Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

köszi Bildi, a érdeklődésedet, szegény Aliz babám tegnap előtt, és tegnap este is belázasodott. A doki nem talált semmit, azt mondta valami vírus lehet az oka ennek. De szerncsére, ugyanolyan jókedvű kistündér maradt, kapott este kúpot és egy óra alatt levitte a lázát, úgy sajnáltam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Húúú, hát a buli, tényleg nagyon jó sikerülhetett, nagyon szupi torta, meg minden sok bolgog szülcsinapot neki! Jóistenke éltesse sokáig!

Kép
atina_k
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy keresetlenül jelentkezem. Azért írok, mert vannak gyönyörű kombizsákok eladók. Nagyon praktikus, először bundazsák, később overall. A gyerkőceim három éves korukig hordták, szóval meghozza az árát. A "2007. augusztusában szülök" topicban a 182. lapon megtalálhatjátok a fotókat arról hogyan néz ki, és hogyan kell használni. A Brendonban a hasonló overallok ára 17 ezer forint körül jár, nálunk megrendelve 8 ezer, és ha van különleges kívánság, az is megoldható, ugyanis anyósom készíti őket. Ha érdekel benneteket, keressetek meg priviben.
Mindenkinek boldog babavárást, könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok lányok!

A segítségeteket kérem. Nyitottam egy új topikot a Fogamzás/Megterveztük a baba nemét címmel. Azt kérném, ha van valami tapasztalatotok a témával kapcsolatban akkor gyűjtsük össze azok kedvéért akik nagyon szeretnének kisfiút vagy egy kislányt. Kérlek, gyertek oda egy hozzászólás erejéig, és mondjátok el a tapasztalatotokat.

Nekem már volt két császárom, úgyhogy csak egy lehetőségem van egy kislányra. Nagyon sokat segítenétek, ha a tapasztalatotokat megosztanátok velem. Köszönöm!! Jó egészséget kívánok a gyönyörű kisbabáitoknak!!
reménykedõ
 
 

 
 

Csak gyrosba benézek, alíg van mostanában időm :(

Szonjinak nagyon boldog SZÜLINAPOT kívánunk!!!!

Nagyon szép kis szülinapi bulija volt :wink:

Tali: nekünk jó lenne a 8.-a is, de ha ennyi mindenki nem ér rá akkor dumáljunk meg másikat!

Megjártuk a koponya+hasi Uh-t.Minden okés szerencsére :wink: Ma meg voltunk a barátnőmnél az Ortopéd klinikán az ellenőrző vizsgálaton, és ott is minden ok.Tehát megnyugodtam teljesen, Hannussal minden téren rendben minden!Tehát nincs több kötelező menet, ugyhogy bármikor ráérünk talira :!:
manóci
 
 


Sziasztok!
A 8-a nekünk is jó, de lehet más időpont is.

KépKép
evica76
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:17-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Fronell! Köszi az együttérzést, nem érzem magam jobban attól, hogy ti is éjszakáztok, de legalább tudom, hogy nem vagyunk defektesek! :wink:

Judit! Ha minden igaz 5.460 g. Rozi .

Mano! Tök jó, hogy minen rendben van! De mért ne lett volna, kicsattan Hanna az egészségtől :lol:

Anita! Reméljük mihamarabb meggyógyul a kicsikéd! :(

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban!

SZONI,
Nekünk jó a 8.-a, de máskor is, ha sokaknak nem!
csak arra kérnélek, hogy küldd el priviben a címet, hogy megnézzem a térképen, hogy mennyi idő oda az út, meg hogy milyen a közlekedés!!! Köszi

puszi

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok :)

A változatosság kedvéért én is gyors leszek :wink: És én is bocsi, hogy nem reagálok mindenre :oops:

Szoni, nagyon jók a babazsúros képek! :D Fajin bulit rendeztetek Szonjinak :)

Tali: magunkat ismerve a mi jelenlétünk az utolsó napon fog kiderülni :lol: :oops:

Naitta tábla :)

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!
Mar alig latok az almossagtol, ugyhogy nem hiszem hogy sokat irok, pedig nagyon "rakeszultem"... :)

Tegnap levittem a vedonohoz Bercelt, hogy merje meg, (mar nincs merlegunk egy ideje), 6 kilo es 63 cm.

Egy ideje Bercel is felkel ejszakankent, nem sok idore, de van, hogy 8-10-szer is fel kell hozza kelni pl. cumit visszatolni, es az elmult 3 napban mar fel 2-kor felkelt enni... nem ehhez vagyok en szokva! Ez a gyerek 3 hetes kora ota ataludta az iccakat, erre most meg nem? :roll: Nagyon kesz vagyok, almos vagyok rendesen...

Holnap megyunk Szombathelyre a csaladomhoz, meg Ausztriaba anyukamhoz, majd csak 1 het mulva jovunk haza, addig szerintem nem is tudok netezni...

Jok legyetek addig is! :)
Etus

zetus8
 
 


Sziasztok!

Most csak olvasó üzemmódban vagyok.
Már egy ideje ellipszis trénert keresek a hálón jó áron ha lehet.
Nehezen tudok itthonról tornára járni igy ezt a megoldást választom de még a hozzávaló nincs meg. Nekem anno bejött ez az edzésforma.

Zetus! nagyon jó a blog már többször megnéztem.

Evica! Onur nagyon édes,a többivel meg ne foglalkozz!

Mi jól vagyunk utolsó mért súly 4850 g. Kép Fürcsiznek a csajok

Kép
bóbita3
 
 


Kép

Mar elhagytuk a 6 kilot : 6,05 kg :)

tegnap akkorat kakilt a vendegsegben, hogy a nyaka is kakis lett :)

baratodildi
 
 


Na a kep is jo nagy lett :shock: :shock: :shock: :shock:

baratodildi
 
 


Szoni:
Nekunk megis jo az idopont! :D :D :D
Tobbiek?

baratodildi
 
 


Sziasztok Csajok!

Ejnye - bejnye mi ez a passzivitás?

Timike nagyon szép kislány, milyen komoly arcot vág!
Bóbita! Annyira aranyosak a lányaid így együtt! Rozi nem szeret a nagykádban fürcsizni csak a kicsiben, hogy lesz ebből bébiúszás? :?

Nálunk sincs különösebb esemény a napi 2 orrszívó porszívózáson kívül. Hát ennek mindig üvöltés a vége, és Rozi szabályosan meg van sértődve utána, úgy kell pitiznem neki :lol: Muszáj kíszívni az orrát, mert mindig beszörcsögősödik. Néha be is dugul neki, erre tudtok valamilyen praktikát? Az anyatejet az orrába nem mükszik, mert nehéz kivitelezni (én már nem fejem a tejet).

Mi lesz a talival?

Evica! Voltatok szombaton Onurral úszni?

Én még mindig ott vagyok leragadva, hogy csak 7 kg-tól találok úszó pelust, pedig Rozi még 6 kg. sincs és valószínűleg október közepére sem lesz 7 kg. Ti hogy oldottátok meg?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


június! Onur is még csak 6,1 volt múlt hét szerdán de a DM-ben lehet babylove-os úszópelust kapni, ami 4-9 kg-os babáknak ajánlanak, mi ezt használtuk és tök jó.

Kép úszás előtt

Kép a haverjával :)

A többi kép még nagy, majd később, meg majd írok is.

KépKép
evica76
 
 


Csajok!

Mindenki el van tűnve pedig már nincs nyár hogy egész nap kint legyünk!!!

Kép
bóbita3
 
 


Én be szoktam kukkolni, de látom senki :( nagy a pangás errefele, magammal meg nem levelezek!Megbeszélem amit kell :lol: :lol:

Csajok a lényeg!Akkor most lesz tali vagy nem???Szonaaa???Jövő hét hétfő az már 8.-a!

Évica, nagyon helyesek vagytok Onurral :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, de Manóhoz hasonlóan magammal nem sok kedvem van levelezgetni :lol:

Vica!
Kösz a tippet, nagyon arik vagytok ám Onurral! Írhatnál is magatokról valamit ha van egy kis időd,tényleg érdekelne mi van veletek!

Képzeljétek a kétségbeesés olyan mélységéig jutottam, hogy megvettem a Johnsons baby édes álom fürdetőt és testápolót potom 1600 Ft-ért. Nos azt leszögezhetem, hogy nem Rozin tesztelték :? , szerintetek van visszafizetési garancia :?: :roll:

Na majd még bekkukantok még, lányok írjatok magatokról !

Judit!
A tegnap reggeli súly 5.550 g.

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


balwin:
6220 g a tegnap esti meres eredmenye es 62 cm volt a het elejen a vedononel.

Tegnap voltunk hasi es koponya uh-n. nagyon rendes doktorneni volt. Kicsit jobban be lehetne nove Timi kutacxsa. :roll: Most direktbe csoppentem a szajaba a D vitamint. Mas tippetek van mit tegyek?

Szonibaba:
Akkor lesz tali? Mi mennenk :lol:

junius:
Hat nem hinnem, hogy visszaveszik a tusfurdot :) Mi baja lett Rozinak tole?
Az orrszivot Timi is uvoltessel zarja le. Kozben meg kikerekedett szemekkel rangatja a fejet :) Nagyon kis edes vele, de azert ha lehet nem hasznalom. :lol:

manoci:
Itt vagyok am en is levelezni. :) Sokszor benezek, de csak nem ir senki :lol:
Akkor mar harman ellevelezunk :)

evica:
Nagyon aranyos a kep! Mi is lassan elkezdjuk a babauszast, de meg en nem dontottem el hol fogunk uszikazni. :)

Vedono meg mindig nem jott hozzank. Azert brutalis, hogy 10 hete nem nezett ide. :roll:

Ti milyen valaszthato oltast adattok be es mikor?

baratodildi
 
 


Ildi!
Rozinak nem lett semmi baja, hát pont ez az! Semmilyen hatással nem volt rá, nem aludt jobban mint szokott :roll: :lol:

D vitamint én a cicire teszem mielőtt szopizna, nincs más ötletem. Ezekkel az ultrahangokkal is csak stresszelik az embert, nekünk szerencsére nem kellett menni.

Oltásról még nem gondolkodtam. Adott a védőnő egy füzetet amibe az összes adható oltás le van írva, majd átbogarászom. Először a 4. havin legyünk túl!

Tegnap voltunk baba - mama klubban, nagyon jól viselkedett Rozi. Nézte a gyerekeket :roll: tetszett neki. Volt ott egy Avonos csaj mindenféle kencékkel és letisztította, bekente az arcunkat a bőrünkhöz passzoló krémmel. Volt akinek maszkot is tett, tök jó volt. Amikor láttam Rozin, hogy álmosodik eljöttünk és a babakocsiban bealudt.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Mostanába nem nagyon volt időm írni Balázs nagyon nyűgös egész nap vele kell foglalkozni. Éjszaka is gyakran felkelt talán most már nyugodtabb időszak jön. Egyébként ügyes forog sokat hasrafordúl, be nem áll a szája egész nap kiabál, gőgicsél. Teszek pár képet. Kép Kép Kép




KépKépKép
rena10
 
 


Sziasztok magányosok! :lol: :lol:

Ildi,én nemtom, de azt hallottam, hogy az nem jó, ha direktbe cseppented a D vitamint!Mert a tejben oldódik, így kiskanálra kell fejni egy kis tejcsit, és abba kell egy cseppet, és úgy beadni nekik! :roll: Ha eljut a védőnő azért erre kérdezz rá.De elég durva, hogy ennyire nem jár :!: Nálunk szerencse tök jó a védőnői szolgálat!Rendszeresen jött eddig is, és mindíg érdeklődik, hogy mi van velünk!
És mondtak valamit, hogy mi a teendő?Vagy csak megállapították?Hol voltatok?

Június,szrintem sem adják vissza a lét, de ha megvan a blokk, és kifogsz egy rendi eladót....hát talán levásárolhatod az árát!
A koponya+hasi Uh nem kötelező az csak szűrés jellegű, ugyhogy ha te nem is tudtad akkor nem hívták fel rá a figyelmed, hogy viheted ha akarod :!:
Szerintem meg nagyon hasznos, mert ha netán lenne valami annál jobb minél előbb kederül :wink:én legalábbis így vagyok vele.
Baba-mama klub tök jó lehetett.Neked is :wink:

Rena, rég voltál, igen.Balázs még mindíg drágaság :) Gőgicsélés, dumálás, cukiiii :lol: igen nálunk is pár napja kezdődött, és soxor be nem áll Hannus szája.Csak mondjamondjamondja...tök hangosan magyaráz :P

Szona,mikor legyen a tali?nekünk is jó a 8.-a!De más is a szerda kivételével!
manóci
 
 


Sziasztok!

Mostanában már egész jól lehet számítani arra, hogy vannak olyan időszakok, amikor Onur alszik napközben MAGÁTÓL!!! Nem a kiságyában, hanem a nappaliban a pokrócon ahol játszik, de mindegy.

3 hónaposan megtalálta a hüvelykujját, ami nagy könnyebbség számomra, sokkal nyugodtabb lett, ha valami nyűgje van, megy is az ujja a szájába.

Kép

Babúszásból holnap lesz a második, kiváncsi vagyok, hogy most tovább tart-e a türelme.

Próbál hátáról a hasára fordulni, de még nem megy. Most már ott tart, hogy nem oldalt van kinyújtva a keze, hanem maga mellett behajlítva, de még mindig nem tud átfordulni magától és iszonyatosan dühös tud lenni tőle. Viszont ha megsajnálom és átlököm, akkor ki tudja húzni maga alól a kezét.

Kötött csípője és a kicsit féloldalas fejtartása miatt járunk gyógytornára de más nagyon soakt javult, azt mondta a csaj, hogy szerinte a kontroll után azt fogja mondani a doki, hogy ennyi elég volt.

Szerencsére még mindig csak szopizik, éjszakáink nyugisak. Fél 8-kor füdés, utána kaja és alvás. Nem alszik mindig mikor ágyba teszem, de most már nem is várok szopi után hogy bekómáljon teljesen, mert ha ébren van, akkor is elalszik utána az ágyban, volt hogy fél órát dumált odabent magában. :lol: Éjszaka 1x ébred, változó, hogy mikor, de utána is simán visszateszem.

Egyenlőre ennyit, holnap írok másnak is.

Nekem szerintem nem jó a hétfő, mert itthon lesz a férjem.

KépKép
evica76
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:25-kor.
Vendég
 


Sziasztok :)

Gyorsan (megint... :oops: ), egész nap nem voltunk itthon, feküdnék már le :)

Én is be szoktam lesegetni, de ha diccse mire reagálni... :roll: :lol:

Fronell, ilyen farmerruhácska után kajtatok már egy hete! :lol: A nyáron tele voltak a hiperek fajin farmer kisruhákkal, akkor nem vettem :? , mosmeg olyan jó lenne; harisnyával, kiccipővel, ahogy Alma babán is :D Persze nincs már sehol :? Max. kisszoknya, vagy nadrág. Muszáj leszek körbejárni a kisebb gyerekruciboltokat :)

Oltás: nem tudom mi a nevük, de bárányhimlő, és streptococcus ellen szeretném majd beoltatni Annalucust...én olvasnivalót még nem kaptam, úgyhogy majd netről szedem le az infókat :)

Ésakkor íme a tábla :)

Kép

Jó éjt

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ohh!

Ildi, Timi nagyon gyarapodik :shock:

Evica, szépek vagytok Onurral :)

Rena, Balázs is kész nagylegény már :)

Natélleg jó éjt :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


balwin:
Megneztem Anna Luca albumat. Annyira jo nezni, hogy mekkorat nott. Szokott meg vodorben furdeni?

fronell:
Alma nagyon kis tunder ebben a ruciban. Mennyi jatek van korulotte. :)
Nincs szerencsed a kocsiddal mostanaban, de ez mar tenyleg az ironia kategoria, amikor az ember nem tudja sirjon vagy nevessen inkabb. Kepzelem menyi utanajaras van miatta. :lol:
Koszi az oltasos infot.

evica:
Az ujjacskanak nagyon orulhetsz :) Timi meg mindig a mutato ujjat gyomoszkoli a szajaba. :roll: Azon mar nagyon tud cuppogni :) Bar az utobbi napokban mar elkezdett mindent szajba gyomoszkolni, amit csak er. Nagyon ugyesen megfogja a jatekokat, amit kore leteszek es szepen ragcsalna. :) Mas kerdes, hogy nem fer a szajaba, de jo buli, lefoglalja magat.
O is nappal elalszik mgatol az agyon, ha a szajaba nyomom a cumikat es egy pelenkat vagy mas anyagot az arcahoz teszek avval elaltatja magat. Bezzeg este megy a nyugloes az elalvassal, akkor nem onmukodo a dolog. :lol:
A foto nagyon aranyos :)

manoci:
A MAV Korhazban voltunk es egy foorvos doktorno vizsgalta meg. O mondta a direktbe cseppentest is :roll: Azt mondta mas teendo nincsen. Eddig en is a kiskanalas tejcis variaciot csinaltam. Most szopi elott direkt csoppentem.
A vedono is bejelentkezett peneken telefonon. Szerdan jon el szemelyesen :) Egesz aranyos volt es erdeklodo. Amugy meg meg azt sem mondta, hogy bocsi, csak annyit, hogy most mar szabi es betegallomany utan ujbol dolgozik. Lehet azert jelentkezett, mert a tanacsadason a masik vedononel rakerdeztem, hogy ugyan mi van az enyemmel, mert nem volt Timi 4 hetes kora ota. Szoval valoszinu emlithette neki, hogy kicsit nyugos vagyok a tema miatt.

rena:
Biztosan valami nagy fejlodesi ugras van, azert nyügibb Balazs. A gügyögest en is nagyon szeretem :) Timi meg nem forog, meg csak kiserletezik vele. :lol: Nekem ez is nagyon vicces, foleg ha pelenkazas kozben tekeredik kiskiflis pozba :lol:

junius:
Na ilyen klassz baba-mama klubba en is el szeretnek menni :P A mellre cseppentest is megprobalom ma.

Melyikotok is hasznal maltofer cseppet? Azt hogyan adjatok be?

baratodildi
 
 


Ildi, csak abban :) Imádja, nagyon jól el van benne egyedül, eljátszadozik a lábfejével, közben néha kimosolyog ránk is :D Ha meg lecsutakolás címén beteszem a kezem hozzá, azonnal két keze közé fogja, mint kiskutya a nagy velőscsontot :lol: Jókat cuppog rajta :mrgreen: Viszont valamelyik nap az apja újra kedvet kapott egy közös fürcsihez, és úgy vettük észre, a "nagy" vízet nem élvezi felhőtlenül :roll: Nem sírt, csak nem volt olyan boldog, mint a vödörben... Hát nemtom, hogy lesz ebből babaúszás... :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Lanyok lesz tali holnap, aki tud jojjon!!!
Majd jon szonibaba es mindenkinek aki raer megirja, hogyan tud eljutni hozzajuk.

baratodildi
 
 


Mi nem tudunk menni holnap :( , de csináljatok jóóóó sok képet, legyen nézegetnivaló :wink: :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ildi! Csak annyit írj meg, ha vagy, hogy hánykor lesz a tali?

KépKép
evica76
 
 


csak gyors: mi sajna nem tudunk menni a talira, vasárnap lesz a keresztelő, készülünk. Majd legközelebb, remélem
puszi

Kép


Kép
skat
 
 


Siasztok!

Fronell: Tündéri a kislányod és az a ruci.....nagyon cuki!

Tök jó hogy igy össze tudtok jönni néha nekem egy kicsit messze van...

Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de csak gyorsan a holnapi taliról:
Jól írtam össze, hogy akik jönnének:
Manó, Evica, Skat, Ildi?
Nekik küldöm a címet, ha vkit kihagytam, akkor jelezzen vissza (bár én már csak reggel leszek).
Ildi tudja a számom, priviben megadhatja annak aki lemaradt a listámról, ha még gépközelbe kerül előttem.

Úgy gondoltam, hogy de. 10 magasságában gyertek, aki ahogy ideér. Jó?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szonibaba:
Mi megyunk. :) :wink:

baratodildi
 
 


Mi is megyünk :wink:
manóci
 
 


Manó:
:lol: De jo!!!

baratodildi
 
 


Jó reggelt!

Akkor ahogy elnézem ez egy mini tali lesz, mert most olvastam bele, hogy Skat-ék nem jönnek, Evica privit írt, hogy nem találja a kocsikulcsát, ha nem lesz meg, akkor ők sem jönnek :(
Igencsak csajos bulira sikeredik a dolog :)

Na megyek is pakolászni...

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Én csak most látom, hogy mégis lesz tali! Tegnap nem működött az internetem :? Így már nem tudok sajna menni, de legközelebb szeretnék nagyon!

Érezzétek jól magatokat, és csináljatok sok képet!

Várjuk a fejleményeket!

Ildi én adom a Maltofert Rozinak! Kiskanállal adom be, csak a folsav nyűgös, mert össze kell törni, azt bébi vízzel szoktam beadni!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szonaaaaa, nem tudunk menni, mert most vettem észre, hogy apa kocsijába maradt Eszti ülése! :( :cry:
Elég mérges vagyok, sajnálom! :evil:
Többieknek jó talit :!:
manóci
 
 


Hellobello!

Hazajottunk szombaton Szombathelyrol meg Ausztriabol.
Az utolso pillanatig remenykedtem, hogy mas idopontban lesz a tali, de azert orulok, hogy legalabb paran ossze tudtok futni... :lol:
Hogy pont ma kell oltasra mennunk raadasul delelott ??!?! Na megyek is, mert 10:30-ra van idopontunk... majd meg jovok kesobb, es vissza is olvasok, bar lehet csak este lesz ra idom... Bercel borzaszto nyugos most mar 2 hete nemtom mi van vele, rengeteget sir... :(

zetus8
 
 


Hazajottem a szuper mini talirol. :)
Bercel, marcel es Timi baba nagyon jol ereztek magukat :)
Szoni koszi!!! Nagyon klassz!

baratodildi
 
 


Délelőtt végül meglett a kulcs, de Onur annyira nyűgi volt, hogy nem akartam nekiindulni, kirángatni itthonról így.

Képet! Képet!!!

Majd a következőre remélem.

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok!

El se hiszem, hogy vegul (ha csak fel 2-re is), de odaertem a randinkra... :)) Joooooooo volt! Koszi MSE hogy mehettunk hozzatok! :)
Ha nem alszom el igy ulve (nagy ra az esely), akkor mindjart rakok fel par kepet :)

zetus8
 
 


Kép MSE és Marci fia Kép Ildi és Marci Kép Szonji szégyenlős Kép Timi alszik Kép Marci+Bercel Kép Kép Ildi+Timi Kép Etus+Timi Kép a fiam udvarol Timikének Kép MSE, Bercel, Timi Kép Szonji: "Bercel ne sírj, különben megeszlek!" :)

zetus8
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép

baratodildi
 
 


Ahogy latjatok nagyon jo volt a hangulat. :)
Meg egyszer koszi, hogy mehettunk! :lol: Gyakorlatilag egesz nap ott voltunk Timivel :oops:

Remelem legkozelebb tobben ossze tudunk jonni. Sajnaltam nagyon, hogy az utolso pillanatban ennyire kicsire zsugorodott a kis csapat, de nagyon klasszul sikerult igy is!

Bercel mosolygos kisfiu, tele energiaval :) Ezeket biztos Etustol orokolte :lol: Szonja nagyon humoros, tunderi kislany! Marci pedig nagyon bujos es baratkozo kisbaba. Bercelre kacagott szabalyosan :)
A fiuk meg nem voltak tul erdeklodok Timi irant, bar Bercel, ahogy a kepen is latszik, azert kicsit kacerkodott :P Timi nemi nyuglodes utan jo nagyot aludt es imadta Marci jarokajat, ami tele volt izgalmas jatekokkal. :)

baratodildi
 
 


Hú Csajok nagyon szupi buli lehetett, irigykedem ám rendesen!

De sebaj, legközelebb mi is ott leszünk!

Köszi a képeket, nagyon drágák a gyerkőcök és nagyon szépek az anyukák :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


NAGYON NAGYON IRIGYKEDEK! TÖK JÓ MINIBULI LEHETETT!
LEGKÖZELEBB MI IS MEGYÜNK!!!!!!!!!

Kép


Kép
skat
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?