Új privát üzeneted érkezett!

Norka
Nézem-nézem és nagyon tetszik nekem ez a Jazi lány!!!!
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok Gyerekek!

Bemutatkoznek: en vagyok a Lego Beka!
Szeretnem, ha minel tobbet jatszanatok velem! Kerjetek meg Mamat, Papat, hogy keszitsen rolatok fenykepet mikozben rangatjatok a labam, es tegyek fel ebbe a topikba!
Hogy fogok en akkor orulniiiii!!! Kép

Kép

Bekuci
Lego Beka

BekuciKép
Szevaaaa! Én ezen a képen épp molesztellak:
Kép

Szilárd

Ui:nagy ötlet ám, békuci, hogy itt van, már én is gondoltam erre, hogy meginvitállak... Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

van=vagy
myssnia
Budapest XI. kerület

MyssniaKépKépKépKépKépKép
timici

Hello Beku! Teccel! Kép

Myssnia
Szoval tetszik Jazi, hmmmmm Kép Kép

Elmentunk vasarolgatni dumalo kiscsajjal (azaz felebredt!!!)
Zsuzsi
Nem irigyellek....suss valami finomat, hatha az meggyozi Gyurit is!?

Norka es vegre ebren Jazmin!
norkini

Timici!

Az Árkádban. De ma voltam szintén az Árkádban a játékboltba és ott is 1200 Ft. Úgyhogy a mega toys most már tutira leszavazva béka ügyben.Kép
Én most a nagyobbaknak való legó tyúkot vettem Emmának, ez már fejlesztõ játék, szét lehet szedni darabokra és összerakni. De egyenlõre csaka fejét veri le.Kép Igaz, azon jókat röhög.Kép

leszter!

Engem speciál érdekel minden állatos téma, nálunk 1 shih-tzu és 3 tengeri maló tengeti életét.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ja, köszönöm mindenkinek a torokfájásos ötleteket. A torkom jobban van.Kép viszont totális takonykór van rajtam. Bedugul a fülem, recseg, folyik az orrom stb.Kép

manó
manó

Mariann! De örülök! Nemsokára már emlékezni sem fogsz erre az idõszakra! Nem lesz idõd! Kép

Zsuzsi! Köszi! Ma már van palacsinta, na de holnap! Olyan vagyok, mint aki kívánós, pedig terhesen nem is voltam az. Drukkolok, hogy legyen hely!

Márti! Üdv itt! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok.

Norka! Olyan gyömöszölnivaló ez a kiscsaj! Örülök, hogy tetszett a vezetõs sztori! Nekem kevésbé Kép

Kangi! Kitartás! Ügyes légy hlnap. Bár remélem, azért ma még benézel.

Leszter! Matrix2-rõl én is azt hallottam, hogy nem jó. Kép

Palacsinta, vasalás megvan, Lõrinc közben felébredt, de hagyott mindent megcsinálni. És még netezni is tudok, bár irtó gyorsan. Így tanulok meg gépelni! Kép Ma még nem ettem rendes kaját pedig nagyon éhes vagyok. Még zuhanyozni sem volt idõm. Na, nem baj, Lõrinc a büdös anyát is szereti. Úgy tûnik, a tej nem büdös, mert eszi. Bár ki tudja, lehet, ez a magyarázata a déli hisztinek. Tök nyugi volt a gyerek egész délelõtt, aztán mikor megunta, elkezdett üvölteni. De rutinos anya már teszi is cicire, merthogy kajaidõ van, de nem kell neki. Nyomkodom a szájába duzzadó mellem, de csak tátog, és egyre jobban üvölt. Ez ment úgy öt percig, próbáltam így-úgy csítítani, teljesen beaggódtam, hogy mi a franc van. Aztán egy újabb próbálkozás alkalmával ráharapott, kiszívta a magáét, azóta alszik, mint a tej. Szóval, lehet büdös volt a tej meg anya, próbálkozott, hátha kap másikat, aztán feladta. Azóta nincs baj.

Békuci! Isten hozott közöttünk! A te szüléssztoridat hol olvashatjuk?

Beu
beu

Beu,
Nalunk is ez jatszodott le ma, azzal a kulonbseggel, hogy nem 5 perc volt, hanem egy ora, es a vegen nem szippantotta be magat, hanem a cicin nyammogva, de eves nelkul alomba zuhant. Es mire mindent lerendeztem volna, mosas, teregetes, ujabb adag mosas stb. es ledoltem volna, hat nem felebredtek?!
Apjuk viszont elnezte az orat Kép es veletlenul egy oraval korabban hazajott. Danival es Mikivel lelepunk nezelodni bevasarlokozpontba.

Hello Beka!

Zsuzs
zsuzsi74

Sziasztok!
Megpróbálom behozni a délelõtti lemaradásomat... Kép

Leányzó egész délelõtt nyekergett. Kép Mondjátok, meddig tart ez a 3 hónapos nyavalya? Mintha azt írtátok volna, hogy pár nap. Ancsinál már egy hete ez megy. És tekergõzik folyton, mint akinek baromira fáj a hasa. Most kb. két órája alszik, úgyhogy ez már csodaszámba megy. Ráadásul kb. egy hete megint ébreszt éjjelente, mondjuk inkább hajnaltájt, 3 - fél 4 - 4 óra körül, pedig elõtte már kb. egy hónapig végigaludta az éjszakákat. Jahahaj...

Norka,
újabb Macis képed is csúcs, mit csinál Jazi, épp keresztben le akarja nyelni a mackót? Enyém képem persze hogy nem jogvédett, mentsd csak le nyugodtan! KépKépKép És köszi a dicséretet! Erkélyen alvós kép is nagyon kis husi! Az utóbbi pár hétben különben Anna is jó sokat aludt, nappal is 4-5 órákat, csak enni meg picit játszani ébredt, aztán aludt is vissza. Most bezzeg...!!!

Virga,
mozi hurrá, jó neked, én is akarok... mondjuk, mi szombaton esküvõre vagyunk hivatalosak, most fogjuk elõször lepasszolni babókát anyósra, remélem, minden o.k. lesz.

Beu,
szegény kiskölykök, néha én is röhögök azon, hogy milyen hangokat tud kiadni! Kép

Kangi,
bocsi, de én is jókat röhögtem újabb írásodon... agyidegérgörcsroham Kép!!! Akkor azért tovább is mennek neked a pozitív energiák:+++++++++++++++++++++++++++

Mariann,
hát ez szuper, hogy otthon lehettek végre együtt! És hogy Marci ilyen jó kisfiú! KépKépKép

Márti,
de jó, de jó, hatalmas gratula Vilkához, mindjárt jól meg is kukkantom a lányt! Berakjalak a táblába, ugyi?

Zsuzsi,
nem tudsz macis képet küldeni Gyuriról? Indulhatna a macis-sorozat! Kép

Manó,
szegény, jobbulást neked!!!

Az elõbb nagy sipákolást hallottam a gyerekszobából, majd hirtelen csönd lett, bementem, hogy mi is történt, ez a kép fogadott:

Kép

Ja, és még akartam egyet kérdezni, picit OFF:
ilyen kánikulában mit szoktatok fõzni? A gyümölcsleves mondjuk evidens, de másodiknak? Valami olyat, ami nem nagyon gyomorterhelõ, könnyû kis kaja, és lehetõleg nem kell egész nap a konyhában izzadni... Írjatok lécci-lécci sok jó finom kajaötletet nekem!!!

Pusza
Franyó
franyo

Sziasztok!

Kigúvadt a szemem a sok olvasástólKép Így jár aki kihagy 1,5 napotKép Jelentem, igazoltan voltam távol, tegnap egy jó kis felfázással kûzdöttem megKép Sajna, kénytelen vagyok gyogyót szedni, mert különben belepistultam volna. Ráadásul két lánykám rá se hederít a mama panaszaira, mert tegnap csak este 11-kor sikerült lenyomnom õket az ágyba.

Kangi, na ne depizz mán! Az autóvezetés nekem is nagyon bejön, mint kedvjavítóKép Feltéve, ha valami hülye hapsi nem anyáz le a vezetési stílusom miattKép
Drukk a holnapi vizsgádhoz! Nem muszáj ám ötösnek lennieKép

Beu, az autós sztorid naggyon tetszett, egy pár hónapja még én is így viszonyultam a dologhozKép Aztán kaptam egy külön bejáratú csotrogányt, azóta egyre vagányabb vagyok. Már lassan azt is elfelejtem, hogy két éve, Timivel terhesen egyszer a nagy sietségben egy biciklist is begyûjtöttem a motorháztetõreKép. Mivel nem a fegyházból írok, ebbõl kiderül, hogy némi trágár megjegyzéssel megúsztamKép

Myssnia, hát a mûtét nem hangzik ugyan jól, de legalább helyrehoznakKép

Norka, szerintem, ha szavazhatok mégKép, Adria után adasd csak be az oltást, nem lõnek vele nyulat és legalább a belázasodással sem kell bajlódnod. Egyébként én is nagyon irííígy vagyok a kiruccanásra. Nekem marad a borsóelrakás, cseriszedés és a kapálás a 3 napraKép

Timici, látom neked is kijut idõnként egy k.o.-s napKép Én ilyenkor már délben a sarok felé pillogok, hátha ott kihúzhatnám, amíg vége nem lesz a napnakKép
A K-vitamint szerintem is addig kell adni, amíg csak szopik a baba, mert a bélflórája csak vegyes táplálkozás mellett tudja elõállítani. Ezt olvastam is, de nálunk a gyerekdoki is így gondolja. Elég bosszantó, hogy minden orvos mást mond, mi meg aggódjuk hülyére magunkatKép
A korlátlan internethozzáférés az okés, csak az a baj, a telcsidíj az enyémKép Így nekem nem éri meg az axelerós csomagommal szemben.

Franyó, az a macis kép naggyon édesKép
A BCG helye miatt ne aggódj, Timinek és Zsebinek is csak egy piros pötty és a dokink szerint az is elég. Bár tény, hogy a gennyes fajta az igazi.
Szerintem, a hozzátáplálástól ne várj kakiügyben túl sokat, mert Timi is ilyen volt és az alma nem segített neki. Viszont a kecskeméti szilva és a Hipp sárgabarack tuti tipp nálunkKép

Apropó, hozzátáplálás: én is inkább a babakonzervekre szavazok, mert a mezõgazdaságban eleget láttam ahhoz, hogy ne a piacos nénikben és bácsikban bízzak. Viszont a bébitápokra eléggé vigyáznak.

Márti, üdv körünkbenKép Kíváncsi vagyok, te hogy tudsz majd a két gyerek mellett lépést tartani ezzel a pörgõs topikkal, mert én sokszor lemaradok, mint a borravaló, és ilyenkor magamban keresem a hibát.
Vilka baba nagyon ügyes, hogy már ennyit hízottKép

Mariann, örülök, hogy végre mind otthon vagytokKép Jó összeszokást kívánok nektek! Továbbra is üvegbõl eteted, vagy megpróbáltok átszokni a mezei szopira?

Leszter, csak akkor kísérletezz a szoptatás fogamzásgátló hatásával, ha nem zavar a csemeték közti kis korkülönbségKép Nekem Timi 5 hónapos korában jött meg elõször, vagyis elõtte akár már tesó is lehetett volna. Hál'istennek, csak 3 hónap múlva estem teherbeKép
Gratula az autós gyerekes ügyintézésért! Én ebben a nagy melegben egyszer vittem autókázni Zsebi és Timit, de nagyon megbántam, mert szegények teljesen eltikkadtakKép

Zsuzsi, az a tiramisu szuper, fõleg, hogy imádomKép Én már fel se merem rakni a meggyes pitém képét, olyan kis egyszerû a lelkemKép No azért csak megkockáztatomKép
Kép

Miki viselkedése miatt ne szomorkodj, én is mindíg arra gondolok, hogy valamit nagyon elszúrtam, amikor hurcolászom Zsebit. Nekem Timi is dettó ilyen volt, szerintem ez genetikusKép Szóval, ha nyugis babát akarok, marad az örökbefogadásKép
A repülõs utazásért ezzel a vagyvanhelyvagynincs megoldással nem irigyellek a három gyerekkel megspékelveKép Talpraesett nõ vagy te, már eddig sem fért hozzá kétségKép

Zulu, én is mindíg attól félek, hogy lebuktatnak a gyerekeim, ha sokat autózunk együttKépKépKép

Gombóc, mostanában Zsebi is ilyen kimérten fejlõdik, de aki meglátja a hurkákat a lábiján, hülyének néz, ha panaszkodom a súlya miattKép

Györgyi, de igenis hiányoltunkKép A nosztalgiával vigyázz, mert én 2 hónap múlva már terhes is voltamKépKépKép...és ami a legszörnyûbb, már megint nosztalgiázni kezdtemKép

Itt egy pár friss kép a csajokról:

Ez itt az éheztetett nagylányKép
Kép
Kép

Ez meg a fejlõdõ törpeKép
Kép
Kép

üdv
Momo

Momo
momo

Zsuzsi, ma Zsebi is ugyanezt csinálta délelõtt, nem gyõztem lefejni a maradékot, ami nem spriccelt szét az ágyonKép

Franyó, Zsebi az elmúlt 1 hétben ugyancsak visszatért a hajnali (3-4 óra körüli) evésre, aztán tegnap elõtt meggondolta magát és két napja megint alszik reggel 7-ig. Szóval kitartásKép

Manó, jobbulást te kis náthásKép A Sinupret nevû szert is használhatod, elég jó.

Ja és az elõbb lemaradt, hogy minden babás kép naggyon teccikKép

Na megyek apázniKép

üdv
Momo

Momo
momo

Zsuzsi! Te zuhanyoztál ma? Kép Én már igen! És most megyek enni!!!!!!!!!!!44 Pocok megint alszik! Kiváncsi vagyok, meddig tart ez a jófiúság. Mindig félek, hogy most van vége. Vagy ezt már írtam? Az éhség a maradék kis eszemet is elévette. De nem bírok leszakadni a netrõl, ha Lõrinc alszik.

Csajok gyönyörûek! Süti si!
beu

Sziasztok!

MartiKépKép
Udv itt, itt is gratulalok, sok boldogsagot a teljes immar negytagu csaladnak!KépKép

Norka,
Tejleado reflex nekem a nap barmely perceben teljesen varatlanul jelentkezhet... Nem tudom semmilyen gondolathoz vagy latvanyhoz vagy ilyesmihez sem kotni. Ki erti ezt?Kép

Zsuzsi,
Elmentettem en is a receptet.Kép Ezt itthoni turobol is lehet? Vagy akkor inkabb a mascarpone, vagy a magyar kremsajt?
Mar mas is felvetette, nem szervezunk egy talit, amig itt leszel? Meddig maradtok?

Myssnia,
Nekem is belul volt, en nem is tudtam rola, csak a vizsgalatkor derult ki. Szerintem nagyon pici lehetett, ha egy ecsetelessel el lehetett tuntetni.

Brekkencs,
Te friss anyuka vagy? Vagy baba? Nem tudom eldonteni.Kép

Mano,
Nekem mindegy, akkor kerdezzen itt Mariann.Kép
Gyogyulj meg minel hamarabb!Kép

Beu,
Budos anya!KépKép

Franyo,
Nagyon edes ez a kep!!!Kép

Momo,
Remelem, mar elmult a felfazas.. Ilyen idoben hogy sikerult?Kép
Gyonyoruek a csajok!Kép

Puszi:

Leszter es mindjartfelebresztem PetraKép
leszter

Hello!

En is gyorsan vegigolvastalak benneteket, csak egy bejelentes!

Emma ma megkostolta az oszibarackot!
Olyan edes volt, persze csak egy fel kiskanallal adtam neki, de ugy vettem eszre, hogy szerette. En azt hiszem itt elkezdem a hozzataplalast, ugyis ez meg hetekig nem jelent mennyiseget. Ugy gondolom, most egy hetig csak a barit szokjuk.
na csak ezt akartam mondani, puszi
Kakukk
kakukkfu

Kakukkfû! Örülök, hogy izlett a lánynak a barack!

Látom, megint fürdetés-fektetés. Persze, aztán 10 körül belehúztok, én meg éjfél körül próbálom behozni. Na, mindegy.

Ez a gyerek megint alszik. Miután vigyorgott egy csomót, meg önfeledten bámulta a faleveleket.

Norka! Ha nem is annyit alszik, mint Jázi, de magához képest túlteljesít. Vagy versenyeznek, vagy tényleg a meleg miatt van.

Momo! Jobbulást!

Leszter! Furi ez a tejleadó reflex! Nekem csak nagyon ritkán indul be magától. Olyankor meg is lepõdöm.

Mondjátok meg, hogy mit tud a legós csodagömb! Szertik a babák?

Beu
beu

Sziasztok!

Momo!
Kispapa azt mondta a meggyes pitédre, hogy nagyon jól néz ki! Egyetértek Kép. Gondolom fincsi volt!
Én csak egy "lusta asszony süteményét" dobtam ma össze, lévén, hogy egy lusta asszony vagyok Kép

Na megyünk fürdetni, majd jövök!
Üdv, Virág és extrafáradt Levente
virga

Nahat, Szilard, uuuugy orulok, hogy igy szeretsz!!!

Leszter,
Nem anyuka vagyok, nem is baba, hanem beka. Azt meg nem tudom, mely fajtaja.
Talan
Kecskebéka /Rana esculenta/?
Kis tavibéka /Rana lessonae/?
Leveli béka /Hyla arborea/?
Mocsári béka /Rana arvalis/?
Lego beka /Rana legolea/?

Most epp tiszta nyal a labam, osszeragtak a kiskolkok!

Brekkencs
Lego Beka

Sziasztok!

Brekkencs baratom, Te nagyon raersz! Gyere gyakran.Neked legalabb pelenkaznod nem kell! Kép
Mi az,hogy nincs kep a profilodban? Es a titkos emilt milyen cimre irjam????

Momo
Pite-hmmmm. Mar megint sutnom kell valamit? Lanyok ez babas forum!Nem illik az ugyeseknek nap mint nap nyalcsorgatasra birni a hulla faradt masik anyukakat! NA! Kép
Lanyocskak nagyon edesek! Natha EL!

Kakukkfu
Nem is tudom!Ha ilyen lelkes vagy akkor Kép Es sok sikert a hozzatapihoz! Kép

Franyo
Delelotti nyekegesert reszvetem. Remelem mar alszik a mackojaval! (Zsuzsi, tenyleg johet 1-2 macis kep! )
Hat hasonfekvo maca nagyon helyes!! (Meg mindig/mar megint!)

Beu
Had aluggyon! (Mondom en, aki delben par percig komolyan elgondolkodott,hogy minden rendben van-e a kiscsajjal? Kép )
Palacsinta, vasalas. Hat persze..... Kép

Hat mi megint vegig maszkaltuk a delutant, sot meg egy kerthelysegbe (sorozo Kép ) is beultunk a baratnoimmel. Tok buli volt! Aztan vasaltam (hallod Beu?), kakis popsit torolgettem (Franyo!! Kép ) es letettem aludni 8kor kiscsajt, aki a kisagyban mar meg sem moccant. Pedig ilyet azert nem szokott!
Erik az adriai ut! Igaz kornyezetunkben mindenki ufonak nez erte. De Jazi nagyon csondes-rendes lany,miert ne mernek elindulni vele? Meg aztan eddig szinte minden 7vegen kirandultunk.Nem lesz neki ujdonsag!
Oltassal dontottem! Kedd lesz belole, utoldo szavazat jogan (Momo a nyertes Kép ).
Megyek Apanak segitek vacsit csinalni,mert ha igy folytatja ehenhalunk!!!! Kép
Meg benezek!
Norka
norkini

LeszterKép
A tünetek felfázásra utalnak, de sajna, lehet, hogy valami gombás fertõzés, mert már volt ilyenKép De még reménykedem, hogy ez nem egy újabb pechszéria kezdete. Egyébként nálunk a földszinten a kõpadló ilyenkor is elég hideg, én meg meztélláb futkosok rajta már egy ideje.

NorkaKép
Jaj de jó, végre én is nyertem valamibenKépKépKép

Aztán ne sokat írjatok az éjjel lyányok, mert a fáradt többgyerekesek sose hozzák be a lemaradástKép

Nálunk tepertõk végre alszanak, úgyhogy én is vízszintesre veszem a figurátKép

Jóéccakát
Momo

Momo
momo

Norka,
Mi a banattol vagy te faradt, ha egesz nap alszik Jazmin! Ezennel meghivlak, tolts el egy napot nalunk, es akkor majd megtudod, mi a magyarok istene! Kép

Delutan en is elmentem "setalni" 50 fokos autoban a bevasarlokozpontig, hogy Daninak vegyek valami nyari gatyot, meg polot. Hat azt hiszitek hagyott Miki nezelodni? Nem neztek am hulyenek, behuztam nehany fiu bermudaval es poloval egy probafulkebe- szoptatni! De ott is csak nyuglodott, egesz nap nem eszik, nem alszik, viszont ordit a faradtsagtol. Es holnap oltas! Kép

Nagy nehezen fel 10-kor mar le is tettem aludni a kolykot, azota meg hajat vagtam Daninak, Tamasnak. Gyurit jobbnak lattuk agyba dugni, ami kesik nem mulik, elobb-utobb o is sorra kerul!

Beu,
Utoljara reggel zuhanyoztam, de hogy jon ez ide? Mindjart megyek...elgondolkoztatsz...lehet, ezert nem akar Miki tul kozel jonni hozzam?

Momo,
Jo az a pite, fo a valtozatossag! Igazi meggybol van? Csorog a nyalam...
Gyerkocok szepek, es csinik!
Csak ket gyerekkel vagok neki a nagy utnak, Daninak suli van! Majd a nyari szunetben o is jon, addig meg majd kitalalnak valami jo programot apjaval!

Breki beka,
Kép Hozzank is gyere legyszi! Sok jatekunk van, az teny, de te meg hianyzol...gondoltam is rad ma vasarlasnal, de nem akartam telhetetlen lenni! Kép

Leszter, Beu,
Nekem sem indul be a tejleado reflex magatol. Az elso egy-ket honapban fordult csak elo parszor. Azota meg kell dolgozni a tejsugarert, es Miki neha emiatt el is veszti a turelmet!
Leszter, mindenkepp turobol KELL csinalni, mert kulonben nem lesz mu-tiramisu! Kép Otthon is lattam zsirszegeny turot dobozban, ami nagyon hasonlit az ittenihez (kremes, nem darabos), talan a Bakony Tej gyartja (ez nem tuti)!

Macis kepre meg varjatok par hetet! Bar azt hiszem a fenykepezot viszem haza, de szamitogep nem lesz! Majd Gezuval fotozunk (Gezu a maci, amibol van itt is, otthon is. Nem egyformak, de Gezuk!)

Nalunk a szopi mostansag eleg nagy kinlodas! Mar elore felek! Naponta ezerszer megkinalom, soha nem eszik rendesen. Az ejszakai meg ugy-ahogy ok.

Kangi,
Nekem is elegem van!!!!!!!

Franyo,
Ha tulelem a hazautat, akkor elobb-utobb jelentkezem tali ugyben!
Csajok, aki akar velunk talizni jelentkezzen (de elobb drukkoljon, hogy hazajussunk)!!! Delutan, vagy hetvege alkalmasabb, mert egyszerre csak egy gyerekkel tudok BKV-zni, es a szuleim meg nem nyugdijasok!
Ugy vinnek nektek csokit, de a fene egye meg, elolvadna hazaig! Igerem telen bepotoljuk, jo?!

Ez egyben a holnapi hozzaszolasom is, ki tudja Miki milyen lesz oltas utan, es Gyuri mit talal ki a szorakoztatasomra! Es csomagolni is kene! Meg meg ezer dolgot!

Zsuzsi- aki inkabb hulla
zsuzsi74

Sziasztok!

Biztos velem van a baj, de én nem tudok veletek lépést tartani, pedig csak egy gyerek lóg a nyakamban. Nagyon szégyellem magam, de arra eselyem sincs hogy mindenkinek irjak, pedig annyi bennem a betû és szivem szerint mindenkinek irnék.

Ma délelõtt bejelentkezett a klimaszerelõ, hogy akkor holnap jönnek. Már hetek óta várom, erre pont holnap. Holnap jött volna takaritónéni, takaritás lefujva, pénteken csak kicsit ér rá, de legalább ráér segiteni romokat takaritani, bár ha nagyon nincs mázlim akkor még pénteken itt lesznek a szerelõk és takarithatok magamban a hétvégén. Nõvérem két gyereke ma nálunk éjjszakázik, férjem elvitte õket a Harlem Globe Trotters kosaras bizere, holnap meg vásárolni és moziba szeretnének menni. Szerelõk 8-ra jönnek, két gyerek a nappaliban szivacson, Réka elvileg fél kilenc, kilencig aludna. Uristen mi lesz itt holnap. Eselyem sem lesz, hogy ide benezzek. Úgyhogy elõre is jó hétvégét mindenkinek.

Kakukkfû!
Mi is most kezdjük a hozzátáplálást, végre rászántam magam, bár úgy nem akarodzik. Azt akarom, hogy csak szopizzon, isten õrizz, hogy kiváltson egy jó kis szopit fõzivel. Ugye nem vagyok normális, de a szivem szakad meg, úgy imádom szoptatni, olyan bensõséges. Mi is barackkal kezdtuk, de inkább áttérek a répára, krumplira, almára, mert nekem nem izlik ez a korai barack. Én egyébként inkább friss párti vagyok, mint bébiétel, azt inkább tartogatom utazásra, vagy mikor itthon áll a bál. Dokinéni is azt mondta, hogy nem jó mert megszokja a konzerv izt, és utána esetleg gond lehet, hogy friss házi kaját nem akar enni. Majd kinézek a biopiacra, bár ki tudja az is mennyire bio.

Torokfájásra nekem a Mebucain jött be.

Babák meg annyira cukik. Jázi tündérbaba, Szilárd szuperjoképû, Momo a lányok gyönyörûek (látom magam is hamarosan két kislánnyal), na hát és Annácska (ha szabad igy hivni).

Mennem kell, mert megjött a család, pedig még annyi betû van bennem.

Ja, kérdeztétek, Párizsban voltunk, nagyon-nagyon tetszett. Réka egy angyal volt, sokat csaviztunk, sok mindent láttunk. Csoport nagy része ki volt akadva, hogy uristen ekkora gyerekkel, meg hogy mit fogunk csinálni, de Réka nem zavartatta magát és nagyon élvezte a dolgot. Férjem a túra eredményeként megtanulta, jó öreglányos akcentussal mondani, hogy "jajj de drága" és a kezét is úgy mozgatja hozzá, mi meg Rékával dölünk a röhögéstõl.

na muszáj mennem, pedig még úgy irnék és olvasnék (ez már függõség????)

Jó éjjt minden maminak es babának!

Györgyi és remélhetõleg sokáig alvó Rékababa a DRÁGA
rekababa

Momo!
Ugye, ugye erdemes szavazni! Kép

Zsuzsi
Hujjjuuujjjj de megkaptam! Kép Nem konkretan a mai+tegnapi napomra gondoltam. De jol esett! Hajjajjj! Kép Kép Lapulok nagyon! Kép

Megyek is "ellapulkodom" az agyban! Almomban 3 gyerekem lesz,igerem! Kép

Raeros es sutitlen Norka
norkini

Norka,
Nem ugy ertettem...csak irigykedem, tudod!
Megyek is aludni, mert mar csak kovalygok itt, pedig annyi mindent akartam volna meg csinalni...illetve akart a radai rosseb, de kellett volna...

Jo ejt
Zsuzsi
zsuzsi74

Jooo estet,

MAriann,
de jo, hogy otthon vagytok! Boldog egymashozszokasi idoszakot. Azert gyere majd, ha tudsz! Kép

Momo,
MEGGYES PITE!!!!!!!!!!! Nyammm.....KépKépKép
Az a felfazas vagy gombas dolog nem hangzik tul jol. Kép Drukk, hogy mihamarabb kikeveredj belole! Kép A fenykepek tuti edesek. Kép
Jaaaa, azert most meg irhatok vagy inkabb ne irjak? Kép

Zsuzsi,
en is szivesen taliznek Veled/Veletek. Meddig maradtok itthon?

Kangi,
azert mar jobb a kedved?

Brekkancs,
nekunk Te (még) nem vagy meg. :-(( Egy masfajta bekat kaptunk, az is zold, vagyis leveli es csipog a feje. Kép

KAkukk,
gratu a barackhoz! Kép

Help! Nalunk Zsombiban valaki ma kicserelte az elemeket Duracell-re! Kép
A tegnapi oltas utomaradvanyakent mar delben ujra elkezdett lazasodni. Erre adtam neki egy kupot, es szamitottam az ismetelt tobb oras alvasra. HAt nem jott be. Kép 30 perc alvas utan nyekerges. Masfel orankent cummogas, kemeny 70 gram bepuszilasa, NO alvas. Este utolso erommel elvittem setalni egy erdobe, ilyenkor mindig lefarad es 8-kor beajul az agyba. Az en kicsi fiam ennek ellenere meg este 9-kor is hangosan kacaraszott a nappaliban, enni nem akart, viszont vigyorgott mindenen, non-stop jart keze-laba. Alig lehetett elaltatni, vegre sikerult egy kis kajat beletuszkolni, aztan komfortszopiztatni, es vegre elaludt. Tok aranyos volt, csak en amortizalodtam le...KépKép
A sutisek taborahoz en is csatlakozom, nalunk narancsos pudingkocka volt ma a menu. Az exmunkatarsaimtol kaptam naszajandekba a Szakacskonyv ketbalkezeseknek c. konyvet (a kis gonoszak, tudtak valamit...Kép ), onnan szarmazik a recept. Kuldjek virtualisan valakinek? Kép

Pussz,
Gombóc+Duracell ZS.
gombóc

Sziasztok,
Márti,
nagy-nagy gratula a kicsi lányhoz! Lemaradtam a születésérõl, no, de így jár, aki nem jár az osztályba.Kép

Timici,
mi is 6 hetes korig szedtük a K-vitamin, semmi problémája nincs a kicsinek. A dokinéni ránézett a nagyra gyarapodott fiamra és azt mondta, nem kel õ neki már. Az elsõ idõkben biztos nagyon fontos, de mint ahogy Zsuzsi írta, ezt még pár éve nem adták, egyébként a kórházban születéskor minden kicsi megkapja az elsõ adagját injekcióban.

D-vitamin: épp a mostani Kismama újságban volt, nyáron ha a babát heti/30 perc kiteszitek a napra udvaron, erkélyen, csak pelusban, hogy egész testfelületét érje a napocska, nem kell adni a D-vitamint. Egyébként a D-viamtin a csontképzõdéshez elengedhetetlen, de amennyiben fõleg nyáron elég idõt tartózkodtok kinna szabad levegõn, napon, akkor le lehet csökkenteni, illetve a fent írt idõtartamot betartva el is lehet hagyni õszig.

A babák nagyon édesek

Ágci

Kép
Ágci

Zsuzsi! Kép Kép Kép

Zuhanyozás! Olvasd el még egyszer, amit írtam.15.59-kor.(Úgy röhögök közben Kép Kép) A nemszopis történet a nemzuhanyzással kezdõdött. (Még mindig! Képn Kép)

Most be is fejezem, hogy nyugodtan elképzelhesselek, ahogy otthon morfondírozol. Kép Kép

Többet ma már nem bírok olvasni, írni. Kép Kép

Jó éjt!

Beu
beu

Sziasztok!

Mariann!
De jó, hogy végre otthon vagytok, jó babázást. Kép

Franyó!
Nálunk a mai kajcsi: sült csirkecomb rizibizivel, amiben több volt a zöldség, mint a rizs. Könnyû és gyors. Kép

A babák tündériek, a sütikhez: én is kérek. Kép
Én kezdek egyre lustibb lenni, pedig még van 2 és fél hetünk egyben.

Puszi
Magdi
(37+3)
gallainémagdi

Sziasztok!

Alig aludtam valamit 2 nagyobbik gyermekem jóvoltából, erre Véda fél ötkor kelt, és nem hajlandó visszaaludni. Olyan álmos, fáradt és depis vagyok!!!

Anyakati
Anyakati

Sziasztok!

Márti: gratula itt is VIlkéhez!

Mariann:örülök, hogy hazajöhettetek!

Leszter, ill. foggátlás: babanetes tapasztalataim alapján sem a szopiban, sem a continuinban nem biznék meg.Szopiról annyit, hogy én a 6 hetes kontrollra úgy mentem, hogy elõtte beindult a dolog, és bizony doki azt mondta rá, ez már mensi pedig szoptatok, van ilyen. Continuinos baba pedig rengeteg van...

D és K vitamin: mindkettõt közvetlen a baba szájába adom, érdekes, de cseppet sem tiltakozik a K-nál sem, sõt, ha elõtte kiabált, akkor utána csöndben van. Én azt vezettem be, hogy hozzákötöm valami napi egyszeri fix tevékenységhez a beadást. Konkrétan akkor adom be, amikor leveszem a hálózsákot róla. Igy számomra a két esemény összenõ és nem felejtem el beadni. K-vitamint a hét egy fix napjához is kötöm, ahol épp kerek x hetes a baba. Szerintem ez sokat segit nem elfelejtésben.

Zsuzsi: szopis téma: Anikó is úgy kezdte, hogy az egyik cicit nem favorizálta, abban alig volt termelés (elõtte meg gyulladni akart). Én akkor azt csináltam, hogy egyfelõl mindig azzal kezdtem, másrészt pedig amikor nem kellett már neki, akkor megpróbáltam átverni õt: hónaljtartásban tettem cicire. Nem tudom, ez mekkora babáig jön be, nála mûködött. Anno emlékszem valamelyiknél olyat is csináltam, hogy csak megemeltem a babát, mintha áttenném, és õ újra lelkesen próbálkozott. Ezzel együtt ha egy cicis lesz, az se katasztrófa, képes rá egy cici is! (nálunk most kb olyan a helyzet, hogy a jobban termelõ cicibõl délelõtt egy cicisen jóllakik mindig, a gyengébbõl az elsõ evésnél még néha igen, aztán du mindig kell a rásegités a másikból, ami végülis nem baj.)

Anikó (7 hetes) rendületlenül vigyorog, rengeteget, most már ha nem alszik ill álmos, akkor szinte bármikor kiváltható nála. Elkezdtünk babamasszást tanulni, most már tudom, hogy óramutató szerint kell a pocakját masszirozni.
Képzeljétek a minap elaludván büfinél a vállamon (este) álmában egyszercsak hangosan felkacagott. De igazi röhögés volt, rázkódott vele a teste. Igy rázkódni máskor is szokott, mint aki nevet, álmában, de eddig némán tette, most meg hangosan nevetett is hozzá. Csúcs ez a gyerek.

Zöldség, gyümölcs: én azon remek helyzetben vagyok, hogy nagy részét saját kertbõl ill. anyósomtól szerzem be, igy én erre szavazok, tudom, hogy mennyi vegyszert lát, és mégis csak friss. Már van befagyasztott kajám is a télire, sóska, spenót, saláta. Egyébként ha valaki nem bébikaja mellett dönt, annak tudom javasolni, hogy ahogy valami szezonális lesz, érdemes befagyasztani belõle télire.

Ildi

Ildi
pildi

Anyakati,
Kép Nalunk is eleg kaka a hangulat! De tudom ez nem segit a faradtsagodon! Az enyemen sem!

Ildi,
Aranyos lehetett rohogo Aniko! Kép
Az atcsempeszest en is probaltam (hala a szopiparnanak eleg egyszeru) de mar tul nagy es nem lehet atverni!
Raadasul most mar ossze-vissza csapol a mancsaival, es kirangatja a cicit a szajabol, ezzel is idegesiti magat, meg engem. Persze gondolom o azt hisz, hogy en szorakozom vele!

11-re megyunk dokihoz, mar most tok ideges vagyok, Gyuri minden utjaba kerulo targyat tonkretesz, Miki meg epp ordit! Neha nem szeretnek a sajat helyemben lenni, de sajna ott vagyok!

Beu,
Kép Rohognek eskuszom, ha nem allna egnek a hajam!

Zsuzsi
zsuzsi74

Nem kér valaki kölcsönbe három gyereket úgy kb 10 órára? Addig kialudnám magam...

Zsuzsi!
Nálunk is káoszKép Valahogy ki kell bírni ezt a kezdeti idõszakot. Nekem sokszor élni sincs kedvem.
Mindig elképedek, ha azt olvasom, látom, hallom, stb, hogy mások egyetlen gyereküktõl teljesen ki vannak merülve.. de aztán eszembe jut, hogy én is így voltam egy gyerekkel is. Most már azt hiszem nekünk kicsit magasabb a tûréshatár...

Anyakati
Anyakati

Sziasztok!

Tudtok nekem ajánlani olyan méterárú boltot ami olcsó és szombaton is nyitva van? Pesten.
Köszi.

Jó babázást!
Tina
37
tkriszta

Sziasztok lanyok!

Petra evett este 1/2 11-tol kb. 1/4 12-ig, akkor elaludt, es csak reggel 3/4 7-kor kelt!Kép Ilyet akarok meg meg meg!KépKép Most is alszik, en meg a ventillator elott ulve varom a vedonenit. Gondolom, megint meg sem fogja nezni a kolkocsket...
Na visszaolvasok, aztan meg jovok. Vagy lehet, hogy nem, mert ha sikerul erot venni magamon, akkor ma elzarandokolok a Loportar u.-ba a 49050 Ft-ot intezni. Jobb keson, mint soha.Kép

Puszi:

Leszter es ejszaka 7,5 orat alvo PetraKép
leszter

Gyongyi!

Termeszetesen en is azt szeretnem, hogy minel tovabb szopizzon. Ez talan nem is igazi hozzataplalas, mivelhogy fel kiskanal fogy.
Viszont mostanaban bajaim vannak. A tejleado reflex eddig mindig fel percen belul jott. Mostanaban pedig van, hogy perceket kell ra varni, szerintem joval kevesebb is a tej. Mar ez megy 3 napja, probalom gyakran szoptatni, stb.
Felek, hogy tapszer kell hamarosan.

Aggodo Kakukkfu
kakukkfu

SZiasztok!

Na, máris jelentkezem Kép - egy kis segítséget szeretnék kérni GYED-TGYÁS-családi pótlék-egyszeri támogatás - ügyben! SZóval: az egyszerihez milyen nyomtatványt+papírokat kell kitölteni/csatolni? (néztem az oep honlapját, én nem találtam) Sajnos sírnivalóan hülye vagyok ezekhez KépKépKép, úgyhogy helphelphelp!!!!

Hol/hogy kell igényelni a két gyerek után a családi pótlékot?

És a leginkább érthetetlen számomra: ha eddig GYED-en voltam (vagyok) elvileg nov 15-ig, mert akkor lesz Ármin 2 éves, akkor hogy tudom kiszámolni, hogy érdemes-e GYED-en maradnom vagy inkább kérjek TGYÁS-t? És ha lejárnak majd, akkor vajon Vilkával is GYED-en lehetek? Vagy csak GYES-en?

Köszi elõre is! Kép

Márti+Vilka(ma egy hetes!)+Ármin
márti

Gyorgyi, bocs, rosszul irtam a nevedet. Kép
Kakukk
kakukkfu

Kakukk,
A tejleado reflexnek szerintem nem sok koze van a tejmennyiseghez (vagy akkor nekem mar reg nincs tejem!)! Ha eddig igeny szerint szoptattal, akkor nem hinnem, hogy egyszer csak keves lenne a tejed. Hisz ha keves, gyakrabban jelentkezik a kiscsaj, a gyakoribb szopitol meg mindjart megugrik a mennyiseg! Szoval nyugi! Eszrevettem, ha ideges, vagy faradt vagyok kesobb jon a reflex, viszont ha mondjuk egy regi nyaralasra, vagy szep elmenyre gondolok, akkor elobb!
Egy kis megnyugtatasert nezz be a szopi-topikba, a Lanyok nagyon ertik a dolgukat!

Megyunk mindjart oltasra...
Zsuzsi
zsuzsi74

Nem akarok nagyokat karomkodni, de indulnunk kell a dokihoz, megyek be a furdoszobaba, bokaig all a viz, kijott a falbol a cso, pontosabban a muanyag szerelek esett szet!
En nem takaritom fel, nekem elegem van!!!!!
Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi, Anyakati,
nem tudok mast irni, mint hogy KITARTAS! KépKépKép Egyszer ennek a napnak is vege lesz...KépKép Tudom, nem sok vigasz, de nincs jobb otletem! KépKép

Most nekem is kerdesem lenne. Hugomek Egyiptomba utaznanak a 15 honapos gyerkocukkel 4*-os szallodaba. Hugom mar tiszta ideg, es azt szeretne tudni gyakorlo utazoktol, hogy vigyen-e esernyokocsit (nekik csak bohom nagy van Kép ), a pelust itthonrol vigye-e vagy ezt barhol lehet kapni, ill. etteremben hogyan lehet a gyerek kajaltatasat megoldani. Szoval minden erdekli, ami az utazassal kapcsolatos. Tudna neki valaki segiteni? Ok nem nagyon szoktak utazni, mi meg igen, de nem szallodaba es ezidaig gyerek nelkul. Kép

Tanacstalan Gombóc
Gombóc

Sziasztok!

Zsuzsi,Anyakati
Csatlakozom Gombochoz!!! Egy kis energiat tudok kuldeni++++++++++++ ,de hamar jon Franyo, es kuld nektek par tuti gifet biztos! Kép

Gomboc
Szerintem a leg egyszerubb,ha bemennek egy utazasi irodaba es ott teszik fel lezeket a kerdeseke.Ha nem is tudjak rogton a valaszt, szerintem egy telefon es elintezik! Mas 5letem nincs.

Ma Szigetvarra utazunk,meghallgatini a diakjaim vizsgajat. Kivancsi vagyok,mit produkalnak?! Kép Persze Jazi is jon Kép

Norka es ma kevesebbet aluszkalo Jazmin baba
norkini

MártiKép

Én is hülye vagyok ezekhez, de mindíg felhomályosíttatom magam valami szakértõvelKép
Szóval: szerintem az Ármin után kapott GYED-del jobban jársz, mint a kicsi után kapott TGYÁS-sal, persze, ha eddig a max GYED-et kaptad. Nekem a szülés után elbaltázták és nem a Timi utáni GYED-et kaptam, hanem kiszámolták a TGYÁS-t, ami szintén a minimálbér 2X-esének 70%, mint a késõbbi GYED, mert nem volt 180 napi tényleges jövedelmem a két gyerek köztKép
Ha lejár az Ármin után kapott GYED, akkor Vilka után fogod kapni a GYED-et, ami a tényleges jövedelem hiányában bruttó 70.000 pénz ( kiszámítás lsd fenn). Bocs, de a nyomtatványok intézését nem tudom, mert nálunk a cég TB kifizetõhely és mindent elintéznek nekem.

Zsuzsi, Anyakati, kitartás! Fogtok ti még rajtam röhögniKép

Szaladok, mert Zsebi rendkívüli ébresztõt fújtKép
üdv
Momo

Momo
momo

Norka,
drága vagy, küldenék én gifet mindenkinek, de most nekem is küldhetne valaki!!! (Vagy akkor ezt most magamnak is küldöm: Kép)
Kicsi lányom tegnap óta ordítósba ment át... tegnap nem bírtuk elaltatni vagy négy órán át, egyfolytában sírt, szerintem a hasa fáj, a nagyobbik baj az, hogy ma ott folytatja, ahol tegnap abbahagyta, megyek is KépKépKép

Franyó
franyo

Momo!

Köszi Kép - de még mindig értetlenkednék egy sort Kép, ha lehet...KépKépKép A minimálbér kétszerese az most 100E FT, ennek a 70%-a 70E - ennyit adnak netto (vagyis kézbe) TGYÁS gyanánt? Mert ez a mostani GYED-emnél több lenne, mert az ugyan eredetileg több, viszont levonnak belõle mindenfélét és összesen kb. 60E-t kapok meg. KÉsõbb, Vilkával GYED-en meg gondolom ebbõl a 70E-bõl vonogatnak még ezt-azt, ami végül is kb 50-re jön ki? És a két gyerek után mennyi családi pótlék jár?

Köszi, köszi! KépKépKép A többiektõl bocs az OFF-ért! Kép

Márti+Vilka+Ármin
márti

Sziasztok!

Úgy döntöttem, ma nem házimunka lesz, amíg Zsombi alszik, hanem behozom a lemaradásomat! Mire megválaszoltam a beérkezett e-mailek felét, addigra felébredt és szerintem csak ivott, mert 3 perc szopi után visszaaludt. Szerintem az én cicijeim be fognak golyózni, hol tök üresre szívja mind a kettõt, hol csak az egyiket, hol meg félig van mindkettõ Kép

Tegnap voltam kozmetikusnál, Zsombi hagytaKép Majdnem végig aludt! Igaz, csak egy lábgyanta volt, de most már föl merek venni boka felett érõ cuccot is Kép

És tegnap voltam 6hetes kontrollon, doki szerint minden rendbenKép (Myssnia, gondoltam Rád)
Fogamzásgátlás: én úgy tudom, szoptatásnál csak akkor vagyunk védettek, ha éjjel-nappal kétóránként megy a szopi. Egyébként Szandi születése után a kórházban majdnem a kismamák fele emiatt a tévhit miatt volt bent az x-ik babával Kép (mármint hogy szopi alatt nem lehet teherbe esni).

Lego Béka
Én még nem tudok képet küldeni, mert Zsombi még nem fogdos Téged, de egyszer eljön az az idõ is KépKépKép Zsombinak egyébként már 3 békája van Kép

Depi
Én is magam alatt vagyok már jó két hete, de szerencsére van kinek elsírni a bánatomat Kép Szegény barátnõm Kép Persze, Szandi után nem értem rá depizni, nappalin tanultamKép

Kangi
A Te depid elmúlt? Vizsga sikerült?Kép
Szopi a 6-os vilinKép Én most úgy érzem, nem tudnám megcsinálni, de azért hosszabb elvándorlásokra én is gombos felsõben megyek Kép

Beu
Büdös anya?Kép Én néha sajnálom Zsombit, amikor odafekszek mellé, de ha éhes, még a cicimosást is villámgyorsan kell megejteni, szerintem a szomszédok így is azt hiszik, nyûzom a gyereket, úgy ordítKép

Vezetés
Olyan irigy vagyok Rátok, én még soha nem vezettem BudapestenKépKép (Apa nem engedi, én meg már nem is mernék) Pedig a jogsim már 13 éves, de amióta itt lakunk, nem is tudom, hol van, de azért elõtte körbevezettem az országot Kép.

Hétvégén meglesz az elsõ hosszabb utunk Zsombival, megyünk anyukámékhoz, régi ötösön 3 óra, M5-ön 2 (de meg tudtuk járni alig másfél alatt is, még jó, hogy M5-ön nem mérnek helikopterrel Kép)

Momo, Myssnia, Norka, Zsuzsi, Timici
Édesek a gyerkõcökKépKépKép (bocs, ha valakit kihagytam!!!)

Sütik
Ti is szépek vagytok Kép

Márti
Gratula Vilkához!! Kép Szépek a Tieid isKépKép

Mariann
De jó, hogy otthon vagytok! Most már minden könnyebb lesz KépKép

Kóstoltátok már a K-vitamint? BrrrrrKép

Bocs, megint nem tudtam mindenkit lereagálni, pedig nekem ma szómenésem van Kép de Zsombi ébred és már béka is van a pelusban KépKép (most brekegettKép)

Szép napot MindenkinekKépKép (csak egy kicsit lehetne hûvösebb Kép)

Toffifee + peluscseréreszoruló Zsombi
toffifee

Márti
Sajna 70 E bruttóKép
Két gyerekre csp, ha nem vagy egyedülálló, 11 200 Ft (5600/gyerekKép)

Toffifee
toffifee

De csak ha jól tudom :9
T.
toffifee

Sziazstok!

Mariann: Nagyon örülök, hogy hazajöhetettek.

Nálunk is ebben a melegben elég nehezzen megy a kajálás, Márk is alig akar enni, de hát ilyen melegbe nem csodálom, hogy nem kívánja annyira az enni valót, csak a folyadékot.

Tegnap voltunk Ortopédián szerencsére minden rendben van.

D vitamin: Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy még ilyen kisbabáknak kell adni akkor is ha egész nap kint vagyunk a napon. (persze nem vagyunk egész nap) KépKépKépKépKép

Ma voltan elintézni a Gyedet is elég sokan voltak.

Kakukk: Jó, hogy Emma megeszi a barackot Márk is szeret minden gyümölcsöt. Van, hogy a fözeléket nem eszi meg akkor kapja széppen a turmixot banánnal és nagyon szereti.
Azért szerintem jó, hogy már elkezdett neki a hozzátápit, de ez saját vélemény. Kell neki a vitamin.

Na most megyek
Sziasztok

UI: A babák nagyon aranyossak.

Andy
andy78

Hali Csajok!

Annyira jólesik az eggyütérzésetek és a bíztatásotok, hogy el se tudom mondaniKépKépKép Kezdek kimászni a gödörbõl, mán nem is látom olyan meredeknek a falátKép

Voltunk ma védõnéninél Danóm 90 centi és 12,5 kiló - a ruha súlyának levonása után, Zsófi 61 centi és 4850 gramm hivatalosan.

Mariann, jaj de jóKépKép

Márti, nagyon jó, hogy végre ideértetekKépKép képet meglestem, szemét mikor láthatjuk?Kép gyed témában: nekem mindent a cégem intézett. Most 24.ig gyeden vagyok, aztán szeptember végéig tgyás, majd megint gyed. Nekem azért jobb így, mert Danóval max. gyedet kapok. Látom közben, hogy Momo szépen leírtaKép és Toffi is...

D vitamin, orvos és baba függõ, nyáron nem gáz ha elfelejtõdik, ha van levegõn a bébi. Télen, és gyorsabban növõ babónál szokták növelni az adagot. K vitamin szintúgy orvosfüggõ, a legelsõ nagyon fontos, amit a születés után kapnak meg. Elvileg a csak szoptatott babák nem kapnak eleget az anyatejjel, viszont a véralvadásnak 24 faktora van, ebbõl csak egy a K vitamin. nekünk 2 dobozzal írt a doki, Danó 2 éve nem is kapott...

Képeket meglestem, édesek a csajok és a pasik isKép

Na megyek, mert Zsófi bealudt, lerakom. Danónak meg pucolhatom a sejhaját, mivel a wcbe nem kellett a pelusba viszont sikerült bekakilnia...

3gyerekes anyatársak, minden elismerésem, de írigy, na az nem vagyokKép

Pussz
Zsófi
csucsuka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?