Lányok..... ezt a levelet tegnap írtam, a munkahelyemen, csak elszállt az internet a cégnél, még jó, hogy wordpadra írtam.. most szúrom be sebtiben, rohanok készülődni, csak már muszály volt jönnöm!!!!!!! Elnézést a krikszkrakszokért, de így jeleníti meg.. nem rejtvényt akartam írni
SZÓVAL:
Húú, lányok! már csütörtök van... Ès Èn csak most tolom, ide a kÈpem
Ne haragudjatok,,, annyira szerettem volna jönni, de a munkahelyemen mindennap 1-2 órát kell túlórázni, úgy hogy alapból 9 órát kellene bent lenni.Tehát az 10-11 óra... Ès most nagyon benne vagyunk a h·zvÈtelben, munka után nagyon gáz... Ès előtt is... most úgy tudtam jönni, hogy fÈl órája vÈgeztem a munkámmal mára, Ès elmentek m·r azok, akik r·l·tnak a gÈpemre, Ìgy az irod·ból Ìrok... fÈrjem mÈg dolgozik, Ìgy megvárom itt, egy¸tt megyünk haza... SZóval nagyon összejött..
Katica! A fagyasztást nekünk a Budai MeddısÈgiben fogják csinálni. Oda járunk lombikra. EgyÈbkÈnt Èn k·Èrdeztem rá az orvosnál, Ès miután megnÈzt¸k az eddig született eredmÈnyeket, mondta, hogy engedÈlyezi a fagyasztást, Ès hogy szóljak a biológusnak. 30 ezer ft -ot kell fizetni, Ès valami 10 Èvig tárolják...
Kiscsilllag, irigyellek, Èn nem tudok tyúkhúslevest csinálni... ha van időd, esetleg meg tudmn·d Ìrni, hogyan kell finom husilevest csin·lni?Az nagyon jÛ, hogy csak s˙rolt a n·tha! m·zlisat! olan sokan betegek....
Heni, az jÛ vÈg¸lis, ha lehet ragaszkodni, hogy 3-at ¸ltessenek be.. Ahova mi j·runk, csak 2-t ¸ltetnek be 35 Èv alatt... hi·ba kÈred... de am˙gy ha nem ikrek, gondolom kistesÛt is szeretnÈtek, vagy nem?
Katavir·g! Te hogy vagy? Megosztom a vÈlemÈnyed a koszrÛl, meg hogy mennyit l·tnak belıle a fÈrfiak
AzÈrt szınyeget nem moss.. L·nyok, Èn a nagy kÌmÈlÈs ut·n 3 kˆbmÈternyi gallyat felaprÌtottam, Ès elÈgettem, mire hazajˆtt a fÈrjem... csak ·mult
(…n is, hogy mire voltam kÈpes)
Csibe!
Sajn·lom
Nagyon egyszer˚ menete van a fagyis beültinek.. 9 naptól 2 naponta UH, Ès peteÈrÈs után x nappal, ahogy lefagyasztották őket annakidején a megtermÈkenyÌtÈs ut·n, visszakapod ıket. Utro kúra kezdődhet már beülti előtt 3 nappal...
APacs!
De jÛ, vÈgre apacsnÈ nem dolgozik! Ezt vártam már mióta! Lehet azÈrt, mert Èn hamar abba akaorm hagyni a dolgozást majdanán!
EgyetÈrtek veled az iwiw-vel kapcsolatban...
Dezsi! …n is naygon szivesen leÌrom mi hogy volt a beültin... nekem nem kellett fizetniu, de nekem nem is volt punkciÛkor beülti, úgyhogy Ìgy lett az egÈsz procedúra 1. prÛb·lkoz·s... Nekem nem mondt·k h·nyas osztályzatúak voltak.. lehet, hogy nem akartak szomorÌtani... merthogy 4 Ès 6 sejtesen kÈnytelenek voltak lefagyasztani, Ès csak 2 volt.. mondjuk minektıı felÈbredt szÈpen, de meg is állt a fejlődÈsben nagyon hamar... (EgyÈbkÈnt 90%-os a felÈbredÈsi esÈly!
)
Panda! De gyöngyörű a babakocsi!
Julika!
SzeretnÈk bıvebben hozz·szólni ahhoz, amit Ìrtál... fogok is, de most mennem kell.. mindenesetre Èn azt mondanám, hogy kitartás, Ès bÌzzzz!
Bella és Heni , már nagyon hamar itt az időtök!
))))))