Lora!
Anyós témát ismerem, csak én nem hagyom magam:még terhes voltam,mikor mondogatta, hogy majd otthagyjuk, meg elmegyünk nyaralni nélküle(mámint Emili nélkül), és addig ő vigyáz rá!Ha-ha-ha!Gondoltam magamban, de csak addig mondogatta, hogy megmondtam neki kerekperec, hogy Őrá sosem lesz rábízva, és nem fogom otthagyni egy percre sem.Ezt annak a kijelentésének(is) köszönheti, hogy:majd ő úgyis úgy csinálja, ahogy neki tetszik, mindegy én hogy gondolom,majd Ő megneveli!
Hát nagyon bepöccentem ezen, és azóta már ezt is a fejéhez vágtam.De egyébként nem rosszindulatú, meg engem a lányának tekint, de az ilyen kijelentésektől falra mászok, és így persze oda a bizalom is.
Na 1x azért rábíztuk, 1 órára, amíg aludt
,(mármint Emili), addig elmentünk vásárolni, és csak 15 percet volt ébren.De a múltkor is mondta, hogy ő nem fogja cipelgetni, meg nem is ér rá(akkor minek neki a gyereke???), és majd lerakja aföldre, had mászkáljon.Anyukámra bármikor rábízom, bármennyi időre, vele megvan a bizalom, de anyóspajtás....
Férjem szerint se bízzuk rá, így nincs ebból családi vita.
Na nem dumálok tovább.
Voltunk a városban, kenguruval!Emili nagyon élvezi, és a súlya sem olyan vészes, bár 3 óra után már jó volt letenni a popóját
Hidegfrontot ő sem szereti, ha nagyon hisztis, akkor tudjuk, hgy jön az eső, meg a hideg.
Na megyek nézem a Váratlan utazást