Új privát üzeneted érkezett!

Pati!
Feküdj le, igyál egy pohárka vörösbort, és tessen pihenkélni!

Nem öreg vagy, csak aggódsz, már pontosan tudod, milyen fájdalom lenne elveszíteni a kicsit, hiszen már van egy fiad!
Szóval... ne agyalj csajszi!!!! :lol: :wink:
Vendég

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété!

Szerintem nem másfajtával, csak alaposabban és esetleg egy jobb doki.....
Én az Instenhegyire akartam menni, de nem fogok, mert a pocakszuri tutira el fogja dönteni, hogy minden okés-e.......
De a Bolgárkerék is remek hely, az itt írtakat olvasva!

Majd valamikor a 28. héten csinálunk egy babamozit 4D-vel valahol, és nálunk ennyi lesz!
Vendég

Sziasztok!

Pumperka!

Ez borzasztó ami veled történt. Én is t. rugtam volna. Mit mondtak a rendőrök? Terhesen olyan érzékenyek vagyunk, gondolom nagyon megviselt. Pihenj sokat és gondolj a babucira.

Pati!
Vigyázz magadra. Pihenj sokat 1,5 hete én is barnáztam, kiírt az orvos azóta nagyon sokat pihenek. Már néha lelkiismeret furdalásom van, hogy milyen lusta lettem. Mi lesz később?

Eszter!
Van orvosod az Istvánba? Vagyis választottál már? Ha nincs akkor az enyémet ajánlani tudom. Az UH-is ő csinálja igaz a magánrendelőjében, de egy nagyon nagyon lelkiismeretes kedves segítőkész és jó szakorvos! Én is csak 3 hónapja ismerem, de nekem is ajánlották. Szóval a multkor a 6 és 7 éves gyerekeimmel voltam nála, és még nekik is elmagyarázta, hogy mi hol van és mi micsoda. A korházba csak vérvételre járok. Szerintem a kért összeg is elfogadható, márcsak azért is mert nincs szükségem, holmi genetikai UH-ra hiszen, biztos a dolgába és az adatok amit ő mért és mondott hajszálra megegyezik a 12 heti Istenhegyis adatokkal. Szóval bármikor felhívom telefonon segítőkész és ami nagyon fontos, tudja a nevemet.

Tényleg, üdv. az újaknak!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sajnos, én is hallottam rémtörténeteket a Szent Imrével kapcsolatban, bár szerintem nem a kórház a hibás, hanem a felelőtlen orvos. De miért is alkalmaz egy kórház ilyen orvost....

Ildi

Kép
kikó70

[/b]mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
kvaszeva

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumperka, teljesen kiakadtam azon, amit írtál! Ilyen suttyókat!!! Én nem is tudom, mit csináltam volna. Kár, hogy nem ért oda a férjed időben. Biztos megruházta volna őket!

Patti, nagyon vigyázz magadra! Elég sokszor írod ezt a barnázást!

Pepike, nekem lenne a legtökéletesebb a Lehel tér, mert 2 percre lakom. De nagyon szívesen elmegyek a Keletibe, ha neked nagy kitérő lenne a Lehel tér. Láttam, már Évi és Norco is reagált, tehát akkor még egy utolsót írj be, hogy Keleti vagy Lehel legyen (és mikor) és ott leszünk.

Norco, ugye te írtad, hogy 10-én van a szülinapod? (Remélem e hónap 10-ről van szó :? )
Boldog szülinapot!
Kép
A drága férjem ma 34 éves! Nagymamám pedig ma 73! :lol: :lol: :lol:

Eszterxx, tovább növelted a kisfiúk arányát! Gratula hozzá!
Vendég

Ja és majd el felejtettem:

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska

Még annyit, minden nap olvaslak benneteket, de valamikor már annyira kimerítetek egy témát, hogy nem tudok mit hozzászólni.
Pl. a tegnapi hagymás csípős téma, én is imádom, nem tudom bevesztek-e az a csapatba, hiszen ti már az ülésrendet is így eldöntöttétek.

Még egy dolog, mivel olyan sokan mentek kocsival, ha lehet esetleg én is becsatlakozhatnék közétek, van-e még hely? Mert akkor esetleg elmegyek metróval a Leheltérig.

Volt szó még a macskaürülékről! A tengerimalac tisztítása is veszélyes lehet?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Genetikai UH: azu afp eredmény birtokában, 18-20 hetesen. Érdemes profi helyen csináltatni!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Beuska, engem is érdekelne, hogy ki az orvosod(elérhetőségekkel), mert az enyém már nem vezet le szülést, és keresnem kell valakit. :roll:
Köszönöm.

Évi

KépKép
kvaszeva

Tengerimalac: ne nyalogasd, kézmosás almozás után.

LÉCCCILÉCCIIII, írjátok le a Szent Imrés dolgokat konkrétan, ne csak utalgassatok!!!!

Kép
Kép

mpatr

Köszönöm mindenkinek az eggyüttérző szavakat, egész le is nyugodtam, így délre. :D

Pété!
A saját orvosod, majd küld genetikai uh-ra. A Péterffybe gondolom. Nekem ott volt mind a két gyereknél.
Ezenkívűl vannak fizetős helyek, ahová választottan mehetsz. Többen írtak már róla. De ha semmi oka nincs szerintem tökéletes a helyi kórházi is. Még jó, ha 20. 21. héten csinálják ezt az uh-t. Addig mész orvoshoz? Biztos ad majd időpontot genetikai uh-ra. Vagy telefonszámot ahol kérhetsz időpontot a Péterffybe.

Mpatr!
Pihenj és fújd el a sötét gondolatokat. Bár a naptárt szívesen márciushoz csavarnám én is. Öregszem, több a para, mint az első kettőnél.

Monácska! Drukkolok neked, te is pihenj sokat.

Eszter!
Ha pár oldallal visszalapozol leírtam sógórnőm esetét..(0,35-ös Afp 2x) Néha teljesen rossz az eredmény, minden ok nélkül. Neki egyszerűen azt mondták a túlsúly az oka. Te is felszedtél hirtelen pár kilót, bár előtte nem tudom, hogy mennyi felesleg volt rajtad (sport miatt biztos nem sok),de talán ez is lehet az oka.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pété válaszoltam a privire (többiektől bocsi)

Kép
Kép

mpatr

Évi!

Egy link róla, de rengeteget ír és válaszol az interneten. Azért ezt választottam, mert itt a fényképe is fent van!
Priviben elküldöm az elérhetőségét!

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=25029

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Hello!

Csak gyorsan bekukkantok. 2-re megyek terhestanfolyamra, előtte hazajöttem ebédelni meg átöltözni. De jó volt délben lelépni a melóhelyről. :)

Fanetta,
örülök, hogy csatlakoztál hozzánk! :)

Pumperka,
ilyen vadbarom embereket hogy tud a hátán hordani a föld... :twisted: :twisted: :twisted: Volt képe egy ártatlan nőt bántalmazni. :cry: Nagyon kiakadtam. Szerintem a sokktól én se tudtam volna akkor visszavágni neki. Remélem megtalálják a rendőrök és jól móresre tanítják!
Nagyon sok ++++++++++++++++++++++++ energiát küldök Neked!!!

Eszter,
ismét egy tahó doki.... :twisted: Néha elcsodálkozom, hogy a férfiak adnak nekünk tanácsokat (dokik), mikor lélekben azt se tudják, min megyünk keresztül és erre föl még be is szólogatnak. Tök jó lett a bolgárkerekes eredményed, sokszor téved az AFP! Szerintem semmi gond nincs a bébiddel! Neked is megy a sok +++++++++++ energia! De jó, hogy már tudod, hogy kisfiad lesz. :)

Pété,
grat a bébimozgáshoz! Nekem tegnap mozdult meg a kisbabóm igazán. Előtte csak kis kaparászást, buborékolást éreztem, de tegnap vagy 3-szor mélyebben mocorgott. Annyira meghatott, hogy elbőgtem magam. Annyira jó kismaminak lenni! :)

Aranykavics,
mi még nem nézegetjük a babakocsikat, úgy gondoltam, hogy majd január környékén nézünk széjjel. De már van konkrét igényem, ne tudjon a kereke elfordulni, átfordíthatós legyen a tolókar és ne legyen nagy súlya.

Talival kapcsolatban megerősítem, hogy megyek:
1. Mpatr,
2. Mni,
3. Melinda80

Majd este még jövök és mesélek, hogy mi volt a tanfolyamon.

Puszi

Melinda

Kép
melinda80

Jaj, nem frissítettem és miután elküldtem a hozzászólásom, sokan írtatok, bocsika most küldöm a talival kapcsolatos névsort Beuska után:

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska
melinda80

Melinda

Kép
melinda80

Pété,
én az itteni kórházba megyek genetikai UH-ra a 20. héten. A doki szerint a 20-22. hét között kell megcsináltatni. Ezt tapasztalt orvos csinálja.

Melinda

Kép
melinda80

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska
melinda80

Kép
Kép

mpatr

Beuska, köszönöm.
Ne izgasd magad, még simán beférsz a bűzölgős csapatba! :lol: :lol: :lol:

Eszter, nem tudod, ki volt az a doki?
Nekem is volt egy ilyen tapló ott az Istvánban. Amikor az előző babámmal mentünk és kimutatta az UH, hogy nem él, akkor azonnal elsírtam magam, ez az orvos meg flegmán csak annyit mondott, hogy nem bőgni kell, hanem haladni az öltözéssel, mert mások is várnak, meg különben is örüljek, hogy a természet jól szelektál, és nem hoztam selejtet erre a világra. Én a zokogástól képtelen voltam megszólalni, de a férjem rendesen kiosztotta. Meg is érdemelte!! :evil: :evil: :evil:

Évi

KépKép
kvaszeva

Egy összesítés, mert közben kavarodás támadt:

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu

És senki nem reagálta le, hogy milyen jó kis tickert tettem fel a talira!
Kép
Vendég

ÉN IS MEGYEEEEEEEK!!!!! :lol: :lol: :lol: Mindig kihagytok. :cry:

Évi

KépKép
kvaszeva

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska
melinda80
kvaszeva

Évi lemaradt!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Köszi Beuska! :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

pété - ha fizetősre akarsz menni genetikai ultrahangra akkor az istenhegyit tudom ajánlani, főként a hajdú drnőt - 14,000 ft

eszterxx - nekem is 0,62 lett pont az afpm, de ahogy írtam mivel a 12heti szűrésem 1:11000 volt plusz még egy négyes teszt az istenhegyi és a genetikai uh végül jobb lett, nem ajánlották a magzatvízvételt, szóval ha az uhon semmit nem találnak az már jó jel. néznek egy csomó mindent ami down-ra utalhat - orrcsont, csípőcsont megy ilyenek. ne aggódj! nekem nagyon sok ismerősömnek lett 0,6 körüli afpje és semmi gond nem volt!

pumperka - ez a sztori horror! a rendőrség bíztatott egyáltalán valamivel, hogy el tudják kapni? és ha igen milyen fenyítést kaphatna. de remélem min a biztosítón keresztül megkeresitek és kicsengeti a pénzt a kárra!!

monácska - én is nagyon szurkolok neked a jövő keddre, neked milyen eredményeid voltak ami miatt javasolták? és mit mondtak a schöpf mereiben tegnap?

mpatr - a szent imréről én csak jót hallottam, egy barátnőm szült ott tavaly - dokotornője volt, ha kell a nevét megkérdezhetem. csak arra panaszkodott, hogy nem segítettek a nővérek a szoptatással, de gondolom neked ez már nem jelent gondot második babánál
judit18

Pati priviben írom!!!
Szent Imre

Kép
kikó70

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska
melinda80
kvaszeva
kiszazsu

Na mégegyszer, mert most meg a Zsuzsi mearadt le.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska
melinda80
kvaszeva
pété

Kép
pété

Próbálom visszaolvasás nélkül kitalálni, mi lehet a lista... Gondolom, akik tuti jönnek a Trófeába, de tulképp bármilyen listánkra feliratkozom:

mpatr
mni
kölyök
kikó
kavics
pumperka
beuska
eszterxx

Köszi a bíztató szavakat, valahol én is sejtem, hogy nem lehet baj, de azért... a rákos betegnek sem szokták fél perc alatt az arcába vágni, hogy hölgyem, önnek nagy eséllyel daganata van... akkor milyen alapon mondja egy doki, hogy a gyerekem nagy eséllyel down kóros, majd hagy magamra...
Na, most jól kiírtam magamból. Alig várom, hogy hazamenjek a mhelyről és ki is bőghessem...

Beuska, köszi, de van dokim, Norcotól kaptam, dr. Boros Juditnak hívják (Ez Évi kérdésére). Majd kedden megyek hozzá újra, akkor még frissek lesznek az élményeim, megírom Éva, hogy milyen, mert szerintem ő is tök aranyos, kedves, és a mostani eredmény tömkelegben kiderül majd, mennyire figyelmes.

Genetikai UH:

Elvileg a rendellenéssegeket nézik, megvan-e minden kéz-lábujja, rendben van-e a koponya, stb.. Kötelező a kórházi UH is, nekem ez így a jó hírrel együtt volt kb. 3 perc. (öltözéssel-vetkőzéssel-papírírással), hát nem tudom... ha teheti valaki, én legalább ezekre a fontos UH-kra ajánlom a magánt. A genetikai attól másabb a normáltól, hogy mindenhol a legjobb felbontású gépeken csinálják, valamint külön van genetikai UH szakember, aki jobban felismeri a különböző rendellenességeket. Na, majd holnap rákérdezek azért jobban is a különbségekre. Amúgy ne aggódjatok, semmiről nem késtetek le, mert nem 18. hét, hanem 19-22. hétben érdemes csináltatni.

Kép

KépKép
eszterxx

Én nyertem!!! Kép
Én írtam meg a teljes sort először! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Évi! Nincs mit, küldtem a privit!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Olyan gyorsak vagyunk, hogy valaki mindig lemarad!
Kép

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
Vendég

Zsuzsi!

Oké oké feladom, nekem lassan úgy is mennem kell a fiamért a suliba!

Még egy pár pecig vagyok aztán majd este benézek!

Sziasztok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

hát elég furcsa orvos lehet akkor ha így közölte.
nekem tök normális volt a dokim és azt mondta, hogy hát ez még határérték és egyáltalán nem jelent még semmi rosszat, de neki hivatalból el kell küldenie a schöpf mereibe, de ha gondolom még menjek vissza az istenhegyire több vizsgálatra.
megáll az eszem, hogy ennyi empátiával megáldott orvosok dolgoznak nőgyógyászként (meg bármiként egyébként)...
tudom, hogy nehéz megnyugodni én is idegbeteg voltam, de majd az uh biztos megnyugtat
judit18

Köszönöm Beuska! A Te dokiddal mostmár négy orvost is ajánlottatok az Istvánból. Gondolom közülük csak sikerül kiválasztanom egyet. :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Csak a Schöpf-ben csinálnak "hasbaszúrást"? Mert ez elég érdekes!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Eszter!
Meg aki még volt uh-n a Bolgárkerékben!

Menyivel kell előbb időpontot kérni, hogy délutánra kapj időpontot. Egyáltalán mennyire tudják figyelembevenni, hogy milyen időpontot szeretnél? Hétvégén nem lehet oda menni? Szombat de?
Szerintetek megengedik, hogy bejöjjenek a gyerekek is?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Évi! Nincs mit, ez csak természetes, ha nem lennének kellemes tapasztalataim, akkor nem merném ajánlani!
Egyébként a nődokikban gyakorlatom van, hiszen a 3.-at szülöm. Volt szerencsém néhány dokihoz, főleg amikor a lányomat szültem, mert az én dokim pont akkor törte el a lábát és műtötték, így a fél Schöpfi körülöttem ugrált, pláne akkor amikor majdnem ott maradtam.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pumperka!

Az istenhegyin bent voltak velem a gyerekek. Ott beengedték őket, hiszen fizetünk érte!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Most, hogy túl vagyunk a hivatalos ebédidőn ,érzem jól megéheztem. És egyből a Trófea jutott eszembe. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati drága!
Te tényleg zilált lelkivilágú lehetsz jelen pillanatban, ha sírsz is! Egy jó sírás nyugtató tud lenni...
Fel a fejjel OK?
Küldöm a rosszgondalotak elűző pozitiv energiát! :)
Kisbabának is pihenni kell!
Ne izgulj! A legjobb stresszoldó szer egy nagy pohár vörös bor!
Egészségetekre váljon! :)
De utánna ne várd, hogy a gyereked mocorogjon... :lol:

Eszter!
Én tudom, hogy nem vagyok zseni, de az AFP nem egyenlő Down kórral!! :shock: :shock:
Az AFP-t a nyitott gerinc és koponyafejlődési rendellenesség kiszűréséért végzik, bár már tudjuk, hogy biztosabb a 18-20.-ik héten készített alapos UH vizsgálat!
Istenem! Komolyan mondom, végig fogjuk ezt az egészet izgulni, mert valakit mindig jól megijesztenek! :(

Pété!
A genetikai UH 18.-20-.ik hét között esedékes!
Én pl. az Istenhegyi Géndiagnosztika centrumba megyek Hajdu doktornőhöz. Jelen pillanatban Mo-n ő az egyik legprofibb. A vizsgálat 14 ezer ft. Kb 7-15 percet tart. Kapsz egy DVDt is, lesz benne 2-4D kép. Plusz jár egy fotó is!
Mindent megnéznek, megkuksolna, átvizsgálnka, hogy megvan e minden alkatrésze a gyerekednek, rendben van e a szíve, stb. Szóval egy nagyon alapos UH vizsgálat.
Hajdu doktornő mellett az az érv is szól, hogy amellett hogy szülésznőgyógyász, genetikus is!!!
Remélem segítettünk :)

Kiszazsu!
Boldog szülinapot a férjednek és nagypapádnak! :)
Esküszöm már este akartam jelezni, hogy profi a ticker! De valahogy mindig kimaradt!
Bocsáss meg!! Légyszi, légyszi!!!

Norco!
Neked is sok boldogságot és rengeteg gyertyát!
Finom tortát! Nyami nyami! :lol:

Beuska!
Akartam is kérdezni, hogy merre vagy, mi van veled???
Ülésrend az, hogy egyhelyen leszünk mind!
Csak az elején nagyon úgy tűnt, hogy egyedül vagyok hagymás a csapatban, aztán szép lassan kiderül, hogy mindenki szereti. :lol:
Örülök, hogy te is érett, megedződött ízlelőbimbókkal rendelkezel! :lol:

Kölyök!
A plusz hagyma csak vicc volt! :lol:
Komolyan!

Pumberka!
Örülök, hogy már sokkal jobban vagy!
Lányok én azt hittem, hogy a 2-ik 3-ik gyereket csak kisújból rázzák ki a nők, hogy az elsőnél sokkal több para van! :shock:
Húha!
Ez elég mókás lehet... :wink:
Vendég

Csajok, hol van Lexa és Jim, már nagyon hiányolom őket, főleg Lexát. Valaki írt neki e-mailt. Válaszolt? Vajon mi lehet vele. Remélem nincs gond.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Judit!
A fő ok, hogy betöltöttem a 35-öt... Szeptemberben. Nagy ügy, szerintem Borsóka remekül van. Az Istenhegyin a 13. heti uh és vérvétel 1:7600 lett.
De, mert de az mindig van, tapló a védőnőm és a rendelőben a doki, és egyfolytában ba....tnak, ezért rövidre zárom az egészet. Méhlepényből lesz a vizsgálat, gyorsan kész a tenyésztés, nem kell a burkot megszúrni.
Ennyi a történet! Az AFP-t leveszik hétfőn, aztán beballagok a kórházba!
Tudom, hogy az én hibám, hogy a vészmadarakat nem sodrom félre az utamból, de ez az egyetlen dolog, amivel meg tudnak fogni..... Nem érdekel a súlyom, sem a szopi tanács a védőnőtől, hamar elmondtam a véleményemet erről neki, de sajna ez a dolog, ez valahol nagyon megrémít, ezért elmegyek, aztán túlleszek rajta, sokan "túlélték" már! :lol:
Vendég

"kisúj" :oops: :oops: :oops:
Ez van ha csak verem a billentyüzetet és nem olvasom át mit írtam... :oops:
Vendég

[quote="aranykavics"]
írta:
aranykavicsKiszazsu!
Boldog szülinapot a férjednek és nagypapádnak! :)
Esküszöm már este akartam jelezni, hogy profi a ticker! De valahogy mindig kimaradt!
Bocsáss meg!! Légyszi, légyszi!!!

Megbocsátok, Kavics! És azt is, hogy a nagymamát nagypapának olvastad!
Kép
Köszi a jókívánságokat!
Vendég

Na most már tényleg mennem kell, este bekukkantok!

sziasztok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

1. mpatr
2. mni
3. kölyök
4. kikó
5. kavics
6. pumperka
7. kvaszeva
8. beuska
9. melinda80
10. kiszazsu
11. pété
12. eszterxx
13. mzx

Kép

Kép
mzx

Kiszazsu! Nem is, mert engem kihagytál.... :cry:

Kép
pété

Beuska!
Nem csak a Söfiben, de ott hamar megvan a tenyésztés, csak egy hét és ellenben fizetős, nem támogatja a TB! Ja, és a legalacsonyabb a vetélési rátájuk, ne kérdezd hogyan csinálják!
Egyébként a SOTÉN 4 hét a várakozás! Én abba belehalnék szerintem! :)
Vendég

Zsu!
:shock: :shock:
Ez az én mai formám! :oops:
Nagymamádnak így duplán!!!
Vendég

monácska - hát úgylátszik ez is orvosfüggő, nekem több barátnőm is szült nemrég 35 fölött és nekik egyáltalán nem nyomták ennyire a dolgot. ajánlották, de ennyi. de az legalább jó neked, hogy utána teljesen megnyugodhatsz. én ugye nem mentem el végül de még biztos lesz bennem végig egy kis izgalom, hogy minden ok-e.
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?