Új privát üzeneted érkezett!

Aranykavics,
nincs lincselés, csak mi mást találtunk. De szerintem tök mindegy, valahogy én azt gondolom, hogy a természet a számunkra megfelelő nemű gyermeket fogja adni. :lol:

Babakocsi:
Igen, már gondolkodtam rajta, hogy milyet szeretnék. Eddig kettő feltételnek biztos, hogy meg kell felelnie. Pomázon, ahová költözünk elég göröngyös az utca, tehát fontos, hogy nagy kerekei legyenek. Számomra még a tolókar átfordítása is fontos, tehát ez is szempont. Februárig még biztos kitalálok egy-két fontos dolgot, csak kapjunk ennek megfelelő, nem horrorisztikus árban lévő kocsit.

Ildi

Kép
kikó70

Szia Niki!

Megnéztem a másik naptárban, ha Te 27 éves korodban, június hónapban lettél terhes, akkor a szerint kislányod lesz. Úgy néz ki bejött :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi

Kép
kikó70

Aranykavics!

Igzából olvasgatlak titeket de nem mindig van időm meg erőm írni is.....Eléggé lekötnek a gyerekőcök,meg a múlt héten egy pics@ belémtolatott egy parkolóból és intézem a biztosító,szervíz ügyeket kocsi nélkül......elég gáz........ :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt mindenkinek! :D

Babakocsi ügyben lövésem sincs, hogy melyik lenne jó, de a Budapesti utakból kiindulva, talán valami nagy kerekű lenne jó, de azzal meg tömegközlekedni nem lehet. :roll: :roll:

Lányok, borzasztó éjszakám volt. Arra ébredtem fel valamikor éjfél körül, hogy iszonyatosan viszket a hasam, a hátam és a melleim. Olyan voltam, mint egy bolhás kutya. :lol: Hiába kentem be terhesolajjal, szinte semmit nem változott. Eddig csak testápolóval kentem magam, mert elegendő volt. Szerintetek mostmár minden használjam inkább az olajat, hátha abbamarad a viszketés??? :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kikó!
Szóval eddig van két kínai naptár, az egyik szerint kisfiam lesz, a másik szerint kislány!
Még tiszta szerencse, hogy nincs harmadik nem és nincs harmadik féle kínai naptár! Kép
:lol: :lol: :lol:

Roppant megnyugtató! :lol: :lol: Valamelyik csak bejön! :roll:

Panny!
Az borzasztóan kellemetlen amikor az ember autóját meghúzzák! :(
Remélem minél hamarabb lesz kocsi a popsid alatt! Kép

17+1
Vendég

De szépen megfogalmaztam! :lol: :lol:
minden=mindig

Évi

KépKép
kvaszeva

Éva!
azt hiszem tudom mit érzel! :roll:
Nekem mindig is száraz volt a bőröm, de a bebabásodásom óta, főleg kb. 4 hete.... szinte elviselhetetlen!
Én is viszketek!
Mutattam már a páromnak, hogy lát e valamit, de azt mondta csak engem! Kép
Már nem elég a megszokott Nivea testápoló!
Most Dove-t vettem, kimondottan száraz bőrre!
Naponta akár kétszer is kennem kell egyes területeket!
A kézfejem bőre olyan mint a pergamen!
Egyszerűen döbbenetes, hogy mennyire száraz a bőröm!

Nincs más hátra!
Önteni kell magunkra a kencét! :lol: Kinek ami bejön! :wink:
Vendég

Van egy jó kérdésem: tudjátok, hogy mi kell a babázáshoz? (az utolsó sorban leírom: addig törjéteka fejeteket :roll: )

Igen Aranykavics. Ha a 8. hónapban elfolyik a magzatvíz, akkor már nincs sok hátra. :D De viccet mellőzve: en nem igazán éreztem, csak reménykedtem, hogy pár héttel hamarabb bújik ki Manó, és nem kell a kórházban ücsörögnöm, arra várva, hogy már legyen valami. Szóval csak az előzetes tapasztalaton alapul a reményem, hogy tanulva a tesótól, Ödönke is picit hamarabb jön -jót téve ezzel mindkettőnknek.

Kikó70
Lehet, hogy azt sem árt figyelembe venni a babakocsinál, hogy minél kisebb helyet foglaljon összecsukva pl. az autóban. Ezt csak tapasztalat alapján említem.

(megfejtés: hát bab, meg víz. Ti is erre gondoltatok?)

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt Mindenkinek!
Én ma tiszta buggyant vagyok! :) Otthon felejtettem a reggelimet, de 9 felé jött erre a férjem és utánam hozta. :) Úgy rohantam ki hozzá a parkolóba, mint akik már egy hete nem találkoztak és egyből a nyakába ugrottam. Ja, reggel mikor beértem, akkor vettem észre, hogy nem vágtam ki az árcédulát a polómból... :)
Üdv. Fanetta! Örülök, hogy ismét írsz Nekünk! :) Ezek szerint Te is a Kútvölgyiben fogsz szülni?
Én már hallgatom a jótanácsokat babakocsi ügyben. Ki azt mondja, csak használtat érdemes venni, van aki a nagykerekűre esküszik, de az első kettő bolygó kerék legyen... nekem a 3 funkciós tetszik, úgy érzem azt elég jól ki lehet használni. De csak karácsony után fogok jobban körülnézni. :) Most épp konyhát csinálunk, azt viszont már karácsonyra szeretnénk. :)
Kikó, ezek szerint több kínai naptár is létezik és amit Te találtál az a jó. :)
Patti, hogy vagy? Pihentél tegnap?

KépKép
KépKép
mni

jó reggelt!
köszi mni, hogy ilyen gyorsan beraktál a táblázatba!

kínai naptár - ööö, ti ennyire pontosan tudjátok a fogantatást ? :)

fanetta - szia, tudsz valami újat Kútvölgyi ügyben? én csak annyit hallottam, hogy az orvosok tervezik, hogy valami céget alapítanak és ők fogják átvenni az irányítást. szerinted aggódnunk kell?

babakocsi ügyben - én már vettem is, mert nagyon sok ajánlották a Quinny Buzz nevűt ami 3 kerekű és most akciós volt szept végéig a baby planetben ezért inkább megvettük. rohadt drága még így is, de gondoltuk, ha 2 gyerekkel számolunk, hosszútávon akkor már talán megéri. ja és még csak a sportrészt vettük meg, még kell hozzá majd mózeskosár meg autóülés - még szép kis érvágás!
horror...
judit18

Pepike, nekem jó a Lehel, ha neked nem nagy kerülőt jelent... :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pepike,
nekem is ok a Lehel! (Ha oda tudnál jönni értünk, az tök szupcsi lenne!)
:lol:

norco

Aranykavics :lol: :lol: :lol:

Niki, nem biztos, de nálatok és nálunk bejött :lol: :lol:

Fanetta, igaz! :o

Ildi

Kép
kikó70

Jó Reggelt!

Pepike!
Nekem a legjobb az Örs. Oda odaérek 17:15-re. A Nagylajos Erzsébetkirályné sarkára csak 17:45-re érnék oda. A Keletihez kb 17:30-ra. DE, ha Pété az Örsről startol, akkor lehet, hogy az lenne a legjobb, ha én hozzá ülnék.
Pété
Olvasva a fenti sorokat mi a véleményed? Mondjuk indulhatunk a jógastúdió elől, azt mind a ketten ismerjük, és nem állnak tömegek elötte, hogy ne találjuk meg egymást.

Köszönöm előre is bármelyikötöknek a fuvart. Ugyan vezetek, de a városba szinte soha, csak itt helyben,nagyon össze kéne szednem magam meg a kocsi is rosszalkodik... :oops:

Amit most fogok leírni az is kocsihoz kapcsolódik. Tegnap történt velem!

A helyi Tesco parkolójában álltam kocsival rendesen és a férjemmel beszéltem telefonon, hogy tud-e a gyerekekért menni edzésre, vagy a Tescotól mehetek- e egyből haza. Amikor is egy lökés a kocsin. A mellém parkoló nekemjött. Telefon lerak, én kiszáll....
Mondom a 25 év körüli srácnak, hogy szerintem nekemjött. Ő nem, ne mondjak ilyen baromságot. Hazudok, és hagyjam a dumát. Mondtam nézzük meg. Nem volt hajlandó, és, hogy tanuljak meg vezetni. (Álltam az autóval!!!!!)
Otthagyott a cicababájával. Ekkor tudtam csak normálisan megnézni a kocsit. Az oldaláén a kerék felöli idomot meghúzta. Az Ő lökhárítóján pedig az én autóm festéke. Rendszámot felírtam , férjemet felhívtam. Mondta, hogy várjam meg,megnézzük már úton van, ilyen hangon ne beszéljenek velem.
Csakhát nem sokat voltak bent vásárolni és jöttek a kocsihoz. Én nagyon udvariasan közöltem, hogy mégiscsak látom hol sérült a kocs, az öcén meg ott a festék... Nahát ezután a csaj főleg, de a pasi is olyan hangon elkezdett velem ordítani. Mit akarok én egy folttal, az csak kosz. A legszebb szó amit rám kiabáltak az a ribanc volt. Többit nem tűrné a monitor. Be száltak egy 3 pár perc után, de én akkor már iszonyuan remegtem, odaálltam a kocsihoz szorosan, hogy ne tudjon elmenii.Nekitámaszkodtam, tükre behajlott ( ahogy az behajtható), kiszállt, és lekevert egy akkora pofont, hogy az autómnak döltem, és elhajtottak. Rendőrségen csücsültem este még másfél órát.....
Bocsi a hosszú írást, de valahogy ki kellett adnom magamból ezt a megaláztatást...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka ez nagyon durva! Remélem nem történt nagyobb baj és már jobban vagy ill. kezded túltenni magad a történteken. :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok elkezdtelek benneteket olvasgatni még tizen x oldal hátra van de lemerevedett a nyakam és a fiamat is le kell vinnem a játszóra...

Bevallom én egy kicsit sajnálom, hogy havi bontás lett, két éve a 2006 tavaszi mamákhoz írtam és nagyon jó csapat jött össze, igaz sokan voltunk de idővel képbe kerültünk és sokat is találkoztunk...
...az is jó volt, hogy voltak nagyobb pocis mamik akiktől tanácsot kaptunk ill. a szülések is nagy élménnyel várakozással töltötték el a még kissebb pocakosokat is...

Eszter
A védőnőd nem normális! Komolyan mondom!
nem ám diétázol!!!! ...és egy kismaminak pont, hogy sokat kell innia nem keveset a vizesedés nem a sok víztől van hanem a sok sótól!!! Ezt a hülyét... teljesen ledöbbentem... méghogy hatszáz kalória... azzal egy nem várandós is éhen halna...
Szerintem arra figyelj, hogy este ne egyél sokat, nekem azt tanácsolta avédőnő, hogy hat után ne egyek, ha ez nem kivitelezhető akkor próbálj fehérjét vacsizni zöldséggel...
Ráérsz diétázni szülés után nekem a kilencvennapos nagyon bevált...

Gyönyörű gömbölyödést nektek!
mamac

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jajj, drága Pumberka!

Úramisten! :cry:
Ez borzasztó! :cry:

És mit mondtak a rendőrök???
(tudtommal a terhes nőt ért testi sértés súlyosabban büntetendő)

Ettől teljesen kiakadtam! :cry:
Vendég

Pumperka, szörnyen sajnálom. :( Próbálj, nem foglalkozni vele, majd a rendőrség intézi az ügyet, és remélhetőleg az illető megfelelő megaláztatásban részesül a rendőrök által!

Évi

KépKép
kvaszeva

Jujj pumperka ez durva

Remélem lesz következménye a dolognak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most még csak az utolsó pár hsz-t olvastam.......

Pumperka!!! Szívem teljes melegét elküldöm Neked, szükséged is van most rá!!!!! Ne sajnáld a másfél órát a rendőrségen, remélem nagyon megbüntetik őket!!!!!!!! Sírd ki ezt a megalázó történetet!

Uramisten! Teljesen padlót fogtam!
Vendég

Jesszusom Pumperka! Ez nagyon szörnyű! Én nagyon bunkó tudok ám lenni, ha igazságtalanul beszélnek így velem, úgyhogy én simán tökön rúgtam volna a srácot, a csajnak meg kitéptem volna a haját.... Remélem, a rendőrség nem hagyja ennyiben a dolgot!! Amúgy is felfoghatatlan ez a dolog, hátmég hogy terhesen kellett ezt átélned... Belegondolni is szörnyű! Sajnálom...
Nagyon szívesen elviszlek a talira, a jógaközpont is tökéletes nekem...

Kép
pété

Ez nagyon tetszik, de rohadt drága... :( :(
http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0706229978

KépKép
KépKép
mni

No, vagyok!

Üdv az újaknak!

Pati! Pihenni! Sajnálom a barnázást.....

Kavicska! Én 178 centi vagyok, és 88,5 kb-al kezdtem a terhességem, a 13 hétig másfél kilót híztam, az ugyi 90 kg. Van valaki még rajtam kívül 90 kg??? No, arra be fizetek......... PEdig diétázom rendesen ám, ezt elhiheted!

Jövőhéten kedden pocakszuri!
Vendég

Nem akarom elbagatelizálni a Pumperka esetét, a véleményemet is leírtam, csak eszembe jutott egy kicsit vidámabb téma:

Képzeljétek! Tegnap este végre éreztem a kis babócát! épp a párom feje a pocakomon volt, próbált hallgatózni.. :D
Lehet, hogy a baba jelezni próbált az apjának, hogy itt van?? Vagy csak haragudott rá, és jól fejbe rúgta... :D

És a Down szűrés eredménye is megjött 1:50.000 !!

Szóval, egy kicsit megnyugodtam...

Ti mikor és hová mentek genetikai UH-ra?

Kép
pété

http://www.vatera.hu/tiko_mely_es_sport ... 95703.html

Nálunk ez a babakocsi lesz, majd elmegyünk és életben is megnézzük!
Vendég

Pété!!!
Ezermillió gratula!
A down szűréshez is és a rugdosáshoz is!

Nálunk mostanában kezdtem el én érezni, de kifelé még nem érezhető a rugdalás! Egyem is meg! Alig várom, hogy tudjam, fiú lesz vagy lány! Pedig az elején nem így volt.......
Vendég

Köszi Pété!

Szerintem is jobb csupa vidám dolgokról írni. :D :D :D
Már jobban is vagyok, hogy megoszthattam veletek.

Gratulálok a mocorgáshoz, és a megnyugtató eredményhez.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

Egy hős vagy! Felejtsd el azt a k*csogot es simizd a babódat. Ha a rendőrség eltkótyavetyélné az esetben rejlő büntetési leheőséget, majd kitalálunk egy jó kis bosszút. Ha egyszer a kreatív kismamik összeállnak...!!! Fel a fejjel!

Eszter

Kép
eszter.eu

Monácska!
Köszönöm!
Egyébként én is lecsesztem a páromat (nem komolyan), mert ő nem érzett belőle semmit, pedig pont ott volt a feje... :D Még egyelőre csak én érzem... Azt mondja, hogy csak kluttyogást hallott a pocakomban. :lol:
Ahogy telnek múlnak a napok, egyre türelmetlenebb vagyok, hogy megtudjuk végre, hogy fiú vagy lány lesz!

Kép
pété

Xien!
Ti még mindig motoroztok??? A hétvégén még egyet akarunk fordulni mi is!!!
Na, mert hogy ez megragadt, de nem írtam rá semmit! :oops: :oops:
Milyen mocitok van?
Vendég

Pumperka,
kész vagyok teljesen. Az ilyen bunkó, paraszt, rohadékokat úgy szeretném látni, hogy úgy megverjék, hogy összesz..ja magát félelmében és fájdalmában. Milyen ember az ilyen????????? Felháborodásomban elmeséltem a kolléganőmnek, kiakadt Ő is.

Monácska,
gondolok rád kedden, meglásd, semmi baj nem lesz! Aztán szerdán csütörtökön pénteken nagyon pihenni, semmi bevásárlás, cipelés, takarítás, csak alvás, meglásd kívánni fogod, olvasás, tv nézés, lustizás!!!!!

Ildi

Kép
kikó70

Kikó!
Úgy lesz!
A családot felkészítettem, bár már az is elég nagy meccs volt, hogy valaki bejöjjön értem Pestre....... Frissen szúrt pocival semmi kedvem kb. két órát rázatni magam a tömegközlekedésben. No, majd alakul valahogy! Pihenni fogok, legfeljebb, ha nem veszik ki a fagyóból a kaját, amit előre megcsinálok, éhen halnak. Pasik..............
Vendég

Sziasztok!
A segítségeteket ill. tanácsotokat szeretném kérni.
(Előre is bocsi azoktól, akik esetleg más topikban is látták már a "levelem", hátha többen válaszoltok rá :-))

Első babámat várom, most vagyunk 14 hetesek és a SOTE I-en szeretnék szülni. Eddig Dr. Szendey Györgyhöz jártam, de azt mondta, hogy eléggé túl van terhelve, esetleg kereshetnék mást. Nem ismerek egy másik dokit se a klinikán, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Lelkiismeretes, rendes dokit keresek, aki lehet fiatal pályakezdő is, csak ne a csillagos ég legyen a határ a pénz terén

A másik dolog, hogy nagyjából mennyit illik fizetni a vizsgálatokért és a szülésért, ha a doki azt mondja, hogy nem akar pontos összeget mondani, hanem rámbízza??? A családban ill. ismeretségi körben sem tudok senkitől sem informálódni a "tarifákkal" és a dokikkal kapcsolatban :-(

A harmadik dolog pedig, hogy nemrég költöztem el a VIII. kerületből a XI.-be, viszont az édesanyámék még ott laknak. Kell-e valamit azért külön fizetni a kórháznak, hogy ott szeretnék szülni, vagy jobb, ha visszajelentkezem anyuékhoz? Vagy már nincs ilyen külön fizetős megoldás?

Előre is köszi a válaszokat!

Evin

Kép
evin

PUMPERKA :shock: :shock: :shock: :shock:
Remélem, jobban vagy és valaki jól mgveri azt a surmó állatot. VAgy letördeli a tükrét és cukrot önt a tankjába. A macáját pedig nem gyengén kéne megijesztenii. A rohadt állatok!!!! HŐS VAGY!!!!!!

Pété! Gratula a mocorgáshoz!!

Csajok, holnap estig mindenkitől biztos választ kérek!!!! A szokott módon, listázva.
Tehát:
1. mpatr

Barnázás nem romlott, tegnap este ijesztően fájt a hasam, nem görcsölt, csak fájt. Mára jobb lett, a barnázás is tisztult, le kellett minden tegnapi munkámat mondjam, dühítő volt, de nem kockáztatok. :? Sajnos nagyon rosszkor jön ez a fekvés anyagilag.
Az egyik barátom (ex kedvesem) a Szent Imre sürgősségin dolgozik, és vár, ha komolyabbra fordul a dolog. Mert ha felhívom a nőgyógyit, 2 hétre adnak időpontot. :roll: Annyi rosszat hallani mostanság, inkább megyek a biztosra.
Hiába a tegnapi dicséret, a kisbogár nem igazán mocorog ma. Na jjó, végülis igen, de nem annyira és mélyebben mint tegnap... Meg amikor éppen alszik, már attól is parázok, hogy mi van, ha meghalt :shock: :shock: Kééééééész. Meghülyültem. Visszafekszem.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati!
Nekem aznap este kell befeküdnöm a Söfibe....
De a következőn tutira ott leszek!

Pihenj és pihenj és pihenj!
Hülye kérdés, de nem szexeltetek tegnap?? Attól is lehet ám a barnázás! És légyszi ne gondolj hülyeségekre! Nagyon mérges leszek! Norton alszik, mert kicsi és kell neki! Te is pihenj le! Rengeteg puszi nektek!
Vendég

Evin! Nem tudok segíteni Neked!

A tarifákban sem, ez nekem is érdekes téma lesz majd!
Vendég

Patti inkább pihenjél, minthogy hülyeségekre gondolj! Nincs semmi baja a babának, csak Ő is pihen, mint ahogy az anyukája. :) Fog még eleget mozogni, ha megszületett! :)
1. mpatr
2. mni

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok,

Nem olvastam vissza, mára el is fogok tűnni... képzeljétek, most voltam a genetikai UH-n az István kórházban, kérdezték, hogy tudom-e az AFP eredményt. Mondtam, hogy még nem, mert a doktornőnek küldik, ahova csak jövő héten megyek... erre közölte a doki, hogy akkor jó, ha felkészülök arra is, hogy hova akarok genetikai tanácsadásra menni, mert az AFP-m 0.62, ami nagyon rossz, azonnal meg kell nézetnem Down kórra. Voltam én a Bolgárkerékben, ott 1:32.000 az esély, tudom, hogy az sokkal jobb, csak szörnyű volt ezt így hallgatni és most én is tanakodom a hasbaszúráson. Holnap megyek a Bolgárkerékbe fizetős genetikai UH-ra, meghallgatom, ott mit mondanak... valami majdcsak lesz.

Amúgy azt mondták, hogy 100%, hogy fiú, olyan heréi és kukija van, hogy azt nem lehet eltéveszteni. Én nem sokat láttam, messze volt a onitor, kicsi volt, a doki közben mobilozott, amitől rezgett a kép...
Kérdeztem a végén, hogy legalább a szívhang rendben van-e, mondta, hogy azt hitte, figyelek :cry:

Annyira fel vagyok háborodva az ilyen hozzáálláshoz, ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy tök ugyanazt az egyetemet végezte el, mint a Bolgárkerekes, csak az egyikbe beleverték, hogy ez itt a beteg, belőle élünk, a másikba pedig, hogy ez itt a beteg, zaklat mindenféle baromságokkal. Holott ugyanaz a beteg minden évben TB plafonig fizeti a TB-t...

Na mindegy, sz.r kedvem van, majd holnap este remélem, elmúlik a Bolgárkerékben...

Kép

KépKép
eszterxx

Monácska, el sem hiszed, mennyire drukkolok Neked! Hiányozni fogsz a taliról nekünk.
Köszönöm a bátorító szavakat, annyira jó a lelkivilágom, hogy el is bőgtem magam rajta... :oops: Nem szexeltünk, csak több nappal ezelőtt, attól nem lehetett. Pont ez ami idegesít, hogy nem csináltam ezúttal semmit, ami indokolná. Igazából nem érdekel, csak Norton jól legyen (mondjuk ne a lepény alatt vérezzen). A többit kibírom. Tényleg öreg vagyok már ehhez...így érzem. Annyira másképpen éltem meg Gordonnal (ez nem is igaz a naplóm alapján...)! Akkor a pocisság volt a lényeg, most áttekerném márciushoz a lejátszót, hogy a kezemben legyen az egészséges kisfiam.
Na, mindegy, szerencsére elég hamar rendeződni tud a lelkivilágom, ennyiből szerencsés túlélő alkat vagyok..

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már megint csak magamról bírok írni. Fúúúúúúúúj!

Evin! Nemrég volt ebben a topikban szó a tarifákról és ott leírtam a véleményemet, szerintem keresd vissza. A másik, hogy a XI. kerületben van a Szent Imre kórház, igazi, bababarát hely. Ne vesd el ennek a lehetőségét sem.

Kép
Kép

mpatr

ESZTERXX! A történtekre való tekintettel nem dádázlak meg :lol: Jó???? :wink:
SZ@rd le a bagázst, ez megint egy szokásos vadbarom, legtöbbünknek jut legalább 1 ilyen vadfax a babavárás alatt. Nem az a különbség, hogy mit vertek bele (én a fejét az asztal sarkába verném :mrgreen: ) hanem az egyik EMBER, a másik NEM AZ. Ez nem fizetés, rang, oktatás függő....
Ne aggódj, a korábbi eredményed messze helyesebb és megbízhatóbb, mint az afp. HASBA NE SZÚRASD MAGAD!!!!! Az alacsony afp kromoszóma-rendellenességekre utalhat, de ezeket egy 19-20 hetes babácskán fél szemmel is észreveszi az ultrahangos.
JUST NYUGI!!!!!!!!

Gratulálok a kukimanóhoz!!!!!!
Anyuka, egészséges kisfia van :wink:

Kép
Kép

mpatr

Szia Evin!

Szendei György, mint profi "gyerekgyáros" és hormonguru, tényleg eszméletlenül elfoglalt. Annak idején 4,5 órát vártam rá minden alkalommal és úgy láttam, a nagypocakos ksmamáknak is ez volt a sorsuk. + úgy hallottam, elég császár párti.

SOTE I-en Dr. Papp Csaba volt nagyon szimpi még. Kedden f2-től van a terhes rendelésen. Árakat sajna nem tudok konkrétan hozzá, de úgy hallottam, hogy általában 3-4000Ftot 'szoktak' vizsgálatonként adni, a szülés tökre változó. A tesómék asszem 40.000Ft-ot adtak a 6hetes kontrollon a dokijuknak. Majd megkérdezem, kihez jártak. Szerintem nem a SOTE I-en vannak a legpénzéhesebb dokik,de lehet, hogy tévedek.

Üdv,

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszterxx!!!

Bárhogyan döntötök, mi mindig itt leszünk! (Bagoly mondja verébnak.. Pffffffffff)
Hidd el, tapasztalat, hogy sokkal jobb kiírni, elmondani, mint magadban hurcimbálni a gondot!

Szóval gyere, ahogy tudsz valamit és beszéljünk róla rendben?????
Vendég

Ja és Evin!

Már/még ott szülhetsz, ahol akarsz, függetlenül a lakhelyedtől.

A Szent Imrét pedig én nem ajánlom teljes szívvel... Ha érdekelnek részletek, priviben írok.

Eszter

Kép
eszter.eu

1. mpatr
2. mni
3.kölyök

Kép

Kép
kolyok28

Szia Pati!

Tényleg nem jó, ha hülyeségek járnak a fejedben. És legfőképpen a Te nyugalmad érdekében, szerintem is nézesd meg magad, az a biztos!!!!! :shock:

Mpatr
Mni
Kikó70

Köszi

Kép
kikó70

Eszter.eu! Légyszi NE priviben a Szent Imréről!!! Engem is érdekelne, és erre való a fórum, hogy lehessen tájékozódni!!

Kép
Kép

mpatr

Bocsi lányok, most kevés időm van, végre sikerült utolérni Benneteket az olvasással.
Pumperka, teljesen kész lettem attól a bunkótól! Remélem a rendőrség majd helyrerakja. Amikor olvastam, nekem is úgy remegett a gyomrom, mint Neked a lábad akkor... :? :shock:
Eszter, nyugi! tuti nem lesz semmi baj! gondolunk Rád! :)

Patr, örülök, hogy kezdesz jobban lenni, bár nem irtam, de sokat gondoltam Rád, hogy elmúljon a görcs meg a barnázás. PIHI!!! PIHI!!!! a ksi Norton is hadd pihizzen :lol:

na mennem kell... pusszantás :)

(Aranykavics azért a bónusz hagyma-paprika már kezd riasztó lenni számomra... :shock: :shock: :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

1. mpatr
2. mni
3.kölyök
4. kikó70
5. kavics
Vendég

mpatr! privi ment!

Csajok! Nem akarok hisztizni, de valaki válaszoljon légyszi, hogy mikor mentek genetikai UH-ra, és hová? Másfajta készülékkel nézik? Csak azért mert úgy tudom, hogy a 18 hét körül kell, és akkor be kellene jelentkeznem... köszike

Kép
pété

Jajj Kölyök, majdnem egyszerre küldtük.

Akkor így:

Mpatr
Mni
Kölyök
Kikó

Kép
kikó70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: