Sziasztok!
Judit18, Eszter.eu!
Üdv köztünk, örülök, hogy jelentkeztetek!
Pati,
megnéztem a Nortonról készült képeket. Ejha, nem semmi a fütyis kép, egyből riadóztattam Apát a monitorhoz, hogy "nézd, ilyet fogunk mi is látni, ha fiúcska lesz" .
Egyértelmű a dolog. Mi két hét múlva megyünk UH-ra, remélem nálunk is ilyen egyértelmű lesz a neme.
A barnázás megelőzésére vuduzok!!! Pihenj sokat!
Pepike,
szerintem én is így tennék a helyedben a lányod érdekében. Igazad van, otthon csak a szeretetet érezze, ha már a gyerekek ilyen kegyetlenek, hogy csúfolják.
Lányok,
a súlyprobléma nálam is központi kérdés. De én úgy vagyok vele, hogy próbálok este 6 előtt vacsizni, nem túl sok kenyeret enni este, és ha 6 után megéhezek, akkor joghurtot meg gyümit eszem. Ja, meg próbálom visszafogni a csokievést.
Múlt hét óta nem álltam a mérlegre, érzésem szerint 4 kg plussznál járhatok. De én azt hallottam, hogy az nem gáz, ha egy hónapban egy kilót hízunk, csak tudnánk tartani. Igazából a középidő utáni időtől tartok, hogy akkor majd jól felszökkennek a kilók, de majd a szoptatás után meg lemennek. Főleg, hogy majd szeretnék eljárni tornázni, Apa majd addig vigyáz a babkóra.
A Trófeára már én is készítem a gyomromat, kajálás terén tuti nem fogtok csalódni bennem.
Gratulálok minden hétfordulós kismaminak!