Új privát üzeneted érkezett!

A profilt meg az oldal tetején találod, a segédletek görgetőnél. :)

KépKép
KépKép
mni

Helló!

Csajszik!!

Akkor felveszem a fél csapatot a Nagy Lajosnál és onnan megyünk az Örshöz és ott találkozunk. Érintjük még a Népstadiont és a Keletit, jó lenne ha a többiek is a négy hely közül választanának mert pont olyan időpontban megyünk hogy járhatatlan lesz a város, 5kor veszem fel az első turnust a Nagy Lajosnál, 5.15-re megérkezünk az Örshöz, Népstadion vagy Keleti 5.30-ra és onnan zötyögünk kb. 20-al ahogy a forgalom engedi! Hazafelé lehet kívánságműsor hogy kit hova vigyek mert akkor már nincs dugó! JÓ???
Évi!
Ha jól emlékszem pétével mész valahol csatlakozz be a felállítási pontok közül!

pusssz Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

köszönöm!! remélem sikerült...

KépKép
judit18

Sikerült! :) Majdnem tök egyforma lett és még napok is stimmelnek! :)

KépKép
KépKép
mni

Pepike, akkor én mégsem csatlakozom, hanem marad a BKV, mert ötig dolgozom a Dózsa György úti metrótól egy percre, és sehova sem érek oda a megjelölt időre. Ha tömegközlekedek, akkor kb. 3/4 6-ra ott vagyok az étteremnél. :lol:
Azért köszi a felhomályosítást. :D

Én már megvettem múlt pénteken a kis Pepinek a matricát.
Csak otthon ne hagyjam! :oops: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Csajszik! Akkor jön velem valaki hétfőn?

Kép
pété

Évi!

Szívemre venném ha nem jönnél velünk! Ha 5 kor felveszem a csajokat a Nagy Lajosnál és mond meg hogy utána hol vegyünk fel( hogy őszinte legyek nem ugrik be melyik a Dózsa György, de mintha ott lenn az is valahol!

Írd meg hogy hol vegyünk fel!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pété, Aranykavics és még minden hétfordulos!!!!
Nagy gratula!!!! :D :D :D

Ma nem vagyok a helyzet magaslatán, megemelték a vérnyomi csökkentömet és most szédölgök ezerrel és rossz a közérzetem!!! Bár bizti azért, mert kb most normál értékű!!! (most 134/86) Azért ez lényegessen jobb mint ami volt! (160/100). Eddigi fél tabi nem nagyon változtatott az értéken! Remélem csak egypár napig tart a rosszullét, mig beáll az értékre a szervezetem!!! :? :? :? :roll:

Pati!!! Vigyázz nagyon magadra és én is csak azt tudom mondani, mint az elöttem szolok!!! PIHI, PIHI, PIHI

További szép napot mindenkinek, majd még este lehet hogy benézek!!!!
Vendég

És a súlyprobléma.......
Eddig egész életembe velem volt és most sem hagy magamra!
Eddig nem túl sokat híztam kb.3 kliót de mivel nagy súllyal kezdtem ez a gond! De most ezen nem izgatom magam majd ráérek szoptatás után fogyózni, amúgy is az egész életem egy fogyókúra, legalább ez a kilenc hónap legyen szép!!

És egy még sajnálatosabb dolog hogy a kislányomnál is gond van ezzel mert elég duci, és sokszor bántották már az oviban ezért! Lelkileg össze is tört szegénykém, hát még én.... Tudjátok nincs annál rosszabb mint amikor a gyereketek mondja hogy azt mondják a gyerekek kövér vagyok és ezért nem játszanak velem... Mind ezt sírva. Nekem nagyon oda kell figyelnem az étkezésére, de egy gyereknek nagyon rossz azt mondani sokmindenre hogy nem. Mert nem egy játékot kér hanem enni, csak olyasmiket amit a társai is esznek és nekem mint anya nemet kell mondanom neki. ( Ilyenkor olyan gonosznak érzem magam és úgy érzem ő is) DE nem magam miatt csinálom érte! Hogy boldog felnőtt lehessen!
És talán ezért is vagyunk olyan lelki kapcsolatban mert én vagyok a kis lelki szemetese aki mindent megad neki hogy boldog legyen!!
Igen, nem szégyellem azt sem hogy el van kényeztetve, és mindent megadok neki amit csak kér mert legalább akkor boldognak látom....
Hát képzeljétek magatokat az ő helyébe és utána sajnálkozzatok a + kilók miatt!!!!

Bocsi de kijött belőlem........

Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!
Olyan drámai sorok voltak ezek! :(
Nagyon sajnálom amin átmentek a kislányoddal, de főleg őt!
Azt mondják, hogy a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni egymással! :(
Én teljesen megértelek, hogy nagyon szereted őt és megpróbálod megóvni és boldoggá tenni! :)
Szerintem minden anya erre törekszik! :)

Teljesen megértelek min mész át, ő csak azokat kéri amiket a társaitól lát és ő is kívánja! :cry:

Próbálkoztatok nála sporttal?? Olyannal amihez neki is nagy kedve lenne??

Ha te is ilyen jelentős súlyfelesleggel küzködsz, voltatok e már orvosnál, hogy nincs e esetleg hormonális probléma a háttérben? Súlyos inzulin rezisztencia, pajzsmirigy alulmüködés, mellékvese, vagy agyalapimirigy probléma?

Én még a matricát nem vettem meg!

:roll:
Vendég

Aranykavics!

Köszi a bíztató sorokat, és nem sajnáltatni akartam magam csak hidd el nagyon nehéz!!! főlleg neki!

Amúgy koraszülött volt 33. hétre született és probléma volt a veséjével, sok kezelést kapott sokáig korházban volt. Voltunk már orvosnál, és Ő ennek tudja ezt be mert akkor felborították a hormonháztartását azzal a sok gyógyszerrel. Azt mondták hogy egy hormonkezelés lehet hogy segít de egy másik orvos meg teljesen elítéli ezt mert azt mondta hogy annak sok mellékhatása van ami még rosszabb lehet. Hát így maradt a sport, és az odafigyeléses megvonás, amúgy az utóbbi időben már kicsit könnyebb mert sok olyan dolgot csinálnak amit ő is ehet. ( Pl: a Norbi termékek.)
Nálam ez csak hanyagság ez az elhízás, nem fizikai okai vannak szimplán nagy a seggem :oops: Nállam még az a baj hogy Pepi előtt nem eszem és ha elalszik akkor tudok jót enni, mert azok amiket ő ehet hát hogy mondjam.......És ügye előtte mi is azt esszük, amit ő.
Ez a mondatod különösen jótt tett a kis érzékeny lelkemnek:
Én teljesen megértelek, hogy nagyon szereted őt és megpróbálod megóvni és boldoggá tenni!
Szerintem minden anya erre törekszik!

Boldog 17.hetet!!!!
(a matrica miatt ne izgasd magad, eleinte viccnek szántam de annyian írták hogy hoznak én meg gondoltam akkor hagy örüljön aki kisPepi)
puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Rengetegen hozunk neki!!!!!!

Mni, köszi a blog címet, hagytam ott is üzenetet Lexának, a kommentek közt lehet olvasni! Valahol, valamikor csak előkerül!! Baja remélem nincs!!!!

Na, szaladtam végre haza!!!!

Holnap drukkoljatok, 10-kor UH!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx!

Köszi, és az ultrahangra sok drukk, írj ha végeztél!

puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pumperka! Privi ment!

Nagyon örülök, hogy így halad a taliszervezés, készíti mindenki magát és a gyomrocskáját.
Én most eltűnök picit mert a barnázáson kívül eléggé fáj is a hasam :? :? Lehet, hogy holnap meglátogatom a dokit, a talira és a majrémra való tekintettel... :? :? vuduzzatok, gyógyulgatok.

Holnapra drukk az uh-hoz eszterxx!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kvaszeva, ha gondolod, "kiszállok" Pepike-taxiból és megyek veled bkv-val, hogy ne legyél egyedül. Én a Lehel térnél lakom, egy metróra a Dózsa Gy. úttól.
Ha nem, akkor viszont Pepike: a Keletinél szállnék be, az van legközelebb. Norco, oda mehetnénk együtt a 76-os trolival.
Évi, mindenképp írd meg, hogy mi legyen, mert akkor Pepihez még beférnek mások, ha mi bkv-zünk. Vagy hívj fel, küldöm priviben a számom.
Más: nem modelkedsz véletlenül? Marha jók a képeid iwiwen! :lol:

Pepike, majdnem megkönnyeztem, amiket írtál Kispepiről! Nagyon rossz lehet, ha a gyermekednek fáj valami, akár testileg, akár lelkileg! Nem lehet könnyű nektek! Kitartást és sok boldogságot kívánok neki!
Ja...én is megvettem már a matricákat! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pepike!
Így már érthető a dolog!
Nagyon sok erőt kívánok Nektek erre az időszakra!
Ez biztosan változni fog, mert ő is növekszik és meg kell tanítani neki, hogy elfogadja önmagát. És akkor ducin is sok sok önbizalma lesz! :)
És sok sok szeretet, mert ezt csak így lehet!! :)

(csak zárójelben jegyzem meg, mert nincs tapasztalatom gyereknevelésben: de én gyerekként sosem csúfoltam senkit azért amilyen és voltak játszótársak, akik mindig kiröhögték a többieket - szemüveg miatt, met kövér, mert szeplős, mert vörös, mert sovány, mert cigány, mert kopott a táskája vagy cipője).
Kérdem tőletek, de csak költői formában, nem kötelező rá válaszolni, kinek a felelőssége, a gyereket már kiskorában toleranciára nevelni a mássággal szemben.

Pati!
Semmi voodoo technikát nem ismerek! De küldöm a temérdek pozitiv energiát a magyar éteren keresztül.

Csujzi!
Köszönöm a hétforduló köszöntést! :D
Bizony, bizony öregszünk. :)

Eszterx!
Holnapra drukk és részletes írásos és fényképes beszámolót kérünk. :)

Cuppancs!
Vendég

Éva!
Akkor megbeszéltük ugye, mellém ülsz.
Meg Kölyök is!

Kiszazsu!
Te ülhetnél Éva mellé, hogy mi hagymások tartsunk össze!:lol: :lol: :lol:
Ha gondoljátok vihetek 3 fej lilahagymát és 3 db erőspaprikát a biztonság kedvéért! :lol: :lol: :lol:

Most nemsokár elvonulok vacsorázni. Csülkös bablevest! :shock:
Isteniiiii!!!!
Vendég

No, akkor én is keresgélni fogok az iwiwen.
Csak tudnám a neveket! :?
Vendég

Kavics, a táblában van néhány név. Engem is a többiek jelöltek, mert már korábban beírtam a nevem a topicba. :lol:
Vendég

Aranykavics. Annyira tetszik a banánod? Már a múltkor is nagyon megirígyeltem. Én is szeretnék olyat. Elárulnád honnan szerezted?
[/url][/quote]

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Kép :lol:
Vendég

Judit (és Kavics)
bocs, hogy belekotty... :oops:

Kép

bal egérgomb- kép mentése más néven - és utána mellékletként fel tudod tölteni

Kavicstól tanultam!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi... :oops: :oops: :oops: jobb egér!
Vendég

Judit!

Ha tetszik a topikba berakott GIF, akkor nyiss egy Foldert amibe be tudod gyűjteni őket!

Ráviszed a kurzort, jobb klikk, másolás, berakod a GIFfes Folderedbe.

Amikor feltöltöd: melléklet feltöltése, tallózás, kiválasztod, feltöltés és befejezés.

És máris bevágtad a szövegbe! :)
Vendég

Kavics, gyorsabb voltam.
Kép
Ugye nincs harag, hogy bele....ztam??? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Zsu!
Kép

:lol: :lol: :lol: Kép

Egyébként most találtam két újat!
Hamár egész nap a fogyásról és hízásról volt szó.

Kép

Kép

Ezek roppant módon tetszenek nekem! :lol:
..olyan nagyon igaz... :lol: :lol:
Vendég

Nagggggggggggyon jók!!!
Vendég

Zsu, mindenképp felhívlak, hogy egyeztessünk. Ha megmondod, hogy hol szálltok fel a 76-s trolira, akkor munka után én is oda megyek, és együtt csatlakozhatunk a Pepike csapathoz.
Pepi, Pété, ez így ok???

Köszi, kiszazsu. (Én le tudom írni a neved. :lol: ) Pedig azok a képek retusálva sincsenek. Tényleg modellkedtem még a hormonkezelések előtt. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de anyagilag nagyon megérte. :oops: :oops:

Kavics, mondtam, hogy számíthatsz rám. Szerintem talán elég lesz amit az étteremben adnak, de ha nem, akkor valamelyik pincért elzavarjuk a Tescoba. :lol: :lol: :lol: Ja, és az én igazi nevem is benne van a tábliban, bár kitalálni sem nehéz. :lol: :wink:

Pusszantás

Évi

KépKép
kvaszeva

köszi, köszi, köszi
De mi az a folder? Hogy kell foldert nyitni? :? :shock:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jajj, sikerült! Mostmár máshova ha írok (pl: skype) oda is be lehet illeszteni?

Nagyon örülök :D
Köszi

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Évi, ez a legjobb ötlet! Ha ötkor végzel a munkával, öt perc alatt max. itt vagy a Lehel téren. A 76-os troli a Csanády és Váci út sarkán áll meg, az szintén max. 5 perc a Lehel tértől. A troli a Keletinél van 20 perc alatt, ami pont fél 6!!! Vagyis amit Pepike írt! De gondolom pár perc csúszás belefér. Igaz, Pepike?
Vendég

Vagy lelépek 5-10 perccel hamarabb, és akkor tuti nincs késés. A csop.vez.-em szerencsére nagyon rugalmas. Főleg, mióta tudja, hogy ketten járok dolgozni. :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Judit, ügyi vagy! :lol: Grat!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Judit18, Eszter.eu!
Üdv köztünk, örülök, hogy jelentkeztetek! :)

Pati,
megnéztem a Nortonról készült képeket. Ejha, nem semmi a fütyis kép, egyből riadóztattam Apát a monitorhoz, hogy "nézd, ilyet fogunk mi is látni, ha fiúcska lesz" . :) Egyértelmű a dolog. Mi két hét múlva megyünk UH-ra, remélem nálunk is ilyen egyértelmű lesz a neme.
A barnázás megelőzésére vuduzok!!! Pihenj sokat!

Pepike,
szerintem én is így tennék a helyedben a lányod érdekében. Igazad van, otthon csak a szeretetet érezze, ha már a gyerekek ilyen kegyetlenek, hogy csúfolják.

Lányok,
a súlyprobléma nálam is központi kérdés. De én úgy vagyok vele, hogy próbálok este 6 előtt vacsizni, nem túl sok kenyeret enni este, és ha 6 után megéhezek, akkor joghurtot meg gyümit eszem. Ja, meg próbálom visszafogni a csokievést. :oops: Múlt hét óta nem álltam a mérlegre, érzésem szerint 4 kg plussznál járhatok. De én azt hallottam, hogy az nem gáz, ha egy hónapban egy kilót hízunk, csak tudnánk tartani. Igazából a középidő utáni időtől tartok, hogy akkor majd jól felszökkennek a kilók, de majd a szoptatás után meg lemennek. Főleg, hogy majd szeretnék eljárni tornázni, Apa majd addig vigyáz a babkóra.

A Trófeára már én is készítem a gyomromat, kajálás terén tuti nem fogtok csalódni bennem. :D

Gratulálok minden hétfordulós kismaminak! :)

Melinda

Kép
melinda80

Táblázat kiegészítve a kilókkal. :) Éva, hozzád nem tudtam, hogy mit írjak be... meg tudom, ezek az adatok nem mérvadók, mert nem mind1, hogy valaki 50-ről hízott 7 kg-t vagy 65-ről. :) Vagy valaki 175 centi és 69 kiló, vagy 160 centi és 69 kiló.

Kép

KépKép
KépKép
mni

Nyugodtan írj 1-t, hiszen végeredményben 68 volt a kiinduló. :roll: :roll:
Köszi.

Évi

KépKép
kvaszeva

Tényleg, ha minden jól megy, és 100%-ra változnak a kérdőjelesek, akkor 20-an!!! leszünk a talin??? De jó lenne! :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mni!
Én eddig +2 kg-nál tartok. Sajnos én is a szoptatás alatt híztam 8 kg-ot első babám születése után. A tehesség alatt 12 kg-ot szedtem fel.
Nem mindenkinek reagál a szervezete a szoptatásra fogyással, az enyém még inkább lassított az anyagcseréjén, - veszélytől tartva. :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Felteszem nektek a kínai naptárat!

Mert már többször elhangzott, hogy valószínüleg abban a hónapban fiúk fogantak!
De függ attól is, hogy a fogantatás pillanatában hány évet töltöttél már be!

De ez csak ott mérvadó ahol pontosan lehet tudni a fogamzás (ovuláció) idejét!

Aki tudja a babája nemét esetleg mondjon véleményt róla, hogy neki bejött e???

Kép

Én most látom, hogy nekem ez alapján fiút jósol!
Majd jövő hét csütörtökön talán kiderül! :lol:

Lányok még 6-ot kell aludni a taliig! :D
Vendég

Hogy van ez? Az oszlopban a kor látható? Mert akkor FIÚ!

KépKép
KépKép
mni

Niki!
Az oszlopban a fogantatás pillanatában betöltött kor és a hónapban az ovuláció - fogantatás időpontja!
Ebből nekem is fiú! :roll:

Ez a kínai naptár sem tudhat mindent! :lol: :lol: :lol: :lol:

hehe
Vendég

[quote="aranykavics"]L írta:aranykavicsányok még 6-ot kell aludni a taliig! :D

Ezen felbuzdulva csináltam egy tickert! Hogy könnyebben tudjunk visszaszámolni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali emberkék!

Engem is mni cserkészett be. Manager, vagy valami hasonló a foglakozásod?:)) Már valamikor régen irtam ide, de aztán valahogy ellaposodtam - azaz csak a kedvem, mert a pocakom közben szépen gömbölyödik.

És bár marc. 18-ra vagyok kiírva - előzetes tapasztalat alapján - úgy gondolom, hogy Prücsökmarci nem fogja megváni a márciust. Ugyanis a nővére is 3 héttel hamarabb érkezett.

Látom szép magas létszámmal büszkélkedhet az a topik! Ha jól emlékszem, az elején még csak egy páran voltak.

És az is feltűnt, hogy csak 2 Kútvölgyis van. Ilyen kevesen bízunk abban, hogy megmarad a kedvenc kórházunk, vagy területileg máshová esnek a többiek?

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Köszi az együttérzéseket aranyosak vagytok!
KIszazsu, Évi, úgy tűnt nektek a legjobb lenne a Lehel térnél nem?????? Akkor odamegyek. Ott van egy templom a parkolójában talizhatnánk ha nektek az jó és oda Évi is odaérne negyed 6 körül. OK? lehet ez a végleges variáció??
MZX, Pumperka! titeket hol vegyelek fel??? Marad a Nagy Lajos vagy más jobb??? Csak írjátok le mert magamtól nem tudom nektek hol a legjobb!

puszi puszi :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Aranykavics!

Hát úgy látszik ahány kínai annyi féle naptár mert mi kifejezetten ez alapján intéztük a projektet de nem ez a naptár volt hanem egy másik és ott júniusi fogantatásra nekem kisfiút írt hát itt meg lányt!
Kedves Kínaiak! Köszönjük a hozzáértéseteket, mint minden másba ebben sem lehet bízni?!

pussz

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Ez jó beszólás volt a kínaik felé!Teszett!!! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Fanetta! :)
Gömbölyödő pocak??? :D
Telik az idő! :)
A március 18 nálam is áll, de tippelni sem tudok, hogy hamarabb születik e vagy később!
Talán rá lehet erre érezni??? Mondjuk a 8-ik hónapban?

Pepike!
Én még megboldogult kezdő fórumozós koromban találtam ezt a kínai naptárt. Kezességet nem vállalok érte! Kép
Kéretik nem meglincselni érte!
Gyerek van a pocakomban! :lol: :lol:

Panny!
Te manapság nem igen írsz!
De látom a kínaiakon felbuzdultál. :)

Mommy!
Már régóta akarok neked írni, aztán mindig elfelejtem!
Hogy vagytok az új lakásban?
Már teljesen képben vagy, hogy mit hova tettél? Pl. a te zokniaid és a férjed alsó nadrágjai?
WC papír és kiskanál???
Azért időnként egy csöppnyi életjelet adj magadról! :)

Rima!
Te sem írsz! :(
Eldöntötted már, hogy melyik kórházban szülsz?? (mert akinek olyan rendes védőnője van, hogy több szülészeti osztályon is végigvisz....) :D

Eszterx!
Drukk drukk ++++++++++++++++++

Lányok Ti már gondolkodtatok azon, hogy milyen babakocsit vesztek? :roll:
Vendég

Vendég

Sziasztok Lányok!

Aranykavics,
én is nézegettem már régóta a kínai fogamzásnaptárt, a bébilap.hu-n találtam is egyet, de ott máshogy vannak a fiús-lányos hónapok. A szerint nekem kisfiút ír, és most már biztos is, hogy Zalánom lesz. Megcsináltuk, csak úgy kíváncsiságból kb. 20 nővel, ebből kettő nem stimmelt a leírtakkal. Valószínű Pepike is azt találtad meg, amit én!

Ildi

Kép
kikó70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?