Tali,
Lányok, akkor mit szólnátok, ha jövõ héten csütörtökön lenne a tali? Remélhetõleg addigra mindenki meggyógyul
. Beszti, neked az beleférne?
Nyuszi,
Jobbulást Eminek! Mi most ház ügyben eléggé el vagyunk akadva, mert egy csomót lehetne menni megnézni, de így, hogy Lili ilyen beteg, mindent halasztunk.
Rit,
Milyen az a játszógomba?
Manó,
Jobbulást neked!
Sasha,
Képzeld nálunk meg reggel szintén altatás után, elkezdtek a ház elõtt fákat kivágni
. Jó kis motoros láncfûrész, volt ám hangja rendesen. Persze alig aludt Lili is. Az a rossz, hogyha felébred, már nem tudom visszaaltatni, és persze ilyenkor borul az egész napja.
Beszti,
Szerintem is nyugodj meg, Lilinek is volt egy ilyen idõszaka. Nem lehet, hogy most hosszra nõtt Nátán? Amikor Lili másfél hónapig nem hízott semmit, akkor nõtt 2 centit. Védõnõ ügyben teljesen megértelek, nálunk 1x volt kint a védõnõ, még akkor amikor hazajöttünk a kórházból. Akkor körülnézett, örömmel nyugtázta, hogy minden oké, és azóta csak akkor látom ha mi megyünk hozzá
. Esetleg ha gondolod kérj egy labor vizsgálatot, ha valami van, akkor ott látszani fog. De biztosan nincs semmi baj
. Lili is 3x 100-150 gr kajcsit szokott egy nap elfogyasztani. Viszont észrevettem, hogy az üveges kajcsik nem ízlenek neki annyira, mint az itthoni fõzik, gyümik. Ma reggel adtam neki HIPP almás õszit és ne tudd meg mennyire fintorgott. A fagyasztott, turmixolt õszit almával (vagy magába) meg eszi mint az õrült
.
Szegény Nátán, jól elkapta õt is a betegség. Reméljük láztalan, nyugis éjszakátok lesz. Szerencsére Lilinek nincs láza.
Conti,
Jobbulást Bettinek! Ma nagyon örültem, mert Lili egész jól elfogadta a cicit
. Ha jól emlékszem 2-3x utasította csak el.
Zulu, Brokkoli,
Boldog félévességet kívánok a pindurkáknak!
Brokkoli,
Ha jól emlékszem Lili fél éves koráig kapta a K vitcsit.
Tüni,
Amikor bejöttek ezek a melegek, Lilinek is alig volt pisije. Persze tudom elvileg a legnagyobb melegben is elég az anyatej, de ha ennyit elfogad, akkor talán mégsem, igaz õ már mást is eszik. Így én azóta napjában többször megkínálom forralt vízzel. Van amikor 3 pohárnyit is megiszik egy nap. Mondjuk nem is csodálom, mert én is egész nap csak iszok.
Judy,
Lili a tökfõzeléket nagyon szereti, sót nem de kaprot picit már szoktam neki beletenni. De nagyon bejön neki a karalábé is.
Viki,
Boldog szülinapot Levinek!
Forti,
Tök jók lehetnek ezek a piknikek
! Édes lehet Levi a fogkefével.
Zulu,
Annyira édesek lehetnek a tesók együtt.
Gumicukor,
Akkor csak a tejet hagyod ki ezek szerint. Lili ma elég jól elfogadta a cicit, remélem nem csak abetegsége miatt.
Szegény Lillusom, 10-15 percenként ébred sírva
. Szerintem nagyon fáj a torka, a nózija is televan, ezért elõbb már ki is porszívóztam. De már megint hallom, hogy szörcsög. Nem tudom milyen éjszakánk lesz, már igazán hathatnának a gyógyszerek.
Puszi,
Ilke