Orsi, igen, csak ugy beledobalom, foleg, ha kicsit budi van a gepben. Fogom az uveget es zity-zuty
Feltem, mert utalok mosogatni
, ezert inkabb nem teszek bele szoda. Nem tudom miért, valahogy ugy erzem/kepzelem, h ez kenyesebb, mint a sima mosogep, de ezt csak en talaltam ki, nem szakembertol hallottam
Akkor hajra szuro tisztitas! Utana 100%, h jobb lesz az eredmeny!
Voltam ma a Biocentrumban, jo nagy, sok minden van, de nekem nem tetszett annyira. Atom neon vilagitas van, ezt utalom + 3 kulon hely/kassza van. Van egy ABC-szerü, 1 zoldseg-gyumolcsos es egy peksutis/szendvicses.
Birom a napraban (meg regen a Bioritmusban), h minden 1 helyen van/volt. Itt sztem bena, h 3 szor kell sorban allni, ha eppen olyan a bevasarlo listam.
Volna egy kerdesem, nem tartozik ide igazan, de hatha tudtok segiteni infokkal. Mar nem tudom kire hallgassak.
Vince fiam asztmas, tegnap este megint korhazba kerult (most is ott van apjaval), ami nem egy jo dolog
2 het alatt ez a masodik roham. El kap vmi bacit vagy virust es a tudejere megy az egesz, tehat eleg gyakran varhato igy osszel meg telen.
Mar tobben mondtak orvosok, meg honapokkal ezelott is, h szteroid stray-vel meg lehetne (nem tudom hany szazalekban) elozni az asztmas rohamokat. Ezt napi szinten kellene adni neki. Tovabbra is ugy erezzuk, ezt nem kellene, de ma mondtak, h "indokatlanul" tart mindenki a szteroidtol, nem egy olyan nagy dolog.
Mit gondoltok? Mit tudtok errol?
Nekem valahogy nem fér össze egy 2 éves kisfiu és egy ilyen hormon... Ugy érzem biztos hat az egész kis szervezetére.