Lego
Igen, igyekszem, hogy megismerjetek
Lafi
Hááát, hosszú történet, de akkor elmesélem, próbálom röviden. Szóval volt/van egy nőgyógyászom, akihez már ősidők óta járok, csak ő sajna nem vállal szülést. Éppen ezért kellet keresnem egy másik dokit is, akihez el is mentem 14 hetesen. Hát ő meg mindenbe, se szó szerint mindenbe belekötött, ha szedtem vitamint abba, ha nem szedtem abba, meg különben is miért csak most megyek hozzá (nem hinném, hogy a 14. hét az akkora tragédia, de javítsatok ki, ha tévedek), na de ami a legdurvább volt, hogy közölte velem, hogy az én gyerekem down kóros (ezt így bele az arcomba), mert a másik dokim elcseszte a nyakiredő mérést, mert csak a 13. héten mérte és az már akkor nem mérhető, meg különben is 1,9mm lett, ami a felső határérték és ha ez a gyerek down kóros lesz, pereljem be a másik dokimat (akiben egyébként maximálisan megbízom) és akkor élete végéig fizethet.... Na, hát gondolhatjátok, köpni-nyelni nem tudtam! Na de mindezt ráadásul elég paraszt stílusban adta elő, mint kiderült valószínű a másik orvosom nem bírta és hát rajtam töltötte ki...
aztán itthon rögtön megnéztük a neten a párommal (aki annyira ideges volt a dokira, hogy azt hittem visszamegy és megveri), hogy mit írnak a nyaki redő mérésről, akkor láttam hogy 11-14 hétig lehet mérni és hogy a felső érték 4mm, úgyhogy nem értem miért kellett ezt csinálnia annak a drága orvosnak....
Úgyhogy hetekig nem aludtam/aludtunk, aztán azért elmentünk Pestre, Istenhegyre, megcsináltattuk a 4 markeres tesztet, a laborvezető fel is hívott (tök rendes volt), hogy aggodalomra semmi ok, tökéletes az eredmény. Aztán a 18. héten megcsináltattuk ugyanott (Istenhegyen) a genetikai Uh-t, Hajdu Krisztina doktornő csinálta és ő is azt mondta minden ok, ő is nagyon aranyos volt! Róla írtátok ti is, hogy aranyos és ért is a dolgához, ugye?? Mert a 30. hét környékén gondoltam még egyszer elmennénk 4D-re és hát hozzá szeretnék menni akkor is. Rendel ő máshol is?
Na de a lényeg, hogy azért nem is írtam eddig, mert nem mertem elkiabálni, hogy minen ok és gondoltam "na még megvárom a következő Uh-t", ami múlt héten volt (ez "csak" sima UH volt), már egy új orvosnál Tatabányán, akinél szülni is fogok és hála az égnek ő is nagyon kedves volt. Azt mondta minden ok.
A nemét nem nagyon akarja megmutatni, de tippeltek, hogy kislány, ezt mondta az itteni orvosom meg Hajdu dokinő is. Na de majd a következő Uh-n hátha megmutatja rendesen
Ennyit rólam, próbáltam röviden, bocs, ha kicsit hosszúra sikerült