Új privát üzeneted érkezett!

Lillus is alszik, de ordít, ha nem vagyok vele. Lassan megkattanok, kábé a wc-re is vinnem kellene, ha nem hagynám, hogy ordítson!!! Ennyire szorong? :wink:

Tényleg, hol vagytok?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Mi vagyunk csak most csinálták a gázt és sikeresen leverték a falat a konyhában, úgy hogy nem is jártak ott. :evil: Na azt még jönnek kijavítani ha Peti felébredt.

Panki,
Remélem gyakran tudsz jönni és addig pedig olvasgat a tesód minket és átadja az infókat!!! :D Én speckó csak akkor netezek amikor nincs a férjem és a Peti vagy alszik vagy el van egy kicsit egyedül. Még valami, nem csak fórumozásra használom! :wink:

Timo,
Gyertek át! :D
Vendég

vagyunk! :lol:
de nálunk is az a helyzet mint timoéknál ha 2m-nél messzebre kerülök tőle akkor megy a nyüszi...
most is a szőnyegről sikít h menjek már :lol: :wink:

pann
mikor lesz a keresztelő?

úgy látom csak a mi lányunk marad kis pogány :wink: apát még mindig nem tudtam megpuhítani...álláspontja szerint majd eldönti milyen vallást kíván gyakorolni ha felnő...

sági
gázosok :twisted: de azért jófejek h megvárják míg Peti felébred :lol:

timo
már akartam kérdezni h Lillus gyarapodása h alakul a mióta eszik mást is?

lora
Brigi kaki gondját megoldottátok? szőlő vagy a szilva vált be? valahol olvastam h talán a kamillatea is jó lehet szorulásra :shock: érdekel mert úgy látom Lea is erőlködik...a banánt persze befalna egy egészt ha adnám neki de egyenlőre 1/4-t kap :lol:

na megyek mert nyifogás van :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

jajj pann!
melyik Kenguruban találtad ezt a kiscsizmát? ráizzítanám barátosnémat... holnap este jön le hozzánk :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sági!
Tök gáz ez a gáz! :lol: :lol: :evil:
Ma nem tudunk menni, mert ma kapta meg Bali az új autót és megígérte, hogy korábban jön haza. Amúgy erre befizetek! :roll:

Mazsi!
Lillus múlt héten 200 gr-ot hízott! :) Úgyhogy megint beindult a gyarapodása.
A kamillatea csak akkor jó szorulásra, ha jól megcukrozza az ember. Amúgy hasfogó. :(

Timi
Kép Kép
timocska

Két órája alszik Peti! :shock:
Elfráradt a nagy gázszerelésben.
Vendég

Hál'Istennek Lillus is negyed 12-től húzza a lóbőrt!
Peti egyre jobb az alvásban! Meg a fognövesztésben, meg a térdelésben, meg úgy mindenben! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Felkelt! Csak meg kellett írnom. De nem panaszkodom, sőőőőtttt!!!
Dehogy jobb, minden babó más- más dologban ügyesebb!!!!
Na takarítok akkor.
Vendég

Mi is vagyunk! Csak Brigi ma egész nap ordít vagy alszik. El akartam menni vele Ikeába, de ordított. Aztán már nem bírtam és beraktam a szobájába az ágyába és befejezte az ordítást, játszott, aztán elaludt szépen magától!
De most megint kezdi a nyifogást és már kikészülök.
Ráadásul tegnap a dokinál is mit rendezett! Bementünk és amint leraktam, hogy levetkőztessem máris kezdte a visítást. Addig nem is fejezte be, amíg ki nem mentünk. Remélem nem lesz fehér köpeny iszonya! Bár a héten anyutól is sírva fakadt! Pedig hát sokat találkozik vele. :shock: :?

Mazsi
Rendbe jött a kaki dolog. Nem tudom mi hozta végül rendbe, de almát, banánt és kölest nem kapott. (ez utóbbit azért, mert elfogyott) Kapott viszont szilvát és szőlős barackot. Azóta meg rendben van, de már jobban odafigyelek mit és mennyit kap. A kamilla teát nekem is mondta a védőnő, de nem adtam, mert nem iszik meg semmit sem. A szőlőbe is azért kevertem barackot, mert a szőlő nagyon folyékony lett. Különben én banánt magában nem is adtam neki. Kevertem a többi gyümivel.

Jaj lányok, a hétvégét anyósékkal kell töltenem. Ettől vagyok csak igazán ki. :oops: Ráadásul anyós közölte, hogy csak szopizni kapom meg a gyereket. Ő akarja etetni, meg minden. Mikor még arra is képtelen, hogy egy pelenkát ráadjon. Meg Brigi amúgy is most nagyon anyás-apás. Még a végén kitalálja, hogy ellene neveljük az unokáját. Képes rá szerintem! :evil: :evil: :evil: Ráadásul megint hallgathatom, hogy az ő gyerekei már rég átaludták az ájszakát és adjak én is éjjel teát! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Bocsi, csak jó kiírni magamból. Páromnak nem mondom már, mert szegény úgyis látja és mégis csak az anyja!
lora7

Mi is vagyunk, csak sétálni voltunk barátnővel és az 1 éves gyermekével :D Boldi félt tőle :lol: az elején szabályszerűen remegett..

Boldi is ordít ha kimegyek a szobából, de sebaj, kénytelen lesz megszokni, én meg az ordítást :shock:

Mazsi, Boldi is pogány kisfiú marad, közös határozott álláspontunknak megfelelően. Persze változtathat rajta később ha akar :)

Lora, jó hétvégét! :lol: :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi:
Köszi! :twisted:
lora7

Lora!
Anyóspajti! :evil: :evil: :evil: Kitartás, biztos nem lesz olyan rossz! :lol: :lol:

Sági!
Hová lett Peti csíkfotója? :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Kész vagyok! Ritkán ilyen hisztis Brigó, de ma nagyon ki tesz magáért! :( YYQ24MTN , ,V
Ágiboldi, minden elismerésem a tiéd! Bár Boldi mostanság már megjavulni látszik. :) Axxe32
Bocsi de Brigi itt van az ölemben,mert így csöndben van. Csak hozzá akar szólni a témához! :lol:
lora7

Ja én meg közben borozgatok! :lol: Egy kis etyeki!

Ilyenkor jövök rá, hogy mennyire nincs türelmem egy picibabához! :(
lora7

Csík: tegnap este az összes eltűnt nálam! De mára előkerültek! :D
lora7

Lora, na látod, jó úton jársz, a bor az segít!!! (a hisztérikus gyermek elviselésében) :lol:

Brigi, kmvuiszgn-b02bfdkí m xxuh . :D
Boldi mindig egy olyan billentyűkombinációt nyom meg, amitől ellapozódik az oldal... :roll:

Kép
Kép
agiboldi

Na vagyok! Takarítás kész, ebéd megvolt.
Kép?! Tényleg. Passz. Majd pőtolom.

Lora,
Mi is megyünk haza, de szerencse, hogy először az anyuékhoz megyünk és csak vasárnap megyünk anyósékhoz, de ebéd után jövünk is vissza.
Biztos valami front van azért nyűgösek a babók. Azt mondták ez a hét leghidegebb napja.

Nem tudunk menni sétálni, mert az alsó szomszédnál szerelnek és még lehet jönniük kell hozzánk na meg a kulcsot is ránk bízta.
Vendég

Ágiboldi
Brigi ma valami olyan kombinációt nyomott meg, hogy akkorák lettek a betűk mint egy ház! :lol:

Most jöttünk haza. A bor segített lenyugodnom és mégegyszer megpróbáltam Brigivel elindulni vásárolni. Szerencsére sikerült!
Persze megint Őnagyságának vásároltam céklát, krumplit, körtét, almát.

Sági
Lehet a frontban valami, megfigyeltem Brigin, hogy a hidegfrontot nem szereti. :roll:
Ez a hét leghidegebb napja? Akkor nagyon meleg hétvégénk lesz.
Ja nem is mondtam, szerda du. a hírekben hallottam szó szerint: "az eső 24-48 órával elhalasztódik" :lol: :lol: :lol:
lora7

Lora!
Anyós témát ismerem, csak én nem hagyom magam:még terhes voltam,mikor mondogatta, hogy majd otthagyjuk, meg elmegyünk nyaralni nélküle(mámint Emili nélkül), és addig ő vigyáz rá!Ha-ha-ha!Gondoltam magamban, de csak addig mondogatta, hogy megmondtam neki kerekperec, hogy Őrá sosem lesz rábízva, és nem fogom otthagyni egy percre sem.Ezt annak a kijelentésének(is) köszönheti, hogy:majd ő úgyis úgy csinálja, ahogy neki tetszik, mindegy én hogy gondolom,majd Ő megneveli! :twisted: :evil: Hát nagyon bepöccentem ezen, és azóta már ezt is a fejéhez vágtam.De egyébként nem rosszindulatú, meg engem a lányának tekint, de az ilyen kijelentésektől falra mászok, és így persze oda a bizalom is.
Na 1x azért rábíztuk, 1 órára, amíg aludt :lol: ,(mármint Emili), addig elmentünk vásárolni, és csak 15 percet volt ébren.De a múltkor is mondta, hogy ő nem fogja cipelgetni, meg nem is ér rá(akkor minek neki a gyereke???), és majd lerakja aföldre, had mászkáljon.Anyukámra bármikor rábízom, bármennyi időre, vele megvan a bizalom, de anyóspajtás.... :evil:
Férjem szerint se bízzuk rá, így nincs ebból családi vita. :D
Na nem dumálok tovább. :wink:

Voltunk a városban, kenguruval!Emili nagyon élvezi, és a súlya sem olyan vészes, bár 3 óra után már jó volt letenni a popóját :lol:

Hidegfrontot ő sem szereti, ha nagyon hisztis, akkor tudjuk, hgy jön az eső, meg a hideg. :D

Na megyek nézem a Váratlan utazást :oops: 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Képzeljétek, Brigi FELÁLLT! És még lefotózni is sikerült! Sejtettem, hogy ez a hiszti oka, mert egész nap ezt gyakorolta! Csak megvárta vele az apukáját is! :)

Íme:
Kép

Most nem emlékszem, de talán Panka te kérdezted. Én elsírtam magam. És elfelejtettem egyből ezt a vacak napot is! :D
lora7

Dejóóó, Brigi de ügyes! :D

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :)

Micsoda hírek!
Brigi, csuda ügyes vagy! :)

Petinek boldog 7-et! :)

Lillus fél 8-tól 5-ig aludt nyekkenés nélkül! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Lora!
Wow!!!Nagyon ügyes Brigi!!!Emili egyelőre csak kapaszkodik a kanapé szélébe, de felhúzni még nem tudja magát.De a felülés, mászás már a kádban is nagyon megy, elesés nélkül. :wink: :lol:

Timi!
Lillus is rendes, hogy szépe alukált :D

Mi ezt nem mondhatjuk el, az éjjel fél 2es kelés ma is megvolt, majd 5kor, és f7kor, akkor reggelizett, de utánna viszaaludt f9ig! :D

Ma megyünk babauszira, előtte pedig a Mihály napi vásárba!

Kellemes 7végét Mindenkinek!
Itt süt a nap. 8)

Kép
pankaa

Jó reggel!

Nem tudtam jönni két napig mert csavarogtunk! Tegnap taliztunk Emmával és Áronnal! Szép nagyok már és ügyik nagyon. Emma is négykézláb teper és próbál leülni. Nagyon cuki. :) Sétáltunk egy nagyot és Kami mutatott egy tök jó kis turit ahol végre találtam hálózsákot Beninek 1000 ft-ért. Tök jó vastag és tuti hogy vadi új! Ja persze meg sütiztünk egy nagyot!

Ma tupi party lesz nálunk úgyhogy szurkoljatok nagyon, hogy jól sikerüljön. :wink:

Most már tényleg aggaszt hogy nem nyújtja ki a tenyerét mert a talin is minden baba nyújtott tenyérrel támaszkodott! :roll: Emma is nyújtott tenyérrel mászik pedig sokkal fiatalabb nálunk.

KépKép
csongria

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek!

Pann,
Mekkora fogás ez a csizma! Mire én felérek egy Kenguru Goldba, már nem lesz egy darab sem. Eddig én sem láttam 2000 Ft alatt, márpedig amíg ezerrel nem kezdődik nem veszek.

Lora,
De jó, hogy mondod az Árkádot, akkor a barátnőmet megkérem, hogy vegyen. De mekkorát is?
Turiztam egy farmer kantáros gatyót, és nem tud benne mászni, mert túrja le magáról, és aztán elakad benne! (Gondolom ez így érthető)

Ágiboldi,
Hát én majdnem azon bőgtem el magam, ahogy elképzeltem Boldit a röntgenasztalon énekelgetni. Ez a gyengém, amikor egy sz@r helyzetben szó nélkül alkalmazkodnak, akkor megszakad a szívem. Sebit is mindig meg szoktam kérni, hogy ha valami nem jó, ordítson, de jó hangosan, mert kikészít, ha meglátom, hogy orráig csúszott sapiban üldögél az autósülésben negyed óráig a folyosón felejtve.
DE SZUPER, NINCS SEMMI RENDELLENESSÉG!

Panka,
A sütőtök Sebinél is szeles volt, és nem lazított (eddig). Úgyhogy csökkentem a dózist és a töménységet.

Autósülés,
A turinkban Römer King van 30-é! De ebből nem mertem használtat venni („ha baleset volt, az úgyis látszik az ülésen” az már régen rossz.)

Pankimanki,
Michelin gyerekülés??? Kíváncsi vagyok milyen (a teherabroncs gyárban nem láttam ilyet), de természetesen nincs rá kedvezményünk, „csak” abroncsra van.
Szőlőpucolás az igazi szívás, én sem erőltetem.
Gyerekágy: meleg az nálunk is volt, TV szerencsére nem.
TV nálunk sincs, de a net az betölti a szeparáló szerepét, viszont napközben nekem nagyon hiányozna.
Micsodaaa? 6 fog? Most már tényleg képet! Nagyon kíváncsi vagyok hogy néz ki egy ekkora baba fogakkal.

A metszőfogait Sebinek nagyon várom, ott fog eldőlni, hogy csúfolni fogják-e a lapát fogai miatt vagy megússza (bár a tejfog még nem végleges, de azért már infó).

Nanica
7 hós adat: 9550g
Köszönjük a kép dícséretet! A picasa program tud ilyet csinálni.
Szopi közben netezni, ezen a képen elmerengtem egy kicsit. Szerintem az ABF csoportban erről majd mesélned kell egy kicsit.

Sebi 3. napja sírdogál álmában, annyira rossz hallgatni, de nem ébred fel rá, és hát én sem ébresztem fel.

Megjött a GYED, semmi váratlan, szerencsére.

Timo,
Mi csak babaszappannal mossuk a fenekét és a kezét, egyébként semmit nem használunk fürdetéshez.
Ha nem a fürdető miatt van, akkor egy kis ideig álljatok vissza a szopira, hogy lásd tényleg a hozzátápitól van-e, szerintem Lillust még nem zavarja, ha néhány napig megint nem eszik mást. Aztán ha a kaja a ludas, akkor kezdődhet a kísérletezés, hogy melyik.

Lora,
Kéz ergo-ban, eleinte fölötte volt, de az apja kierőszakolta, hogy alatta legyen, és úgy tényleg jobbnak tűnik.

Mazsi,
Akkor szerintem Lea is gyorsan állásba lendül, Sebi folyton ezt csinálta. Gratula.

Na ezt most elküldöm (még van majd két oldal hátra), bocs, ha valamelyik téma már 100-szor lefutott. Szerintem hétfő előtt nem tudom folytatni.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Ria!
Nálunk is ez a helyzet, Emilinek a bal hüvelykujja nem nyitódik ki mászáskor, feszesebb vmiért, meg az egész baloldala, bár én ezt csak a nyakán látom, a dokinéni szakmai szemmel jobban látja.Ezért is fogunk holnaptól 2 héten át minden nap gyógytornára járni.Bár a mozgésfejlődéssel nincs gond, és nyitja is a bal tenyerét, ha akar vmit, nyúl is vele, csak pihi helyzetben öklben van a keze.De mászásnál nem zavarja.Egyébként mi egy rehabilitációs dokinénihez járunk.

Sno!
Tököt főzve nem próbáltad?
Nekem van egy kis füzetem, a Nestlétől kaptam, annak a hátulján vane gy táblázat, hogy melyik étel milyen hatású a székletre.
Szőlőt én csak akkor adok neki, ha én is eszek, akkor a számban kivesézem a bogyót, és megy a fióka etetés:-)
De van Hipp üveges alam-szőlő, az nem szeles.

Emili nagyon beindult, már fel akarna állni. :lol:
Már 2x kiborította a virágcserepet, tiszta földes lett akeze, és persze azzal akar játszani, ami nem játék. :twisted:

Ma voltunk vele étteremben is, elég jól viselkedett!
Ha nem baj, dobok egy képet:(na jó 3at :-)) Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Most én is egy kicsit behavazódtam. A hadiállapot még tart, elméletileg holnap fejezik be. Ez már kb az 5. utolsó nap, úgyhogy nemigazán hiszek nekik. Majd ha látom.

Tegnap sikeresen eljutottam egy érettségitalálkozóra. Teljes taglétszámban felsorakoztunk. Anyukám ott volt Natira, Robi Szabira. Simán ment volna anyukám nélkül is, de nem lehetett lebeszélni. Ááááá, nem ciki, hogy anyukámmal megyek osztálytalálkozóra. De még mindig jobb, mint ordító gyereket a kezemben tartva vitázni telefonba és utána hallgatni a puffogást. Túléltük. Igaz, Szabi kb végig üvöltött Szfvár-Agárd-Bp útvonalon. Csak akkor nyugodott el, amikor végre sikerült felvennie az oldalt fekvő pozícióját a hordozóban. Jó sokáig küzdöttünk, mire ez sikerült, közben túléltem egynehány dobhártya perforációt, amikor x alkalommal rájött, hogy még mindig nem az igazi a pozitúrája az alváshoz. Egész jó volt kimozdulni, igaz, hogy ez is olyan volt, mint jó két éve az alvásom. Mindig túl hamar kizökkent egy gyerek, mikor már kezdtem belelendülni. Nati iszony élvezte a sulit, rohangált fel-alá. Még szerencse, hogy beszerveztem neki még egy manót, így nem csak az enyémek rongálták a portások idegeit.

A képek már fent vannak a gépen. Már csak meg kéne találnom őket.

Holnap megint nem tudok menni úszni. Most a gázosok miatt. :evil:

Kép KépKép
lorca

Csongria,
Szabi sem nyújtja ki rendesen az ujjait. Pár napja elindítottam a szem-kéz-ujj rehabilitációs programot. Kölesgolyókat kap a tálcájára és azt kell felszemezgetnie, ha enni akar. Nem sok sikerrel. :roll: Kb 5:1 ami a szájába jut. Az 5 a földre.

Lora,
Nagggyon ügyes Brigi!!!
Most nálunk is nagy nyüszik vannak és a csak anya lemez forog. Két példányban. :wink:
Anyós túlélve?

Mazsi,
Nálunk sem lesz keresztelő. Apuci kedvét az esküvős pap kb egy életre elvette attól, hogy turisztikai célon kívül belépjen egy templomba.
A majd felnőtt korban eldönti nálam nem működött, vallásos nevelés hiányában nem volt mi közül választani. :wink:

Timocska,
Gyerek nélkül a wc-n? Micsoda luxus :twisted: Akkor a helyzetnek még van hova romlania. :lol:

Kép KépKép
lorca

Pankimanki,
A net nagyon hasznos, érdemes beköttetni. Bár néha úgy látszik, mintha itt tölteném a fél életem, pontosabban éjjelem, de azért én is használom másra is, mint bbnet. :D

Sikerült azt hiszem végigolvasni az elmaradásaimat. Végre egy kis sikerélmény. :lol: Csak ne esne le már ilyenkor a fejem az álmosságtól. :(

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Lora, Panka: Anyós :twisted: :twisted:
Most, hogy betegek voltunk kijelentette, hogy elviszi egy pár órára Grétát és mi pihenjünk egy kicsit. Persze mondtam ezt apának, hogy talán nem kéne, mert a cica is szortyog még egy kicsit. Persze a válasz, minidg lesz valami kifogáom. :twisted: Úgy hogy nálunk sajnos nincs nagy egyezés köztünk. Amikor itt voltak és anyukám előtt itatta Grétát, anyut kirázta a hideg. Imádja az tény, de szerintem nem tud jól bánni a gyerekekkel és mindent meg fog neki engedni, nehogy megharagudjon a lány rá.
Anyura minden további nélkül rá merem bízni, Gréta nagyon szereti őt.

Petinek boldog 7. hófordulót!

Nálunk most hétvégén itt voltak a dédpapa és a nagybátyám. Nagyon el volt velük Gréta, egyáltalán nem félt.
Vasárnap meg fent voltunk Pesten a másik nagybátyáméknál, ahol egy másfél éves kislány van. Olyan aranyos volt a két lány, Gréta játszot Alexa játékaival, nagyon érdekelte minden. Féltünk, hogy talán bántani fogja Alexa Grétát, de nem, sőt segített neki, odata a játékot, amit nem ért el, segitet pelenkázáskor bekenni Gréta popsiját. Nagyon aranyos volt.

Panaka: Mi is mint Emili úgy támaszkodunk négykézláb, nyújtott lábbal. A kádban pedig már, mivel ott könnyebb a súly fel is áll, amúgy még egy kicsit inog a lábunk.

Éjszaka: Kezd javulni, miután már kijött a második fog hegye is.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

jó reggelt!

végre volt egy nyugis éjszakánk (f4 után 7kor kelt és még visszaaludtunk n9ig):lol: :lol: :lol:
na de ennek egy jó sz..r hétvégi alvássorozta és a tegnap bő félórás szívszaggató sírás közbeni kakiszülés volt az előzménye :cry: :cry: :cry: a banán nagyon kikészítette pedig csak 3-4 napot kapta és csak 2-3 kk :shock: na mindegy magában nem kaphatja az tuti.
szegénykémmel itt sírtam én is :oops: :oops: :oops: nézett rám kérlelő tekintettel h segítsek :shock: de nem sok mindent tudtam tenni végül sikerült utána vagy negyed óráig bújt hozzám és meg sem nyikkant majd cicizett egyet és jó kedve lett :lol: Ezután egy fél óra játék után délben (míg én felkészítettem az ebédet)több szempontból érdekes volt az alvás ui. MAGÁTÓL, A JÁTSZÓSZŐNYEGEN, 2 ÓRÁT !!! aludt :lol: :lol: :lol:

most nem is tudom mit adjak neki, őszibarit vagy próbáljam meg a szilvát?! a megggyanyósnál van a fagyóban :twisted:

most mennem kell mert rinya van nem arra halad amerre szeretne!

Briginek nagy gartula!!!!!
Lora rem túlélted anyóspajtit :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok! :)

Képzeljétek, félfogúak lettünk! :D :D Tegnap reggelre kibújt Lillus első foga! :D :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

ja és HASON ALUDT végig a 2 óra alatt (ez sem fordul elő túl sokx)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jó reggelt!

Panka
Nagyon ügyi a kis Emili! És milyen édi forgója van! :D

SNO
Hogy haladsz az olvasással? :lol:

Lorca
Mi az hogy végre kimozdulhattál? :shock: Nem most jöttetek haza Londonból????? Mégha gyerekekkel is, de azért ezt már igazán kimozdulásnak nevezném!!!! 8)
Akkor most az október végleg kimarad nálatok az usziban?

Lin
Ezek a babák, már nem is olyan babák! Brigi is egyre kommunikatívabb, és élvezi a gyerek társaságot!
A hétvégét ugyan túléltük, de nem bírom nézni anyós kezében Brigit! De ez már az én hibám is, annyira túlreagálok dolgokat. De akkor sem tudok megbarátkozni a tudattal, hogy Brigi nemsokára náluk maradjon, akár csak egy órára is! :oops:

Mazsi
Miután Briginek kakigondja volt, azóta nem kapott banánt egyáltalán. Most majd kipróbálom megint, de vagy barackkal, vagy szőlővel, vagy szilvával. Semmiféleképpen sem almával!!!
Ismerős a segítségkérő tekintet! Olyan édesek ilyenkor. Aztán meg bújik!!! :D

Ja és készüljetek lelkiekben! Mióta Brigi felállt azóta csak állni hajlandó. Ami csak azért baj, mert hamar elfárad még, de akkor sem ül vagy fekszik le. Ha lefektetem, visszaáll. Ja és megtanult toporzékolni! Áll és közben az egyik lábát a földhöz csapkodja és közben ordít. Nem sír, csak ordít, hogy foglalkozzak vele. És az anyóssal töltött hétvége óta csak ölben hallgat el! :evil: :evil:

Sno
Ez nálatok hogy van? Sebi is folyton állni akar?

Az éjszaka ma egész jó volt. Este 10 körül felsírt, de apa megvígasztalta, mert én már aludtam. Aztán csak f4-kor kelt és aztán f8-kor. És mindjárt viszem megint aludni. :)
lora7

Már alszik is...

Lillusnak gratulálunk a fogacskához! :D Majd az usziban remélem megmutatod nekünk! :D
lora7

Sziasztok!

Timo,
Gratula Lillusnak a fogacskához! Csak így tovább! :D

Lorca,
Nekünk is van pótolandó óránk az usziban, majd mehetünk együtt.
Osztálytali anyuval: csak irigykedni tudok, hogy mindig ott van veletek anyukád és segít!

Lora,
Brigi nagyon ügyike! Gratula neki! :D

Mazsi,
Akkor lehet mellőznötök kell a banánt vagy valami másik gyümivel keverve kompenzálni a hatását. Én a bölcs! :oops:

Lin,
Anyós! :evil: Nálunk se rózsás a helyzet, de én egyelőre tűrök!

Peti köszöni a köszöntést! :D
Vendég

lora
a anyós ügyben abszolút egy cipőben járunk :lol:
rosszul vagyok tőle és ha meg Lea nála van....... :twisted: :shock: úgy számolok magamban h ne üvöltsem le a fejét pedig nem vagyok egy agresszív kismalac :lol:
persze ennek előzményei is vannak de mindegy.
mindenesetre a hideg ráz ha Lea nála van mondjuk vszínű Lea is érzi rajtam mindezt mert nem marad anyósnál kézben hi-hi-hi :lol:

szerintem ha magától áll fel nincs gond csak ne ti állítgassátok!biztos h nehéz ezt megállni de neki lesz jobb ill a kis izmainak :lol:

Lillus gratula a félfogúak között :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Irtó sz@r éjszakánk volt, ráadásul egymás után kettő! :evil: :evil: Jön bal felső foga és sokkal tovább tart, mint az alsók. Sztem még mindig nem repedt fel teljes hosszúságában az íny, de a nagyja már megvan. A legrosszabb ma hajnalban volt, amikor 20 percenként keltünk! :shock: Szopizott, elaludt, kiságyába tettem, elaludtam és már ébredt is, aztán ez így ment reggelig!!! (Előtte jobb volt egy kicsivel, mert akkor "csak" óránként ébredt.)
Ma mindenféleképpen beszerzek vmit fogfájásra, mert semmi nem volt itthon, úh tulképp magamnak is köszönhetem ezt az éjszakát, de nekünk vhogy mindig vasárnap kéne patika, amikor zárva van. (Tudom, van ügyeletes gyógyszertár is, de vhogy nem hittem, hogy két egymás utáni éjjel lehet ugyanolyan rossz.) :roll:

Lillus, üdv a "fogasok" :lol: közt! :wink:

Nálunk anyós már nincs, de após dolgozik helyette is. Most pl. meghívott egy csomó embert a keresztelőre úgy, hogy velünk meg sem beszélte, csak átadott egy listát, az általa meghívottak nevével. :shock: :shock: Azóta sem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy dühöngjek! Nem is ismerem azokat az embereket! :evil: :evil: Mi meg megbeszéltük Ádámmal, hogy csak a szűk család, a barátok közül is csak egyet-egyet hívtunk, erre tessék, most van egy csomó "ismeretlen" meghívottunk, a tágabb család, meg a barátok pedig kimaradtak! Értitek? :x :( Áááááááááá, nem is tudom mit csináljak (sírjak? dühöngjek?)!!!
Vendég

Hahó,
Úgy emlékszem még nem köszöntöttük Petit, boldog hófordulót! :D

Itt mindenki milyen ügyes, vagy áll és/vagy fogat növeszt :D
Gratula mindenkinek, mi egyiket sem tesszük...

Viszont cserébe alszunk éjszaka :wink: bár volt egy-két felsírás, de cumi és halántékpuszival aludt tovább.

Lillus fogát megnézzük az usziban!!

Kép
Kép
agiboldi

na még: Gergő tiszta pötty! Csalánkiütésnek gondolom, de napok óta nem kapott semmi újat. Láza nincs, se egyéb betegségre utaló tünete. Drnéni csak du rendel.
Van egy h_lye kérdésem: lehet a fognövekedés és a pöttyök között összefüggés? :roll:
És mi legyen az úszással? Azt hiszem felhívom a dokinénit....
Vendég

Lillus amennyit nyűglődött napközben a fognövesztés miatt, úgy elfáradt, hogy legalább éjszakánként aludt.

Pann!
Sajnálom a sz.r éjszakátokat. Én 2-szer Dentinox-ot kentem Lillus ínyére, csak így tudott elaludni. Próbáljátok ki ti is.
A pöttyök nem tudom mitől lehet..

Ágiboldi!
Veletek álmodtam! :) De már nem emlékszem, mit! :oops:

Nálunk anyós kezd a fordítottjára változni. Eddig szinte nem is jött hozzánk, most meg ma de-t is csak becsöngetett, nem is szólt előbb ide. Tökre meglepődött, hogy mit keres itt anyukám. Ja, mert holnapig itt lesz, jön velünk úszni is! :)

A fogacska mára eltűnt... :oops: Valszeg úgy járhattunk, mint Panni ti! :) De egészen fel van repedve az ínye, gondolom egy-két nap és teljesen látható lesz a fog. Gondolom.. :)

Timi
Kép Kép
timocska

:twisted: :twisted: :twisted: elszállt a szépen megírt hsz-m

pann
dühöngj és sírj egyet :wink: após :twisted: nem lehet már visszacsinálni?meg is hívta őket? annnniyra kedves!!!! :shock: :shock: :shock:
nem tudom miért gondolják apósok anyósok h ők dönthetnek felettünk :shock: nálunk ezt anyós a lagzinál szerette volna eljátszani de legalább elszólta magát előtte és leállítottuk...a barátok többet jelentenek mint a 6 év együttjárás alatt 1xsem látott közeli "rokon" :twisted:

nekünk is a Dentinox vált be elalváshoz napközben nem volt olyan gáz a helyzet sosem (annál a 2 -nél :lol: :oops: :wink: )

ágiboldi
az alvás is fontos !!! :lol: :wink:

sági
én is erre a következtetésre jutottam :lol: :wink: mármint nuku banán :lol: legalább is magában

Petit nem tudom köszöntöttem-e most pótlom (vagy repetázik :lol: ) szóval gratula! :lol:

timo
eltűnt? :shock: úgy megduzzadt közben az ínye h elfedi? vagy h lehet?

nekem is ma jön anyukám :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

van kiscsizmánk :lol: és meglepibe kaptunk egy hozzá illő harisnyát :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Megvettem a Dentinoxot, rem hatni fog.
Újra megszemléltem Gergő pöttyeit és úgy döntöttem, h ma nem mehet úszni. :( Amúgy is hisztis-nyűgös, úh ma csak a dokinénihez megyünk. :cry:
Vendég

Na BB kenguru eladva és helyette beszerezve egy ergo a vateráról!!! :D Most voltunk érte, már pörög a mosogépben. Már alig várom, hogy kipróbáljuk.

Mazs,
Anyós- esküvő= detto :evil:

Pann,
Szegények, még beszéltünk is róla, hogy csak a legszűkebb rokonság. Nem lehet leállítani az apósod? Én biztosan mondanám neki, hogy a saját bulijára azt hív akit szeretne, DE....Nekünk fogfájásra a Nyurofen vált be, a Dentinox az csak 5-10 percig hatott, de a Nurofentől jól aludt.

Vacak éjszakáink vannak, egy sakállal lakunk együtt. Két őóránként sikít és csak a cici nyugtatja meg. Éhes, úgy eszik mint aki nem kapott 3 napig enni. :shock: :?
Vendég

Mazsi! Kiscsizmával vigyázni, mi mindig elhagyjuk vhol, csoda, h még megvan mindkettő (mármint a pár)! :wink

Visszacsinálni??? De: jaj, bocs véletlenül meghívtunk titeket, pedig nem is akartunk! :lol: :lol:

De jó nektek, hogy ott van/jön anyukátok! Mi csak pénteken találkozunk. :(

Timi! Anyós lehet, hogy még a végén a vasalást is megcsinálja??? :lol:

Ágiboldi! Mi csak fogakat növesztünk, mozgásban még mindig a forgásnál tartunk! :wink: Nálunk nem a kétlábra, hanem a négykézlábra állás lenne nagy szó! :lol:
Ja, az ülés megyeget vmennyire, ezen felbuzdulva bele is ültettem a kádba. Riasztottam Ádámot, hogy azonnal nézze meg közös utódunkat a kádban ülve, mire fent említett hirtelen arccal a vízbe csapódott, majd hason lebegésben kötött ki. Mentési akcióm sikeres volt, de ezek után Ádámot már nem tudtam meggyőzni, hogy nincs szükségünk többé a fürdető állványra.... :lol:
Vendég

Sági! Volt Ergo a Vaterán??? Mázlista! Milyen színű?
Vendég

Mazsi!
Gondolom igen. Mármint, h úgy megduzzadt, hogy elfedi a csücsköt! :)

Sági!
Ügyik voltatok kenguru ügyben. A többit majd személyesen! :)
Peti a kis sakál! :lol: :lol: :lol:

Pann!
Majd írj, hogy mit mondott a dokinéni!

Timi
Kép Kép
timocska

Brigi még mindig alszik! Már több mint 2 órája! 8) Jó éhes lesz ha felkel, 8-kor volt reggeli. :shock:

Sági
Petinek mi is boldog hófordulót kívánunk!!!! (ha még nem mondtuk volna!) :D :D :D
Vacak éjszaka: :( Lehet megint növekedési ugrás van! :lol: :lol: :lol: (ezt már olyan rég modtuk! :lol: )

Pann
Após, vacak éjszaka, pöttyök... :( :( :(

Timi
Lehet nálatok is egyből kettő jön, és most a másik miatt jól megduzzadt az ínye! Azért ami kinőtt egyszer már nem bújik vissza csak úgy! :lol: :lol: :lol:

Ágiboldi
Szerintem te megérdemelsz egy kis alvásos, eseménymentes időszakot. Ne bánd, hogy Boldi későn érő típus! :D Egyszer úgyis megtanulja, kinöveszti stb...

Május merre van?

Na megyek, készülni kell az uszira. És előtte még etetni is kellene, miközben még alszik. Útálom felkelteni!!!!
lora7

Jó hetet mindenkinek!

Mire mindent elolvastam és megválaszoltam elment a net, tehát a reggeli hsz-em (és folytatom az olvasást holnap)

Pénteken nálunk volt anya Bajáról, szombat-vasárnap az unokahugomék. Voltunk Esztergomba a bazilikában, és a kupola tövéig fel is másztunk Sebivel (tudjátok olyan szűk csigalépcsőn, brrrrrr). Olyan jó gyerek volt, mindenki megdiícsérte.

Abban a naiv hitben voltam, hogy most az állással elfoglalja magát egy ideig, de nem, most mindenhova fel akar mászni (kézzel húzza magát, és emeli a lábát), ma reggel már sírt is, hogy nem sikerült felmásznia az ágyunkra.

Pankimanki,
Ikeában voltunk, a family kártyával pont ajtórácsot lehet venni kedvezménnyel (8e körül), csak NINCS készleten. Szerintetek, mennyire voltam csalódott az üres raktárpolc láttán?! Nekem még a telefont is felvették, ahol közölték, hogy a másik áruházban sincs, és nem is tudják, hogy mikor lesz.
Hiányozni fogsz. Talira nem jöttök?

Mazsi,
Sebi is keresztvíz nélkül marad, mert az aptya szintén nincs megkeresztelve, úgyhogy majd Leával megdumcsizhatják, ha nagyok lesznek, hogy milyen vallást válasszanak.
Magától alvás a játszószőnyegen? Ez igen, kiváncsi vagyok Sebi meglep-e egyszer valami hasonlóval.

Lora,
Őszinte részvétem a hétvégi program miatt! Milyen volt?
Brigi, szuper ügyi, gratulálunk az álláshoz!

Panka,
Vettem megint sütőtököt lehet, hogy megpróbálom főzni, csak hát, ahogy a neve is mutatja ez „sütő…”, szóval egy kicsit idegenkedem a gondolattól.
Emili forgója édi

Lorca,
A köles-terápia egyszer még híres lesz.
A talira mi is szeretnénk bejelentkezni, de még apával le kell meccselni a vonatozást, ill ha már nagyon sokan vagyunk, akkor inkább pihizünk itthon, és tényleg nem sértődünk meg!!!

Lillus,
Üdv a fogasok között!

Peti,
Boldog 7+2-et!

Orsi
Kép Kép
sno

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?