Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi:
hat fagyibabám volt, abból négyet élesztettek fel és mind a négy túlélte, és hármat ültettek vissza, de azt nem tudom hány nappal előbb élesztették fel őket (de úgy tudom 20 perc is elég a felengedéshez)
a beültetés napján kellett délelőtt telefonálnom, a túlélés miatt, délután volt a beültetésem.
na most nálunk úgy volt, mivel nem tudtam hogy működik így nem beszéltük meg, hogy mennyi legyen felengedve, és ők maguktól csinálták így vagyis a biológus, én mondjuk mindig kérdzetem a dokit, hogy mennyit fognak felengedni stb., azt mondta, hogy a biológussal kell megbeszélni és én azt hittem ő fogja megbeszélni, de végül is így jó voltvolt

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
köszi!
Ez tényleg kimerítő válasz volt :!: Most legalább már van valami pontosabb fogalmam...
dezsina

Dezsi:
örülök, hogy segíthettem
neked hány fagyi babód van?
nekem még mindig van kettő fagyiba, de a dokim azt mondta, hogy a kezdjünk egy új stimut, mert így több az esély és én hármat szeretnék mindenképp visszakapni és a kettőből sem biztos, hogy felkelne mindegyik

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
3 db fagyi-babám van. Nagyon izgulok :roll: , hogy mindhárman megmaradjanak... Épp ez az, hogy ki tudja, hogyan bírják ki. A doki osztályozta őket, amikor a minőségüket kérdeztem. Azt mondta az 5-ös és 4-eseket lefagyasztják, a 3-asokat már nem (ezek osztályzatok 1-5ig.) Az enyémek mindhárman 4/5 ök. Hát, izgulok! :roll:
dezsina

Dezsi:
biztos renben lesz minden és felébrednek mind a hárman, csak kérd, hogy mind a hármat ébresszék is fel
látod nekem is felébredt mind a négy, mi ilyen szempontból 100%-sak voltunk, mert 8 petikéből mindegyik megtermékenyült és először csak kettőt kaptam vissza, hatot lefagyasztottak, de azt mondták, hogy a hatból három nagyon szép a másik hármat, ha csak ők lennének nem ajánlanák a fagyasztást
szóval nálunk így volt

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

a többit hogy - hogy nem fagyasztották le? mert 12 volt, ha jól emlékszem, és hármat kaptál vissza és hattal mit csináltak?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Ahogy írtam, osztályozzák őket. Aki nem fejlődik kellő képpen, azt nem adják vissza, illetve nem fagyasztják le. Nekem a beülti napjára 6db maradt. 3 berakva, 3 leafagyasztva. Pedig 18 tüszőcském lett! Hát, igen... Ez a szelektáció. Igen picurka az esély. DE talán a nagy számok törvénye alapján, egyszer sikerül! :lol:
dezsina

vagy szelekció :oops:
dezsina

Így már vili minden

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Megvettük a babakocsit :D legalább ez már kipipálva :D
Vendég

sziasztok!

dezsi: sajnálom :cry: hajrá fagyi babák! drukk++++

csibe: hanyadik napon vagy? beírnám a táblába :wink:

viki: phizzél! ne takaríts!

pandus: milyen a babakocsi?

katica
katica30

Katica,
Kocsi,
Kép

Mózes,
Kép

Van ilyen pici övtáska vagy micsoda
Kép

Pelenkázótáska
Kép
Vendég

pandus: szép nagyon, tetszik :lol: jó a színe. jó választás volt
:wink:

katica
katica30

Sziasztok,
Dezsi, Pandácska, Tényleg 50 e. a Kaáliban egy fagyis beülti…és érdemes ezt választani, mert egyébként a lombikból ugrik 1 alakalom (az meg ugye min. 300.e.) :evil:
Pandácska, Nagyon szép a babakocsi!!! Mi is néztünk ikerbe ilyet… Ez jó újszülőtt kortól??? El lehet teljesen dönteni a támlát? De igaz, hogy ott a mózeskosár... Tél végén még biza kell.....Így viszont borsos ára lehetett... De nagy élmény lesz... és gondolom már kipróbálnátok...:)
8) :lol: Dezsi, nagyon sok szép tüsződ lett. Nem semmi…irány a fagyibabák!!!!

Mindenkinek szorítunk!!!!
Üdv.
Apacs

Kép
apacs

Apacs,
Igen dönthető de nem kell mert ott a mózes. Olyan jó nézegetni de a legjobb tologatni :lol:
Vendég

Vikimi,
Nem tudom, hogy tipikus apuka vagyok e.... mert én u.a. úgy eszem mint eddig, de esténként mindig beszélek a lányokkal..:) Párom énekel is nekik..:)néha esténként kenegetjük babaoljajjal...mert feszül és száraz a bőre... minden uh-ot vagyok csak a vérvételekre nem megyek, mert dolgozni is kell menni. Szóval ilyen vagyok...és sok mindent megcsinálok itthon...főleg míg Párom melózott.. Estére még a fekvés is fársztotta..:(

Pandácska, Graco? Hauck? Baby comfort típus?

Vikimi, Pandácska, Páromnak gyakrabban kezd görcsölni a lába... gondolom ez nálatok is előjött...vasat szedtek?
üdv.
Apacs..

Kép
apacs

Apacs,
Görcsölésre magnezium jó de nekem úgy is görcsöl hogy szedem. Pont most ébredtem arra hogy begörcsölt :? Peg-Perego GT3 a kocsi.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap több óráig nem volt net!

Pandus,
Szupi a babakocsi! Teccik és erről is mintát vettem! :D

Apacs,
Hát igen egy iker babakocsi nem piskóta! :D

Dezsi,
Mi újság veled?

Katica,
Hogy vagy?

Heni,
Mi újság a vizsgával!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Sziasztok,

Mától dolgozok. :cry:

Dezsi mit tudtál intézni????????

Pandácska szép a kocsi.

Heni mennek a drukkok a vizsgára.+++++++++33

Bella Te mikor kezdesz?

Kép

csibe
csibe32

Szia Csibe,
19 nap múlva kezdem a szurikat!
Vendég

Dezsi :!: Mik a mai fejlemenyek :?:

Panda, a mozeskosar tunderi :!: :!: :!:

En azt hallottam labgorcsre jo a lab tornaztatasa.
katavirag

Sziasztok Lányok!

Telcsiztem a dokinak! (aki sajnos külföldön van konferencián :evil: ) Így végülis nem intéztem semmit.
Egy sorstársamtól megkérdzetem, aki szintén oda jár, hogy mennyi volt a fagyi-beülti. Dobtam egy hátast, mert 100. :evil: :cry:
átgondoltam most a helyzetem. Nem fogok rohanni. Szeretnék először is sorszámot kapni, ezt majd csak akkor kapom meg, ha megjön az orvosom, (gondolom, köv. hét.). Számításaim és tapasztalataim szerint ez fél évet jelent, vagyis kb. áprilisba mehetnék a 4.re. Ennek tudatában, a fagyikat nem fogom már a köv. ciklusban követelni, hanem inkább kivárok és december-januárban gondolkodom. Így kibirható a várakozási idő, és ha a fagyi-baba sem sikerül (amit nem hiszek), akkor pikk-pak eltelik a tél és jöhet a köv. lombik 8)
No így morfondírozom... 8) 8) 8)

Bella!
Szépen telnek a napok!!! :lol: Katicabogarad, mindjárt beúszik a célba? Na, mi lesz? Vonalzóátalakítás, vagy maradsz a halaknál? :?: :roll: :lol:

Katavirág!
:lol: még nem jött meg, lehet, hogy küldtél csodát :?: :lol: A végén fel kell adjam a megérzéseimet :twisted: :roll: :lol: :lol:

Csibe!
vonalzó? elakadtál? :?

Pandácska!
Isteni a babakocsid :D Nagyon sportos, és a felszerelések is klasszak :D :D :D

Apacs!
köszönöm a drukkot! Optimista vagyok :D
Ja, szerintem nem vagy tipikus apuka :lol: már csak azért sem, mert nem ismerek olyan apukát aki velünk levelezik lányos dolgokról :lol: :lol: :lol: Büszkék vagyunk Rád :lol:

Katica!
Csak akkor vegyél ki majd a táblázatból, ha megjön... :( Addig még reménykedem, de már csak megszokásból :x
dezsina

Dezsi,
nagyon helyes csak nem feladni! Még bármi lehet!

Nem váltok vonalzót azt meghagyom neked! :D Már megszoktam a halakat! :D
Vendég

Dezsi :!: Ma vagy 14 nappal a beultetes utan, ugye :?: Tessek most tesztelni :!: Ha pozitiv, akkor terhes vagy, ha negativ, akkor en is elfogadom, hogy nem vagy az. Szerintem ez igy korrekt es egyertelmu.
katavirag

Katavirág!
:) Ma már lecsúsztam a tesztről, de dr. bácsi akivel beszéltem kérte, hogy még szombat reggel teszteljek egyet. Így lesz :) Hátha Neked lesz igazad :lol: :lol: :lol: két napot fél-lábbal is kibírok... :wink:

Bella!
:D Nekem is tetszik az úszókaticabogár a halak között!!! Majd meglátod később, ha történik valami :D
dezsina

Sziasztok!

Panda: nagyon cuki a kocsi, és a hozzávalók, nekem nagyon tetszik a színe is, olyan üdítő, kellemes. :D

Apacs: minden elismerésem Neked, nagyszeerű apukája leszek a két csöppségnek :roll: :D

Csibe: kár, hogy dolgozni kell, de így hamarabb telik az idő is :wink:

Heni: vizsga?? drukkolok ám nagyon! gyere az eredménnyel :D

Bella: olyan gyorsan elröppen ez a 19 nap :wink:

Dezsi: nem semmi, mi pénzt elkérnek, de én helyeslem a gondolatmenetedet. És már október van, ha december-januárban lenne a fagyis beülti, akkor addig már nincs is sok idő hátra :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*
Gyorsan el fog menni, de az utána lévő várakozás az majd megőrjít majd! :D

Dezsi,
Jó van mán na! Ilyen is van úszó katicabogár, különben is gyerekkoromban a Balcsiból mindig mentettem ki őket a gumimatracra! :) :)
Remélem szombaton két csodaszép kövér csíkocska lesz!
Vendég

Bella!
úgy legyen :lol: , de már nagyon fáj a fejem.... bizti megjön :( A katicákat én is mentem, a mai napig. Átrakom őket a fincsi tetves virágaimra, hagy kajcsizzanak :lol: :lol: :lol: Nálam a katicáknak is jó sorsuk van! :lol: :lol: :lol:

Kis-Csillag!
szerinted, akkor ugye jól gondolom ezt a kivárásos dolgot? Hátha összejön addig spontán?
dezsina

Pandácska - nagyon tetszik a kocsitok! Jól választottatok!

Dezsina - sajnálom, de nagyon! Annak viszont örülök, hogy egy nagy levegő után ugyanaz a klassz csaj maradtál! Még én kicsit bizakodom a szombatban ha nem baj.......

Apacs - jó babakocsinézegetést! Mi tavaly, mikor az ikreket vártuk több típust is kipróbáltunk, főleg az volt a döntő, melyikkel tudok én egyedül is jól közlekedni a babákkal. Biztosan ti is találtok nektet tetszőt - elfogadhatót. Mi hosszú kocsit néztünk, mert a széles még a kapunkon sem fért volna be, persze mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai egyaránt. Ügyesek legyetek!

Képzeljétek el, orvost kellett váltanunk. Akihez eddig jártunk nagyon kedves, alapos, figyelmes dr bácsi, akinél igazán biztonságban éreztem magam, most teljesen megváltozott irányunkba. Fejébe vette, hogy a vetélést egy méhszájelégtelenség okozta. Győrben megvizsgáltak Hegar-próbával (erre irányul a vizsgálat), és leírták, hogy semmi nem indokolja a várandósság előtti méhszájzáró műtétet. Ő viszont ragaszkodott hozzá, s mikor mondtuk, hgoy mi várandósok vagyunk teljesen kiakadt. Jó nagy kedvvel, és kicsi izgalommal mentünk hozzá, csöppet megnyugodva, hgoy egy a baba a pocakban és minden rendben…..bementünk, elmondtuk neki, mi történt azóta, hogy nem találkoztunk. Teljesen kiakadt. Közölte, ha más orvoshoz megyek át – mintha sugalmazta volna – ő próbál továbbra is szakmailag mindent megtenni értem, ha találkozunk. Elmondta, hogy nagyon nem örül annak, hogy ez történt. Azt is, hogy hülyeségnek tartja azt a vizsgálatot ami a méhszájam állapotára vonatkozott. Kb. 5x mondta el, hogy ezt a várandósságot nem fogom kihordani, persze nem célzottan, de pl, kérdeztem tőle, hogy pihenjek-e most ebben az első pár hétben, azt mondta, ha akar pihenjen, ha nem akar, ne pihenjen, ne godnolja, hogy ezzel biztosítja a babának a születést. Aztán kérdeztem, hogy elképzelhető-e, hogy kihordom – azt felelte, hogy a remény hal meg utoljára (itt már majdnem bőgtem – nem gyógyíthatatlan beteg vagyok, hanem várandóssssssssssss), de ha elindul a vetélés, biztosan nem tudjuk megakadályozni. Aztán kérdeztem, hogy biztos lesz-e vetélés újra – miért olyan valószínű ez számára. Elmondta, hogy nem biztos persze, lehet, hogy a 40. hétig hordom a babát, de sokkal valószínűbb, hogy a 20. héten elvetélek. (koraszülés esélyét sem látja, hát még a kihordásét!!!!) majd közölte, hogy a győri orvosom, aki szerinte ezta hülyeséget kitalálta, nem volt ott februárban a szülésnél. Majd két perc csend után azt mondta: Én ott voltam? mondtam, hogy nem dr. úr, Ön sem volt ott. Aztán közölte, hogy nem vizsgál meg ,majd a 12. héten megnézzük azt a babát, adddig feleslegesnek tartja. Lehet, hogy igazat is adnék neki, de ha ennyire nem kedveli a győri orvosomat, akkor legalább vett volna át tőle rendesen. A kiskönyvembe nem írt semmit, utána gondolkodtam, ha valami történne velünk a 10. héten, engem a kiskönyvem szerint még nem látott orvos – pedig én becsülettel elmentem időben. Sajnos hajlamos vagyok arra, hogy érzékenyebben kezelek dolgokat, és utána szégyelltem magam, de a férjem hasonlóan sokkolva volt, így nem én értettem félre, minden mondatát hallotta Imi is, és ugyanúgy értette ő is. Döbbenet. Duzzogott, durcás volt, és mérges ránk. Elhiszem, hogy útálja a győrieket, de nekünk másként nem lehet gyerekünk……..Aztán jött a mentő ötlet. Felhívtam a győrieket, akik ajánlottak egy másik szombathelyi orvost. Elmentünk hozzá tegnap. Hááááááááááááát minőségi váltás az biztos - hasi uh-gal úgy befogta a mi 8 hetes babánkat, hogy csak tátogtunk (a másik dr bácsim még hüvelyivel is nehezen), s olyan profi gépe van, hogy hallottuk a szívdobogást is végig a vizsgálat közben. (Mennyit ver a pici szívük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Teljesen korrekt volt, meghallgatott, kiváncsi volt mindenre, felajánlotta, hogy bármikor keressem, ha bizonytalan vagyok valamiben. 3 hét múlva találkozunk újra. Nagyon-nagyon kedves volt. Megnyugodtunk. Még van egy köröm az előző dr bácsival, meg kell köszönnöm neki eddigi segítségét, de nem tudunk együtt dolgozni most úgy érzem. Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikerült, de szombat óta bennem volt, olyan jó volt most kiírni!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Hat jo, legyen szombat.... :wink:
katavirag

Julika!
Nagyon jól döntöttetek! Sok sikert az új dokihoz! És igenis 40. héten fogsz szülni!!! :lol:

Katavirág!
:lol: Ha odáig eljutok, kiváncsi leszek :roll: :?: :? :wink:
dezsina

Dezsikém: tudod, csodák mindig vannak :wink: :wink:

Julika: hát nem semmi a történetetek, de kérlek, ne éld bele magad abba a rosszba, amit a doktor mondott.. :roll:
Légy pozitív és határozott: "igen, minden rendben lesz"..
Gratula, hogy sikerült a dokiváltás végülis, és a babóhoz is nagy-nagy gratula. :D

Nálunk is van ilyen dr. különben, volt hozzá szerencsém 2001ben, de a mostani szerencsére odafigyel ránk, és látom rajta, hogy velünk együtt örül :roll: :D és ez annyira jót tesz a léleknek :D

Apacs: kérlek, a "hejesirási" hibától tekintsél el :lol: :lol: Te LESZEL jó apuka nem én :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Julika,
Ne aggódj jól döntöttél én is ezt tettem volna a helyedben. Nagyon vigyázz magatokra!
Vendég

Itt maszik egy mokus a fan :!: De edes :!:

Na , de visszaterve hozzatok.... te Dezsi, en komolyan nem ertelek. Most varsz szombatig, de elotte nem nem birtal varni a teszttel. Hisz most aktualis.
A masik meg a fagyibabas gondolataid. Beosztod magadnak, hogy aprilisig meg fel ev van, tehat teszel magadnak egy beultit a ketto koze, hogy "beoszd az oromot". Ez olyan, mintha mar most nem hinnel a kovetkezoben. Nezd meg Ginuskat, fagyibabaja van.
Azert en nem asom a szombatot.... :wink:
Es ne is vedd zokon mindezt, kerlek, en valoban nem tudhatom, min megy az a lany keresztul, aki a sokadik beavatkozast tapossa. De kitartas :!: Drukkolok neked, barmikor is ossze fog jonni :!:

Julika, milyen az a "Hegar-proba"?
katavirag

Katvirág!
:lol: Dehogy veszem zokon :lol: Sőt szeretem a kritikát!!! Mindent meghallgatok! és nem sértődöm meg :lol:
A teszttel azért bírok várni ilyen halál nyugodtan, mert tudom, hogy meg fog jönni. Tehát nem sietek.
A beosztásról annyit, hogy a Forgácsba fél év a várakozási idő. Ez iszonyú sok, ha főképpen 35 éves vagy. Téboly kibirni fél évet! :twisted: Olyan mély depibe esek két lombik között, hogy nem vagyok önmagam. Ezért a beosztás. 3 hónapot kibirok és sajnos nincs is meg az a 100e. Ft. amit le kéne tenni :!: :!: :!: Ha úgy állnék anyagilag, nem lennék depis a várakozás miatt, hiszen nem lennék rászorulva a támogatásra, tehát 3 havonta mehetnék. Hidd el, én ezt nagyon nehezen viselem el. Több mint 5 éve szeretnék babát. Idén kétszer voltam terhes. Nem bírom már sokáig tartani magam, és örülök, hogy a 9. napig teljesen optimista voltam. Besokalltam. van ilyen. Nem hiszem, hogy sikerült. Adná az ég, hogy tévedjek és jól lepődjek meg szombaton és jól szidjál le, hogy 'na ugye megmondtam'
És nagyon-nagyon várom a rendre-utasítást! :lol: Ezek éltetnek, ezek segítenek elviselni ezt az örjítő életet. Mert én nekem nem olyan szép az élet :cry: Valószinüleg ezért is vagyok eufórikus az egyik pillanatban és depis a másikban :cry: :cry: :cry:
dezsina

Sziasztok!

Hazaértem végre...

Dezsina,
szombatig minden kiderül. A lelkiállapotod nagyon megértem. 5 év hosszú idő. Mi "csak" második éve vagyunk benne a babatervezésben és fél éve járunk a Kaáliba, de sokszor én is besokalok. Pedig nincsenek ilyen előzményeim...Szóval kitartás, nagyon drukkolok, hogy tévedj és ne jöjjön meg és legalább egy baba lapuljon a pocakodban. De sajnos a rosszabb lehetőség is benne van a pakliban.

Julika,
szinte hihetetlen a történeted? Nem azt gondolná az ember, hogy aki elmegy szülész-nőgyógyásznak, az örül minden új életnek, pláne, ha nehezen fogan a baba?! Nemhogy még kikészíti a kismamát...pláne egy sikertelen terhesség után...akkor kellene méginkább megnyugtatni....Húúúúú,de felhúztam most magam! A váltást minden esetre jól tettétek. Fél siker, ha bízol a dokiban és nem rettegve mész minden alkalommal. A babátokkal meg beszéljétek meg, hogy kapaszkodjon jó erősen. És ha úgy érzed szükségét, pihenj, ha meg nem, akkor legyél aktív annyira, amennyire csak jól esik. Szépséges pocakosodást és egy legkorábban 38.heti szülést kívánok neked!
allegrobarbaro

sziasztok!

csibe:kitartást a melóhoz! hogy ment az első nap?

dezsi: nem veszlek ki a táblából, mindenkit benne tartok. drukk tovább+++

julika: igazad van, hogy lecserélted a dokidat! örülök, hogy minden oké a babával.

rólam: ma nagyon sokáig dolgoztam, reggel elmentem hétkor és csak este nyolc körül értem haza. fáradt vagyok.

holnap délután igyekszem táblákat rakni, aktuális eseményeket lehet küldeni! :wink:

katica
katica30

Sziasztok,
Szokásos késői időbent, idefértem....
Dezsi, Hát naggyon köszönöm! Nagyon sok jó dolgot kaptam-kaptunk itt..:) TŐLETEK! Sokra értékelem ezt a topikot!
Soha sem szabad feladni! Mi sem adtuk és meglett az eredménye… :wink: Bár sok mindenen átmentünk mi is, ahogy Ti is..!
Kis* Nagyon szépen köszönöm! Igyekszem ezt valóra váltani … 8) :lol:
Julika, Először is azért vagyunk, hogy meghallgassunk! Nem semmi…ez a doki…. De felcsillant egy másik jobb doki reménye… 8) Ezt kell a szem előtt tartani.. Figyelni és ébernek lenni! Nem előre elkönyvelni…..a dokival szoros kapcsolatban kell lenni, főleg a 12. hét után… Meglátjátok nem lesz baj..!!!! Mi együtt érzünk Veletek és kívánjuk, hogy sikerüljön álmotokat valóra váltani!!!! Jó úton haladtok… :wink:
Dezsi, Te is légy olyan kitartó mint Katavirág! Én mondjuk szombatig nem hagytam volna abba a bogyókat… Sokan sokat szenvedünk …ez van nekünk megírva… ezt mondják…Vigyázz magadra és fel a fejjel. Én/Mi teljesen megértünk… :(
Előre is elnézést kérek a helyesírási problémáimért, de így este 11 körül, már elég fáradt vagyok…
Allegro, Gondolom most is tömeg van a kaáliba….
Katica, várjuk a következő táblázatokat és előre is köszönjük! Mi 4D-re várunk jövő héten…
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Jut eszembe mire Ti ezt olvassátok addigra JÓ REGGELT! Kicsit borús az idő, de hétvégétől jön a jóidő…
Üdv. Mindenkinek!
Apacs.

Kép
apacs

jó reggelt!

újabb korán kelés, de majd holnap délig alszom :wink:

szép napot!
katica
katica30

Lányok..... ezt a levelet tegnap írtam, a munkahelyemen, csak elszállt az internet a cégnél, még jó, hogy wordpadra írtam.. most szúrom be sebtiben, rohanok készülődni, csak már muszály volt jönnöm!!!!!!! Elnézést a krikszkrakszokért, de így jeleníti meg.. nem rejtvényt akartam írni :)
SZÓVAL:

Húú, lányok! már csütörtök van... Ès Èn csak most tolom, ide a kÈpem :( Ne haragudjatok,,, annyira szerettem volna jönni, de a munkahelyemen mindennap 1-2 órát kell túlórázni, úgy hogy alapból 9 órát kellene bent lenni.Tehát az 10-11 óra... Ès most nagyon benne vagyunk a h·zvÈtelben, munka után nagyon gáz... Ès előtt is... most úgy tudtam jönni, hogy fÈl órája vÈgeztem a munkámmal mára, Ès elmentek m·r azok, akik r·l·tnak a gÈpemre, Ìgy az irod·ból Ìrok... fÈrjem mÈg dolgozik, Ìgy megvárom itt, egy¸tt megyünk haza... SZóval nagyon összejött..

Katica! A fagyasztást nekünk a Budai MeddısÈgiben fogják csinálni. Oda járunk lombikra. EgyÈbkÈnt Èn k·Èrdeztem rá az orvosnál, Ès miután megnÈzt¸k az eddig született eredmÈnyeket, mondta, hogy engedÈlyezi a fagyasztást, Ès hogy szóljak a biológusnak. 30 ezer ft -ot kell fizetni, Ès valami 10 Èvig tárolják...

Kiscsilllag, irigyellek, Èn nem tudok tyúkhúslevest csinálni... ha van időd, esetleg meg tudmn·d Ìrni, hogyan kell finom husilevest csin·lni?Az nagyon jÛ, hogy csak s˙rolt a n·tha! m·zlisat! olan sokan betegek....

Heni, az jÛ vÈg¸lis, ha lehet ragaszkodni, hogy 3-at ¸ltessenek be.. Ahova mi j·runk, csak 2-t ¸ltetnek be 35 Èv alatt... hi·ba kÈred... de am˙gy ha nem ikrek, gondolom kistesÛt is szeretnÈtek, vagy nem?

Katavir·g! Te hogy vagy? Megosztom a vÈlemÈnyed a koszrÛl, meg hogy mennyit l·tnak belıle a fÈrfiak :) AzÈrt szınyeget nem moss.. L·nyok, Èn a nagy kÌmÈlÈs ut·n 3 kˆbmÈternyi gallyat felaprÌtottam, Ès elÈgettem, mire hazajˆtt a fÈrjem... csak ·mult :) (…n is, hogy mire voltam kÈpes)

Csibe!

Sajn·lom :(

Nagyon egyszer˚ menete van a fagyis beültinek.. 9 naptól 2 naponta UH, Ès peteÈrÈs után x nappal, ahogy lefagyasztották őket annakidején a megtermÈkenyÌtÈs ut·n, visszakapod ıket. Utro kúra kezdődhet már beülti előtt 3 nappal...

APacs!

De jÛ, vÈgre apacsnÈ nem dolgozik! Ezt vártam már mióta! Lehet azÈrt, mert Èn hamar abba akaorm hagyni a dolgozást majdanán! :) EgyetÈrtek veled az iwiw-vel kapcsolatban...

Dezsi! …n is naygon szivesen leÌrom mi hogy volt a beültin... nekem nem kellett fizetniu, de nekem nem is volt punkciÛkor beülti, úgyhogy Ìgy lett az egÈsz procedúra 1. prÛb·lkoz·s... Nekem nem mondt·k h·nyas osztályzatúak voltak.. lehet, hogy nem akartak szomorÌtani... merthogy 4 Ès 6 sejtesen kÈnytelenek voltak lefagyasztani, Ès csak 2 volt.. mondjuk minektıı felÈbredt szÈpen, de meg is állt a fejlődÈsben nagyon hamar... (EgyÈbkÈnt 90%-os a felÈbredÈsi esÈly! :) )

Panda! De gyöngyörű a babakocsi! :)

Julika!

SzeretnÈk bıvebben hozz·szólni ahhoz, amit Ìrtál... fogok is, de most mennem kell.. mindenesetre Èn azt mondanám, hogy kitartás, Ès bÌzzzz!

Bella és Heni , már nagyon hamar itt az időtök! :)))))))
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Végre péntek :lol:
allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!

Allegro!
:D osztom a nézeted! Sőt :!: Hurrá Péntek!

Brummi!
Emlékeztem, hogy Neked nem volt beülti, így természetesen nem kellett fizetned...
köszönöm, hogy leírtad! Most már tényleg képben leszek, ha megyek... :)
És úgy látom halad a csillagod! A béka leblokkolhatott a múlkor :lol: Igaz nem értem, miért a 9-en áll :oops: :? :lol: persze, nehogy azt hidd, hogy kötözködni akarok... :lol: :lol: :lol:

Katica!
köszi. Amig nem jön meg, addig még bizakodom. Katavirág küldi nekem a + energiákat.

Apacs!
Egyik utolsó mentsváram, hogy Nektek 5.re sikerült. Tehát remény mindig van :!: 8)
dezsina

Jó reggelt!

Alle,
tényleg hurrá péntek van!:)

Dezsi,
Ne légy depis! Bár mondani könnyű, de azt gondolom ez a topik tényleg sok embernek ad reményt, segítséget és támogatást egyben.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

bOcsi, hogy betolakodom!!

Csak egy kérdés?

Szeptember 27.-én volt a beültim, ma reggel, 8 nappal később lett egy abszolút nega tesztem. Kedden vérvétel. Mensisen fáj a pocim. Szerintetek? Járt már így valaki, nega teszt után mégis bébi?

Rettenetesen izgulok.
estike66

Estike66!
A 8. napon még sohasem teszteltem. 10es érzékenységüvel a 10. napon negát már igen, de sajnos az már nem lett pozitiv... :(
DE! A 8. nap még tényleg korai!!! Viszont voltam úgy terhes, hogy ugyan nem teszteltem, de mesihez hasonló tüneteket véltem felfedezni.... Úgyhogy ne aggódj! Ebből még minden lehet :!: :)
Már küldöm is a pozitv energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

estike66: 8. napon nagyon kirai volt ám a teszt, ne tessék még feladni, és bizony igaz, a nega tesztből lehet pozitív és baba is :wink: Sok sikert!! Drukk ++++++
Bella: majd segítünk kibírni azt a 2 hetet :lol: magamból kiindulva az első 7-10 nap jól ment, az utolsó pár nap a legnehezebb :roll:
Katavirág: nekem néhány hónapon keresztül saját bejáratú mókusom volt az erkélyen, van róla fotó is :lol: ízlett neki a kukoricapelyhem :lol: :lol: de lassan 2 hete nem láttam, ha nem több :cry: :oops:
Katica: priviben küldtem az adatokat 8)
Brumm: írok privit, hát igen - meglepődtem, hogy hamar elhagyott a nátha, ilyen még sosem fordult elő hogy ilyen lazán megúszom.. :D
Dezsi: hogy vagy ma?

Hurrá hétvége :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Esztike, hajaj, de meg mennyire... :wink:

Dezsikem, ossze fog jonni, ne aggodj. Ha nem most, akkor legkozelebb. Azert ilyen onfeju gyogyszerkihagyast ne eszkozolj tobbet! Es ha volt valami embriocskakezdemeny?! En az elso hetekben sokat gorcsoltem es az Utro sokat segitett.

Katica, holnap szombat :lol: En sem sokat aludtam, mert a ferjem meg van fazva es egesz ejjel horkolt. Ahanyszor felkeltettem, hogy eleg legyen, 5 perc mulva ujra kezdte. Lehet kikoltozom a nappaliba, nehogy man meg en is elkapjam... :roll:

Brumi, jo rolad is hallani! Hjah, ferfiak es takaritas....he-he. Most, hogy a 12 hetet betoltom, erot veszek magamon es kinyalom a lakast, ami igencsak lepusztult az utobbi hetekben.

Kép
katavirag

Katavirág: én a lakás nagy részével szerencsére végeztem, ami kemény lesz nekem az a fürdő és a wc :twisted: :twisted: a szagokat valahogy nem kedvelem, mármint a rossz szagokat :lol: :lol: szerintem megfűzöm rá apukát, Neked is ezt kellene :wink: :wink: Hatékony segítség tudnak lenni, pl. a pókhálózásban, porszívózásban :wink: :wink:

Azt meg már el is felejtettem, barinőm azt javasolta, hogy ne pucoljak ablakot, van valakinek javaslata? szabad ilyenkor ablakot pucolni vagy sem? Mert ő azt mondta, hogy össze-vissza rázkódik a pockó.. :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katavirág!
megigérem, hogy többen nem csinálok ilyet :oops: azt hiszem besokalltam... Nem vagyok mindig ésszerű, tudom. De most nem is vagyok depis. Próbálom élni az életem. Párom mondta, hogy akkor most arról szólhat a köv. hónap, amiről szólnia kell :oops: szerethetjük egymást :oops: :D Végül is... áprilisban lombik után spontán betaláltunk :lol: Csak most jobban fogok ügyeskedni, hogy meg is szülhessem :lol: :lol: :lol:
A horkolós témát megéremtem :lol: Az én párom is nagyon-nagyon horkolós :twisted: Mindig vesz ilyen sprayket, azt fújkálja, hogy tudjak aludni tőle :D Bevált. Igaz nálunk nem megfázás miatt van ez a horkolásos balhé.... Szerintem nagyon kéne vigyázz magatokra, hogy ne kapd el a megfázást.

Kis-Csillag!
Hááát, én nem hallottam ilyet, hogy az ablakpucolás káros lenne... :? De úgy gondolom, hogy mindannyian akik ezek után terhesek leszünk, lettünk, veszélyeztetetté válunk. Szerintem ehez tartsd magad, és kérj rokoni segítséget....
dezsina

Köszönöm a kedvességeteket, és a megértéseteket!

Katavirág - a Hegar-próba egy olyan vizsgálat, amikor különböző átmérőjű pálcákkal ingerlik a méhszájat nyitásra-zárásra, s azt figyelik, hogy hogy reagál erre. Ha nyit már a legkisebb pálcánál is, illetve nem zár vissza feszesen, akkor nagyon valószínű, hogy a legkisebb inger hatására a várandósság alatt is ki fog nyílni, s újra beindul a szülés. Ha nem nyit, sőt zár, feszes, és van tartása nagyobb pálcával is, akkor feltételezik, hogy később sem lesz ebből probléma - nálunk ez történt.

Kis-csillagom - mi egy picurka parasztházban lakunk picurka ablakokkal, így aztán hiába adok tanácsot ablakpucolást illetően. Én az előző várandósságnál is pont annyit dolgoztam itthon amennyi jól esett, most is. Ezt szerintem remekül érzi az ember. Valóban meg kell azzal barátkozni, hogy bizonyos dolgok nehezebben mennek (szagok pl) de ezt apukák szerintem remekül tolerálják, és segítenek nekünk. Mindenesetre ha másznod is kell hozzá, akkor szerintem ne, vigyázz nagyon magatokra!

Estike - nagyon kora a 8. nap. ha spontán babás lennél, még sejteni sem sejtenél semmit. Türelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolunk!

Dezsi - én is szeretek így hosszútávra tervezni, ilyenkor bíztató, hogy látom az alagút végén a fényt, könnyebben megyek neki a hosszabb útnak is. Ügyes vagy!!!!!!!!!!!(meg aztán hajrá spontán is ezekben a hónapokban!!!!!!!!!!!!)

Kép

Kép
julika79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?