Sziasztok!
Annyit írtok, hogy képtelenség tartani a tempót!
Úgy egy órája babakocsitémában írtam egy hosszút, de valami hibaüzenettel kilépett a gépem, és most nincs energiám újra beírni. Amit mindenképpen akartam írni, hogy nagyon nézzétek meg, hogy mekkora a fekvőrésze a kocsinak, mert lehet, hogy még egy évesen is elszundizik a babakocsiban, és akkor legalább kétszer akkora lesz, mint születéskor, illetve mekkora vállacska fér bele, mert sok kocsinál alig lehet egy nagyobb gyereket belepaszírozni...
Én szuper kétfunkciósat vettem, nagyon bevált, főleg, hogy vízszintesig dönthető, pont elég a szélessége, és két irányból tolható. Nyáron nagyon jól jön, amikor nem süti telibe a babát a nap, ha szembe tolod a nappal a kocsit. Emellé könnyen összecsukható, és csak 10 kiló, úgyhogy én egy kocsival kihúzom végig, a második gyereknél is, nem kellett könnyű sportkocsit vennem (nem is tudnám hol tárolni őket).
Pumperka, meg vagyok döbbenve, remélem hamar fel tudod dolgozni ezt, mert ez egy komoly trauma
. Azt is remélem, hogy alaposan elveszik ennek a bunkónak a kedvét hasonló megmozdulásoktól
. A bolgárkerékben azt hiszem, hogy csak csütörtökönként van 18-22. heti UH, és nekem múlt hétfőn tudtak most csütörtökre időpontot adni.
Eszterxx, mikor mész holnap a Bolgárkerékbe????? Én is megyek, fél 11-re!!!!!!!!!
Kőbunkó volt ez a doki az Istvánban, remélem nem az én dokim volt... Ő mindenért előre elnézést kér háromszor, és olyan kedvesen adja elő magát. Persze mindenkinek lehet rossz napja. Hogy nézett ki?
Pati, szerintem is vizsgáltasd meg magad, ne szorongj otthon! Attól is fájhat a hasad.... Szedsz magnéziumot? Nekem az sokat segít, de csak a napi 3-szori magne B6. Amit előtte szedtem, az semmit sem ért, pedig dózisban ugyanaz volt kb., csak egyszeri adagban.
Tegnap voltam a dokimnál, most szóba sem hozta, hogy el kellett volna mennem szerinte a genetikushoz, én meg mélyen hallgattam
.