Szia Vikci!
Üdv újra itthon! gondolom elég rossz volt hazajönni ilyen csodás melegből!:-)
Nagyon helyes a pocid, ez a ruha tök jól áll rajtad! Egyébként milyen volt a nászút???? Remélem a picur hagyott titeket kibontakozni........
Pandi!
Tényleg nagyon szép a babakocsi, mondjuk az ára is helyes volt...
; én már láttam ezt korábban a Brendon honlapján, meg az ehhez hasonlóakat. Mondjuk nekem annyira nem jön be a háromkerekű, de ez nagyon aranyos.
Mi most az elején egy PegPerego tavalyi modellt fogunk használni, ami mózeskosaras, nem új, mondjuk úgy, hogy alig használt, 3 hónapig használta az akié volt, és utána nekünk adta. Szóval kutya baja. Kimostam a huzatot, meg az összes levehető részét, teljesen olyan mintha új lenne.
Aztán nyáron veszünk egy ilyen többfunkciós kocsit, mivel ebben már nem tudom ültetni a bébit. Én Bergon-t, vagy Roan-t néztem, nem akarok nagy költekezésbe esni, max 50.000-ig szeretnék elmenni árban.
A lányomnak egy no-name babakocsija volt, mindent tudott, kétoldalról tolható, ültethető 4 fokozatban, téli lábzsák, nyári lábvédő, alul pakolós rész, táska, nagy kerekek, biztonsági öv, stb. És 5 éve volt 35.000 Ft. Azóta sem kerülnek sokkal többe, én meg voltam vele elégedve, és az igazság az, hogy nem sokáig tudtam neki használni, mert már 1,5 évesen ilyen kis toli-kocsiban ült, ugyanis nem bírta elviselni a nagy babakocsit.
Volt egy időszak, amikor a cuccok ültek a kocsiban, Viki pedig tolta. Szóval volt vele kínlódás, mert ahogy megtanult menni, pedig 14 hónapig nem volt hajlandó, onnantól kezdve nem akart megmaradni a babakocsiban. Már csak bevásárlásra tudtam használni
Gyerkőc a kocsi mellett, én meg pakoltam bele a cuccokat.
De érdekes, hogy a keresztlányom 2 éves, és még mindig szívesen ül a nagy babakocsiba. Láttam már olyat is, aki a 3,5 éves gyerekét abban tolta. Szóval gondolom gyereke válogatja.
Ma már szinte teljesen kigyógyultam a náthából, már csak néha fújom az orrom. Már nagyon untam
Pandi!
A legutóbbi táblit innen nem tudod visszamásolni a gépedre? Vagy azt nem engedi?
Ha nem találod, szerintem mindenki szívesen megadja újra az adatokat, hogy ne kelljen visszakeresned!
Kata
u.i: keresek képet a babakocsiról, aztán megpróbálom feltenni