Új privát üzeneted érkezett!

Dr. Small Stone......? :P

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

sziasztok,
mpatr felszóltására végre írok nektek. már régóta olvaslak titeket (elnézést, hogy belestem, de voltak hasznos infok), de aztán annyira felgyűlt a létszám, hogy már nem mertem beszállni, meg még soha nem fórumoztam.
én március 8-ra várom első babánkat, illetve már tudom, hogy kislányunk lesz, így Esztert. a Kútvölgyiben fogok szülni és 33 éves vagyok (úgy láttam mni is ott szül majdnem akkor mint én).
nemrég estem át komoly afp-down kór izgulásokon, a téma szakértője lettem 2 hét alatt, ha bárkinek tudok segíteni szóljatok, az istenhegyin már minden létező vizsgálatot megcsináltattam ....
Judit
judit18

UGYEUGYE????!!
:lol: :lol:
És pont egy velem egyidős kismami!!!!
SZIA JUDIT!!!!!!!!!

In medias res:
TALIRA JÖSSZ?

Kép
Kép

mpatr

Kavics, szóhoz sem jutok! Nagyon profi amit írtál! :) Bár ezek után senki nem mer majd melléd ülni, félve, hogy rászólsz ne egyen annyit. :)
Mentem ami még menthető... amúgy én nem szoktam sokat enni, tegnap este is csak két szelet piritíóst ettem, felvágottal meg sajttal. És az elmaradhatatlan kakaó! :) Remélem ezek nem nagyon hízlalnak és szerintem a baba is szereti... :)

KépKép
KépKép
mni

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13945

Ide tettem fel a tegnapi UH képeket, mert a topikban nem fértek fel. Ő Norton baba!

Kép
Kép

mpatr

Szia Judit! Végre egy Kútvölgyis! :) És szinte egyszerre is fogunk szülni, remélem találkozunk! :)

KépKép
KépKép
mni

Szia Judit! Úgy veszem észre, növekszik a lányok aránya! :lol: :lol:

Kavics, én szívesen ülök melléd, mert én is csak olyat vagyok képes megenni, ami büdös, és kegyetlenül csíp. Legalább majd együtt bűzölgünk. :wink: Én egész nap nem eszem sokat, viszont ott ne is számíts rá, hogy visszafogom magam a kajálás terén! :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

UPSZ... :oops:
A velem egyidős kismami a babákra vonatkozik...
Judit18???
Atyaég, ezért még nem büntetnek??? :shock: :shock:
Na jóvannaaaaa! Nem Téged cikizlek, hanem most marhára öregnek érzem magam..... :? :?
Mi lett végülis az afp kálváriád eredménye?

Kép
Kép

mpatr

:lol: :lol: :lol:

Nem akarok külön asztalnál üülniiii!!! :roll: De Patit se tegyük külön asztalhoz!!!
Lesz egyáltalán asztalfő??? Mert Patinak ott lenne a helye! :D

Én senkire sem szólok rá. Nekem is baromi jó étvágyam van és nagyon szeretem a hasam. És a finom ételeket!
Nem véletlenül választottuk a trófeát!
Nehogymá ne együnk! :shock:
Vendég

a talira megpróbálok menni, bár sajnos multicégek kizsákmányoló időbeosztásában dolgozom, így sokszor előre nem tudom mikor tudok elszabadulni. biztosra kell mondani a foglalás miatt?

mni - te melyik orvoshoz jársz? én a Vidához
azért izgulok, hogy ne hamarabb szüljek, mert jövőre szökőév állítólag, képzeljétek mondjuk a február 29 milyen lenne, szülinap négyévente szegénykének :)
judit18

Patti, grat a képekehez és Nortonhoz! :)
Nem 18, hanem 33! Nyugi! :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, Judit18!
Mi egyidős babásak (18+4) vagyunk, tehát március 7/8-án fogunk szülni, legalábbis papíron.. A különféle kalkurátorok ezt a két adatot dobták ki, a szökőévet van, aki figyelembe veszi, van, amelyik nem. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nőnap körül szülök.

Judit18!
Csütörtök estig jó lenne, ha megálmodnás, de 15 fő ha tutira megvan, akkor maradhat fügőbben a fölötte lévő néhány ember.
Bááár ha így bővülünk (YESSSZ!) akkor lehet, hogy kinőjük hétfőre a Trófeát.

PÉTÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!
ASZTALKÁRTYA!!! PRIVI!!!! HAHÓ!!!!!

Kép
Kép

mpatr

nem vagyok 18 :) csak az a kedvenc számom azért írtam be. 33 vagyok, csak egy picit több, úgyhogy nem kell öregnek érezned magad ...

az afpnél végül megnyugtattak az istenhegyin, hogy mivel a 12heti vér+uh eredményem még jó volt, hiába lett a kórházas hármasteszt (afp+hcg meg még valami) határesetes pozitív, mivel a 18 heti ultrahang is teljesen ok - Hajdú drnő csinálta - és még egy integrált teszteredmény is 1:770 kockázatot hozott ki, nem javasolják a magzatvízvételt. pedig én is már majdnem ma mentem mint Monácska... de végül így úgy döntöttem inkább nem megyek. csak megbízhatom az istenhegyiekben, meg a Hajdú drnőben - ő végülis genetikus is
judit18

Mennyi volt az az afp?

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Olyan édi bédik a képek!
Csak a fütyköst nehéz meglátni! :oops: De nem is értem miért akarom annyira látni! :oops: Kép

Judit!
Üdv közöttünk!
A multinacicéges főnöködnek azt üzenjük, hogy ez FONTOS!!! :lol:

Éva!
Akkor egymásra találtunk!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

egyébként én is tegnap reggel voltam uhon Hajdú drnőnél, csak én 9kor
az uh képeken pont így nézett ki Eszter is, mint a tiéden mpatr, csak persze egy kis apróságot leszámítva :)
judit18

Én dr Tóth Ferenchez járok. A február 29-től én is félek, szegény gyerek csak négyévente kapna tortát meg ajándékot! De mondhatná 12 évesen, hogy csak a 3. szülinapja! :D

KépKép
KépKép
mni

NNNNA mostmá tutira nem ülök melléd te kukista

Kép
Kép

mpatr

Eszter18!!!! EZ NEKED APRÓSÁG??????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép

mpatr

az afpm 0,62 volt, de ehhez még társult egy 2,1-es hcg is és állítólag ez a kettő gáz együtt ha az afp alacsony a hcg meg magas (annak 1 körül kell lennie) - ez utalhat down kórra
judit18

Kééész, feladom. Eszter18......... :oops: :oops: :oops:
Megyek ebédelni, kikészültem Tőletek. És SOKAT fogok enni!!!! Bizony ám, Small Stone doktornő, teee, teee kukista hagymaevő dietetikus!

Kép
Kép

mpatr

elnézést, természetesen nem apróság :) :) csak hát még méretileg értettem, izé...

bocsánat Nortontól Eszter névében is!
judit18

Este 7 körül, ha elszabadulok a multitól végre én is megnézem az AFP-s papíromat, mert nem igazodom ki rajta. Eddig kínai volt, de köszi Judit, most már tudom mit kell nézni! :) Az egyedüli amit értettem rajta az a negatív szó volt. :)

KépKép
KépKép
mni

Aranykavics,
nekem jöhet a tanácsadás!!!!
Ha tudunk talizni hétfőn a Moszkván, könnyen felismersz. Gombóc Artúr terhesen :cry:
Azért én egész nap nem eszegetek, leginkább gyümölcsöt eszem reggel, néha vmi mást, ha nagyon éhes vagyok, aztán fél 12 körül szoktunk ebédelni, általában húst eszem salátával, vagy rántott zöldséget, vagy főzeléket. Délután szintén gyümölcs. Szerinten ez így tökéletes is lenne, de hazafelé menet már azon töröm a fejem, hogy mit ehetnék vacsorára. És sajna nem tudom megállni, hogy ne egyek valami igazán finomat :(
Ha vannak tanácsaid, szívesen venném, ha megosztanád velem.

Évi,
engem valószínű nem olvastál :( , mert sajnos az eddigiek szerint én kezdtem a leghátrányosabban a terhességet, és 173 cm vagyok :cry: :cry:

Ildi

Kép
kikó70

üdv mindenkinek :lol:
megjöttünk tegnap vidékről.
Hát nem mondom, olyan nagy volt a tettvágy bennem, hogy én is egész hétvégén kertészkedtem, gereblyéztem, lapátoltam..hasonlók. :roll:
hozzá van szokva már ez a gyerek a strapához...rendszeresen biciklizek meg minden.
ma voltma reggel afp-s vérvételen.
reggel a mérlegre kellett állnom, hogy be tudjam írni a súlyomat és 5kg-val mutatott többet, mint a kiinduló... de eléggé sz@rakodik ez a mérleg, úh. valszeg csere lesz a vége!
így most 57, de sajna nem vagyok egy magas alkat. :cry:

látom mindenki nagy izgalomban a tali miatt :lol: :lol:

üdv az újaknak! :P

Ja?!itt a tickerem!

norco

Mpatr! (jóétket a vágyhoz :) )
Tündéri a kis Norton!!! :lol: És hogy milyen jól látszik, hogy fiúúúú :) én is én is én is akarok ilyen édibédi kis képeket... de én jól le vagyok maradva Tőletek... csak hogy ne csak Ti parázzatok, a feb 29 szerintem különleges is lehet és lehet előző este ünnepelni a szülinapját, viszont milyen már bolondok napján szülni? én ettől félek :shock: szval no para! a szőkő nap a semmi....

Aranykavics, továbbra is szivesen ülök melléd, nem félek, hogy visszafogsz :) ha enni akarok, ucse birsz lebeszélni. :lol: Szerintem nekem a hétvégén kitágul a gyomrom és hétfőn kieszem őket a vagyonukból... ;) (asszem most a barátaim hangosan kacagnának, hogy én? kieszem :lol: általában nem birok egyszerre sokat enni. de majd szépen lassan. 6-9ig sőt tovább rengeteg idő van :lol: )

Judit üdv köztünk, ne ijedj meg tőlünk, bár sokan vagyunk, de nem elegen, és nem harapunk ;)

na megyek főzöcskézni :) életem első lencsefőzeléke lesz, a párom szerint hagymával kell.... ha ő mondja :? megteszem .... ő a szerelem....

Kép

Kép
kolyok28

Gyanus volt, hogy ennyire jó a kedvem.
Hát má megint nem elkezdtem barnázni????!!
Jó, mondjuk sötét sárgásbarna, és kevés. Meg fájdigál a pocim. Nem nagyon, csak digál, hogyarossebbegyemeg...
DEAKKORIS! :shock: :shock: :shock: :shock:
A 19.héten?!
tele van a törpöm!!!!!!!!!!
Norton ficánkol, ez egy rendes gyerek, tudja, hogy így kell anyát megnyugtatni. Meg is dicsértem. :D
Tessék szurkolni, mert most ebből nem lehet vérzés, csak egy kis kósza barnázás, valamit elrúgott a gyerek odabenn, vagy mittomén. NEKEM HÉTFŐN PROGRAMOM VAN!!!!!!!
Ja, a párom is jelezte, hogy hétfőn lesz a régi iskolatársának a temetése (szegény, autóbaleset 1 hete), 3-kor, itt Érden. Ennél később csak az én holttesetmen át megy akárhova, a gyerekkel is kell valakinek lenni. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Küldtem Lexának az e-mail címére is üzenetet.
Remélem, válaszol. Mi a manó lehet vele????

Kép
Kép

mpatr

Halihó!

Leírnátok nekem, hogy hétfőn hánytól lesztek, illetve, hogy pontosan hogy van lefoglalva a hely? Csütörtökig én is biztosra mondom, hogy megyek-e, de 80%, hogy ott leszek!

Kölyök, én viszont örülnék ez a mazsola a pocakomban kihúzná április 1-ig, mivel akkor lesz a párommal a 10 éves évfordulónk (együttjárásunk évfordulója). :lol:

A kilókról annyit, hogy én is az első két hónapban összeszedtem 3,8 kg-t, azóta viszont egy dekát sem híztam!

Kép
tand

Ja, azt az előbb elfelejtettem, ÜDV AZ ÚJAKNAK!

Kép
tand

Aranykavics!

Én köszönöm a szigort, nálam bejön :) Én 170 cm vagyok és a +5kg-val 65kg. De a doki mintha a teljes terhesség idejére +10kg-t javasolt volna nekem. Na! Majd meglátjuk. Ha már mozog a baba, remélem én is többet fogok mozogni.

Lányok!
Köszi a vasas és a csokis tippet. Kiváncsi vagyok, mit mutat majd a vérképem (még a legelső, ami nálam 12.heti, csak én még nem láttam). Korábban volt egy sikertelen terhességem és, nyilván semmi össszefüggés a végkimenetellel, akkor kicsit túl sok volt a vasam.
Az antimami...

Kölyök!
Én egy kicsit szurkolok az ápr. 1-nek. Azt mindenki könnyen megjegyzi, és ha számít, hogy milyen annya van a kölöknek, akkor úgyis lökött lesz egy kicsit. :lol:

Eszter

Kép
eszter.eu

Mpatr!

Vigyázz magadra! Volt már ilyen korábban is?

Én mikor betöltöttem a 12.hetet, akkor kezdtem barnázni, enyhén vérezgetni és akkor azt mondta a doki, hogy a méhszájnál lévő méhlepény teszi, úgyhogy pihenjek. Nekem pihenve is 1 hét alatt múlt el teljesen, és, kopp-kopp, azóta se semmi, igaz, a jelenleginél több kíméletet már túlélni sem lehetne.

Lényeg a lényeg, pihi!

Eszter

Kép
eszter.eu

Helló Mindenkinek!

Bocsika, a hétvégén Krakkóban voltam, bent millió a meló, úgyhogy nem volt időm visszaolvasni. Vagyis valameddig eljutottam, de mindig csöng a telefon, és feladtam. Bárkit szívesen elviszek a talira max. 1 főig! :D Nekem legjobb indulási pont az Örs lenne, Pepike, Te honnan indulsz?
Asztalkártyák meglesznek! Aki még nem írta meg a kért adatokat, az tegye meg légyszi, mert aztán majd senki nem fog hozzászólni... :D
Mpatr! Mingyá olvasok és megy a válasz!

pusz

Kép
pété

Képzeljétek! Jimmorrison írt egy másik topikba és ide meg egy betűt sem írt! :(
Tand, azt hiszem 18 órától van lefoglalva és többen is azt írták, hogy 21óráig biztos maradnak. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Először is üdv. Judit18-nak és Eszter.eu-nak! Gyertek sokszor!

Kavics, igaz, hogy már Kölyök lereagálta a hagymás sztorit :lol: , de azért jól emlékeztél, énZsu is írtam hagyma-ügyben. Én is szeretem, csak nem egymagában, és utána szenvedek, mert ég a gyomrom!!!

Teljesen elfelejtettem, miket akartam írni, mert olyan sok hsz. keletkezett, hogy győztem elolvasni. Ráadásul Törpikém felkelt (mostanában alig alszik egy órát du.) és segít gépelni, többet kell visszatörölnöm, mint amennyit írni tudok. :roll:

Pati, a fenti okok miatt még nem tudtam megnézni Norton-babát, de a következő alvás alatt ezt pótolom!!!

Niki, édi vagy, hogy javítottad a nevem a táblában. Köszike!
Kép

Pepike, azt még nem beszéltük meg, hogy Norco és én hol tudunk beszállni a taxidba. Nyugati tér? Vagy annak környéke? Nem tudom, milyen útvonalon közlekedsz.
Vendég

Jaaa... még a kilókra nem reagáltam. Én 167 cm vagyok, 50 kg-ról indultam, most 54 vagyok.
Vendég

Pati, pihenni, pihenni, pihenni!!!!!!

Nehogy mááááááááá éppen te húzd ki magad a kajálás alól "holmi barnázás miatt"!!!(Véletlenül nem tudod kit idéztem???)

Évi

KépKép
kvaszeva

Pepike, Pété, írjátok meg, hogy állnak a kocsik telítettség ügyileg, és a cstalakozási pontokat is, hogy tudjam, odafelé beszállhatok-e valahol??? Lécccccciiiiiii!! :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

cstalakozási=csatlakozási :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Judit, üdv közöttünk! Érdekes ez az AFP, engem már 0,9-es értékkel genetikushoz küldött a dokim, de azérse megyek el! :x Különben is az integrált tesztemkor még rosszabb volt (0,61), de a többi érték miatt mégis negatívnak mondtak. Ma megyek a dokimhoz, biztos nem fog neki tetszeni, hogy nem mentem el a genetikushoz...

Kép

Kép
mzx

Az előbb írtam már, de amikor elküldtem, valahogy nem azt csinálta amit kellett volna! :? Most megint összeszedem a gondolataimat, és megfogalmazom mégegyszer.

Niki, köszi az infót a talival kapcsolatban. Hatra én is oda tudnék érni, de kilencig szerintem én nem maradok, mivel nekem még haza is kellene érnem emberi időben Fehérvárra. Bár este már elég könnyen ki lehet keveredni a városból.

Lexa tényleg teljesen felszívódott! Patri, nem válaszolt az e-mail-edre?

Hogy mit írtam az még az előbb?

Kép
tand

Pété!
Halihó!
Akkor jó hétvégéd volt!
De ugye egy icipicit gondoltál ránk is! :lol:

Kikó!
Írtam privit!

Kiszazsu!
Akkor csak nem vagyok annyira hülye! :lol: :lol: :lol:
Minden esetre megnyugtató! :)

17+0 Kép
Vendég

ígérem én is visszajelzek csütörtökig!

mzx, az orvosok szerintem hivatalból mindenkit elhajtanak a genetikai tanácsadásra, ezzel csak az a gond, hogy amikor csak felhívtam a schöpf mereit, hogy mikor menjek a "tanácsadásra", már lecsesztek, hogy minek vesztegetem az időmet az istenhegyin még különböző tesztekkel, menjek csak egyből magzatvízvételre -anélkül, hogy látták volna a leleteimet. ez a tanácsadás ... hát nem tudom. 0,9 afpvel szerintem tuti semmi szükség elmenni

súlyügyben - már én is vagy 7 kgot híztam, de sejtettem, hogy ez lesz, mert a 60-62 kgot előtte csak kínkeservvel tudtam tartani, most meg nem fogom vissza magam. mondjuk 172 cm vagyok, szóval még istenes, de én már elfogadtam, hogy 15-20 kg valószínű fel fog ugrani...
judit18

Hát, Mni, Jimmorrison egyszer előkerült egy hozzászólásra itt is, amikor már mindenki minden úton kereste és közölte, hogy négy topicba ír, ide nincs ideje.

Hiába, no, mindenkinek más a fontos, lehet, hogy neki a többi topic jön be, ezt el kell fogadni.

De ha Lexa is így eltűnik, akkor ráuszítjuk Anyánkat!!!!!

Mi Lexa blogjának a címe, nem tudjátok? Gondoltam, megpróbálok írni oda, hátha...

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter íme a cím: http://torpicsek.freeblog.hu/
Én már néztem ezt az oldalt és semmi elérhetőséget nem találtam... hátha Neked sikerül! :)

KépKép
KépKép
mni

Ja, Aranykavicsra elfelejtettem reagálni. Köszi, de csak orvosi tippeket vagyok hajlandó megfogadni, sok helyen sok mindent hallottam már. Igaz, az orvos sem jött be, pont kezdtük volna a kivizsgálást, hogy miért nem sikerült vele sem fogynom, amikor közben teherbe estem.

Amúgy a védőnő (egy vadbarom) 600 kalóriát javasolt/nap és leszídott, hogy másfél liter folyadéknál nem szabad többet inni, nincs már módszer, amit ki ne próbáltam volna, amíg terhes nem lettem.

A hazipatika.com-ról rendelem az 1000 és 1200 kcal-os napi kajáimat most, nem hiszem, hogy a terhesség alatt ártana, ha egészségesen, sok zöldséget de kevés kalóriát eszem. Ez van, ezzel is híztam, nem próbálgatok most mindenféle módszereket, de azért köszi a jószándékot!!!

Értékelem, csak nem látszik most igazán... :cry: frusztrált vagyok miatta, nem tagadom, de beletörődtem, hogy ami nem megy, azt nem erőltetem...

Na, ennyit a súlyról, terhes életem utolsó fejtegetését olvastátok, majd keresek más para-témát :lol:

Ja, holnap megyek UH-ra, már úgy várom, 8 hete nem láttam, hogy fejlődik a kis prüntyő!

és jelentem, én még mindig nem érzem mozogni!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!
Megtörtént végre az AFP vérvételem. 8-10-ig várakoztunk, előbb a beutalóra, utána a vérvételre, Levi fiammal. (van egy idegbeteg fazon a kórházban és kizavarja azokat, akik gyerekkel jönnek, mert a kórház területén nemtartózkodhat gyerek. Mellesleg gyermekkorház is. Alig engedtek be, hálásnak kell lennem hogy bemehettem vérvételre. Pedig tényleg nincs hova tenni a gyereket, szülő 140 km-re, férj revizorral a nyakán:-(()
Két hét múlva lesz eredmény.

A kilókról nem nyilatkozom, messze és magasan én győzök, no nem a hízással, (az eddig 2 kg), hanem a kiinduló súllyal. sajnos ez van, megpróbáltam én már mindent (és ez most nem sablonduma). A pajzsmirigyalulműködésem sem segít túl sokat az ügyben.

Aranykavics. Annyira tetszik a banánod? Már a múltkor is nagyon megirígyeltem. Én is szeretnék olyat. Elárulnád honnan szerezted?
Sajnálom, hogy nem leszek ott a talin. Talán legközelebb.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja! Ma határozott megremegést éreztem a hasamban, és néha apró mozgásokat. De az az igazi, még várat magára. :D

Az első babánál sosem felejtem el, olyan mintha tegnap történt volna. Úgy várom hogy mki érezze. Olyan jó!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

nekem meg valaki tudna segíteni, hogy a vonalzót hogy kell bemásolni ide?
odaáig eljutottam, hogy megcsináltam és utána több formátumból felajánl linket amit gondolom valahova ide kell másolni. a html-t kell és hova?

köszi!!
judit18

Judit, a profilodban az aláíráshoz kell bemásolni a BBC kódot. :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?