Sziasztok!
Na, a végére jobb lett a hangulat, baszi
Egyébként én is, mint Nóri, az álllatokon tudok teljesen kiborulni, ezer éve nem tudok végignézni egy term. filmet, mert ott előbb utóbb vki megeszi a másikat, brrrrr.
Csucsu: Húúúú, ez nagyon izgi! Meddig vársz, és mit áll szándékodban tenni?
Nóri, drukk az orvoshoz, nagyon!
Gabi, ez amúgy érdekes, én is megcsináltam anno a jónás naptárt, aztán olyan hülye időpontokat jelölt, nem is foglalkoztam vele, míg most, hogy összejött a babó, utólag megnéztem, és tutira pe-re jelölt nekem....egy fiút, de attól még akkoris lány lesz
Szilvia: tea ügy. 2-3 bögrével naponta ittam, bögrénként egy púpos teáskanállal, kb, de én úgy csináltam, hogy reggel lefőztem egy nagy kancsóval. Peteérés utántól ( ha méred esetleg a hőd, amikor felmegy cl felé 0,2 -del) jöhet a cicka, és mindenképp mézes palástfű hozzá ( Neked a closty mellé mindenképp ajánlatos, mert a closty csökkenti a nyálkahártyát, a palástfű meg pont a vastagítására, meg beágyazódás segítésére, később meg vetélés megelőzésére hat.) Utóbbi kettőből szintén bögrénként 1-1 kanál, és 2-3 bögre naponta.
Csajok, ezennel jelentem, rátok hagyom a rókakomát, ki következik? Ablakokat kinyitni, küldöm fénypostán!!!!