Sziasztok.
Na ilyen sem volt még, hogy ennyi ideig ne jöjjek...ÁÁÁÁ. Már elvonási tüneteim voltak, de
nem volt annyi időm, ami elég lett volna arra, hogy olvassak és írjak is.
Tegnap Petit elvittük az ügyeletre, mert kullancs volt a jobb alkarjában. Ilyenkor kullancs!
A fene vigye el ezt az időt...
A képek mindenkinél jók, hadd ne tegyek mindenkire külön-külön dícsérő szavakat, mert azzal
lenne tele az oldal!
Csajok, meg kell állapítsam, hogy TI nagyon türelmesek vagytok a párjaitokkal. Én a falra
tudok attól mászni, hogy egész héten nem látom a párom, és ő még a hétvégén is menne a
garázsba, ide-oda-amoda. Általában ezen is veszünk össze, na meg azon, hogyha elmegy vidékre
dolgozik, kb. amnéziásan jön onnan haza.
Testvérkérdés: igen szokták mondani, hogy 1 gyerek nem gyerek, de ugye ki mit bír anyagilag,
idegileg, stb. Én pl. most semmi esetre sem szülnék, hiába nagyon értelmes Peti, nem tudom
elképzelni bátyként. Na meg nálunk most alakítják a szülészetet, és most nem szülnék
szívesen abban a káoszban...
Kérdőívek mindenkitől átjöttek, köszi lányok!
Száva, attól függ, milyen diszkont pelust veszel, mert én egy nem gumis hátuljú fajtában már
találkoztam ilyennel, viszont amit most használunk (és használtunk régebben is) - Cien,
vizeletjelzős - abban még SOHA nem találkoztam selejttel, max. annyi volt a bibi, hogy
hiányzott róla a pisijelző csík vagy egy-kettőnek nem volt begumírozva a hátsó része.
És mikorra tervezitek a tesót?
Reni, sajna nálunk még az 1000-1200 Ft is sok, ha azt nézem, Petinek kb. tíz napi
tápiadagja...
Utólag boldog névnapot!!!
Marcy, te is frissítettél...lehet, nekem is kéne!?
Nagyon ügyes a kicsi fiad. Tesóügyön néha én is gondolkozom, most ott tartok
elhatározásügyileg, hogyha egy éven belül nem találok valami munkát, akkor lesz még egy
baba, bánja a fene, hogy GYES-t kapok, még az is több, mint a semmi, a gyerekemet meg úgy
sem tagadhatom le...
Köszi a címeket, elküldtem oda is a kérdőíveket. Ahogy írtam, nálunk nincs függönyvasalás, tetszik-nem tetszik.
Meteor, én a fotómasinánkkal videózok. És azzal is fotózok, valahogy a telefonnal nem tudok
jó fotókat csinálni, pedig épp pár napja olvastam az origón egy cikket ezzel kapcsolatban.
Hát a te esetedben én is ideges lettem volna!
Vicky, amíg otthon van, addig véd a felmondás alól a GYED-ed! Kivéve, ha határozott idős
voltál, de gondolom, nem így van.
Nálunk is az a helyzet, hogy Peti inkább elinal, ha mese vagy éneklés van, egyedül a
Hinta-palintát viseli el, de lehet, hogy azt is azért, mert akkor a hintában csücsül, és
onnan nincs menekvés, csak ha én veszem ki.
Tányéros tanácsom nincs, de nálunk a bolti kaját üvegből kapja a gyerek a mai napig! Habár
épp ma lesz a napja, hogy a kisüveges kajából kettőt fogok neki kikaparni a tányérjába, és
úgy fogja kapni, mert szerintem abból egy kevés neki...vagyis most arra tippelek, hogy azért
kel a drága immáron harmadik napja fél hét táján. (Ami nekem jelen helyzetben nagyon korán
van.)
Bénianyu, most nálunk is Helen Harper van, de csak nappalra, mert Petinél az éjszakai
műszakot és a reggeli szilárd adagot már nem bírja, így akkorra Tescosat vagy diszkont Cient
kap.
Huh, akkor a mai napod jól eltelt, ha nagytakarítottatok! Én tavaly óta nem pakolom át a
ruhákat, azt hiszem, nem is férnének el már a pulcsik a pólók helyén.
14 m2 függöny??? Jézus! Nálunk nincs függönyvasalás (sem), kimosás, centrizés, és megy vissza a karnisra. Egyszer vagy kétszer mentem a dolognak vasalóval, de nem ért semmit, így nem is próbálkozom többször, az tuti!
Én már írtam, hogy nálunk inkább kevesebb az alvás, én nem is értem, már előre félek az óra előre állításától.
Gab, gyerekmentesség egy éjszakára? Én is el tudnám viselni, lehet, ez hiányzik most
nekünk...
61 kiló? Én vagy 15-tel több vagyok.
Evős video csúcs, mi ehhez képest sehol se vagyunk.
Jó ez a recept, akkor a sima sütinél csak zutty bele a tepsibe? Ugye előtte ki kéne sütőpapírozni azt. Jól sejtem? Lehet, hétvégére meglepném vele az uramat.
Kérdőív megy, köszike a segítséget.
Jelentem, enyim gyerek sem fog sose beszélni.
Habár ma teljesen tisztán kimondta, hogy tata, az én tatámra érti egyébként.
Viera, én is csináltam régebben Petinek céklát krumplival, ő is befalta. Ja, régen vki írta,
hogy lereszelve kell megfőzni, úgy lényegesen hamarabb megvan!
Rózsahimlő??? És pont az ellen véd a 15 hós oltás... Egyébként te vagy az utóbbi időben a
második, akinek a babája olyasvalamit kap el, ami ellen van kötelező szuri, egy másik
fórumon az egyik anyuka kisfia az influenzának azt a fajtáját kapta el, amiben van oltóanyag
a 2 és 3 hós oltásban.
Ez a dokibácsi! Nem lehet, hogy mégis skarlátja van a lányodnak? Mert ugye az is pöttyökkel és piros torokkal jár, ez a két tünete a legjellemzőbb. Hát nálunk én viszem a gyereket az orvoshoz (itt van öt percnyire gyalog), ingyen van, és még sosem csalódtam.
Megjegyzem, én sem tudnék gyerekkel a karomon főzni, de pl. anyukámnak és a mamámnak mesterien megy a dolog!
Ha új képes vonalzót szeretnél, ahhoz új vonalzót kell szerkesztened. És ugyanígy bemásolnod a kódját a profilodba.
Nekünk Aventes csőrös poharunk volt, de Peti nem szerette, mert szelepes (csöpögésmentes), nem tudott inni belőle, így átadtam a bnőmnek. Egyébként szerintem jó. Nálunk így útra sportkupakos üveg van vízzel, az nem folyik se itt, se ott. Igaz, elvileg hároméves kor utántól ajánlott, de Peti nagyon szeret belőle inni.
Tandika, ezt hogy érted, hogy nem tud neki az anyukája semmit beadni?
Ja, a Babysoft-tal én is megjártam, nem gondoltam, hogy műanyagos, de nálunk egy-két doki
télre javasolja, ha nem kiütéses tőle a bébi, mert jobban melegíti a babák popóját.
Wkata, szerintem nem lehet gondja, Peti is néha csetlik-botlik néha, kb. úgy, mint aki túl
sok alkoholt lőtyölt magába.
Biztosan köze van az egyensúlyhoz, de annak is kell idő,
hogy kialakuljon, de ha megnyugszol esetleg kérdezz rá a védőnődre, dokidra, hogy csinálj-e
valamit vagy csak várj.
Tandika, Petinek még mindig négy teljes és két fél foga van össz-vissz. Nálunk most ugye az a módi, hogy korán már kukorékol, így nem ebéd után alszik, hanem a tízóraija után...aztán meg estére már nyűgös, most is bevágott 260 g főzit és 150 ml tápit és szinte azonnal be is szunyált.
Nem tudom, nekünk olyan a progink, hogy egy adott programmal nyitja meg a képet, és aztán egy kattintással lehet megnyitni úgy, hogy szerkeszthető is legyen.
Kimike, fejrázás nálunk is van, de nem mindig csinálja. Egyelőre...lehet, hogy nálatok kezdődik a dackorszak? Mellesleg néha nálunk is észreveszem, hogy makacsabb ez a kölök, de még próbálom épésszel kezelni a dolgokat.
Gombi, hát akkor Julcsika lassan leelőzi Petit magasságban. Habár most nem tudok pontos méreteket, csak jövő hónap végén lesz szuri, akkor le is méretem. Egyébként köszi az infokat.
Oriandy, jó a videó, csak most néma a gépem, mert Peti alszik, majd holnap megnézem rendesen. Én mindig elcsodálkozom, hogy Dani mennyire okos...
Hinnye, kórház!
Gyógymanók SOS indulnak.
És végére értem.
Jó éjt.