Sziasztok!
Ez az Elevit jól fekavarta az amúgy sem állóvizünket
Én mindkét gyerkőcömnél csak az első három hónapban szedtem, utána pedig egyetlen szemet sem, illetve annyit, amennyi a 3 hónap után maradt a dobozban (4-5 szem). A fiam 3400 g 55 cm, a lányom ugyanilyen adagolás mellett 3950 g 57 cm, mindkettővel kb egyforma volt a haskörfogatom, kilóra pedig ugyanannyit nyomtam jómagam. Szóval a vitaminoknak szerintem is a legelején van nagy szerepük, a baba mérete nem függ az Elevittől, legalábbis ez még orvosilag sem igazolt (ha jól tudom).
A mostani pocakbabát már egy másik orvos gondozásában várom, ő tegnap azt mondta nekem, hogy mivel tél jön, szedjem az Elevitet 2-3 naponta egy szemet. Bevallom elbizonytalanított. Ha csak a vitamin miatt kell, akkor inkább az előzetes tapasztalataim alapján a friss gyümikhez, zöldséghez nyúlok. Most dilemmázom, de még nem komolyan, mert egyelőre még napi egyet kell ennem.
Ágnes27!
Gravidáról nem hallottam semmit, csak a Maternáról. Azt mondják, hogy az valóban egy "bomba", és kimondottan alultáplált, veszélyeztetett környezetben élő kismamák számára javasolt.
Zsu!
mekkora poci! Nagyon jó hátad lehet, ha ilyen mosolyogva bírtad végig. Ügyi vagy
Mezsó!
Ne szomorkodj az UH miatt! Mire megszületik a baba már Te is szakértője leszel a fehér és homályos maszatkáknak
Különben is könnyebb dolgod lesz, ha már nagyobb lesz, mert még a fogacskái is látszani fognak, az ujjacskái külön-külön, lehet látni ha integet... Mindezt a sima 2D-s uh-on. Nekem eddig csak ilyen volt és hidd el, hozzászokik majd a szemed a látványhoz!
Katavirág, Emi és Mindenki Más kaja témában
Nekem mindenképpen émelyeg a gyomrom, ha üres azért, ha nem, meg azért. A szagok furcsa módon nem zavarnak, én ellenben majdnem megzavarodok a fokhagymáért
Ezek után tuti, hogy nem vámpír az apja a bébikének
A fiammal anno a földimogyoró szagától készültem ki rögtön, pedig baba előtt kimondottan imádtam. Annyira érzékeny lett rá az orrom, hogy akkor is éreztem a szagát, ha a nyitott zacskót a férjem eldugta a konyhaszekrénybe