Sziasztok!
Bocs, alig tudom felvenni a ritmust. Hazajöttünk Zamárdiból. Nagyon jó volt, holnap teszek fel pár képet.
Most meg nincs víz, ezért nem tudok mosni...
Üdv az újaknak!
Mingyá teszek fel táblát, kérlek írjátok meg az adataitokat, hogy bele tudjalak Titeket tenni.
Mimi!
Nálam a kérdés a köv. volt: Na mi van nem köt a gipsz? Én meg csak néztem, mint bornyú az újkapura, amikor a krapi kifejtette, hogy már egy szakajtónyi gyereknek kellene lennie. Kúl.
Zsuzsu!
Nem tudom mi lehet a vérezgetés. Lehet előbb meg akar jönni? (Beágyazódásos vérzés?
)
Luca!
A meforallal nem fogsz vetélni nyugi. Mikorra kaptál időpontot?
Lina!
Én úgy tudom, hogy a kezeletlen pajzsmirigy galibát okoz, de a kezelt mellett teherbe lehet esni. Bár ahhoz nem elég a gyogyi kell egy kis huncut is.
Lília!
Sajnálom pirikét. Bár azért próbáljatok meg jól időzíteni!
Libusom!
Ott is az volt, hogy az Ada nevű csajnak két oldalon volt egy egy petéje, és kis időeltolódással értek. Ezért volt a vagon + lh teszt.
Ja azért nincs hőm, mert nem mérem. Majd végső elkeseredésemben, addig nem. Az volt a baj, hogy teljesen elvesztem a részletekben, statisztikáztam, kombináltam. Nekem mindig csak + terhesgörbém lett, aztán meg jött piri, meg a sírásrívás. Aztán elhajítottam a hőmárőt, és akkor lett Kinga.
Grönland!
Hát akkor nem csak apának kell gyűjtögetnie, de neki dolgoznia is kell, hogy mindig röpüljetek, hogy a fiúknak ne kelljen hosszú távot futniuk.
Amúgy összeszedtük magunkat, és most sokat huncutkodzunk.
Ezen nem múlik.
Montana!
Én nem mondtam, hogy Kingát egy percre is lecserélném! Egy boszorka, szétnyúzza az idegeimet, de a legtökéletesebb gyerek, akit el tudok képzelni.
Dobok három képet (egyet Lucának
)
A puszismászós az egész bandának szól!