi van odabent! :roll:

besz.ri kavics

Lányok, annyira várom a hétfőt!!!

Kikó, Mni nekünk is egyeztetni kell, ha továbbra is szeretnénk a Moszkván talizni!

Kikó tartozom neked egy privivel!
Vendég

beszari Kavics.......
Tutira okés odabent!
Szegéyn aptyád meg........ Amiylen csini vagy, szerintem katat utánad rendesen!
Vendég

nem tud véletlenül valaki jó kismama tornát vagy kismama jógát ami 6 után kezdődik? egyelőre én csak a brendon mozgás stúdióját találtam, ahol bármi van 6 után. az a váci úton van, jó lenne valami budán, de semmi....

máshol csak nap közben (pl. az aquanatal is) mintha minden kismama csak ülne otthon ... rejtély
judit18

Mpatr!

Vettem az adást! Megnéztem a privit. Este igyekszem is rá reagálni, csak tudod nállunk most indul a délutáni, esti dáridó....

fiadnak jobbulást

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Halihó!
Most nem volt vagy 3 óráig net ebben a hülye bankban. :( Persze az ügyfelek ennek ellenére özönlöttek... mostanra olvastam végig az eddigi termést. :)
Zsu, én is akartam írni, hogy jó a visszaszámláló! :)
Én viszek kinyomtatott táblákat, de ha nem írjátok is vittem volna. :)
UH: én hétfőn megyek a Kútvölgyibe, gondolom rendesen megnézik a babát, nem jutott még eszembe külön genetikai UH-ra menni, bár két hete voltam a Praxisban (lehet korai volt) de az ottani szonográfus is alaposan megnézte és mindent rendben talált.

KépKép
KépKép
mni

Kavics már akartam is kérdezni, hogy mi pontosan hol és hánykor találkozzunk a Moszkva téren? Fél 6 körül az 56-os villamos megállójában? Kikó jó Neked is? Vagy korábban? Csak olyan pörgés van, hogy mindig valamit kifelejtek... :)

KépKép
KépKép
mni

[quote="monácska"]P írta:monácskaati!
De Pati!!!!! EGY, azaz egy (1) pohárról volt szó, és nem 3 decis vizes pohárról okés?????? :lol: :shock:

Akkor semmi gond. Nem 3 decis vót!
Söröskorsócska....
:mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Fél óra elég a Moszkváról eljutni a Lágymányosihoz???

Kérdem maximális tudatlansággal, mert fogalmam sincs! :?

Nekem 5 óra 20 perctől (mert addig egészen biztos oda érek) már teljesen jó!
Csak pontosan hol álljak meg??? :roll:

Ahogy kijövünk a metróból és kimegyünk a szabadég alá van szemben egy oszlop, ahol van két piros postaláda felfüggesztve! El is kerítették!
Ott megállhatok!
És ácsorogni fogok! :lol: :lol:
És roppant tempóban fogom forgatni a fejem, a felső testem derékból és a szemeimet is! :lol: :lol: :lol:

De ha van jobb ötlet mondjátok. És a pontos időt is.
Vendég

[quote="mni"] írta:mnin viszek kinyomtatott táblákat, de ha nem írjátok is vittem volna. :)

AKI PROFI, AAAZ KÉREM PROFI!!
Mni! Köszönjük!!

Ugye készül még valaki valami suttyom meglepivel? :wink:
Mni táblácskázik, pumperka játékokon gondolxik, pété csinálja az ültetőket, pepike hozza a vásárolandót és kapja a matricákat.
Többiek?
Nem ám a készre jövünk oszt eszegetünk csak?! :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
És igazából fröccs volt ugye?
1 dl fehér bor, felöntve 2 dl vörössel! Kép
Vendég

Én megleplek azzal benneteket, hogy milyen jóétvággyal tudok enni!!! :lol: :lol:
Vendég

Kavics: hááát...khm... BORT VIZEZNIIIIIII???? :shock: :shock:

ja és a pontos idő 16:11!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Amúgy, jelzem, nem kell még mindent annyira egyeztetni, ma szerda van, nem hétfő!! Nehogy valaki odamenjen holnap!! VAgyis magánbuli...

Kép
Kép

mpatr

Ja, még viszem a fényképezőgépet is! :) Az is nagyon fontos ám! :) Remélem engednek fotózni, mert a múltkor a Lurdy Ház éttermi részében el akarták venni az őrök a gépemet! :(

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?