Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy már kicsit derűlátóbb vagyok!

Vszínű még nem kész a szerveztem... csak én ezt nehezen látom be... :oops:

Kép
zmimi
 
 


Emese,
nekem műtét után 38 nappal jött meg, alig vártam, hogy újra tudjak számolgatni. Nekem 3 hónapot javasoltak, múlt hónap óta már élesben megy újra a dolog. Van egy édi kislányom, ő erőt ad, hisz tudom, hogy már anya vagyok.

Zsuzsu,
Lili jól van, szeret oviba járni nagyon. Ma akartunk menni aprók táncára, erre végigaludta az egészet. Amúgy csütörtökön összehozták a laptopom a mobilommal, úgyhogy majd felteszem ide az alvós képeket :D
Amúgy én a vetélés előtt rettegtem nagyon. Lilivel abszolút természetes volt minden, nem agyaltam semmin, azzal a terhességgel meg 3 hétig. Néha úgy pánikoltam, hogy csak na. Nem tudom, mintha éreztem volna, hogy baj lesz.

Montana,
ha tényleg ez a bajom, akkor az még mindig gyógyíthatatlan, de kezelhető, és a cikk szerint, amit a neten olvastam, és a dokim írt, a terherbeesés nem ellenjavallt. Csak a gyógyszert kell nagyobb adagban szedni. Szóval valószínű ezért volt a vetélés. Legalább tudom. Nekem ez a lényeg, beszedek bármit, azon ne múljon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Látom sajnos nem vagyok itt egyedül új. Bár nekem a műtét még csak kedden lesz. Előtte még lesz egy UH, hogy hátha, de ennek esélye nulla.
Egész jól vagyok, előre nézek, hogy hamarosan újra pocakos lehetek, de aztán bevillan, hogy lassan túl lennék az első harmadon már, akkor nagyon rossz. :cry:
De biztosan tudja a természet, hogy ez miért történt meg.

Zmimi,
Miért nem akarsz szeptember és január közötti babát? A fiam novemberi, oké, eleven mint a ménkű, de mi így szeretjük. :D
Nagyon szép család vagytok!

Kacika,
Azta! Elkezdtem visszaolvasni, de idáig még nem jutottam. De holnap mindenképp!
Gratulálok! :)

Luca68,
Igazad van, mások most várnak babát, mi is nemsokára :wink: , de tényleg nehéz. Nekem 2 kedves ismerősöm is velem egyidős terhes most, két barátnőm pedig bármikor szülhet. Nehéz nagyon.

Linacska,
Mintha én mondtam volna. A fiamnál én sem aggódtam egy percig se, de most már a pozitív teszttel a kezemben is jöttek a parák. Nagyon éreztem, hogy baj lesz. :roll:
dreika
 
 

 
 

dreika!
Az én tapasztalozom az,hogy műtét utén kicsit könnyebb.Én az utolsó uh-n engedtem el a babám.Mikor mondták,hogy már van bevérzés is.Műtét óta meg csak előre.Igenis lesz manóm.És itt mindenkinek. :)

Kép
mese28
 
 


linacska!Megvártad a 3 hünapot?Vagy elötte okoskodtatok?Mesélj.

Kép
mese28
 
 


Egyébként én is paráztam végig ennél a terhességnél.Én hiszem,hogy jele van a bajnak....

Kép
mese28
 
 


és megint rózsaszin leszek.:D mI van? mindenki alszik? Én szedek itt egyedül béres cseppet? :lol: :lol:

Kép
mese28
 
 


Sziasztok!
Érdekes olvasni olyan dologról amiben én is benne voltam..Amikor először megtortént velem, akkor azt hittem, hogy egy egész világ omlott bennem össze. Aztán jött egy újabb terhesség..És megszületett a kisfiam.. Aztán 2 évvel később szerettünk volna kistesót, és megint megtörtént..Megint elhalt a baba..Nagyon nehéz volt leküzdeni, pedig anya voltam. Aztán arra gondoltam, hogy kitudja, lehet hogy a következő sikerülhet. És megint jött egy édes kisfiú.. Nem szabad feladni, és nem szabad elkeseredni.. Én csak biztatni tudok mindenkit, És kívánok mindenkinek egészséges kisbabákat!
honorius
 
 


Sziasztok!

Ennél a terhességnél én is végig rettegtem!
Vagy azért lett gond, mert nem voltunk lelkileg kiegyensúlyozottak, vagy éreztük, hogy gond lesz.Ördögi kör.
Az biztos, ha újra összejön, akkor csakis pozitív gondolatokat engedhetünk meg magunknak. :lol: És nem is lesz semmi baj, majd itt erőt adunk egymásnak.

Emese, túl fodog élni, hidd el, mionden nappal jobb lesz egy kicsit.Látod, ilyen sokan túléltük, Veled sem lesz másképp.

Dreika, szorítunk Neked kedden!És a műtét után jobb lesz.Ezt most nehezen hiszed el, de így lesz.

Csajok!
Írtam e-mailt egy klinikának, akik hormonokkal és egyebekkel foglalkoznak.Leírtam a kínjaimat, mindent az elejétől a végéig, az inzulinrezisztenciát, vetélést, stb.
Nemhiába kutattam a neten hónapok óta, nekem lett igazam!Válaszoltak, és azt írták, hogy jó az a gyógyszer a betegségemre amit gondoltam, hiába mondták itt, hogy nem jó!!
És sajnos ez is okozhatta a vetélést....Úgyhogy megyek Pestre vizsgálatra.

Meg a suliba is, ha elenged az igazgató...
Vendég
 


Emese,
igen, kivártuk a 3 hónapot. Úgy voltam vele, hogy ennyit javasoltak, én becsülettel kivárom. Nem akartam, hogy ha ne adj isten véletlenül újra így járok, akkor lelekiismeretfurdalásom legyen.
Én kivártam, megtettem, amit kértek, így tiszta a lelkiismeretem.
Na meg visszavetettem magam dolgozni 180 napra, hogy a következő babával is jó pénzem legyen. Január 8-án jár le a 180 nap, utána mehetek táppénzre, ha lesz baba. Én 70 km-t ingázok a munkahelyemre, naponta oda-vissza 140, terhesen nem is szeretnék túl sokat, úgyhogy még nem aggódom.

Luca,
és bejelentkezel ahhoz a nőcihez, vagy kivárod Tűű dokit?

Na most meg ugye ez a pajzsmirigygond?????? Hát, lehet, hogy ki kell várni, hogy beállítsák a gyógyszert??????? Szerdán okosabb leszek, addig meg nem hagyom azért békén apát, a mai a 12. nap. Bár a fertility 8. napra adta a peteérést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina, majd holnap felhívom őket.Meglátom, kihez mennyit kell várni.
De lassan nekünk is akciózni kell, gyűjtögettünk már eleget!
Remélem, nem mondják, hogy várjunk hónapokat, mert akkor világgá megyek.Talán Neked sem kell várni...

Emese, mi is kivártuk a három hónapot.Igaz, a másodiknál már nem vigyáztunk annyira, de sok esélyt nem adtunk, bár a doki azt mondta, hogy ha nagyon türtelmetlenek vagyunk, lehet próbálkozni a második pirike után.
Hát nekem már volt négy is... de talán több nem lesz!!!Csak 9 hónap múlva. :lol:
Vendég
 


Zsuzsu, ezt neked tettem fel :D

Kép


Ezeket meg csak úgy rólunk...
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Na ideértem nagy nehézségek árán.Egész nap nem engedett ide fel a net. :(
Dreika!
Jobb lesz neked a műtét után,én magamról tudom.Napról napra javulok.Ma már nem is sírtam.De jó róla beszélni.
linacska nagyon szép kislányod van :)

Kép
mese28
 
 


Sziasztok!!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan írtatok nekem (is)!!
Nagyon aranyosak vagytok!!

Pár szó magamról.. rólunk!
26 éves vagyok, első baba lett volna! Igaziból fel sem fogtam, hogy baba lehet a dologból, amikor a teszt pozitív lett. Így nagyon azt sem tudtam felfogni, hogy már semmi sem lesz...
A második uh-ra mentem... már nagyon vártam, hogy látom ahogy dobog a Picurka... épp kérdeztem a nőcit, hogy mikortól szokás képet kérni, és hogy is megy ez...
Amikor... azt mondta, hogy nem tudja mi van, menjek már el pisilni, mert nem lát életfunkciót, de lehet, hogy csak túl sokat ittam...
Hát én már akkor elkezdtem remegni... nagyon féltem, hogy mi a baj, mert nem akartam elhinni, hogy gond lehet..
Csinált egy hüvelyi uh-t... és azt mondta: Sajnos ez a terhesség nem úgy alakult, ahogy szerette volna. Jöjjön vissz du. megnézi egy orvos is.... Visszamentem.. és már minden ment megállíthatatlanul...
Még aznap befektettek, tágítottak és reggel hétkor már meg is csinálták.
Azóta már eltelt 6 hét..
Nagyon vártam ,hogy megjöjjön (eddig meg azt, hogy ne jöjjön) és épp egy hónap telt el a műtéttől és meg is jött!

Szóval egyenlőre ennyi!!
A párom is elkeseredett, DE!! már előre nézünk csak!! Várjuk a januárt, akkor vmilyen vizsgálatokat csinál az orvosom, még nem részletezte...
Februárba pedig, ha minden jól megy ,akkor nekilátunk a következő, egészséges Babuci létrehozásához :-)

Mégegyszer nagyon köszönöm a biztatást!!

Én is kívánom mindenkinek a mielőbbi Babázást :-)
Puszi!!

Babett
dbabett
 
 


Sziasztok!

Egész nap babanethiányom volt!!

Linácska!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! :D :D :D Teccik az ágy, kényelmes lehet!
Az utolsó képen olyan Lili, mint egy modell! Nagyon aranyos!!!!!!

Luca!
azért jó, ha kiderül az ok és teljesen meggyógyulsz. Gyakorolni mindig kell, mindenkinek jólesik a kényeztetés nem??????!!!!
:oops: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Dreika!

Még egy októberi babát bevállalnék, de szept-nov NEM!!! :wink:

(persze, ha évek telnek majd el, bizti tényleg mindegy, csak legyen!) De azok nem telnek...mert minnnyánn terhes leszek! :D

És Ti is! Úgy , h készüljetek!

Lina! Szépek vagytok! Kééérek 1db kilányt én is! Olyan éédi a tiétek!

Luca, akkor ez végül is jó hír! Rendben leszel, és kopog a bébi! :!:

Ja, és klassz a békás vonalzód!

Emlékszel a békakirály jósolta meg a királynénak , h Csipkerózsikával várandós lesz! Szóval tartsd meg a brekit!!! :lol:

Kép
zmimi
 
 


Mimi,
köszi szépen! Tényleg édi, de persze nekem ő a legszebb.
Én meg kérek egy kisfiút. Most, hogy talán kiderült, hogy mi a bajom, ez női ágon családon belül halmozódik. Lili már lány lett, nála csak reménykedhetünk, de jó lenne másodikra egy fiú, hogy neki biztos ne adjam át. Anyunál, nálam is úgy néz ki a szülés indította be az autoimmun folyamatokat, egy kisfiúnál ez nem lenne gond. Pedig el sem tudtam volna még (az előző babáig) képzelni, hogy nekem valaha fiam legyen, lányt szerettem volna. Az előző Maszatkánál meg valahogy az hasított belém, hogy jó lenne kisfiú. Lehet, hogy az lett volna.

Zsuzsu,
azon a képen épp puszit készül adni a patkánynak. Úgy beleszeretett, pedig nem is látta a Lecsót. Kiszúrta a kirakatban, két hétig nézegette, mondta, hogy "pátkááány", én meg végül beadtam a derekam...mondjuk csak a fizetést vártam :D

Ma ovis paprikáskrumpli főzésben voltunk, ilyen ismerkedős valaminek szánták, erre mindenki megebédelt, aztán hazament..., mi maradtunk csak, segítettünk összepakolni, aztán 1-kor mi is eljöttünk. Lili negyed 2-kor lefeküdt, de csak kettőkor aludt el (addig én úgy csináltam, mint aki alszik, ő meg veszettül próbálta beledugdosni a patkány farkát az orromba :lol: ), és fél 6-ig nyomta. Én csak fél 5-ig... mi lesz holnap velem...munka :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na csináltam egy albumot a rólunk.Ha érdekel benneteket,megnézhetitek a Mese28 Kiscsaládom cím alatt. :)

Kép
mese28
 
 


Mára "várom" pirit..., reggel már 2x kiszaladtam, h biztos az...de még nem .

Majd jövök!

Lina! Nincs is jobb, mint egy kis patkányfarok az orrba! :lol:

Kép
zmimi
 
 


zmimi!
Nem bánnám ha piri egy jó darabig elkerülne Téged.Megy a drukk. :)
Szerintem az én doktor bácsim nagyon ügyesen műtött.Tegnap óta nem vérzek,pedig csak pénteken volt a műtét.Nem is bánom.A betét meg a tundra bugyi kikészített már :D

Kép
mese28
 
 


Sziasztok!

Nekem valamiért nem jelenik meg a babanet főoldala. :shock: Ki kellett cseleznem és a google-on keresztül belépnem. :roll:

Mese! Az jó, ha nem vérzel! Azt jelenti, hogy alaposan ki lett tisztítva a méhed.

Babett! Az orvos mondta, hogy januárig ne próbálkozzatok? Vagy csak biztosra akartok menni és megvárjátok a vizsgálatot? Ha már tudod milyen vizsgálatról van szó, írd meg mert nagyon kivi vagyok. Nekem nem csináltak semmi vizsgálatot utána.

Lehet, hogy nekem az ösztöneimmel van baj, de én nem vettem észre az előző terhességemnél semmi gyanúsat, ami arra utalt volna, hogy baj van. Ezért ért hideg zuhanyként, hogy elhalt. Parázós meg alapból nem vagyok szerencsére. Örömmel várom a következő uh-t és bízom benne, hogy csak jókat fogok hallani.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


én sem éreztem semmit. Mentem a 10. heti uh-ra. Már épp azon godolkodtam, hgoyan kérek majd képet --mert nem mindig ad. és akkor túl sokáig vizsgált... nem mondott semmit... akkor éreztem , hogy baj lehet.. elkezdtem magamban imádkozni...iszonyatos pillanatok voltak. Csak a férjem arcát néztem...
Lassan egy éve.... mégsem tudom elfelejteni :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

no, de 18án megyünk konzultálni, már nagyon várom...

a ---a sulibóláááááááááááááááá :shock:
madaran
 
 


majd visszaolvasok...
pusza..a
madaran
 
 


madaran!
tudom szörnyű pillanatok azok.Mikor csak keres keres a doki és nem szól.Aztán közli a rossz hírt....Mint akit leforráztak.
montana!
Megnyugtattál,köszi.Azt hittem kicsit tovább kell vérezni,nem mintha sajnálnám.
Jövö 7 hétfön megyek a szövettani eredményért.Vajon kiderül belőle valami?A tiétekben mi volt?

Kép
mese28
 
 


Most jövök a bevásárlásból, vettem betétet, és a sorban egy "kedves" ismerős, rámordított hátulról:

még kell betét, nem jön a gyerek??? (közben röhög) :shock:

Jelzem, ő nem tudta, h terhes vagyok, csak x hónapja egyszer beszélgettünk, kérdezte, h nem akarunk közöset? Mondtam, h de, persze akarunk. Ennyi. :roll:

Most mondtam neki, h ha gondolja akkor értesítem a ciklusom mozzanatairól... :evil:

Ezek után fizetek, bemegyek a gyógyszertárba, mert elfogyott az Elevitem... mire megfordulok, ott áll a csaj a hátam mögött, és nézi a dobozt a kezemben...őrület!

Kép
zmimi
 
 


Jaj zmimi,hogy milyen bunkó emberek vannak.0 tapintat...Remélem kicsit helyre tetted a pitsát. :twisted: :evil:

Kép
mese28
 
 


Legszívesebben bezsóltam volna neki, de nem... :roll:

Bár remélem érezte a hangsúlyomból, h nem találom viccesnek!

Amúgy olyan hülye vagyok, még még mindig reménykedtem, és csináltam egy tesztet már megint... :oops:

Persze negatív. Szóval mostmár jöjjön meg, h új hó kezdődjön! Nem bírom ezt a várakozást!

Kép
zmimi
 
 


Mese! Ne várj túl sokat a szövettantól, leginkább nem szokott semmi eredményt hozni. :roll: Csak azt, hogy terhes voltál. Na, de ezt eddig is tudtad. Én még nem találkoztam olyan szövettannal, ami megmondta volna, hogy ezért meg ezért történt a vetélés. :cry:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


JUCA!!!

Verárjú???

Úgy eltűntél anya , mint az aranyóra!

Kép
zmimi
 
 


Múltkor hiányoltam az émelygést, meg a hányingert. Na, megérkeztek. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Sziasztok!

Bocs, alig tudom felvenni a ritmust. Hazajöttünk Zamárdiból. Nagyon jó volt, holnap teszek fel pár képet.

Most meg nincs víz, ezért nem tudok mosni...

Üdv az újaknak!

Mingyá teszek fel táblát, kérlek írjátok meg az adataitokat, hogy bele tudjalak Titeket tenni.

Mimi!

Nálam a kérdés a köv. volt: Na mi van nem köt a gipsz? Én meg csak néztem, mint bornyú az újkapura, amikor a krapi kifejtette, hogy már egy szakajtónyi gyereknek kellene lennie. Kúl.

Zsuzsu!

Nem tudom mi lehet a vérezgetés. Lehet előbb meg akar jönni? (Beágyazódásos vérzés? :wink: )

Luca!

A meforallal nem fogsz vetélni nyugi. Mikorra kaptál időpontot?

Lina!

Én úgy tudom, hogy a kezeletlen pajzsmirigy galibát okoz, de a kezelt mellett teherbe lehet esni. Bár ahhoz nem elég a gyogyi kell egy kis huncut is.

Lília!

Sajnálom pirikét. Bár azért próbáljatok meg jól időzíteni!

Libusom!

Ott is az volt, hogy az Ada nevű csajnak két oldalon volt egy egy petéje, és kis időeltolódással értek. Ezért volt a vagon + lh teszt.

Ja azért nincs hőm, mert nem mérem. Majd végső elkeseredésemben, addig nem. Az volt a baj, hogy teljesen elvesztem a részletekben, statisztikáztam, kombináltam. Nekem mindig csak + terhesgörbém lett, aztán meg jött piri, meg a sírásrívás. Aztán elhajítottam a hőmárőt, és akkor lett Kinga.

Grönland!

Hát akkor nem csak apának kell gyűjtögetnie, de neki dolgoznia is kell, hogy mindig röpüljetek, hogy a fiúknak ne kelljen hosszú távot futniuk.

Amúgy összeszedtük magunkat, és most sokat huncutkodzunk. :lol: Ezen nem múlik.

Montana!

Én nem mondtam, hogy Kingát egy percre is lecserélném! Egy boszorka, szétnyúzza az idegeimet, de a legtökéletesebb gyerek, akit el tudok képzelni. :twisted:

Dobok három képet (egyet Lucának :lol: )
Kép Kép Kép

A puszismászós az egész bandának szól! :lol:

tjuca
 
 


a tábla:

Kép Kép

tjuca
 
 


Szió tjuca!
az adataim:
név:Mese28(Emese)
szülinap augusztus 8
ciklushossz:28 nap
A ciklus napot nem értem,ne hari :oops: ez magyarázatra szorúl
gyerekeim:Gergő és Márkó
Azt hiszem én várakozó vagyok,csak az első mensi után megy majd élesben a project.
Na megyek bevásárolni,üres a hűtő.Karira bejárónőt kérek. :lol:

Kép
mese28
 
 


Kinga gyönyörű baba.Ilyet szeretnék. :)

Kép
mese28
 
 


Lecseréltem a 2 nyulat a vonalzómon.

Hátha ez az energikusabb szökellő-nyúl rásegít a dologra!!!


:lol: :D :lol: --------------------------------------------------------------------------------


Mese, a cn a ciklusnapot jelenti, azaz a mensid első napja az 1.cn.

Kép
zmimi
 
 


Juca, akik a békát szorongatja az is Kinga? :shock:

Kép
zmimi
 
 


Nem ő Erős András. 8) A kecskebéka hanghólyagját tanulmányozták. Hiába két biol,ógus 3. számú gyereke. :lol: :lol: :lol:

tjuca
 
 


Nem merek elindulni vásárolni, mert félek, hogy összerókázom a boltot. :roll: Ma a mélyhűtőből kajálunk. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Mit esztek Monti?

Én tökfőzit csináltam, fasírttal.

Amúgy én tegnap hánytam majdnem kutyasétáltatás közben.

Kép
zmimi
 
 


Szegény brekusz...

Lucának kell a békákat küldeni, h babásítsa! :wink:

Kép
zmimi
 
 


Töltött káposztát! Meg vettem elő husit, abból csinálok valamit holnapra.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana
 
 


Csak nem káposzta? :shock:

Meglepő! :lol:

Kép
zmimi
 
 


Sziasztoook láányok.

Üdv az újjaknak és sajnállom ami történt veletek. :cry: :cry: Jobbulást és kitartást.

Velem annyi hogy most két hétig megállás nélkül dolgozni fogok de utána meg 12 nap szabiii :lol: :lol: :lol:
Most fejeztem be a nagytakarítást. Ablak mosás és függöny stb.
Most megyek vásárolni de este jövök.
Sziasztok.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Szia Vera!

Mit dolgozol? :shock: Én a 3 mellett is félig-meddig tudok csak...

Lányok!

Mi van E.Andreával? Juca, nem jelzett, h merre tart a ciklusa??

Kép
zmimi
 
 


Sziasztok!

Luca68,
Drukkolok, hogy Pesten sikeres legyen a kivizsgálás.
Hajrá suli! Irigyellek, nekem is jó lenne valamit csinálni, de per pillanat el nem tudom képzelni.

Linacska,
Nagyon szépek vagytok, Lili nagyon cuki, főleg az utolsó képen.
Ez Lili ágya? Nem gurul le? Az én fiamnak is már rendes ágya van, de neki van elől egy leesésgátló.

Zmimi,
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz piri. :) Neked mennyi idő is telt el a műtét óta?
Ezek a „kedves” ismerősök! :evil: Minket is állandóan nyúznak, hogy „na, és mikor jön a kistesó?” Mintha elő lenne írva, hogy már itt lenne az ideje. Szörnyű!!! :x

Madaran,
Nagyon drukkolok Neked (is), még régebben olvasgattalak a Dévaisban.

Tjuca,
Nagyon szép kislányod van.
Adataim: dreika, április 6., változó, 1 fiú, és jelenleg a holnapi műtétre várok :?
dreika
 
 


Dreika,

engem nem kellett műteni, abszolut spontán zajlott, de persze orvosi felügyelet mellett. 3-4x be kellett mennem ellenőrzésre.

Augusztus 13-án indult el a vetélés, 5 napig véreztem.

Aztán pont 28 napra megjött. Utána már nem védekeztünk.
Elvileg ma lenne a 2. mensim kezdete.

Kép
zmimi
 
 


Dreika!

Hogyan hívják a fiad?

tjuca
 
 


Csajok!

Reggel alig ment a visszaolvasás, most meg itt a pangás, mikor lenne időm... :cry:

tjuca
 
 


Sziasztok lányok!

Mimi, a békát megtartom,persze!!!!
A tóba is gyűjtöm őket, eddig még nem jósoltak semmit.Juca, köszi a békás képet, a kisfiút is elfogadnám. :wink:
Nagyon aranyosak a gyermekeitek!ÖRÖM NÉZNI őKET!

Jövő hétfőn megyek a vizsgálatra, most szerdán meg a suliba.Elengedett a vezetőség.Zajlik az élet mostanában...
Azért izgulok, hogy mit fognak mondani.
Mindegy, legalább végére jártam a bajomnak...
Vendég
 


Sziasztok!!

Montana!
Az orvos mondta, hogy 6 hónapig várjunk a következővel!
Szerintem alapvizsgálatokat akar csinálni, de nem tudom pontosan! De majd mindenképp megírom!!
Egyébként már mindenképp biztosra akarunk menni :-)

De tegnap, ahogy olvasgattam, amiket írtatok.. általában 3 hónapot javasoltak mindenkinek..
Mindegy nem ezen múlik, csak lenne biztos!!

További szép napot mindenkinek!!

Babett
dbabett
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?