Sziasztok!
elmaradva és utólag is boldog hófordulókat szüli és névnapokat.
Tegnap nem voltam először volt este egyedül a kislány, anyóssal. Hát... Színházba mentünk. MÁr akkor szmorkodott babóca, amikor elmentünk, de egy darabig még meg lehetett vigasztalni, majd elkezdett sírni, lefekvésig úgy behergelte magát, hogy nem is evett (egyszer csinált már ilyet, amikor még júniusban elmentem este, de akkor én etettem, utána mentem el, de megérezhette, tőlem sem evett), és elaludni sem akart, végül anyósom behozta kintről a babakocsit, és a lakásban tologatta, ott szépen elaludt... úgy sajnáltam a kis drágát... de érdekes, mert múlt héten apával tök jól elvolt. Úgyhogy csütin úgy megyünk vacsizni, hogy korán, 6-ra, és fürcsire hazaérünk.
Az éjszakáink meg nekünk is egyre rosszabbak, de azért még nem katasztrófa.... de kezdek én is fáradt lenni, apa meg ma közölte, hogy neki fárasztóbbak a hétgévék, mint a hétközben, na mondom, akkor sejtheti, milyen nekem az egész hét nekem azért sokkal jobb a hétvége, egyrészt itthon van apa, és azért vesz le terhet rólam
MA meg megint voltunk babás vendégségben, volt 1 2 éves, két 14-15 hónapos, és mi. Hát meg kellett megint állapítsam, hogy tündérke a lányom, olyan szépen elücsörgött és játsadozott elősür a földön, majd az ölemben. CSak a végére elfáradt, és amikor egy kicsit fejbe lett kólintva a nagyfiúk által egy kockával, na akkor eltört a mécses... ja, és levert egy tálca melegszenyát, na ez nem volt olyna jóság
Gygyulgatás, hát, zajlik, de még nem tökéletes...
a rendelőnk meg képzeljétek, költözik, a hét végén, és gonodlom ezért is, - költöztetik a telefont - nem lehet őket elérni. PEdig hívni kéne a dokinőt, de csütin, pénteken sem tudtam felhívni, a szám nem kapcsolható....
Brigó, tök jó ez a trambulin!