balwin:
Megneztem Anna Luca albumat. Annyira jo nezni, hogy mekkorat nott. Szokott meg vodorben furdeni?
fronell:
Alma nagyon kis tunder ebben a ruciban. Mennyi jatek van korulotte.
Nincs szerencsed a kocsiddal mostanaban, de ez mar tenyleg az ironia kategoria, amikor az ember nem tudja sirjon vagy nevessen inkabb. Kepzelem menyi utanajaras van miatta.
Koszi az oltasos infot.
evica:
Az ujjacskanak nagyon orulhetsz
Timi meg mindig a mutato ujjat gyomoszkoli a szajaba.
Azon mar nagyon tud cuppogni
Bar az utobbi napokban mar elkezdett mindent szajba gyomoszkolni, amit csak er. Nagyon ugyesen megfogja a jatekokat, amit kore leteszek es szepen ragcsalna.
Mas kerdes, hogy nem fer a szajaba, de jo buli, lefoglalja magat.
O is nappal elalszik mgatol az agyon, ha a szajaba nyomom a cumikat es egy pelenkat vagy mas anyagot az arcahoz teszek avval elaltatja magat. Bezzeg este megy a nyugloes az elalvassal, akkor nem onmukodo a dolog.
A foto nagyon aranyos
manoci:
A MAV Korhazban voltunk es egy foorvos doktorno vizsgalta meg. O mondta a direktbe cseppentest is
Azt mondta mas teendo nincsen. Eddig en is a kiskanalas tejcis variaciot csinaltam. Most szopi elott direkt csoppentem.
A vedono is bejelentkezett peneken telefonon. Szerdan jon el szemelyesen
Egesz aranyos volt es erdeklodo. Amugy meg meg azt sem mondta, hogy bocsi, csak annyit, hogy most mar szabi es betegallomany utan ujbol dolgozik. Lehet azert jelentkezett, mert a tanacsadason a masik vedononel rakerdeztem, hogy ugyan mi van az enyemmel, mert nem volt Timi 4 hetes kora ota. Szoval valoszinu emlithette neki, hogy kicsit nyugos vagyok a tema miatt.
rena:
Biztosan valami nagy fejlodesi ugras van, azert nyügibb Balazs. A gügyögest en is nagyon szeretem
Timi meg nem forog, meg csak kiserletezik vele.
Nekem ez is nagyon vicces, foleg ha pelenkazas kozben tekeredik kiskiflis pozba
junius:
Na ilyen klassz baba-mama klubba en is el szeretnek menni
A mellre cseppentest is megprobalom ma.
Melyikotok is hasznal maltofer cseppet? Azt hogyan adjatok be?