Sziasztok!
Ma megint vettünk pisit. Mrmint levettünk zacsiba.
A múltkor a doktornõ azt mondta, hogy éjszakára ragasszam rá a zsákot. Azt tettem, de nem volt jó. Most a laboros azt mondta, nehogy egész éjjel, az nem jó. Reggel tegyem rá és várjam meg míg pisil. Még jó hogy nem vártam, mert órákig állhattam volna. Elkezdtem etetni, mert úgy nyugisabb, nem ficánkolta le magáról. Aztán tettem rá egy pelust, mert ha eszik, könnyen lehet, hogy kakil. Ha már evett, gondolta alszik is egy nagyot. Mire felébredt, folyt ki a pisi a zacsiból. Remélem, most azért jó lesz. Szóval legalább két óra kellett a pisinek. Ha nincs rajta pelus, csak kicsit levegõzik van, hogy 3x is lepisil negyedóra alatt.
Aztán mivel apa ma korán ment dolgozni, nekem kellett elvinni a rendelõbe. Most a héten van két kocsink, úgyhogy kocsiba ültünk. (Nagyon keveset vezettem, nagyon félek és nagyon rosszul csinálom.) Hát, anyámnak nem lehetett könnyû napja!
Számolni sem tudtam, hogy hány hibát követtem el. A vezetésben az a rossz, hogy sebességet kell váltani, kanyarodni kell, meg sávot váltani. Brrrrr! És parkolni! Jaj! Mindezt a 40 fokos kocsiban! Szerencsére Lõrinc toleráns volt. És nem törtük össze sem magunkat, sem a kocsit! De még mindig nem hevertem ki!
Kangi! Kár, hogy nem voltál itt, hogy vigasztalj! Azt gondoltam, mehetnénk valahova (Liget, Tescos turi), most hogy két kocsi van, de ez a mai túra eléggé traumatikus volt. Nem biztos, hogy holnap is kocsiba ülnék. Azért még lehet.
Én még komoly részleteket tudok az Öreg nénébõl, bibi!!!! Imádtam!
Milyen csélcsapnak neveled a lányod! Én bezzeg nem is szólok egy szót sem a sok jó csajra, gondolván Julcsira, milyen jól megértik egymást a fiatalok! Te meg már a nagyfiúkkal szemezgetsz? Jól van, akkor megvárom a Kaska lányát, õ már kicsit fiatalabb lesz, mint Lõrinc!
Mi is két doboz K-t kaptunk csak.
Jó duma, csak a finálét! Valld be!
Kakukkfû! Szegény Emma baba! Hogy van ma?
Nálunk egy cici után elalszik hozzám izzadva Lõrinc, pedig õ kettõbõl szokott enni. Aztán fölébred, és rövidesen újra eszik. Vagy iszik. Ebbõl áll a nap megint. De nem is bánom, mert megint csak hét dkg-t hízott. Emma fürcsije nagyon cuki! Benne van a füle? Én nem merem valamiért beletenni. Mindig kitartom a fejét, de tök fárasztó. És szépek vagytok együtt is!
Miszike! Rókaszemû röfiorrú unoka.
A két gyerkõcöt elnézve édes lenne.
Virág! Tescos sztori tényleg durva, de hol van a családi parkoló?
Zsuzsi! Miszike! Játékbaba O: O: Az emberek annyira hülyék, hogy ennyire hülyének nézik a másikat!!!
Zsuzsi! Gratuláok a teszteredményhez! Okos vagy!
Miki pedig biztos visszaváltozik rövidesen jó kisfiúvá, ne félj! Gondolj arra, hogy ez az utolsó lehetõséged a babázásra (ha jól tudom), úgyhogy élvezd ki!
D-vitamin: néha elfelejtem, néha valószínûleg duplán megy, nem mindig látom rendesem. Remélem, így kiegyenlítõdik. A múltkor a K-vitamint felejtettem el.
Ébredezik, pedig még csak a tegnap esténél tartok. Annyit írtok!!!
Zulu! Szegény másodszülötted! Önérdekedre tekintettel megfosztanád az Öreg nénétõl?
Hú de sietõs, vén kecske!
Fikás napocska! Nem bírom abbahagyni a röhögést!
Úgy megnézném azt a fotót az etetésrõl!
Gombóc! Reklámfilmhõs lehetnél? Ne hagyd ki!
Babakocsi összezárásnál én is tudok produklálni! Kaska-féle talin bemutattam! Nyelvecskés kép nagyon édi!
Norka! Szia Róka!
Én is szoktam félig ülve tartani. Egy ideig élvezi, aztán úgyis megunja. Nem semmi alvást produkált ma a lányod!
Timici! Jó mozgalmas heted volt! Remélem, jól vagytok oltásilag! Szerintem oltás után is jól nézhet ki Bencus!
A hülye alsó szomszéd üvölteti a magnóját. Ha felébred a gyerek, mielõtt végig olvasom, lemegyek és megölöm!
Leszter! Nekünk is van mindig kis trutyi az orrában, más baja nincs. Dr.néni szerint normális.
Dvit: én egyenesen a szájába, csak mint írtam fentebb, nem mindig látom jól a mennyiséget. De már magától nyitja a száját, ha közelítek. Olyan édes. Csak lassan csöpög a hülye üvegbõl, addigra megunja a tátogást, és mire jön a csepp, pont mocorog. Így vagy bemegy vagy nem.
Most befejezem, mert halálra untok! De még mindig alszik ,úgyhogy tovább olvasok.
Beu
Beu