Ja, Aranykavicsra elfelejtettem reagálni. Köszi, de csak orvosi tippeket vagyok hajlandó megfogadni, sok helyen sok mindent hallottam már. Igaz, az orvos sem jött be, pont kezdtük volna a kivizsgálást, hogy miért nem sikerült vele sem fogynom, amikor közben teherbe estem.
Amúgy a védőnő (egy vadbarom) 600 kalóriát javasolt/nap és leszídott, hogy másfél liter folyadéknál nem szabad többet inni, nincs már módszer, amit ki ne próbáltam volna, amíg terhes nem lettem.
A hazipatika.com-ról rendelem az 1000 és 1200 kcal-os napi kajáimat most, nem hiszem, hogy a terhesség alatt ártana, ha egészségesen, sok zöldséget de kevés kalóriát eszem. Ez van, ezzel is híztam, nem próbálgatok most mindenféle módszereket, de azért köszi a jószándékot!!!
Értékelem, csak nem látszik most igazán...
frusztrált vagyok miatta, nem tagadom, de beletörődtem, hogy ami nem megy, azt nem erőltetem...
Na, ennyit a súlyról, terhes életem utolsó fejtegetését olvastátok, majd keresek más para-témát
Ja, holnap megyek UH-ra, már úgy várom, 8 hete nem láttam, hogy fejlődik a kis prüntyő!
és jelentem, én még mindig nem érzem mozogni!!!!!!