Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Beszti
Ne aggódj, szerintem menj el az egészséges rendelésre, és kérdezd meg a dokidat. Biztosan azért nem hízik, mert meleg van, õ is kevesebb kaját kíván, mint mi. Meg ugye õ mozog is eleget hozzá. Mi is nagyon keveset híztunk az elmúlt két hónapban, de a dokinénink azt mondta, hogy amig van elég pisis-kakis pelus, addig nem kell aggódni.

Vészhelyzet
Én is végigsírtam szinte az egész filmet. Rosszul is aludtam utána.

Fejvédõ
Nálunk is felkenõdik a kiscsaj a rácsokra állandóan. Fel is ébred rá mindig. Mi ezért is kelünk éjjelente 3-4 alkalommal. Most hajnalban viszont közénk raktam, mert nem akart visszaaludni, apa meg álmában magához húzta, morgott rá kettõt (mármint apa a gyerekre, merthogy állandóan morog álmában) a gyerkõc odabújt, és már aludt is. Olyan jól esett visszaaludni Kép Igy is fent voltunk éjféltõl egyig, mert játszhatnék volt. Kép

Fogacskák
Kibújt a 4. fogunk is tegnap. És úgy megharapott, hogy a jobb cicimmel nem is tudok szoptatni. Véraláfutásos lett a harapás helye. Sajna az a jobbik cicim, a másikat nem szereti annyira.

Babakocsi
Kaptunk tegnap egy szuper babakocsit, én választottam. Sajna a régi tönkrement (bár annyira nem is sajnálom, mert lehetetlen volt vele a séta) Most viszont végre mehetünk csavarogni. Kicsinek is tetszett, sírva is fakadt, mikor kivettem belõle. Már csak egy gond van, a kocsinkba nem fér be a babakocsi Kép

Keresztelõ
Vasárnap lesz a keresztelõnk Kép, majd rakok fel képeket, hogy milyen csinos is az új ruhácskájában a kicsi

Most megyek, mert még fõznöm kell, és mivel vendégek is jönnek, takarítani sem ártana

Szilcsike
szilcsike

Beszti,
Szerintem ne aggódj a hízás miatt. Vannak olyan idõszakok, amikor egy kicsit megtorpan a fejlõdés. A barátnõméknél hasonló volt az ábra: nem hízott a gyerek, és orvostól orvosig cipelték, hogy nincs -e valami anyagcsere-problémája. Persze nem volt, és azóta szép, nagy 3 éves lett belõle Kép
A védõnõ nálunk is ilyen: lepkehálóval kell megfogni, ha akarok valamit. Még telefonon is irtó nehéz elérni. Mondjuk nálunk az utolsó oltásnál adtak egy idõpontot, amikor vissza kellett vinni Solymit, és akkor is megbeszéltünk egy júniusi randevút, amikor ránéznek. Úgylátszik, itt ez a szokás, hogy 1,5-2 havonta azért megtekintik a gyereket.

Szilcsike,
Sok sikert és örömet a keresztelõhöz!

Vészhelyzet: szerencsére nem láttam, viszont apával megnéztük a Mátrixot. Tudtam elõre, hogy gyenge lesz, de nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem. Elég uncsi volt, a szerelmi jelenet pedig tök béna, de azért a Keanu Reeves továbbra is nagyon ütõs a napszemüjében és a hosszú fekete kabátkájában Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Nagyon rég nem jelentkeztem, vagy másfél hónapja, annyi rémlik, hogy 9 hónaposan írtam utoljára, mikor Betti megtanult felülni egyedül. Néha azért olvastalak titeket, és láttam, hogy téma volt a mozgás fejlõdése. Szerintem az én Bettimnél lustább gyerek nincs is, mégis megtanult mindent. Hét hónapig csak a hátán, max. az oldalán fekve játszott, meg ütögette a baby gym-et, aztán rájött hogy szeret ülni. Csak ritkán dõlt el szerencsére, elég stabilan ült. Aztán ahogy megtanulta a felülést, begyorsultak az események, már 10 és fél hónapos, feláll a bútorok mentén és persze kavar négykézláb mindenhova. Ja és a fogzási rekord negatívját is tartjuk 1 db. foggal, ami egy hete jött ki.

Ilke, Gumicukor, drukkolok a szopiért nektek, és már az is nagy eredmény az én szemszögembõl, hogy idáig eljutottatok, nálunk ugyanis nem volt még hat hónapos Betti, mikor egyik napról a másikra nem akart szopni. Néha még éjjel elfogadta, aztán teljes elutasítás. Szerencsére volt egy csomó tej a hûtõben, de nem tartott örökké. Annyira szerettem volna, ha még pár hónapig szopik..

Beszti, az evés nálunk is katasztrófa, Betti 7 és fél kiló. A doki pont most látta a héten -mivel épp tüsszös mandulagyulladása van- és azt mondta ilyen az alkata, egyébként azért jól néz ki, nincsenek kint a bordái. Most hogy beteg, meg pláne nem eszik, ugyanakkor a mozgás az megvan.

Sasha, amig a lakótp-en laktam nekem mindig kiugrott a mosógép csöve a kádból, pedig oda volt kötve, úgyhogy annyi vizet szedtem fel, hogy na. A nagyját lapáttal, utána felmosóval, úgyhogy átéreztem a történetedet.

Jobbulást a beteg babáknak!

Conti, Betti 10 és fél

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Helló!

Beszti!
Ne aggódj, hiszen még írtad is, hogy van elég pisis-kakis pelusa, és jókedvû... Ilyen alkat lesz. Hát nem lehet mindenki magas nagydarab. Kellenek a szálkás férfiak isKép Nátán egy jóképû, szõke, szálkás izomzatú, középmagas férfiember lesz egy deka súlyfelesleg nélkülKép

Betti!
Ezt a mósógépes dolgot én is játszottam még régen. Azért van beépítve a mosógép, így nem kell a kádba engedni a szutykos vizet, henem egybõl a lefolyóban köt ki.

Képzeljétek! A fiamnak 6 foga van! Valamikor kibújt, a héten, vagy a múlt hét végén, de az is lehet, hgoy egyszerre jött az 5.-el.Kép Azt az oldalt nem is figyeltem... Szóval a jobb 2-es jött 6.-nakKép Így felül 4, alul 2 fogacskával vigyorog. Nagyon mászik, bár még sokszor leül, ha elfárad, és kedvenc elfoglaltsága a -NEM SZABAD- játékokkal játszaniKép Telefon, a zsinórok, cipõk, kutya játékai... Résen kell lennem, mert a kutya is partner ám! Odaviszi a gyereknek a labdáját... Jújj nagyon nyafi napunk van ma. Reggel jöttek a szomszédos kapuba falat bontani. A gyerkõcöm 7-kor kel, de már általában 9-kor alszik kb 11-ig. Na ma is 9-kor már dörzsölte a szemét, fel is jöttünk a sétából. Épp nem döngött a ház, el is aludt. De fél perc múlva felébredt és 11-12-ig aludt ami neki sajna nem elég. Így 12-15-ig nyafffff volt. Ha rosszalkodott akkor nem volt nyafffKép Na végre alszik viszont, úgyhogy mehetek fõzni, mosogatni teregetni...

úgyhogy puszi mindenkinek
sasha és a 34 hetes Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!

Már jó rég jártam erre, de most bepótolom!!!

Rit!
Nekem mindkettõ alvamászó volt, aztán 2-3 hónap után leszoktak róla. És ha az egész galérián matrac lenne(persze csak átmenetileg)? Akkor nem esne le sehonnan.

Sasha!
Kaja és alvás-ügyileg legnagyobb elismerésem KépKépKépKépKép! Picit irigykedem ám (fõleg az alvás miatt).

Ilke, Gumicukor!
Sajnálom a szopit Kép! Pedig Lilinek most még jól is jönne a betegsége miatt. Jobbulást!

Beszti!
Én pont a múltkor dicsekedtem, hogy Ádám mennyit eszik, erre már két napja alig lehet belediktálni valamit Kép. Igaz, szopik ezerrel, de az már félévesen sem volt elég neki, nem hinném, hogy így egyéves kora körül jóllakik vele Kép.
A védõnéninken én is meg vagyok lepõdve, de én pozitív irányba. Mikor Noémi elmúlt 3 éves, másnap telefonált, hogy ugye nem felejtettük el az oltást? Mondtam, nem, de Ádám 3 hét múlva lesz 1 éves, akkor úgyis mennénk, hát egy füst alatt elintézzük akkor a dolgot. Oké. Erre következõ héten jött hozzánk, hogy mi lesz az oltással? (elfelejtette a telefont...) A férjem beszélt vele, de idõpontot nem egyeztettek, mondván, én vagyok az illetékes. Tegnapelõtt újra megjelent, hogy akkor mikor oltjuk Noémit??? Mondtam, hogy már megbeszéltük, és jót röhögött, hogy milyen feledékeny Kép. Mindenesetre rendes tõle, hogy jött, bár meg kell jegyezzem, 3 év alatt ÖSSZESEN 4x volt nálunk...

Különben semmi különös nincs velünk. Ádám még mindig nem akar egyedül menni, és megszólalni sincs kedve. Viszont olyan édes, mikor szopni akar! Jön oda hozzán, belém kapaszkodik és ugrál, aztán az ölembe veszem, õ meg húzza fel a pólómat, és keresi a cicit Kép. A múltkor ültem az ágyon, épp a pólómat készültem felvenni, úgyhogy felül nem volt rajtam semmi. A fiatalúr odajött, lábujjhegyre állt, bekapta a cicit és elkezdett szopizni. Szóval, nálunk kezd önkiszolgálóként mûködni a dolog Kép.

Hayimpapa!
Üdv Kép! Mint a Haley-üstökös, idõszakonként felbukkansz Kép! De azért jó tudni rólatok!

Viki!
De jó, hogy Te is írtál! További jó babásodást! Nem lehet könnyû Neked ebben a nagy melegben Kép. Remélem, hamarosan újra jössz Kép!

Judy!
Milyen parfümöt kaptál Kép?

Conti!
Szóval Betti is beindult??? És a java még csak ezután jön Kép!

Jaj, nem is írtam, hogy tegnap színházban voltunk Kép! Anyu vigyázott a gyerekekre. Persze, siettünk haza, mert igyekezni kellett, hogy Ádám elsõ ébredésére itthon legyünk, de sikerült hazaérni Kép.

Mindenkinek további szép délutánt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Conti,
Szia földim! én spec. gondoltam rád többször is, gyógyuljon meg mielõbb a babód! 15-én lesz babaruhabörze a Havannán, a múltkor szabadtéri volt, és vadiúj külföldi cuccok voltak nagyon-nagyon jók, szerintem menjél, ha tudsz.

Zulu,
Boldog félévességet nektek!Kép és magunknak isKép
hamár szép táblit nem kapunk.Kép ( Besztííííí )

Amúgy jól vagyunk, Zsófi forgolódik hátról-hasra és vissza,és próbálna mászni is, legalábbis a popóját feltornázza, vagy ez már inkább bukfenc??!! csak szegénykémnek jön a foga felül, és sokat nyögdécsel, és sikongat

na megyek pusza

Brokkoli és a MA FÉLÉVES ZSÓFI Kép, aki 7kg, és pontosan megduplázta a súlyát
brokkoli

Lányok,
lenne 1kérdésem:
a K-vitamint meddig szokták adni? jól tudom, hogy addíg amíg a baba 200ml-t nem eszik? a védõnõm aszonta má nem adjam, a dokinõm aszonta aggyam, hát akkor most micsináljak???? szinte csak szopi van,és krumpli és banán kóstolgatás,

pussssszzzz

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok!

Panda, kösz a biztatást, fel vagyok készülve, hogy most jön a java. Különben egyáltalán nem bánom, hogy mindent késõbb csinált, mert munkailag most kezdem utol érni magam, úgyhogy nem hiányzott a rohangálás. Most viszont a mellékhelyiségbe sem mehetek el titokban. Sõt, ha nem talál Betti, oda szokott mászni a Wc elé, és ott magyaráz, mintha azt hinné bent vagyok.
Most egyébként az ülõgarnitúrára való mászást igyekszik megtanulni, de nagyon nem csípem, tuti le fog esni egy párszor.

Zulu, Brokkoli, boldog félévességet nektek!Kép

Brokkoli, köszi az infót, persze nem tudtam róla, addig remélem jól leszünk. De ügyesek vagytok a súllyal kapcsolatban! Én örülök, ha egy éves korára eléri a duplázást. (4 kilósan született, úgy látszik bennt jobban tartottam, mint itt kinnt)

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Brokkoli!

Bocsi... Talán holnap!Kép

Tali:

Végül is nem irt senki semmit, de mi biztos nem megyünk, mert Nátánnak ma estére megint fölment a láza, 39,6, és még lázcsillapitóra sem akart csökkeni. Hütöfürdöztük, most jobb. Persze nagyon nem tudunk mást csinálni, a dokinéni is ezt mondta, meg hogy holnap vigyük reggel. Hurrá! Addig még elöttünk az éjszaka...
Remélem nem lesz gondKép, mert a múltkori ügyeletest nem akarom kifogni, de azon kivül mit csinálhatnánk, ha ilyen magas láza lesz? Kórház?
Tényleg jó lenne, ha nem lenne gond, és kibirnánk holnap reggelig! Szerencsére szopizott, ugyhogy kiszáradás nem fenyeget (bár amikor olyan magas volt a láza, akkor nem szopizott, csak tartotta a cicit a szájában, lehet, hogy fáj a nyelés neki???).
Megyek, vár a család...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Halihó!

Brokkoli, Conti,
kösziKép. Jó hamar megnõttek ezek a kiscsajszik!

Brokkoli,
K vitaminról sokféle vélemény van, van doki, aki egy dobozzal beszedett, aztán kész, a miénk azt mondta, addig kapja, amig tisztán anyatejes. Mennyiséget nem szabott.
Pár napja megkínáltam Annát alma-barack pempõvel, meg sütõtökkel, nagyon bejön nekiKép. Mi nem dupláztunk, de majdnemKép. Anna is pont ezeket csinálja, mint Zsófi, forog, kúszik, emelgeti a popsiját. Nálunk fognak még nyoma sincs.

Ilke,
szegény Lilike, mindig történik valamiKép. Gyógyuljon meg gyorsanKépKépKépKép!

Többi betegeskedõ babuleknek is jobbulást kívánok!Kép
pusz,
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

SziasztokKép

Brokkoli, ZuluKép

Nagyon boldog félévességet a csemetéknek, így utólag isKép

Képzeljétek, Gergõ két napja úgy pörög-forog, hogy akár ventillátorként is mûködhetneKép Mindkét irányba már nagyon korán megfordult, de csak néha-néha, és kemény munka árán. Most viszont szinte egy pillanat alatt mûveli mindezt. A baj csak az, hogy egy idõ után megunja a hasonfekvést, és nem mindig jut eszébe, hogyan kell visszafordulni. Ilyenkor addig sírdogál, míg meg nem fordítom. Persze 2 másodperc múlva már újra hason vanKép Viszont éjszakánként gyakrabban ébred, mint újszülött korábanKép Most látom csak, mennyire el voltam kényeztetve eddig, hiszen eddig végigaludta az éjszakát. Most meg 3 óránként kel. Ja, és már a lábát is rágcsálja ezerrelKép

Lenne viszont egy kérdésem is: Lehet az, hogy a pisis-kakis pelusok száma csökken ebben a melegben? Mondjuk Gergõ nagyon izzadékony, szopi közben patakokban folyik róla a víz. Lehet, hogy ez az oka, hogy mostanában csak 3-4 pelust produkál? Az étvágyával nincsen semmi gond, sõt az utóbbi idõben visszatértünk a kétóránkénti szopira, és úgy érzem, hogy elég tisztességes mennyiségeket betermel. De hogy hová tûnik?

Na, eldugulok mára.

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Helló!

Jajj ez a sok betegség.( Gergõ is köhögött éjjel, szóval igaza volt a dokinak, hogy piros a torka. Láza nem nagyon volt, de kap gyógyszereket. Mondjuk a kedve nem rosszabb, mint máskor.
Hát, a zöldborsópüré nem jött be nálunk, pedig mennyit vacakoltam vele, hogy ne legyen héjas, turmix...Pedig volt benne krumpli és csibihusi is. Hát, azt az arckifejezést...De legalább a kutya megette. Most mindig répát adjak a gyereknek? Én magam kotyvasztok neki, de kezdek kifogyni az ötletekebõl. Milyen fõziket lehet gyártani, ami finom is?

Vészhelyzet
Sajna csak félszemmel láttam, megint számviteleztem apával, holnap vizsgázik és eléggé kínai neki. Hát, amit láttam belõle az tényleg torokszorító volt.

Panda
Naomi Campbell a parfümKépjajj én is úgy elmennék már színházba. mit néztetek? Önkiszolgáló cici, hihiKép

Brokkoli, Zulu
Boldog félévességet a lánykáknakKép

Beszti
Jobbulást nektek isKép

pusz, Judy és Gergõ, aki ma hisztizett lefekvéskor, pedig sosem szolottKép Fogjuk rá a betegségre.
Judy (fodroczy)

Tüni

Szerintem az izzadás miatt kevesebb a pisi. Az én Gergõmrõl is patakokban folyik a víz pl az autóban (olyan szinten, hogy csuromvíz a ruhája is, gyorsan át is kell öltöztetni, de sajna így is megfázott) és olyankor a pelus is sokkal szárazabb. A szopis topikban írták is, hogy ez normális.

pusz, Judy
Judy (fodroczy)

Sziasztok

Manó
Köszi szépen. Kép

Beszti
Jobbulást Nátánnak, remélem nincs semmi komoly baja.

VIKI
Kép
Levente druszánknak nagyon boldog ELSÕ születésnapot kívánunk Kép Kép

Zulu, Brokkoli
A két leányzónak boldog félévességet!!

Ilke
Jobbulást Lilinek! Szegényke, jól megfázott. Képzeld vettem ma Levinek fogkefét. Tök ari volt, nyalogatta és rágta, egész meglepõdtem, úgy néz ki tetszik neki a dolog.

Sasha
Gratula a fogacskához. Te Gabi nem 34 hetes volt már a múlt héten is?? Kép Vagy a héten már írtad így alá és azzal keverem?

Tüni
Gergõnek is gratula a forgáshoz.

Zsuzsa
Elõd nagyon szupi ügyes, majd csak ráérez a kajcsik ízére is. Nem láttam még olyan aki 20 évesen szopizott volna. Kép
Levinél is hipp-hopp jött ez az evés dolog, mi is kínlódtunk eleget.

Judy
Nem muszály krumplival adni a zöldborsót. Próbáld meg almával, hátha úgy ízlik neki. Vagy keverj hozzá sárgarépát ha azt szereti. Fincsi a karalábé is. Ha kapsz még céklát a piacon azt is csinálhatsz. Nem emlékszem pontosan mennyi idõs Gergõ, de ezeket már eheti.

Rólunk: Ma megint voltunk a Margitszigeten piknikelni Zsaniékkal. Nagyon jól sikerült, kavartak a kölkök a pokrócon, Levi pedig elvitt sétálni a fûbe. Most már nagyon sokat kell vele gyalogolni, állandóan mászik fel és fogja meg a kezemet hogy menjünk 1-2 kört. Ha leültetem mielõtt õ abba akarná hagyni, megy a sikítás ezerrel. Kép
Szóval jót csavarogtunk, fél 7-re értünk haza.

Forti

Kép
Kép
forti

Köszi mindenkinek, átadom reggel a kiscsajnakKép!

Zsuzsa,
vagyok, de többnyire csak olvasni van idõm, néha arra semKép. Alig vagyunk itthon, mióta kitört a nyár, este meg pótolom a házimelót, brühühü.
Kölkek nagyon helyesek már együtt, Malacka kezdi emberszámba venni Annát, múltkor pl. elmagyarázta neki, hogy mûködik a gõzmozdonyKép. A kiscsaj odavolt érte. Meg mióta kanalazunk, volt, hogy Õ etette Annát, ugyan a kaja fele a maca nyakában végezte, de hát a szándék a lényeg.
Kaja miatt ne izgulj (mondom énKép), biztos a meleg miatt kívánja jobban Elõd a tejecskét.

jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hali!

Sajnos szopiügyben uez a helyzet, mint az elmúlt pár napban Kép Hiába kínálom, meglátja és már nyekereg, tiltakozik és egybõl tol el magától.. Fejtem le neki, de arra is fintorgott. Tegnap éjjel már fel sem kelt, este 8tól nyomta reggel fél 9ig a szunyát. Elõzõ este cici helyett, mivel éhes volt, ,akpott kefírt, gondolom, mostesze ágában sincs felkelni kefírt zabálni, a cicit meg nem is kéri. Írtam a szopitopicban, hogy próbáljam félálomban adni neki, de hajnalban mindig félálomban szopizott, most úgy sem kellett neki.
Próbálom elfogadni, hofgy ez a természet rendje, de még mindig fáj. Kép Mikor kérdezték, hog ymég mindig szoptatok, akkor soknak tûnt ez az idõ, de ha most belegondolok, akkor olyan kevésnek érzem ezt a 11 hónapot. Kép

Ilke
Rizsital mellett adok neki túrókrémet (én csinálom, zöldségekkel v. gyümivel), kefírt, joghurtot, sajtokat, tejpépet. Ma pl. úgy reggelizett, mint egy király, rengeteget evett. Lili is még mindig cicisztrájkol?

sasha
irigyellek a szomszéd lépcsõházi zaj miatt... Kép mi nyár eleje óta élvezhetjük reggeltõl estig, a "Hogyan készül a Dózsa Gy. út" c. mûsort, a legjobb az egészeben, hogy elõszeretettel légkalapácsoznak vasárnap reggel 7kor Kép Pont az ablakunk alatt dolgoznak már 2 hete... Szerencse, hogy dani napközben a zaj mellett is tud aludni. Tavaly is uez volt, akkor az idei nyárra készítették elõ a föld alatti csöveket, ,vezetékeket, pont, amikor hazajöttünk a kórházból, szóval akkor már megszokta ezt a zajt Dani.

Parazita
A Mátrixnak még decemberben kijön a 3. része, remélhetõleg az jobb lesz, de azért mi is megnézzük a 2-at. A KajakKenu régebben nekem is tetszett, csak megtudtam, hogy a fiúkat jobban szereti, így már annyira nem is jó Kép

Brokkoli
K-vitamint csak anyatejes babáknak kell adni, ha már eszik mást is akkor nem kell, mert többet árt, mint használ! Erre rákérdeztem a gyerekdokinál. Aki tápszert kap annál csak az elsõ pár hétben kell adni.

Vikici
BOLDOG 1 SZÜLINAPOT! Képeket kérünk tortatrancsírozásról!

Pusz, el aludni! Jó éjt nektek!
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Tali,
Lányok, akkor mit szólnátok, ha jövõ héten csütörtökön lenne a tali? Remélhetõleg addigra mindenki meggyógyulKép. Beszti, neked az beleférne?

Nyuszi,
Jobbulást Eminek! Mi most ház ügyben eléggé el vagyunk akadva, mert egy csomót lehetne menni megnézni, de így, hogy Lili ilyen beteg, mindent halasztunk.

Rit,
Milyen az a játszógomba?

Manó,
Jobbulást neked!

Sasha,
Képzeld nálunk meg reggel szintén altatás után, elkezdtek a ház elõtt fákat kivágniKép. Jó kis motoros láncfûrész, volt ám hangja rendesen. Persze alig aludt Lili is. Az a rossz, hogyha felébred, már nem tudom visszaaltatni, és persze ilyenkor borul az egész napja.

Beszti,
Szerintem is nyugodj meg, Lilinek is volt egy ilyen idõszaka. Nem lehet, hogy most hosszra nõtt Nátán? Amikor Lili másfél hónapig nem hízott semmit, akkor nõtt 2 centit. Védõnõ ügyben teljesen megértelek, nálunk 1x volt kint a védõnõ, még akkor amikor hazajöttünk a kórházból. Akkor körülnézett, örömmel nyugtázta, hogy minden oké, és azóta csak akkor látom ha mi megyünk hozzáKép. Esetleg ha gondolod kérj egy labor vizsgálatot, ha valami van, akkor ott látszani fog. De biztosan nincs semmi bajKép. Lili is 3x 100-150 gr kajcsit szokott egy nap elfogyasztani. Viszont észrevettem, hogy az üveges kajcsik nem ízlenek neki annyira, mint az itthoni fõzik, gyümik. Ma reggel adtam neki HIPP almás õszit és ne tudd meg mennyire fintorgott. A fagyasztott, turmixolt õszit almával (vagy magába) meg eszi mint az õrültKép.
Szegény Nátán, jól elkapta õt is a betegség. Reméljük láztalan, nyugis éjszakátok lesz. Szerencsére Lilinek nincs láza.

Conti,
Jobbulást Bettinek! Ma nagyon örültem, mert Lili egész jól elfogadta a cicitKép. Ha jól emlékszem 2-3x utasította csak el.

Zulu, Brokkoli,
Boldog félévességet kívánok a pindurkáknak!

Brokkoli,
Ha jól emlékszem Lili fél éves koráig kapta a K vitcsit.

Tüni,
Amikor bejöttek ezek a melegek, Lilinek is alig volt pisije. Persze tudom elvileg a legnagyobb melegben is elég az anyatej, de ha ennyit elfogad, akkor talán mégsem, igaz õ már mást is eszik. Így én azóta napjában többször megkínálom forralt vízzel. Van amikor 3 pohárnyit is megiszik egy nap. Mondjuk nem is csodálom, mert én is egész nap csak iszok.

Judy,
Lili a tökfõzeléket nagyon szereti, sót nem de kaprot picit már szoktam neki beletenni. De nagyon bejön neki a karalábé is.

Viki,
Boldog szülinapot Levinek!

Forti,
Tök jók lehetnek ezek a piknikekKép! Édes lehet Levi a fogkefével.

Zulu,
Annyira édesek lehetnek a tesók együtt.

Gumicukor,
Akkor csak a tejet hagyod ki ezek szerint. Lili ma elég jól elfogadta a cicit, remélem nem csak abetegsége miatt.

Szegény Lillusom, 10-15 percenként ébred sírvaKép. Szerintem nagyon fáj a torka, a nózija is televan, ezért elõbb már ki is porszívóztam. De már megint hallom, hogy szörcsög. Nem tudom milyen éjszakánk lesz, már igazán hathatnának a gyógyszerek.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hello
Ritka rossz éjszakánk volt. Éjféltõl 4-ig félóránként ébredt sírva, de amint kivettem az ágyból, már vigyorgott, és játszott volna. 4-ig még úgy-ahogy vissza tudtam altatni, de 4-kor már nem. igy aztán nagyon-nagyon korán indult a napunk Kép Háromnegyed ötkor kivittem a kertbe, és röpke fél órás altatás után már aludt is a babakocsijában. Én meg szépen kigazoltam a kertet, meg rendbe tettem az udvart. KépKépKépKép
Nem értem, miért nem alszik, merthogy nappal sem aludt csak egyszer 10 percet. Mit csináljak vele?????? Közben meg táskás a szeme, álmos nagyon, de aludni azt aztán nem hajlandó

Szilcsike
szilcsike

Helló!

Panda!
Hát az alvás végre jó. Ma is csak 1x ébredt, melléfeküdtem és ottmaradtamKép Hajnalban ébredtem, mikor világos volt, hogy majd' megfagyok. Persze Gábornak ott volt a paplanja, csak az enyém nemKép De hát eddig alig aludt éjjel. Az átlag a 3-5x-i kelés után most végre felüdülés az az 1x-iKép Reméljük nálatok is bekövetkezik hamarosan.

Brokkoli!
Gratula a fél évességhez és a pontosan 7 kg-hozKép És milyen ügyesKép

Beszti!
Nátánnak küldök gyógypuszit, hogy gyógyuljon meg mielõbb! Kép

Zulu!
Boldog félévességet a gyerkõcnekKép

Viki!
Uramatyám!Kép Isten éltesse sokáig az 1 éves Leventét!
Kép

Judy!
Ötletek után körül nézhetsz a bébiételek között. Biztos találsz valami jót isKépKépKép Gabinak egyébként én üveges babakaját adok, mert egyszerüen nem eszi meg a fõztömet, pedig szerintem finomKép

Zsuzsa!
Jah, jó sok foga lettKép És azt hiszem még jönKépKép Ma reggel rágta a csörgõjét és egyszercsak elkezdett zokogva sírni. Biztos érzékeny helyen harapott rá a müanyagra... szóval ebbõl gondolom.

Forti!
Tudomisén hány hetes márKép Rég volt táblaKép Annyi bitos, hogy jõvõ hét hétfõn lesz 8 hõnapos a Gabi. De a heteknekehhez semmi köze, mert az eddig mindig csúszottKép Úgyhogy szerintem most 34 hetesKép
Jó lethetett a Margit szigetenKép Gabi is már kikéreckedik a kocsijából sétálni. Meg otthon is jelzi, ha menni akar. Jaa és tegnap felállt az ágy mellett és egyedül kapaszkodva az ágyba ment 3-4 lépéstKép

GumicukorKép
Szopi miattKép Hát én nem tudom mit csinálnék, ha a Gabi hirtelen abbahagyná a szopit...
Zaj miattKép Akkoz az a tegnapi falbontás az újtavitáshoz képest semmi volt.

Ilke!
Igen, és ilyenkor borul a napirendKép Nálunk is borult tegnap jócskán.

Szilcsike!
Nem a foga zizeg a Szilvinek? Vagy még azt tudom elképzelni, hogy, annyira túlpörgette magát, hogy nem tud aludni. Ilyen Gabinál is volt már és nagyon nehezen tudtam altatni, de aztán valahogy helyreállt. Vagy neki ilyen kicsi alvásigénye lenne?

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Mi is hazataaltunk egy par napra a nagymamatol.
Vasarnap megvolt a keresztelo es Alex nagyon jol viselkedett,mosolygott es dumalt nagyokat ,ja es elvette a pap konyvet es huzgalta a reverendajat ; )))
Annyira scsini volt talpig feherben.Aztan volt egy nyugis ebedunk mert veletlenul az osszes unoka aludt ; ))
A ket keresztfiam miadja Alexet es probalnak velel jatszani is ,ha kerem akkor bedugjak a cumita szajaba.A nevet meg nem mondjak csak ugy hivjak Babakati ; ))
Hat rajottem hogy ket keteves gyerkoc iszonyat faraszto tud lenni.Minden elismeresem a noverem elott hogy birja turelemmel.
Alex megint jol aludt es miota kuszik ugy elfarad hogy mar alva teszem az agyba,es mar reg nincs de mit ne mondjak jol esik nekem: ))
Most szombatig itthon vagyunk aztan az uszi utan irany a balcsi hetfoig.

Latom mennyi beteg baba mama van,mindenkinek jobbulast.

Forti
En is kiszamoltam es Alex 1200 grammot eszik meg egy nap,sot neha tobbet is : )))Ez sok??Azert irtad??

Megyek mert ezer bepotolni valom van a hazimunkaban : ((
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Panda:
Hat igen, miota megvan Mark, azota nem eroltetem tul magam a babanet-en... Remelem, tetszett az eloadas a szinhazban :-). Nekunk meg odebb van a szinhazasdi (Tatan lakunk mar, es onnan Pestre vagy Gyorbe menni szinhazba nem kis ido - es a babat olyan sok idore nem lehet lepasszolni).

Hayimpapa

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok!

Na, most értünk haza az orvostól. Okosabbak nem lettünk. Az antibiotikum, amit kap, jónak kéne lenni (széles spektrumú), elküldtek a fül-orr-gégészetre (nincs középfülgyulladása), és az meg mellkasröntgenre (negativ mellkasi lelet). Holnap vért is vesznek töle. A füll-orr-gégész szerint biztos vérszegény, mert szerinte nagyon sápadt, és ilyen szine nincs egy embernek.KépKép Nagyon szeretném, ha nem lenne igaza, mert akkor legalább megérthetné, hogy nem kell mindig hülyének nézni az anyukákat. Láttátok Nátánt, ö extra fehér börü, de már ilyen volt régebben is. Na, most vagy a dokinénink nem vette észre már 3-4-5 hónaposan sem, hogy vérszegény, vagy nem tudom, mi van. Vagy esetleg nem én vagyok az anyja, mert nem látom a gyereken, hogy ilyen szinének nem szabadna lennie.KépKépKép
Teszek fel két képet karácsonyról és egyet a múlkori taliról, hogy látszódjék (érdemes megnézni a két gyerek ill. aNátán és az apja közötti szinkülönbséget (az apja szintén fehérbörü!)). Szerintetek fehérebb, sápadtabb lett a 3,5 hónap alatt?

Kép
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Most, hogy igy nézem, tényleg fehérültKép. Igaz, az utolsó napsütésben kint, a másik kettö meg lakásban (azon belül a fürdöszobában) készült. De a kinti képen sokkal pirospozsgásabb a kis arca!Kép

Beszti
Ui.: táblaváróknak: dolgozom rajta!!!KépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Ilke

Lili ügyi, hogy ismét szopizik, Dani azóta sem Kép Most második éjjel volt, hogy nem ébredt ismét, fél 9tõl aludt reggel 8-ig. szerintem tudja, hogy ha felébredne, akkor cici jönne, és mivel nem kell neki, esze ágában sincs felébredni.

Beszti
Engem is mindig vérszegénynek néznek, még sokszor akkor is, amikor ki van pirosítva sminkeléskor az arcom Kép A vérképem pedig mindig szuper, nem vagyok vashiányos vagy vérszegény. Nem tudom, miért olyan csoda ez, ha valaki fehérbõrû a 21. században! És egyszerûen nem tudják elhinni, hogy nem tudok lebarnulni... a melaninról persze a legtöbb barnabõrû még nem is hallott, így ha a dolog biológiáját kezdem magyarázni, akkor értetlenül néznek rám. A férjem pont ezt szereti bennem, hogy nem mindennnapos a bõröm. Kép Az utolsó képen szép egészsége piros Nátán pofikája.

Rit
Hogy sikerült tegnap az usziban a vízalatti felvétel? Miénk nagyon jó lett, van egy amikor szembõl adjuk át egymásnak Danit, és 2, amikor oldalról.

Pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
bocsi hogy nem jelentkezem de Petike nagyon szereti a bilentyüzetet tejesen lefoglalja meg inkább sétálunk bár most a nagyinál volt mert mi Párizsba voltunk Kép nagyon szép város csak drága de azért vetünk petikének egy Disneys polot mert voltunk Disneylandben is nagyon szép és jo és ha megveszed a belépöt utána anyiszor ülhetsz fel egy játékra ahányszor akarsz ugy hogy nagyon szép nászutvolt Kép nagyon sok szép templomot látunk töbek közt a Notradamot is söt voltam a luvrban is ahol láthatam az eredeti Mona lisat is sok más szépségel együt Kép remélem mindenki jol van Puszi Mindenkinek
CSics és Petike
csics

Sziasztok Lányok!
Mennyi régi név! De jó újra itt találkozni veletekKép

(Amint lesz idöm az emilekre is válaszolok)

Christopher baba (nov 13) nagyon jól van. Ha lesz egy kis idöm teszek fel képet róla. Rengeteg öröm és soha, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire, de annyire lehet valakit SZERETNI. Egyszerüen olyan kimondhatatlanul és jó érzés.

Chrisnek most jön az elsõ foga, úgyhogy kissé nyafis.

Most megyek, csak bejelentkeztem, Beszti irta, hogy itt vagytok.

Puszika
Moni
mj

Na, elkészültem, remélem tetszeni fog, bár ez most egy kicsit sötétebb, de szép a kép, és nem akartam mást.

Kviki!

Boldog 1 éves szülinapot LevinekKépKép!

Áfonya!

Rékának meg holnapra boldog 1 évességetKépKép!

Zulu, Brokkoli!

AnnánakKép és ZsófinakKép boldog félévességetKép!

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ja, még valami, csak hogy ma sem örülhettem az embereknekKép (egyszer már ugy szeretnék kellemesen meglepödni):
A fül-orr-gégészeten majd egy órát vártunk. Mert hiába ment oda a párom az ajtónál lévökhöz, hogy ugyan engedjék már be Nátánt, azt nem lehetett (5 perces vizsgálat volt). Ott ült a sok ember, és egynek nem jutott eszébe, ugyhogy vártunk! Pedig Nátán láthatóan rosszul érezte magát (éhes volt, meg álmos is és lázas is, ugyhogy nyöszörgött, meg sirtKép). Aztán végül a portára ment vissza a párom, hogy szóljanak már be, hogy hivják be a kisbabát. De én eddigre már majdnem bögtem, mert nem is értem, hogy lehetnek az emberek ilyenek! És nem fiatal emberek, akiknek esetleg rohanni kéne munkába (mint a páromnakKép), hanem láthatóan olyan idösebbek, akik ugysem mennének máshová. Aztán azzal, aki nem engedett be minket elöször, újra találkoztunk a röntgen elött, és ugyanakkor kapta meg a leletet, amikor mi (mert persze ott rendesek voltak, és nagyon hamar megcsinálták nekünkKép). Na, most ezért miért nem lehetett maga elé engedni a kicsit?????
Vagy lehet, hogy ennyi idös korukra az emberek elfelejtik, hogy milyen egy beteg gyerekkel várakozni? Ha csak a Benivel lettem volna, és jön egy ilyen kicsi gyerekes anyuka, én biztos beengedtem volna, hisz ez olyan természetes!

MjMóni!

Szia!Kép Örülök, hogy idetaláltál!
Hogy vagytok? Ha jól olvastam valahol, vissza kellett menned dolgozni? Hogy birod?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Viki
Nagyon boldog 1. szuletesnapot es minden jot kivanok Levi babanak!!!

Zulu,Brokkoli
Boldog felevesseget a kiscsajoknak!!!

Beszti
Remelem nem igazolodik be a doki joslata de sok babanal nem lehet annyira eszrevenni a verszegenyseget csak egy verkeppel.A baratnomnek pont ez volt amikor 11 honpaos volta babaja es kiderult hogy a tejcsi mar nem volt eleg a szerevezetenek,kanalast meg alig akart sajnos enni.Aztan gyogyszerrel es babatomessel megoldodott a dolog nagysokara.

Gumicukor
Ne haragudj tudom hogy megigertem de ugy alakult hogy az utazoagy lemegy Siofokra es ott is marad a nyarra.Bocsi megegyszer.

Csics
Ki tudtal ugy igazan kapcsolni Parizsban?Rmeelem Petike jol viselkedett ithhon.Gyere am gyakrabban mert hianyzol ide: ))

Kepzeljetek tegnap levagattam a hajam naaagyon rovidre,(mar a mi a regi allapotot illeti)Mindenki szerint 10 evet fiatalitott a dolog: ))Mar megerte : )))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Viki,
nagzon boldog szülinapot kívánok Levikének!KépKépKép

Kataa,
fotótfotófotót!Kép Keresztelõst és újfrizurást is!

Ilke,
jobban van már Lilike? Annyira sajnálom szegényt, én felnõttként totál kikészülök a torokfájástólKép.

Beszti,
kösziKép.

pusz, megyek TBzni, ideje megigényelni a GyedetKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Kataa!

Igazad van!Kép
Én nem mondom, hogy nem lehet vérszegény, csak egy orvos, aki akkor látja életében elöször a gyereket, ne nézzen már hülyének, hogy én nem tudom, hogy milyen fehér börü a gyerekem (persze jó az óvatosság, vegyenek vért töle, de most nem ugy jött ki, hanem az egész párbeszéd ugy alakult, hogy én vagyok a hülye, mert meg akarom magyarázni, hogy a gyerekem fehér börü).
Meg van már hasonló tapasztalatom:
Beninél 3 hónaposan más dokink volt, mert a mienk szabin volt, aki vascseppeket irt fel, meg folsavat, merthogy biztos vérszegény (nem szuratta meg, csak akkor látta elöször, és ugy találta, hogy fehér). Talán három-négy napig kinlódtam a vassal, mert persze azt anyatejjel nem lehetett, ráadásul étkezés elött 1/2 órával kellett volna kapnia (igény szerint szopott).
Ugyhogy nem birtam csinálni, és abbahagytam (fúj, milyen mamaKépKép). 9 hónaposan mertem bevallani a saját dokinéninknek, hogy nem vérszegény-e, merthogy bojkottáltam a vasat, amikor kcisi volt. Erre ö teljesen felháborodott, hogy hogy kaphatott vérvizsgálat nélkül vasat (ez most szerencsére nem igy lesz), és hogy ö látta, hogy fehérebb börü, de a nyálkahártyáival minden rendben volt, nem lehetett vérszegény, mert az nem csak a börszintöl függ. És többször megszúrták más okokból azóta is, és nem volt vérszegény.
(Ja, és télen a mostani dokinénink azt kérdezte, miért sárgaKépKépKép (ami ugye a nyálkahártyák sárgaságával együtt májproblémára utalhat). Mondtam, hogy kopik a nyári barna, és ö ilyenkor sárgább, mint az átlag. Szerencsére hitt nekem.Kép)
Amugy, igaz nem eszik olyan nagyon sokat Nátán (leglábbis most), de amikor csak lehet, kap husit. Mi is szinte minden nap húst vacsorázunk (ebédelünk), és abból ö mindig kér. És ha nem én csinálom a hamit, akkor is igekszem olyan ételt adni neki legalább napi 1-szer, ami húst tartalmaz. Azzal meg, hogy a betegség alatt nem akar, csak szopni, nem tudok mit csinálni.
Tartok egy kicsit attól, hogy hogyan tudnám bármiféle vaskészitménnyel etetni, amikor az antibiotikumot és a lázcsillapitót is nagyon nehéz beadni neki.

Beszti
Most eldugulok, mert már csak rólunk szól a topicKép, megyek vasalni!!!KépKépKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Beszti!

Emma is extra fehér bõrû, és nálunk épp fordítva volt, én erõsködtem a doki néninek hogy vért kéne tõle venni, mert vérszegény, õ meg nem adott beutalót, mert higgyem el hogy nem az. Aztána védõnõ is azt mondta hogy szerinte nem az. Így egyenlõre ennyiben maradtunk. Mondjuk tõle 3 hónaposan mikor kórházban voltunk vettek vért, és ott vérszegény volt, de az életteni vérszegénység volt az orvosok szerint,a mi minden babánál van és azt kinövi. Én is adok húst neki minden nap, vöröshúst is (sertés).
Mi a Heim Pál fülészetén voltunk Emmával és minket sem engedtek elõre, pedig 2 kb 8-10 éves fiúcska volt elõttünk. Mondjuk annyira nem estt rosszul, mert Emma nem volt lázas és lelkesen ismerkedett a portás nénivel, de a fiúk se voltak éppen rossz állapotban.Kép

A Havannán hol lesz a börze? Az tõlünk sincs annyira messze, mondjuk közel se de azért megközelíthetõ. Tényleg jó szokott lenni?

Viki, Áfonya!

Boldok szülinapot a babaáknak! Hihetetlen hogy már ide jutottunk, hogy jönnek sorban a szülinaposok.Kép

Csics!

De szuper lehetett, Disneyland-be olyan régóta vágyom! Na majd ha Emma nagyobb lesz és már õ is élvezi. És nagyon drága a belépõ?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Viki,
Boldog 1éves szülinapot Leventének!Kép

Lányok, (Kataa,Sasha,Ilke,Forti,Zulu,ZSuzsa, Conti,Judy,Tüni ) remélem senkit nem hagytam ki
nagyon köszönjük a gratulákat, és a K-vit.-kapcs. válaszokat.

Beszti,
szupi lett a tábla, köszönjük.Kép

Manó,
A börze a Havanna közösségi ház elõtt szokott lenni jó idõben, ha rossz, akkor bent. 2-3 nõcinél jó cuccok szoktak lenni pl. H&M, C&A, babymini,babyclub, stb.... vadiúj cuccok.
hol laktok, hogy nincs messze tõletek?

na megyek

pusz
Brokkoli és mamár nem kapott K-vitcsit Zsófi
brokkoli

Brokkoli!

Kõbányán, a meró végállomás közelében. Onnan megy a busz ha jól sejtem. Állítólag majd ebben a mûv házban lesz valami babafotó kiállítás, a fényképész aki Emmát fényképezte megkért hagy rakják ki õt is. Nem tudom mikor lesz.

És hány órAKKOR ÉRDEMES ODA MENNI, KB MENNYIKÉRT ÁRULJÁK A RUCIKAT?

Manó
manó

Sziasztok

Manó
Megérkezett a levélkéd, köszi szépen még 1x. Holnap megyek is a MegaToys-ba vásárolni. Kép

Kataa
Nem tudom hogy sok-e ez a mennyiség, csak nálunk nagyon hirtelen ugrott fel ennyire, fõleg a szilárd kajcsi mennyisége, azért írtam le.

Holnap megyünk tanácsadásra, kiváncsi vagyok hogy hány kiló a lurkó ennyi kajálás után.

Forti

Kép
Kép
forti

Hu de meleg volt ma is,valahogy itt Pesten sokkal melegebbnek tunik mint videken : )))
Csak 4-kor mertem kimenni vele de egy jo csomo krem alatt is lesult amig arnyekba ertunk : )

Beszti
Hat igen nekem is volt mar ilyen kedves tapasztalatom amikor en vetettem vert es kint var Alex a kocsiban es a nenikek tulekedtek elottem : ))
En a mig nem volt gyermekem akkorsi mindig eloreengedtem a dokinasla picivel levoket,ez igy termeszetes,de miota van mar en is ertekelni tudnam : ))
Drukk az eredmenyert !!!

Pocok
Hat azert annnyira meg nem de most mar nezhetnek babysitternek ha setalunk anyuka helyett.

Zulu
Tettem fel uj kepet a profilunkba.
Remelem legkozelebb talakozunk mar ha Pocokhoz megyek!!!!
Holnap varjuk a Plussmacit : ))

Forti
Nekem 250 gyumi+250 fozi es 200 rizspep+400 tapi.Es nektek???

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hu de meleg volt ma is,valahogy itt Pesten sokkal melegebbnek tunik mint videken : )))
Csak 4-kor mertem kimenni vele de egy jo csomo krem alatt is lesult amig arnyekba ertunk : )

Beszti
Hat igen nekem is volt mar ilyen kedves tapasztalatom amikor en vetettem vert es kint var Alex a kocsiban es a nenikek tulekedtek elottem : ))
En a mig nem volt gyermekem akkorsi mindig eloreengedtem a dokinasla picivel levoket,ez igy termeszetes,de miota van mar en is ertekelni tudnam : ))
Drukk az eredmenyert !!!

Pocok
Hat azert annnyira meg nem de most mar nezhetnek babysitternek ha setalunk anyuka helyett.

Zulu
Tettem fel uj kepet a profilunkba.
Remelem legkozelebb talakozunk mar ha Pocokhoz megyek!!!!
Holnap varjuk a Plussmacit : ))

Forti
Nekem 250 gyumi+250 fozi es 200 rizspep+400 tapi.Es nektek???

Kataa

Kép
Kép
kataa

sziasztok,
hatalmas púp lett Dodesz homlokán!!! felállat az egyik szekrénynél és bevágta a homlokát a fogantyújába Kép próbáltam hideggel borogatni, de sajna a púp nem lett kisebbKép ami érdekes: haogy alig sírt. ilyen nagy fájdalomküszöbük lenne???

zulu
de jó dolgod van!! Malacka leveszi a terhet a válladról Kép - esetleg valami házimunkát is bevállal???? KépKép

gumicukor
borzalmas lehet azt a zajt hallgatni! nálunk sajna az a baj, hogy nem alhatunk nyitott ablaknál: Dodesz egybõl forgolódni kezd ha hangosabb autó megy el a ház elõtt Kép - így hõségre vagyunk ítélve Kép - de hozzátok képest még mindíg rózsás a helyzet

ilke
csak én hívom játszógombának. egy kb 60cm magas mûa. gomba - különbözõ activity játékokkal a kalapjában és egy tárolórésszel + ajtóval az aljában.
jobbulást Lilinek!!

Szilcsike
neked aztán jól megnyújtották a napodat!! 3/45kor mi még csak a másik oldalunkra fordulunk KépKép - lehet, hogy túl melege van??? miben altatod??? Dodesz bodyban alszik, takaró nélkül, de a kb. 11 órát végignyomja még mindíg - nappal meg majdnem semmi

gumicukor
mi nem csináltunk Kép - természetesen már nagyon bánom, csak én voltam a hülye: felbosszantottam magam azon, hogy a papa közölte, hogy semmi kedve jönni, õ úgyis mindíg fázik a vízben + épp hangulata sincs hozzáKép erre teljesen kiakadtam, hogy ez nem arról szól, hogy neki milyen kedve van, Dodesz imádja! elmentünk egyedül, de amint láttad, ott sem voltam nagyon beszélgetõs kedvemben, és durciságomban kazit sem vittem Kép késõ bánat KépKépKép - de legalább tök jót pancsiztam a lányommal és képzeld már nekem is jön a lépcsõrõl a vízbe, ha hívom KépKép
amúgy én elég barna szoktam lenni, hallottam a melanómáról is, de ez is olyan dolog, hogy vanank fokozottan veszélyeztetett emberek és van aki kevésbé. valamiben meg úgyis meghalunk, nem?? - én spec a végelgyengülésre pályázom Kép

Beszti
pont akartam írni, de megelõztek: vannak ilyen típusú emberek, lásd: gumicukor. õ is tényleg hyperfehér Kép
köszi: végre tudom, hogy 35 hetesek vagyunk!!! még mindíg többet volt a pocómban, mint kint Kép - hihetetlen!!!
amúgy nem tudtad, hogy a magyar emberek híresek a nagy toleranciájukról!!!Kép . lásd pocaklakós hölgyemény esete a bkv-valKép

Kataa
megnézhetem az új séród holnap??

pusszantás mindenkinek,
Rit és púpos Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa
Nálunk: Gyümi570 vagy több+ fõzi280-tól felfelé + tápi500-550. Persze van amikor több gyümit eszik és kevesebb fõzit vagy fordítva.

Forti

Kép
Kép
forti

Igen, az én napomat tényleg megnyújtotta a gyermek. De az volt a legjobb, hogy apa hazajött, és közölte, hogy Õ baromira fáradt, és most lefekszik aludni. Elszámoltam gyorsan 20-ig Kép
Egyébként nappal kétszer aludt 10 percet. Hihetetlen.

Ja és kijött az ötödik fogunk.

Bocsi, hogy nem reagálok senkinek, de hulla vagyok, és a lányka még itt rohangál négykézláb.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!
Most jöttem nemrég haza a suliból megint vizsgázni voltam Már csak egy van hátra. A Petrát megetettem, megfürdettem és már alszik is. Az a baj, hogy hiába hagyok neki itthon kaját nem hajlandó a párommal megenni. Mit csináljak? Mire hazaérek már mindig olyan farkaséhes.

Találkozó: Most volt végül? Ha igen akkor sajnálom, hogy nem tudtam elmenni de majd legközelebb. Most is sajnos egy héttel le vagyok maradva az olvasással

Ma jöttek ki a banktól felmérni a lakást mert az a csajszi aki megveszi, az hitelt akar felvenni. Hát ez a fickó tiszta hülye volt kb 5 percig kellett gyõzködnöm, hogy vegye már le a cipõjét mert nem akarta. Egyfolytában azt mondta, hogy a zoknija is koszos. Mondtam neki, hogy biztos nem annyira mint a cipõje amivel az utcán jár. Na végül levette. Hogy lehetnek ilyen emberek, hogy látja hogy kisgyerek van itt még leáll vitatkozni.

Gumicukor
De jó, hogy feltudtátok kamerázni Danit a víz alatt. Sajnos ahová mi járunk ott szerintem nincs ilyen tok.

Kataa
Nálunk is mindig megkérdezi a doktornõ, hogy miket tud már a Petra és, hogy miket eszik és csak utána vizsgálja meg.

Kata007
Te adtál a Dórinak a szülinapjára tortát? Mert én attól félek, hogy idáig óvjuk a tejtermékektõl és ahogy egy éves lesz már rögtön adunk nekik. Vagy ez nem baj ,ert ugye a tortába van tej, vaj, tojás…

Nyuszi
A Petra szerencsére de. és du is alszik 2 órát. Így legalább tudok tanulni és dobozolni de mikor ébren van akkor õ is egészvégig rajtam csimpaszkodik. Jobbulást Eminek! A Petrának is kicsi a gyomra.

Macsek
A Petra is sokkal jobban szereti a gyümölcsöt. Nálunk ezért a fõzelék is gyümölcsös. Ha nem teszek bele akkor meg sem eszi. A kedvence a krumpli –szilva-csirekehúsi.

Judy
Én egyszerre megfõzök egy csirkemellet zöldségekkel együtt és utána összeturmixolom a húst és beteszem a jégkocka tartóba. Így csak elõ kell venni és már nem is kell vele semmi csinálni. Én szoktam tenni azokba a bébiételekbe is amelyikbe nincs így már nem kell külön turmixolni.

Ilke
Kb 6-szor szopizik egy nap.

Manó
És te hogy szoktattad rá Emmát a darabos kajára?

Áfonya, Viki
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a babáknak!

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Ági
petra2

Kataa!

Tetszik az új frizurád!

Ági!

Sehogy se szoktattam, egyszercsak azt fogadta csak el. A mixeltet nem eszi meg, kivéve joghurt. A banánt is csak meghámozom és harapja. Bár épp ma volr egy negatív élményem, adtam neki egy kis dinnyét, eléggé fintorgott és aztán kihányta. Kép Azt hisezm egy ideig nem próbálkozom újra. A banántól sose hányt, pedig az keményebb, zöldborsót is, rízst is egészben eszi, a kenyeret, kiflit rágja, sose volt semmi probléma. Valamelyik nap cseresznyét is evett, héjj nélkül, kb negyedelve.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa!
Az új frizura jó, bár én a régivel sem ismertelek Kép.

Szilcsike!
Most akkor alszotok vagy nem? Érdemes irigykednie rátok az ember lányának? Ádám ma 5 óra után riadót fújt, de nem adtam meg magam, 40 perces mérkõzés után én nyertem, visszaaludt 7-ig.

A zajos környéken lakókkal együtt tudok érezni! Bár ez itt alapvetõen csendes környék, de tegnap este az õrült szonszédunk este 3/4 9-kor(!!!!!) kezdte a járdája aszfaltoztatását. Hát, az aszfaltozó járgány, ami csinálja a cuccot, az meg ugye hangos, mint a csoda Kép. Szerencsére a gyerekek el tudtak aludni, de azért picit pipa voltam.

Lányok!
Nem tudja valaki, hol lehet Novotex pelenkebetétet kapni? Most újra elkezdtük Ádámmal a mosható pelust használni, szerencsére semmi baja tõle, viszont a pépesre nyomódott kaktuszt elég nehéz (és nem kevésbé gusztustalan) dolog a pelusról eltávolítani... Macsek, Te ugye mosod Elli pelusait? Használtok ilyet?

Szép napot, ma is jó meleg lesz,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Nagyon jó lett az új frizurád.

Alvás
Az én kislányom a hosszú nap után 11-kor aludt el, és 3 óránként ébredt fel sírva. Szopizott egy kicsit, és aludt tovább.

Rit
most egy rövid újjú body-t adtam rá, mert eddig apa miatt kötelezõen hosszú újjúban kellett altatnom, és apa még takargatta is a plédjével. Nem tudtam meggyõzni, hogy melege lehet a kicsinek. Most éjszaka is apa betakargatta, én meg lecsempésztem róla a takarót, mert láthatóan szenvedett szegény. Pedig mielõtt bementünk volna aludni légkondival jól lehûtöttük a szobát Kép
ja és úgy sikerült elérni a rövid újjú body-t, hogy elmondtam, hogy szerintetek melege lehet Kép, úgyhogy köszi Kép

Képzeljétek, tegnap átmentünk a szomszédhoz, mert van nagy medencéje, hogy pancsolhasson a gyerek. Ott voltunk kb. 10 percet, Szilvike épphogy elkezdett játszani a kutyussal (röhögött neki nagyokat), látom, hogy jönnek kocsival anyósomék. Mehettünk haza. Kicsit berágtam, mert egyszer akarok elmenni valahová, ahol jól érezzük magunkat a gyerekkel Kép

Ma facérok leszünk, apa elmegy játszani ma délután, és holnap jön haza Kép Én meg sütögethetek sütiket a gyerekkel a keresztelõre. Remélem hagyni fogja Kép

Szorítsatok nekünk, hogy minden rendben legyen a keresztelõ körül, mert sajna anyám megint kavar (szokásához híven)

Most megyek, mert takarítanom kell

Szilcsike
szilcsike

Panda
Dehogy alszunk, ránk ez nem jellemzõ Kép Szerintem ne irigykedj KépKép

Szilcsike
szilcsike

Panda
Ez a Brumi-Maci pelenkadiszkont elérhetõsége. Elég sok mindent tartanak, kérdezd meg õket, hátha...

Cím: 1095 Budapest, Mester utca 13. (Bejárat a Tinódi utcából), vagy 2251 Tápiószecsõ, Bajcsy Zs utca 8.
Telefon: (1)215 1549, (1)456 0381
Fax: (1)456 0381
Mobil: 06-20-9812499
E-mail:brumi-maci@freemail.hu, konyatibor@freemail.hu

Szilcsike
szilcsike

Brokkoli,
Nekünk 5 ampulla Konakiont kellett benyomni, 5 hét alatt, aztán ennyi. Boldog félévességet Zsófinak!!

Gumicukor,
Ilyen messzirõl tökmindegy, hogy K.R. kiket szeret. Úgysincs esélyünk nála Kép Mint esztétikai kategória pedig rulez a srác Kép
Mi is klasszul élvezzük a krampácsolást, plusz a szomszéd telken láncfûrésszel lombtalanítottak, plusz tegnapelõtt Iron Maiden koncert volt, amit kitûnõen lehetett hallani végig.

Zulu,
Boldog félévességet Annának!

Tegnap voltam meglátogatni a barátnõmet a kórházban, 3 napos a pici babája... Olyan aranyos volt a kicsi, hogy teljesen bevadultam a kistestvér-projektre. Persze azért a 15 hónapot kivárom.

Zita
parazita

Helló!

Szilcsike!
Gábor alig birt elaludni az este, pedig egy napozóban altattam... úgy szenvedett a melegtõl. Aztán persze olyan éjfél-2 között valamikor betakartam egy pelenka anyagú fürdõlepedõvel ami ugye eléggé vékonyKép De lerugja magáról.
És milyen meleg volt még hajnalban is!!!!

Brokkoli!
Hát mi a Konakiont jó sokáig adtuk a GAbinak. Vagy 4-5 hónapos koráig. Aztán elfelejtõdött, a doki nem kérdezi és ahogy itt hallom nem is lett volna olyan hû de fontos ilyen sokáig adni neki.

Lányok tegnap este rekordott döntött a fiam kaja ügyben. Egy közepes nagy burgonya, két közepes nagy répa, két nagy rózsa karfiol, egy szûk tenyérnyi hús megfõzve, (fûszerezve) leturmixolva elfogyott!!!!! Az utlolsó cseppig megette! Akkor ezek szerint azért nem izlett neki az én fõztöm mert nem volt "íze"? Mert így fûszeresen csak úgy tátotta a száját! JÓ ne gondoljatok valami nagy fûszerezésre. Kicsi só, petrezsejem, hagyma, kömény...

puszi
sasha

Kép
sasha

Szicsike!
Akkor alvásilag nem irigykedek... Köszi a Brumi Macit Kép! Ma megyek be Pestre ruhaanyagot venni Noéminek, ezért is kérdeztem, mert ma lesz lehetõségem utánajárni. Szerintem is biztos van nekik, mert õk árulnak mosható nadrágpelust. Mégegyszer nagyon köszi!!!! Majd veszek egy csomót...
Kellemes sütögetést (klassz lesz ebben a melegben), és jó keresztelõt!

Zita!
Én is ilyen vagyok, ahogy megtudom, hogy valaki babát vár vagy szült, egybõl NEKEM IS KELL!!!! Most hirtelen 2 ismerõsömrõl is kiderült, hogy babát vár, hát, szívesen cserélnék velük Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Sasha!

Hát lehet, az Emma se eszi meg már fûszer nélkül. pedig nem szoktattuk rá, de egyszercsak nem fogadta el a simát, és így lett kipróbálva.
Épp írni is akartam hogy hogy a csudába fáztál te elõzõ nap Gabinál, és miért is volt gabi betakarva.Kép Emma egy szál rövid ujjú bodyban alszik, takaró nélkül. Igaz az ablakot nem ahgyom nyitva, mert akkor zajosabb. Pont azon az oldalon jára busz ahol az õ szobája van, meg van ott egy biszró is ahol éjfélig kint ülnek a kerthelységben.

manó
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?