Sziasztok Lányok és Babák!
Sajnos reménytelen, hogy mindent végigolvassak, de azért igyekszem nagyjából képbe kerülni.
Látom, többen betegek, nekik jobbulást kívánok!
Sasha, nem is tudom, mit írjak, ez a csõtörés szörnyû lehetett! Gondolom, így utólag már csak mosolyogtok rajta ti is, de akkor nem lehetett túl felemelõ!
Amanó, lehet, hogy azért sír, mert fél, hogy újra elmegy az apukája. Nálunk a Levi már akkor elkezd sírni reggel, ha látja, hogy az apja öltözködik, tudja, hogy megy dolgozni. Biztos hogy Emmánál is el fog múlni, és nem azért sír, mert fél az apukájától, vagy mert nem szereti.
Nálunk amúgy a Levi tök apás mostanában, amikor hazajön a férjem, addig sír a Levi, amíg fel nem veszi az apja. Érdekes, mert amúgy tényleg nem szokott hisztizni, és nálam nem követeli ki, hogy cipeljem. Ezt mondjuk nem bánom, mert a pocakom maitt így is egyre nehezebben megy...
Önállóan még nem megy, csak ha a bútorokba kapaszkodik, de nagyon kitartó. Mindent pakol, hoz-visz, egész nap utána rohangálok. Szegény egész nap csak azt hallja, hogy "nem szabad".
Járunk az úszásra, Levi nagyon élvezi, most szerdán merül majd elõször. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá.
Képzeljétek, múlt hét szerdán vettem észre, hogy végre kibújt 1 db foga!
Juhééé!
Azért nem vettem észre elõbb, mert folyton alul kenegettem meg nézegettem, erre a bal felsõ 1-es bújt ki! Szerintem jön a mellette lévõ is, mert nagyon meg van duzzadva, meg kicsit nyûglõdik is a Levi. Remélem, azért alul is lesznek fogai!
Mindenesetre egy darab foga már biztosan lesz, mondtam is neki, hogy vigyázzon rá nagyon!
Ági! Én úgy tudom, hogy ha nem amiatt volt az elsõ császár, mert pl. ne,m fért ki a baba, vagy szemészeti gondok miatt, akkor a következõ szülés már mehet simán, ha a szülés és a köv. terhesség között fél év telt el. Ezt most már több dokitól hallottam. Persze nagyobb az esély a 2. császárra, és csak a legideálisabb esetben engednek simán szülni, ha minden oké. És nem kaphatunk sem oxitocint, sem EDÁ-t.
Én nagyon bízom a sima szülésben, de nem megyek a Dunának akkor sem, ha a végén császár lesz belõle, arról legalább már tudom, hogy milyen. Még mindig jobb, mint ha órákig vajúdik az ember, és utána mûtik... Gratulálok a tesódéknak, jó lehetett a villám-szülés!
Sziasztok: Viki és Levike (aki mindjárt 1 éves - Úristen, hogy rohan az idõ!)