Sziasztok!
Kigúvadt a szemem a sok olvasástól
Így jár aki kihagy 1,5 napot
Jelentem, igazoltan voltam távol, tegnap egy jó kis felfázással kûzdöttem meg
Sajna, kénytelen vagyok gyogyót szedni, mert különben belepistultam volna. Ráadásul két lánykám rá se hederít a mama panaszaira, mert tegnap csak este 11-kor sikerült lenyomnom õket az ágyba.
Kangi, na ne depizz mán! Az autóvezetés nekem is nagyon bejön, mint kedvjavító
Feltéve, ha valami hülye hapsi nem anyáz le a vezetési stílusom miatt
Drukk a holnapi vizsgádhoz! Nem muszáj ám ötösnek lennie
Beu, az autós sztorid naggyon tetszett, egy pár hónapja még én is így viszonyultam a dologhoz
Aztán kaptam egy külön bejáratú csotrogányt, azóta egyre vagányabb vagyok. Már lassan azt is elfelejtem, hogy két éve, Timivel terhesen egyszer a nagy sietségben egy biciklist is begyûjtöttem a motorháztetõre
. Mivel nem a fegyházból írok, ebbõl kiderül, hogy némi trágár megjegyzéssel megúsztam
Myssnia, hát a mûtét nem hangzik ugyan jól, de legalább helyrehoznak
Norka, szerintem, ha szavazhatok még
, Adria után adasd csak be az oltást, nem lõnek vele nyulat és legalább a belázasodással sem kell bajlódnod. Egyébként én is nagyon irííígy vagyok a kiruccanásra. Nekem marad a borsóelrakás, cseriszedés és a kapálás a 3 napra
Timici, látom neked is kijut idõnként egy k.o.-s nap
Én ilyenkor már délben a sarok felé pillogok, hátha ott kihúzhatnám, amíg vége nem lesz a napnak
A K-vitamint szerintem is addig kell adni, amíg csak szopik a baba, mert a bélflórája csak vegyes táplálkozás mellett tudja elõállítani. Ezt olvastam is, de nálunk a gyerekdoki is így gondolja. Elég bosszantó, hogy minden orvos mást mond, mi meg aggódjuk hülyére magunkat
A korlátlan internethozzáférés az okés, csak az a baj, a telcsidíj az enyém
Így nekem nem éri meg az axelerós csomagommal szemben.
Franyó, az a macis kép naggyon édes
A BCG helye miatt ne aggódj, Timinek és Zsebinek is csak egy piros pötty és a dokink szerint az is elég. Bár tény, hogy a gennyes fajta az igazi.
Szerintem, a hozzátáplálástól ne várj kakiügyben túl sokat, mert Timi is ilyen volt és az alma nem segített neki. Viszont a kecskeméti szilva és a Hipp sárgabarack tuti tipp nálunk
Apropó, hozzátáplálás: én is inkább a babakonzervekre szavazok, mert a mezõgazdaságban eleget láttam ahhoz, hogy ne a piacos nénikben és bácsikban bízzak. Viszont a bébitápokra eléggé vigyáznak.
Márti, üdv körünkben
Kíváncsi vagyok, te hogy tudsz majd a két gyerek mellett lépést tartani ezzel a pörgõs topikkal, mert én sokszor lemaradok, mint a borravaló, és ilyenkor magamban keresem a hibát.
Vilka baba nagyon ügyes, hogy már ennyit hízott
Mariann, örülök, hogy végre mind otthon vagytok
Jó összeszokást kívánok nektek! Továbbra is üvegbõl eteted, vagy megpróbáltok átszokni a mezei szopira?
Leszter, csak akkor kísérletezz a szoptatás fogamzásgátló hatásával, ha nem zavar a csemeték közti kis korkülönbség
Nekem Timi 5 hónapos korában jött meg elõször, vagyis elõtte akár már tesó is lehetett volna. Hál'istennek, csak 3 hónap múlva estem teherbe
Gratula az autós gyerekes ügyintézésért! Én ebben a nagy melegben egyszer vittem autókázni Zsebi és Timit, de nagyon megbántam, mert szegények teljesen eltikkadtak
Zsuzsi, az a tiramisu szuper, fõleg, hogy imádom
Én már fel se merem rakni a meggyes pitém képét, olyan kis egyszerû a lelkem
No azért csak megkockáztatom
Miki viselkedése miatt ne szomorkodj, én is mindíg arra gondolok, hogy valamit nagyon elszúrtam, amikor hurcolászom Zsebit. Nekem Timi is dettó ilyen volt, szerintem ez genetikus
Szóval, ha nyugis babát akarok, marad az örökbefogadás
A repülõs utazásért ezzel a vagyvanhelyvagynincs megoldással nem irigyellek a három gyerekkel megspékelve
Talpraesett nõ vagy te, már eddig sem fért hozzá kétség
Zulu, én is mindíg attól félek, hogy lebuktatnak a gyerekeim, ha sokat autózunk együtt
Gombóc, mostanában Zsebi is ilyen kimérten fejlõdik, de aki meglátja a hurkákat a lábiján, hülyének néz, ha panaszkodom a súlya miatt
Györgyi, de igenis hiányoltunk
A nosztalgiával vigyázz, mert én 2 hónap múlva már terhes is voltam
...és ami a legszörnyûbb, már megint nosztalgiázni kezdtem
Itt egy pár friss kép a csajokról:
Ez itt az éheztetett nagylány
Ez meg a fejlõdõ törpe
üdv
Momo