Pati drága!
Te tényleg zilált lelkivilágú lehetsz jelen pillanatban, ha sírsz is! Egy jó sírás nyugtató tud lenni...
Fel a fejjel OK?
Küldöm a rosszgondalotak elűző pozitiv energiát!
Kisbabának is pihenni kell!
Ne izgulj! A legjobb stresszoldó szer egy nagy pohár vörös bor!
Egészségetekre váljon!
De utánna ne várd, hogy a gyereked mocorogjon...
Eszter!
Én tudom, hogy nem vagyok zseni, de az AFP nem egyenlő Down kórral!!
Az AFP-t a nyitott gerinc és koponyafejlődési rendellenesség kiszűréséért végzik, bár már tudjuk, hogy biztosabb a 18-20.-ik héten készített alapos UH vizsgálat!
Istenem! Komolyan mondom, végig fogjuk ezt az egészet izgulni, mert valakit mindig jól megijesztenek!
Pété!
A genetikai UH 18.-20-.ik hét között esedékes!
Én pl. az Istenhegyi Géndiagnosztika centrumba megyek Hajdu doktornőhöz. Jelen pillanatban Mo-n ő az egyik legprofibb. A vizsgálat 14 ezer ft. Kb 7-15 percet tart. Kapsz egy DVDt is, lesz benne 2-4D kép. Plusz jár egy fotó is!
Mindent megnéznek, megkuksolna, átvizsgálnka, hogy megvan e minden alkatrésze a gyerekednek, rendben van e a szíve, stb. Szóval egy nagyon alapos UH vizsgálat.
Hajdu doktornő mellett az az érv is szól, hogy amellett hogy szülésznőgyógyász, genetikus is!!!
Remélem segítettünk
Kiszazsu!
Boldog szülinapot a férjednek és nagypapádnak!
Esküszöm már este akartam jelezni, hogy profi a ticker! De valahogy mindig kimaradt!
Bocsáss meg!! Légyszi, légyszi!!!
Norco!
Neked is sok boldogságot és rengeteg gyertyát!
Finom tortát! Nyami nyami!
Beuska!
Akartam is kérdezni, hogy merre vagy, mi van veled???
Ülésrend az, hogy egyhelyen leszünk mind!
Csak az elején nagyon úgy tűnt, hogy egyedül vagyok hagymás a csapatban, aztán szép lassan kiderül, hogy mindenki szereti.
Örülök, hogy te is érett, megedződött ízlelőbimbókkal rendelkezel!
Kölyök!
A plusz hagyma csak vicc volt!
Komolyan!
Pumberka!
Örülök, hogy már sokkal jobban vagy!
Lányok én azt hittem, hogy a 2-ik 3-ik gyereket csak kisújból rázzák ki a nők, hogy az elsőnél sokkal több para van!
Húha!
Ez elég mókás lehet...