Jó reggelt mindenkinek!
Myssnia,
brrr mûtét... nem lennék most a helyedben! De azért ugye nem vagy nagyon magad alatt???? Majd gondolunk rád, szorítunk neked! Be kell feküdnöd a kórházba? Mennyi idõre?
Leszter,
köszi, asszem Gombóc is írt valami ilyesmit egyszer, cukros kamilla... Valahogy nem igazán szeretnék neki ilyen tömény cukros izét adni. Most már kivárjuk szerintem a gyümölcsözést, legfeljebb kicsit elõbb kapja azt az almát, mint szerettem volna.
Kangi,
jó, hogy jobban vagy! Kocsi hurrá, meg a vaníliás karika is hurrá!!!
Zulu,
ezen a fikás napocskán meg vén kecskén én is jókat rötyögtem!
Beu,
Hohes C elvileg kakit hoz, eddig mindenkinél bejött, egyszer még nálunk is
, de azóta meg nem
.
Zsuzsi,
áááállati jól néz ki a mûtiramisu!!! Én is csinálok ilyet, a háromnapos ünnepen bizti! (Nekünk 4 lesz, bibibííí, mert a férjem szabit vesz ki pénteken!!!) A múltkor csináltam mákos gubát, hát az is valami nyammmmm lett!
Urszila,
te is depi vagy? Küldök neked is vigasztalást:
K-vitamin:
nekünk nem mondták, hogy ne adjam, sõt, mindig újra felírja a dokinõ... viszont, azt is mondja meg valaki, lécci-lécci, hogy D-vitamin sokszor elfelejtése esetén mi baj lehet, mert én egy ilyen hülye vagyok, hogy mindig akkor jut eszembe, amikor a nap végén végre lefektetem a gyermeket...
BCG:
nekünk semmi kifakadás, semmi csúnya dolog... akkor most aggódjak????????
Myssnia,
Szilárd tényleg fotogén, annyira ari ezeken a képeken is!!!
Norka,
újabb macis kép is aranyos, Ancsának is van egy hasonló macija!
Adria miatt naaaaaagyon irigy vagyok ám!
Györgyi,
nagyon drága a kicsilányod! Már milyen nagy!!! Én is hiányoltalak ám, ne mondj ilyet, hogy nem hiányoztál!
Gombóc,
oltás
! Szegény Zsombi, gyors "gyógyulást" neki!!!
Zsuzsi,
Miki zabálnivaló az új képeken (is)!
Annyira komolyan tud nézni, szinte szigorúan... És micsoda játékai vannak!
Orsi,
köszi a hozzátáplálásos infót!
Miszike,
afffene az ilyen asszisztensekbe! Ahelyett, hogy segítene...
. Viszont az jó, hogy semmi komoly!
Norka,
ágykárpit passz... én nem mernék nekiállni asszem. Talán olyan vizes porszívó, mint amilyennel a szõnyeget szokták tisztítani? Nem tom, csak egy ötlet...
Tegnap voltunk csípõt szûrni, mindent rendben találtak a leányzónál. Viszont bepasizott
! (Orsoly, Lackó, azért ne aggódjatok, semmi komoly, várunk ám rátok!
) Ugyanis mellettünk egy szép nagy Zsoltibabát vizsgáltak, akirõl kiderült, hogy két hónapos, pedig jóval nagyobb volt, mint Anna, 6 kiló fölötti babó! És az is kiderült, hogy két házzal odébb laknak, mint mi, úgyhogy mamája el is kérte a telcsiszámomat, végre nekem is lesz kivel együtt sétálni, hurrá-hurrá!
Pussz, megyek, cuppog a lány
Franyó