Jó Reggelt!
Pepike!
Nekem a legjobb az Örs. Oda odaérek 17:15-re. A Nagylajos Erzsébetkirályné sarkára csak 17:45-re érnék oda. A Keletihez kb 17:30-ra. DE, ha Pété az Örsről startol, akkor lehet, hogy az lenne a legjobb, ha én hozzá ülnék.
Pété
Olvasva a fenti sorokat mi a véleményed? Mondjuk indulhatunk a jógastúdió elől, azt mind a ketten ismerjük, és nem állnak tömegek elötte, hogy ne találjuk meg egymást.
Köszönöm előre is bármelyikötöknek a fuvart. Ugyan vezetek, de a városba szinte soha, csak itt helyben,nagyon össze kéne szednem magam meg a kocsi is rosszalkodik...
Amit most fogok leírni az is kocsihoz kapcsolódik. Tegnap történt velem!
A helyi Tesco parkolójában álltam kocsival rendesen és a férjemmel beszéltem telefonon, hogy tud-e a gyerekekért menni edzésre, vagy a Tescotól mehetek- e egyből haza. Amikor is egy lökés a kocsin. A mellém parkoló nekemjött. Telefon lerak, én kiszáll....
Mondom a 25 év körüli srácnak, hogy szerintem nekemjött. Ő nem, ne mondjak ilyen baromságot. Hazudok, és hagyjam a dumát. Mondtam nézzük meg. Nem volt hajlandó, és, hogy tanuljak meg vezetni. (Álltam az autóval!!!!!)
Otthagyott a cicababájával. Ekkor tudtam csak normálisan megnézni a kocsit. Az oldaláén a kerék felöli idomot meghúzta. Az Ő lökhárítóján pedig az én autóm festéke. Rendszámot felírtam , férjemet felhívtam. Mondta, hogy várjam meg,megnézzük már úton van, ilyen hangon ne beszéljenek velem.
Csakhát nem sokat voltak bent vásárolni és jöttek a kocsihoz. Én nagyon udvariasan közöltem, hogy mégiscsak látom hol sérült a kocs, az öcén meg ott a festék... Nahát ezután a csaj főleg, de a pasi is olyan hangon elkezdett velem ordítani. Mit akarok én egy folttal, az csak kosz. A legszebb szó amit rám kiabáltak az a ribanc volt. Többit nem tűrné a monitor. Be száltak egy 3 pár perc után, de én akkor már iszonyuan remegtem, odaálltam a kocsihoz szorosan, hogy ne tudjon elmenii.Nekitámaszkodtam, tükre behajlott ( ahogy az behajtható), kiszállt, és
lekevert egy akkora pofont, hogy az autómnak döltem, és elhajtottak. Rendőrségen csücsültem este még másfél órát.....
Bocsi a hosszú írást, de valahogy ki kellett adnom magamból ezt a megaláztatást...