Új privát üzeneted érkezett!

Zulu Kép
vén kecske KépKépKép Az etetés nagon édes lehetett!!! Kép

Gombóc Kép
én is imádom a mosolygödrös kisfiúkat!!! (kislányokat is egyébként)
Vizsigratulához köszi, de még van 3 ...

Myssnia Kép
OFF: aha, egyetértek! Mondjuk már mexoktam, hogy a legnemszimpibb nyeri ... biztos nem én vagyok a célközönség, mert egy árva sms-t sem küldtem Kép

D-vitamin: én mindig beadom, ha egy nap elmarad, másnap 2 cseppet, a Konakion szokott egy-két napot csúszni néha, de drukkolok, hogy emiatt semmi baj ne legyen.

Hülye dolgozat! Hülye dolgozat! Hülye dolgozat!
Irok pár sort, attól lenyuxik tán a lelkem ...

Pussz
fanyalgó Kangi és ágybancuppogó Juliska
kangi

Kangi, Myssnia,
Tessek mar engem is felvilagositani mirol van szo?! Szoval hanyan vannak meg a VV villaban, es ki esett most ki? Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

úgy tûnik most jön ki az oltás utóhatásaKépKépKép, csak akkor nem ordít ha a kezemben fogom és sétálok veleKép, nem bíííííírom olyan nehéz.Kép nyaf,nyaf

Zsuzsi,
vége a VV2nekKép, utolsó 3: Anikó,LAci,Péter a nyertes: Laci lett.Kép Igazi népmese a story, de én örülök neki, hogy nem Anikó nyert!

Kangi,
meddig adod még a Konakiont? nekünk csak egy dobozt kellett beadni, aztán passz.

megyek, mert ordíííííííííítKép
Timici
timici

Zsuzsi Kép
vasárnap volt a finálé, Laci nyert Anikó ellen, az uccsó kb 10 percben fordult meg az állás, miután megmutatták, hogy melyik szavaztszám kihez tartozik. Péter volt még a finálétrióban, de õ ugye kiesett a finálészavazás egy pontján.
Bocsika az offért Kép

Pussz
Kangi
kangi

Timici Kép
én úgy tudom, amíg csak anyatejet eszik, addig kell adni.
Gyerekorvosa válogatja biztos ezt is ...
Adj egy kúpot annak a kismanónak, mert a láza valszeg úgyis elindulna fölfelé, és nyugisabb lesz töle. Ne aggódj, ez még nem a gonosz anya esete, aki leszedálja a gyermekét Kép

Jelentem, megmértem a malackát egy gigakaki után pucéron: 5kg 2 deka Kép Hurrá! Hurrá!

Pussz
Kangi és husiJulcsi
kangi

Jelentem ebed legyartva...megszallt az ihlet, tandoori csirke lesz tepsiskrumplival, meg osszedobtam meg egy felhasznalobarat tiramisut is! Viszont meg pizsamaban vagyok! Kép
Ha Miki felebredt megetetem aztan kimegyunk, mert Gyuri eszeveszett rossz! Provokal mindenfelevel! Jo taknyos szegenykem, bar ez mar mulik, most a kohogese kezd durvulni!

Felhivtam a szulesznot, csak ugy! Olyan jo neki, minden nap lat kismamakat, kisbabakat, sot segit nekik megszuletni! Kicsit irigylem...de azert faraszto lehet, nincs kotott munkaideje, allandoan szolgalatban van!

Na, ha meg van egy negyed oram Miki kiralyfi engedelmevel, akkor kuldok Anyu szulinapjara egy kepeslapot, es rendbe szedem a lakast...

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi Kép
megint nem irigyellek, csak a tepsis krumpliért meg a tiramisuért Kép

Kangi
kangi

így nézett ki tegnap szuri elõtt a gyermek:
Kép

most inkább nem fotózomKép

Kangi,
köszi, nekem semmi ilyet nem mondtak, hogy amíg szopik kell a K vitamin, sõt mikor kérdeztem mondták, hogy 1doboz oszt annyi. nem értemKép majd holnap rákérdezek.
Azt hiszem lassan adok neki egy kúpot, mert bele se merek gondolni mi lesz így velünk estére...Kép

Zsuzsi,
de ügyi vagy, hogy már meg is fõztél!
Jó sétát a fiúkkal! szép az idõ felétek is? itt lehetne egy kicsit hüvibb is(34fok napon), be kellett kapcsolnom a klímát, mert süti a nap a lakást és még Bencét is hordozom.
Nincs is rajtam sok ruha(melltartó+gatyó), azért a pizsit már levettem.Kép

megyek benyomom azt a kúpot, csak olyan jó lenne már elolvasni, amiket írtatok...
Timici
timici

Timici Kép
az a pofázmáááány!!! KépKépKép
Este majd megint kap egy kúpot, holnapra kutya baja, meglátod! Nem jó érzés persze, hogy nyugtatózni kell a babát, de neki is jobb így, neked is, régen meg páleszes kenyeret kaptak, meg mákteáztatták õket, és annál azért sokkal jobb a germicid-c Kép
Lábát borogatod, ugye?

Pussz és kitartás, míg hat a kúp!!!
Kangi
kangi

Kangi,
Szerintem is hulye dolgozat! Azert ne verd a fejed a falba, inkabb gyorsan ird meg, nem muszaj otosre!
Hizlalod Jooocsit? Kép
Koszi a VV-s infot! Almomban nem gondoltam volna, hogy Aniko finales lesz! Sziszit ki pottyantotta ki?
Le vagyok maradva! Es most mi megy fomusoridoben? Bocsi, nagyon off gondolataim vannak ma! Kép
Tiramisu csak mu-tiramisu...

Timici,
Tok nagy mar Bence! Es milyen ugyi! Nalunk semmi forgas, vagy egyeb (mint este irtam, kiveve, mikor nem figyelek oda es Gyuri uthenger modjara atforgatja!
Itt is szep meleg van, jo fulledt is tud lenni! De a kertben arnyekban majdcsak kibirjuk. Messzebbre most nem megyek, nem akarom oket napon aszalni!

Zsuzsi
zsuzsi74

Kangi, Zulu!

Ugyesek vagytok, Oregnenet illetoleg, nekem kedvenc mesem volt, mikor kicsi voltam.

Andy!

Jo, hogy Mark igy belehuzott! Mi szerencsere nem lazasodtunk be, sot, lekopogom, eleg jol van azota is.
Mostanaban fejek, es az esti szopi utan megkapja. Azota jobban alszik.

Na, az igert kepek:
Pancsi

Kép
kakukkfu

Sziasztok!

SOS! Ha kap tápszert is a baba az anyatej mellé akkor is kell D vitamin minden nap? Mert a tápszerben van D is, meg K is de nem csak tápszert kap, hanem anyatejet is. Ilyenkor mi a teendõ?

Zsuzsi!
Nem elég, hogy a vödörben fürdeted a gyereket, mindenféle szennyes lé után még D-vitamint sem adsz neki Kép? Most aztán tényleg küldjük a GYIVI-t Kép!

Mennem kell, kész a mosógép és üvölt a gyerkõc Kép.
Pusza, Virág
virga

Zsuzsi Kép
Anikó pottyantotta ki a vörös démont.
Fõmûsoridõbe visszatért Legyen Ön is milliomos, mert errõl a nyerészkedésrõl nem bírnak leszokni Kép

Kangi
kangi

Es, anyaval:

Kép

puszi
Kakukkfu
Emma ma 5 honapos Kép
kakukkfu

Virág Kép
nézd meg, mi van a tápidoboz oldalára írva D-és K-vitamin vonatkozásában, hogy 100g mennyire fedezi a baba napi szükségletét.

Pussz
Kangi, aki nem bírja dogaírásra szánni magát Kép
kangi

Kangi,
már be is adtam nekijje a kúpot, borogatás is megvan, full service!Kép most a kiságyban hagytam kicsit, nézegeti a zenélõ elefánikat közben csörgõzik. Megpróbálok szusszanni aadig míg elvan egy kicsit és fájó derekam átmozgatni.Kép
Tanulással hogy állsz?

és itt van még 2 kép ez is tegnap készült:
Kép

Kép

Timici
timici

Timici Kép
micsoda szemek, juj, de szép! Kép
Tanulás buáá, illetve dogaírás buáá, de most aludni készül a gyerkõcke, talán rá tudom venni magam ...

Kangi
kangi

Zsuzsi,
igazad van, ha lenne kertünk én biza kidobnám a gyereket, hogy a levegõn bealudjon!
Most, hogy írtad baromira megkívántam a tiramisutKép, így ht hétvégén valamit sütnöm kell, mert tiramisuhoz nincs itthon se sajt-se babapiskóta.Kép
Bence azóta is csak jobbra forog, és csak hátról hasra, de egyre jobban nyomja az égbe a popsiját és próbál mászni, persze nem megy még neki. Ha 4kézlábra emelem tartja egy kis ideig magát és nagyon boldog, de aztán jön a sírás, mikor abbamarad ez az állapot és megint hason találja magát.

Miki bírja a nyüstölést? mert ha igen inkább hagyd Gyurit, hátha jobban összeszoknak így, és legalább Te is tudsz kicsit mással foglalkozni. Persze az nem cél, hogy bántsa!
Oltásra mikor is mentek? hasmars elmúlt?
Egyébként a 6kg Mikinél szerintem tök rendben van, hiszen 3héttel kisebb, mint Bence, szóval NO PARA.Kép
Egyébként Bencénél azt figyeltem meg, hogy van egy idõszak mikor gyarapszik és van egy idõszak mikor nyúlik. Így van, hogy pocok feje van és "dundibb" utána pedig nyúlik a pofija és hosszra erõsít.Kép

Most megyek, mert még úgy látszik nem hat a kúp és nyûgösködik szegény feje.
T.
timici

Gombóc, Urszila, Timici, Kakukkfû,

édesek a gyerkõcök!! KépKépKép

Bocsi, megint nem nagyon van idõm, Annácska úgy látszik, most jött rá, hogy õ már 3 hónapos, mert egy-két napja állandóan enni akar, a dupláját kajálja annak, amit eddig, és feleannyit alszik, mint eddig. Kép

Azért csak nem bírom megállni: Kangi, te VV-t nézel??? Nem te voltál annyira kiakadva a valóság-show-kra? (Eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy mirõl beszélgettek Myssniával! KépKépKép)

Kakukkfû,
Öregnénét én is kitaláltam, csak látom, már elkéstem a válasszal...

Miszike,
férjuram szerint gond nélkül lehet a mov-ot szerkeszteni, akár PC-n is, van valami olyan progi, hogy AfterEffects, meg talán az Adobe Premiere-rel is lehet, én ezeket nem ismerem, de azt ígérte a kis drágám, hogy megnézi, mit tehet az ügy érdekében Kép! Ha sikerrel jártunk, megosztom veled a tapasztalatokat! Kép

Rohanok...

Pussz
Franyó
franyo

Franyo Kép
kiváncsi voltam a fináléra Kép Szánom-bánom ...
Gyerekem alvás helyett nyávog, ki érti ezt?! Kép

Pussz
Kangi
ka

Lanyok
Latom ma jol elvagytok! Kép
Hat Jazi ma felebredt 7kor szopizni es azota alszik....szoval en nem tudom mit nyuglodtok itt a gyerkocokkel??!! Kép Kép Jujujjjj Kép

Kakukkfu
Gratula az 5 honapossaghoz!

Timici
Oltas Kép Penteken mi is megyunk.

Je, eszre sem vettem,hogy vege a VVnak! De jooo! Kép Es mikor kezdik a kovetkezot? Nem unjak meg?

Kepek szupi jok! Kép

Norka es egesz nap alvo Jazi
norkini

Norka Kép
irigy-irigy, de most Julcsi is alszik, én megebédeltem, meg ide irkálok, ahelyett, hogy a munkahelyi stressz irodalmát gazdagítanám egy újabb gyöngyszemmel Kép

Fujlusta Kangi
kangi

Írtam két bekezdést! Hurrá! Hurrá! Virágokat az öltözõbe, tüzijáték a szárazságra való tekintettel elmaradhat ez egyszer Kép

öntömjénezõ Kangi
kangi

Kangi Kép Kép
Csak igy tovabb! Mikorra kell leadnod masfel ev?? Kép

N
norkini

Norka Kép
ne hervassz! Csütörtökön viszem be a vizsgára ... Kép
Amúgy nem százoldalas esszé kell, csak némi cirkalom arról, hogy milyen munkahelyen vizsgálom, hogy mekkora a stressz, meg hogy mi a hipotézis, mert az ugye fontos a kutatásban. A kérdõív már készen van, a konzulensemnek hála, csak a cirkalom megy nehezen, buáááhhhh... de most majd jól megírom, és ezzel a torkodra fagyasztom a röhincsélést Kép

Kangi az okostojgli
kangi

Norka!

nekem is mondták mindíg hogy ne ültesem. De hogy ne, mikor húzza fel magát és ordít ha lenyomom??? Most meg azt mondják ne állítsam, majd feláll magától, de szitu ugyanaz, ha le akarom ülteteni ordítás. Hát bevallom én így szoktam hagyni ácsorogni , úgy hogy fogom. Régen tök természetes volt hogy ültették a babákat, és nem lettünk mindannyian gerincfájósak. De akinek kevésbé akaratos a babájka esetleg próbálhatja fekve tartani 7-8-9 hónapos koráig mire magától felül.

Myssnia!

Én 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, de nekem akkor már fél hónapja nem volt tejem. Én sárgarépával kezdtem, utána alma (golden), õszibarack (fagyasztva lehet kapni).

Virga!

Tápszer mellé is kell a D vitamin! Ugyanúgy napi 1 csepp. Csak a K vitamin nem kell.

Manó
manó

Kangi
Hogy allsz? Kép

Mano
Hat ez az,hogy soxor mar turelmetlen fekve. Ha felultetem akkor tobbet lat es el is hallgat rogton!

Lanyok
Nincsen meg valakinek a babanetes pocis hetrol-hetre leveltomeg? Noverem babas Kép es elvinnem neki. Az enyem valahol elkeveredett.

Norka es megint alvo Jazmin
norkini

Sziasztok lanyok!

Jelentem, Petra jol van. Tegnap esti meres szerint 5520g a kis orias!Kép

Norka,
Ajjajj, most akkor miattam elment az etvagyad? Bocsi.Kép
Roka!Kép
Grtula a noverednek! Nekem megvan a BabaVaro-s hirlevel csomag, meghozza en tablazatba kimasolgattam oket, ha kell, elkuldom.Kép

Csucsuka,
Drukk, hogy nehogy gorcsolj!!!

Kangi,
Nagyon edes a kis vihancolo!Kép
Most olvasom, hogy a Konakion beadasarol jelen idoben irsz. (Bar lehet multnak is olvasni talan.) Szoavl, Te meg adsz neki Konakiont? Ez hogy lehet? Nekem a dokineni azt mondta, mikor direkt rakerdeztem, hogy csak az elso dobozt, azaz 5 ampullat kell neki beadni... Akkor most engem felreinformaltak?? Aha, most olvasom a valaszt, de csakazertsem torlom ki ezt a par sort, ha mar egyszer bepotyogtem.Kép
Ugyanazt akartam kerdezni, mint Franyo, hogy hogyhogy nezed VV-t, raadasul teljesen kepben is vagy a tortenesekbol, Te, aki annyira ki voltal akadva miatta?Kép Persze persze, csak a finalera voltal kivancsi!Kép Amugy en is neztem, ha nem is az egeszet.Kép
Hajrahajra dolgozat!Kép

Virga,
Koszi a valaszt, azt tudom, hogy teherbe lehet esni szopi mellett is... De mar akar 8 hettel szules utan is?

Miszike,
Nem vagy kicsit nagylany mar ahhoz, hogy jatekbabat kotozzel magadra?Kép

Urszila,
Jujjj, szoval akkor mar akar ujra terhes is lehetek?Kép Az elos(ko)n mar tul vagyunk!!!Kép Haaat, vegul is kis korkulonbseggel szeretnenk a kistesot, de azert lehet, hogy meg inkabb varnek vele!Kép
Kibanyaszott orrtrutyival (bocsiKép) kapcsolatban: szoval ezt ugy erted, hogy ez meg akar normalis is lehet? Vagy felreertettelek? Mert a tegnapi ota Petra nem szuszmakolt, bar az orrszivoval parszor kiszedtem kisebb cuccokat belole. Es a natha szerintem sok-sok hig valadekkal kene, hogy jarjon, de az neki nincs.
Tenyleg, lanyok! Petranak most meregetem a homersekletet. Tegnap este popsiban 37,6 C volt, levonva a fel fokot ez 37,1 C. Ez felnottnel mar enyhe hoemelkedes, ez a picuroknal is igy van? szoval akkor biztosan beteg? Vagy naluk meg magasabb lehet a teljesen normal homerseklet is? (Remelem, nem voltam tul zavaros.Kép)
Most nezem csak, hogy Zsuzsi mennyire hasonlit Rad! Aranytollal, ez olyan aranyos es meghato!Kép

Myssnia,
Mi volt a dokinal?

Zulu,
Ven kecske!KépKép Es fika!KépKépKép

Gomboc,
Babakocsi a csomagtartoban sztoriKépKépKép
Zsombi nagyon edes!Kép

Zsuzsi,
A D-vitamint en ugyan nem felejtem el beadni, de felek, hogy a cicirecseppentos modszerrel nem sok jut be belole a babaszajba. Ugyanis lecsurog.Kép Tobbiek, Ti hogy csinaljatok? Cseppentsem inkabb egyenesen a szajaba?
Jajjj, miket fozol Te?Kép Ez kiiinzas!Kép

Timici,
Nem semmi hetetek volt, foleg a hetvege lehetett durva! De mar tul vagytok rajta, es a szurin is!Kép
Bence nagyon edes, jobbulast neki!Kép

Kakukk,
Szuperek a kepek!Kép

Na megyunk szopizni, pussz:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Azt hittem, soha nem érek a végére az olvasásnak Kép

Köszönöm mindenkinek a PKU-s hozzászólást, 99,9%-ban nyugodt vagyok. Egyébként tegnap voltunk doki néninél, megszúrta Zsombi ujját, aki rögtön ordítani kezdett, mint a sakál és nem igazán díjazta, hogy fogják a kezét Kép De doki néni ügyes és gyors volt, hamar tele lett a két karika a papíron. Tegnapig kaptunk haladékot a sárgaság miatt, hát, még mindig van enyhe szolárium-barnasága Zsombinak, de nem kell vizsgálatra menni. (És csak súgom, hogy Zsombi már 5400 g, pedig a meleg miatt össze-vissza eszik és már a 7 óra alvás éjszakánként is a múlté, már csak 5 óra.)

Video: Myssnia szopis videóját valahogyan sikerült megnézni, de Franyóé nem ment (majd megpr. Miszike párja ajánlásával) és a Myssnia-féle csókos (?) sem ment Kép

Myssnia
Huginak meglett a kislánya, 30-án, 12 ó 15-kor, 3100 g, 56 cm és Emmának hívják. Hétfõn már haza is mehettek, most egymást szokják. Azt nem tudom, jön-e ide, õ az nlc-n ír, ott is vannak kismamák és kisbabások.

Vissza kell olvasnom megint, valami nem stimmel. Vagy kihagytam egy adagot, vagy le sem töltötte a gép Kép

Náthásaknak jobbulást KépKép

Csucsuka
Minden okés legyen KépKép

Kangi
Jó dogaírást és tanulást KépKép

Myssnia
Nálad rendbejött az a valami?

Még a héten megpróbálok benézni KépKép (nekem miért nincs idõm netezni? pedig úgy szeretném)

És ébresztenem kell Zsét, mert megyünk Szandi úszás-bemutatójáraKép

Babócák nagyon szépek, ami képet megtaláltam, azt megnéztem Kép

Szép napot mindenkinekKépKépKép
Toffifee + Zsombi
toffifee

Leszter
Azert annyira nem ment el az etvagyam! Csak azota okoska nem eszik babanetezes kozben ! Kép
Legyszi kuld at a levelecskes tablazatot (hogy Te mikre ra nem ersz? )
Amugy mi is adagoljuk meg a Konakiont,sot doki neni kerdezte,hogy nem fogyott-e meg el a heten...
Vigantolt en kiskanalba cseppentve+par csepp tejcivel szoktam beadni.Semmi gond nincs vele igy.

Ja,kepzeljetek Jazi 11orat aluszkalt 1huzamban ejszaka... Kép

Norka
norkini

Leszter Kép
Vigantolt szájába cseppentem. Nem tiltakozik, nem fintorog, semleges ízû az az olaj.

Norka Kép
sajnos tökre elálmosodtam, de a kislányom meg nyávogott, úgyhogy most jött el az az idõ, hogy úgy érzem, kész vagyok, kipurcanok, nem bírom, elegem van, képtelen vagyok rá stb.stb.
Tudom, hogy egy idõ után mindenki beelegel, én most vagyok így vele. Hétvégén buliban voltunk (egésznapos kerti vidámkodás), hát minden voltam, csak vidám nem Kép Most fáradtam el ettõl az egész napos készenléttõl, a hajnali kelésektõl, a hasfájós és egyéb okú ordításoktól, és nincs senki, aki segítene, egy csomót vagyok egyedül, ma még kocsim sincs és én tulok a babakocsit a csomagtartóban hagytam, a mérleget ma kéne visszavinni, egyszóval: tré kedvem van. Szeretném, ha valaki egyszer fogná a babát és elvinné sétálni, hogy pár órát ne úgy töltsek, hogy "Jaj, mindjárt fel kell ugorjak hozzá, csak még ez vagy az férjen bele az idõbe". De a hétvégék mászkálással telnek, hétközben senki nem ér rá, én járok nagybevásárolni, mert ugye én vezetek, az persze csak este mûxik, mikor már hulla vagyok ...
Mindegy, majd elmúlik, amikor már nem csak anyatejet eszik, akkor azért Anyura lehet hagyni egyszer-egyszer hétvégén napközben, na persze, mint írtam, a hétvégéken általában utazunk, és a hegyen megint csak én leszek a babafelelõs.
Most is nyávog, egész nap ez van, és õ csak 3/4 órákat alszik. Dög meleg van, a lakás romokban, én meg egy ernyedt lókolbásznak érzem magam mind kívülrõl, mind belülrõl KépKépKép

Disznóság, hogy itt panaszkodom egyetlen babukával meg jó körülmények között meg minden, csak most valahogy nyafi lettem. Majd holnapra biztos jobb lesz.

Pussz
nyûgös Kangi
kangi

Ja, és persze engem senki se szeret, én se vagyok senkire kíváncsi, meg minden ... KépKépKép
Kangi, a pontos
kangi

Huhuuuu Kangi!
Ez nem jo! Tessek kicsit kilabalni ebbol a lokaki kedvbol! Kendobe nem tudod bedobni a kisnyehegot egy fel oras setara? Nalunk ez mindig bejon. Marmint az en lelkiallapotomnak! Aztan utana mar konnyebb lesz. Nekem szerencsee 7kozben is szoktak haverok jonni, de rajuk nem lehet Jazit bizni, de legalabb nem kettesben punnyadunk. Ilyan allapotban ugysem tudsz dolgozni. Nosza,nyomas ki kicsit levegore!!!!! Kép Kép
Mi az,hogy nem vagy rank kivancsi!Olyan szajonvagas jon!!!! Es mi igenis szeretunk jo?? Aztazirgumburgum!

Leszter
Koszi! Gyors+ profi vagy! Kép

Norka
norkini

Norka Kép
kendõt nem szereti, meg meleg is most. És nemúgyértettem a nemkiváncsiságot, hanemhogy énelmenjek a valahová, és ott jópofizzak a valakinek, bocsibocsi!!!

Mostan telefonozott a szerelõbácsi, nem tudja elhozni az autót, de bezzeg én! Úgy taxiba ülök, mint az olajozott villám, és csak úgy HUSSanok a kocsiért! Bezonyám!

Kicsit jobb kedvre derített ez a hír. Hazafelé meg még egy mekis fagyit is veszek. És kimegyek Anyuékhoz. Igen. Ezt fogom tenni. Asszem.

Közben a nyafimanci berottyantott, úgyhogy megyek, letisztázom, aztán már itt sem vagyok! És köszi a kedvrederítést, mert azért ne mártott! Kép

Pussz
kicsitjobbneki Kangi
kangi

Kangi!
Ezt neked küldöm, hogy ne szomorkodjál itt nekem:

Kép

Tényleg levegõzz egyet, ahogy Norka is írja, az jót fog tenni, neked is, meg a Julcsilánynak is!

Pusza
Franyó
franyo

Kangi
Orvendek,hogy orvendessz! Kép

Franyo HALALI a gifed mar megint! Kép

Kuldok 2 mai kepecsket

Kép

Kép

Norka aki lassan lelep takaritani es Jazi aki egesz nap horpaszt
norkini

Leszter,
mi dokinénink is azt mondta, mikor 1hetes volt Bence, hogy ha elfogyott az 1 doboz K-vitamin nem kell többet adni. Most kicsit azért értetlen vagyok és parázok, hogy akkor másnak miért kell adnia míg a babó szopik??? Holnap rá is kérdezek nála.
D vitamint én kanállal adom be neki néhány csepp anyatejjel, mert a D vitamin zsírban oldódó vitamin és így jobban felszívódik, mintha a szájába vagy a melledre cseppented.

Dedre vonatkozó bókot bezsebeltem, köszönöm.Kép
Jobbulásnak én is örülnék, most épp elaludt szopi helyett és még sétálni se voltunk. Teljesen összezuhant a napirendünkKép, hülye oltás+utóhatása.Kép
Babahõfok: 36,5-37,8 között normális, ha jól tudom, estére pedig megemelkedhet(mint ahogy náunk is, ezért is kell a fogamzásnál a reggi hõt mérniKép), szóval nyugi Petrának nincs láza!

Konakion:
Nem tudja vki, hogy mi van ilyenkor, ha Bence nem kapta csak 6hetes koráig, milyen gond lehet?

Norka,
gratula az éjszakai 11órához!Kép kicsit irigy vagyok...de majd ha egyszer lányom lesz, talán én is alhatok újra sokat-sokat, addig meg csak lesz valahogyKép
Drukkolok, hogy pénteki oltás ne viselje meg nagyon Jázit!

Franyó,
köszi a gratut Bencéhez, megnéztem én is Annácska képeit nagyon édi.Kép

Kangi,
köszi a bókot, én is imádom a szemeitKép

Beu,
mennyiért és hol vettél baby-gymet? én is úgy szeretnék!
Lógókat is láttál, leírnád hogy hol és milyeneket?
Köszi elõre is.Kép Lõrincrõl nincs kép, úgy megnézném magamnak!

Myssnia,
nekem 2 hónapja nagyon nyomja a védõnõ, hogy adjak Bencének almát.Kép Most is elmondta, hogy már itt lenne az ideje, hogy elkezdjem szoktatni az alma levéhez, aztán adhatok pépet is és szép lassan jó lenne kiváltani egy de. kajcsit. Kedvesen közöltem vele, hogy 6 hónapos koráig, amennyiben módom van csak szopizni fog a gyerek és majd utána kap gyümit, stb. Persze azért majd ha már elmúlik 5 hónapos heti 1-2 alkalommal megkóstoltatom vele az almalevet, mert állítólag hetek kérdése mire megszokják az új ízeket.
De errõl a többgyerekes mamák bizti többet tudnak.
Zsuzsi, Zulu, Urszila?

Zulu,
múltkor írtad, hogy a délinél van egy bolt, ahol lehet jó áron legot kapni. Nem tudod mi a bolt neve vagy melyik utcában van, kicsit nagy a déli környékeKépHelp me please!köszi.
A Corában vettünk azóta egy csodagolyót:
[url=http://shop.lego.com/product.asp?prod_id=5431" TARGET="_top]http://shop.lego.com/product.asp?prod_id=5431[/url]
a Pólusban meg egy újfajta csörgõ/rágóka kombinációt. Nagy sikere van mindkettõnek.Kép De nagyon szeretnék egy békát is.(Timici a tehetetlenKép)

Gratula Annának a félévességhez!Kép

Csucsuka,
részvétem az epekõ miatt, remélem gyorsan túl leszel rajta.
Gyomortükrözésen én is voltam, mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen sz*r volt, mint az, hogy még mindig élénken emlékszem rá. A legjobban az tetszett, mikor a csõ már bent volt a doki meg rámszólt, hogy lazítsak, a barom.Kép
Szóval nagyon együtt érzek veled és drukkolok!!!küldök pozitív energiákat, hátha összetörnek tõle a kövek:++++++++++++++++++++Kép

Gombóc,
kitartás fejés ügyben, már nincs sok hátra!KépKépKép Nagyon ügyi vagy, én bizti nem bírtam volna a fejéssel járó macerát.(nem is fejtem sokat és fagyi tejcink sincsKép, lehet majd jól megjárom, de ez van).

Kangi,
most látom, hogy miközben írtam ezt az irományt rossz kedved lett. De látom már megvan az orvosság, így is van, irány a kocsi és egy jó fagyi!Kép

Bence még mindig alszik, remélem nem bömbizve ébred.
Hazajött Apa, megyek
Timici
timici

Norka,
nagyon cuki Jázmin!!!!!!!!! KépKépKép
Kérdezted a kakit, nálunk sajna nem javult a helyzet, pedig iszom a hohes c-t. Ráadásul Anna esténként olyan nyügi, mint 6 hetesen volt... egykezes vagyok most is. Kép

Pussz
Franyó
franyo

Sziasztok!

Franyo, es akit meg erint a temaKép:

Nalunk volt kb. 2 hete par nap, hogy Petra nehezen kakilt, csak erolkodott szegeny folyton, eredmenytelenul. Dokinenink a kovetkezot javasolta: erosre, egesz sotetre fozott kamillatea, ebbol 100g-hoz kb. 3-4 kiskanalnyi cukor (egeszen szirupszeru lesz), es ezt adogatni neki szopi elott, alkalmankent 2-4 kiskanalnyival, mint valami gyogyszert. Nalunk vagy ez segitett, vagy magatol is kakilt volna Petra, ezt nem tudom. De talan erdemes kiprobalni, biztos nem arthat szerintem.

Norka,
szivesen!Kép Orulok, hogy tetszik.Kép Olyan elvezet volt csinalni, meg pocakosan persze.Kép

Kangi,
Mi ujsag? Mar biztos nagyban vidamkodsz a megjavitott autoddal anyukadnal.Kép De ha ma meg nem is, holnapra biztos elillan ez a csunyacsunya rosszkedv.Kép Legalabbis nekem igy volt a mult heten.Kép
Puszi:

Leszter
leszter

Leszter!

Én a D vitamint a szájába csöppentem. Ha meglátjsa az üveget már tátja is a száját. na ja, 8 hónap alatt már megszokta.Kép
A 37,1 lehet normális, fõleg este felé. Emmának mindíg annyi. Már totál kivizsgáltattam, semmi baja.Kép

babás lehetsz már, de nem valószínû.Kép A szoptatás nem véd 100%-osan, sõt még a Continuin mellett is lettek jó páran már babásak.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Timici!

Emma 4 hónaposan kapott elõször répát, a 3. nap annyit megevett belõle hogy már nem is kért utána tápot. Szóval azért ilyen is van.Kép

manó
manó

Sziasztok!

Ma megint vettünk pisit. Mrmint levettünk zacsiba. Kép A múltkor a doktornõ azt mondta, hogy éjszakára ragasszam rá a zsákot. Azt tettem, de nem volt jó. Most a laboros azt mondta, nehogy egész éjjel, az nem jó. Reggel tegyem rá és várjam meg míg pisil. Még jó hogy nem vártam, mert órákig állhattam volna. Elkezdtem etetni, mert úgy nyugisabb, nem ficánkolta le magáról. Aztán tettem rá egy pelust, mert ha eszik, könnyen lehet, hogy kakil. Ha már evett, gondolta alszik is egy nagyot. Mire felébredt, folyt ki a pisi a zacsiból. Remélem, most azért jó lesz. Szóval legalább két óra kellett a pisinek. Ha nincs rajta pelus, csak kicsit levegõzik van, hogy 3x is lepisil negyedóra alatt.
Aztán mivel apa ma korán ment dolgozni, nekem kellett elvinni a rendelõbe. Most a héten van két kocsink, úgyhogy kocsiba ültünk. (Nagyon keveset vezettem, nagyon félek és nagyon rosszul csinálom.) Hát, anyámnak nem lehetett könnyû napja! Kép Számolni sem tudtam, hogy hány hibát követtem el. A vezetésben az a rossz, hogy sebességet kell váltani, kanyarodni kell, meg sávot váltani. Brrrrr! És parkolni! Jaj! Mindezt a 40 fokos kocsiban! Szerencsére Lõrinc toleráns volt. És nem törtük össze sem magunkat, sem a kocsit! De még mindig nem hevertem ki!

Kangi! Kár, hogy nem voltál itt, hogy vigasztalj! Azt gondoltam, mehetnénk valahova (Liget, Tescos turi), most hogy két kocsi van, de ez a mai túra eléggé traumatikus volt. Nem biztos, hogy holnap is kocsiba ülnék. Azért még lehet.
Én még komoly részleteket tudok az Öreg nénébõl, bibi!!!! Imádtam!
Milyen csélcsapnak neveled a lányod! Én bezzeg nem is szólok egy szót sem a sok jó csajra, gondolván Julcsira, milyen jól megértik egymást a fiatalok! Te meg már a nagyfiúkkal szemezgetsz? Jól van, akkor megvárom a Kaska lányát, õ már kicsit fiatalabb lesz, mint Lõrinc!
Mi is két doboz K-t kaptunk csak.
Jó duma, csak a finálét! Valld be! Kép

Kakukkfû! Szegény Emma baba! Hogy van ma?
Nálunk egy cici után elalszik hozzám izzadva Lõrinc, pedig õ kettõbõl szokott enni. Aztán fölébred, és rövidesen újra eszik. Vagy iszik. Ebbõl áll a nap megint. De nem is bánom, mert megint csak hét dkg-t hízott. Emma fürcsije nagyon cuki! Benne van a füle? Én nem merem valamiért beletenni. Mindig kitartom a fejét, de tök fárasztó. És szépek vagytok együtt is!

Miszike! Rókaszemû röfiorrú unoka. Kép Kép A két gyerkõcöt elnézve édes lenne.

Virág! Tescos sztori tényleg durva, de hol van a családi parkoló?

Zsuzsi! Miszike! Játékbaba O: O: Az emberek annyira hülyék, hogy ennyire hülyének nézik a másikat!!!

Zsuzsi! Gratuláok a teszteredményhez! Okos vagy!
Miki pedig biztos visszaváltozik rövidesen jó kisfiúvá, ne félj! Gondolj arra, hogy ez az utolsó lehetõséged a babázásra (ha jól tudom), úgyhogy élvezd ki!
D-vitamin: néha elfelejtem, néha valószínûleg duplán megy, nem mindig látom rendesem. Remélem, így kiegyenlítõdik. A múltkor a K-vitamint felejtettem el.

Ébredezik, pedig még csak a tegnap esténél tartok. Annyit írtok!!!

Zulu! Szegény másodszülötted! Önérdekedre tekintettel megfosztanád az Öreg nénétõl?
Hú de sietõs, vén kecske! Kép Kép Kép Fikás napocska! Nem bírom abbahagyni a röhögést!
Úgy megnézném azt a fotót az etetésrõl!

Gombóc! Reklámfilmhõs lehetnél? Ne hagyd ki! Kép Babakocsi összezárásnál én is tudok produklálni! Kaska-féle talin bemutattam! Nyelvecskés kép nagyon édi!

Norka! Szia Róka! Kép Kép Kép Én is szoktam félig ülve tartani. Egy ideig élvezi, aztán úgyis megunja. Nem semmi alvást produkált ma a lányod!

Timici! Jó mozgalmas heted volt! Remélem, jól vagytok oltásilag! Szerintem oltás után is jól nézhet ki Bencus!

A hülye alsó szomszéd üvölteti a magnóját. Ha felébred a gyerek, mielõtt végig olvasom, lemegyek és megölöm!

Leszter! Nekünk is van mindig kis trutyi az orrában, más baja nincs. Dr.néni szerint normális.
Dvit: én egyenesen a szájába, csak mint írtam fentebb, nem mindig látom jól a mennyiséget. De már magától nyitja a száját, ha közelítek. Olyan édes. Csak lassan csöpög a hülye üvegbõl, addigra megunja a tátogást, és mire jön a csepp, pont mocorog. Így vagy bemegy vagy nem.

Most befejezem, mert halálra untok! De még mindig alszik ,úgyhogy tovább olvasok.

Beu

Beu
beu

Toffifee! Gratula a hízáshoz. Öt óra is valami! Kép Persze a hét az jobb. Kép Majdcsak visszaáll.Kép

Kangi! Jaj-jaj! Mi a baj? Én szeretlek! Ha szerzel egy iker-babakocsit, viszem õket sétálni. Úgyis jól megértik egymást. És majd mindenkinek azt mondom, ikrek! Kép De tényleg, majd megbeszéljük, tudok-e segíteni. Jókedvû Kangit vissza!!! Remélem a fagyi megtette a hatását!

Timici! Sajnos most nem tudok képet feltenni valami miatt, se ide, se a profilomba. Kép Remélem, majd sikerül.
BabyGym: Én végül a Megatoysban vettem, 5500-ért. De mint írtam, másnap kaptunk egyet, az aranyosabb, de nem tudom, mennyi volt, merthogy kaptuk. Majd azt megkérdezem, hol vette. De szívesen átpasszolom az enyémet, ha érdekel, még nem játszott vele. Jó színes, csak nem figurák vannak rajta, hanem kulcsszerûségek.
Lógók: Szintén a Megatoysban, a Soroksárin. Láttam olyan állatfigurát, aminek a kezében, lábában mágnes van, ezzel akasztható. Ár: 1990.- A bolton belül van egy külön játékbolt, ott volt legós béka szintén 1990-ért. Itt voltak egyéb jópofa textilcuccok méregdrágán.

Myssnia! Mit mondott a doki???

Lányok! A Hohes-C kakit hoz? Hasmenéseset, vagy igazit? Nálunk (teljesen azonosulok a fiammal. Õ sem tudott egyet sem Miszike kérdéseibõlKép) majdnem minden pelusban volt kaki, most meg napi egy.

És még mindig alszik!!! Ti meg fürdettek?

Beu
beu

Lanyok,
Kuldok nektek ebben a melegben egy hideg mu-tiramisut (garantaltan mascarpone- es tojasmentes! Kép)!!!
Este majd irok (ha meg elek), most egykezes vagyok!

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Most már felkelhetne, már hiányzik. Azt hiszem, most fel is fog.
Úgy ennék egy kis sütit!!!!!!!!!!!!!!!

Beu
beu

KonakionKép
Szakértõnek tartom magam a témában, mert keresztlányom 96-ban K-vitamin hiány miatt kapott agyvérzést (szerencsére perifériás volt és semmi nyomaKép). Akkor vezették be, és a dokijuk elfelejtette felírni. Szóval 96 elõtt évi 4-5 szoptatott baba kapott agyvérzést K-vit. hiány miatt. Gondolom, pénzügyileg is megéri a tb-nek inkább minden babába beleönteni, mint azt a 4-5-öt kezelni.
Julka is végig szedi, amíg csak anyatejet kap, sõt Zsuzsinak is kellett adnom, õ kb. félig volt anyatejes.

NorkaKép
Világ- és gazdaságokat látott férjem szerint, amióta nincs téesz, a kistermelõk többsége minden szakértelem nélkül permetez, mûtrágyáz meg minden. Volt is 1-2 olyan eset már, hogy baba kórházba került nitrátos répa miatt. A hipermarketekben nagytermelõktõl jön a zöldség, legtöbbször nem is magyarországi, az OK, csak éppen semmiízû. A bébikajákba való zöldségeket viszont ellenõrzötten termelik. És ha mindent összeadsz, akkor nem is drágák.
Vitaminos babaolaj: doki nénink írja fel, de készen van a patikában, nem recept szerint keverik. Lényeg: napraforgóolaj és A-vitamin. Mi ezzel tisztogatjuk és masszírozzuk Julkát fürdi elõtt.

LeszterKép
Igen, arra gondoltam, hogy ez a trutyi normális is lehet. Julka néha nagyokat prüszköl, akkor szilárd halmazállapotú trutyi jön ki. Kép
Kipróbálom a kakiltató receptetKép Mostanában Julka is kínlódik vele.
Hõmérséklet: nemcsak a babáknak, hanem még a kisebb gyerekeknek is 37 fölé mehet jócskán a hõmérséklete, ha nagyon aktívak, azaz ordiba van, vagy rohangálnak. Pár éves korában is csak akkor szabad lázat mérni, ha legalább 10 percig nyugiban van a gyerek.

KangiKép
Engem is pont ma kapott el a depi. Talán a szép nyári idõ teszi, meg az, hogy férj utazgat? Úgy elmennék valahová!Persze csak a lelkem egyik, kisebbik feleKép Ezt nevezik gyesbetegségnek l. picológia. Jobb lesz, ha a gyermekecske nem lesz már csatolt áru Kép táplálási okokból.

Urszila
urszila

Beu,
Akkor a tied! Kép

A Lego beka itt 4,77...en nem ertem miert dragabb minden otthon!?!?!

Mikinek most fakadt ki a BCG-je...kidolt belole mindjart vagy fel deci zold genny. Forog a gyomrom...Norka, remelem nem kajalsz!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Megérkeztünk a dokitól. Õ sem tûnt magabiztosnak, de véleménye szerint valamelyik varrat nem lett az igazi, és hogy úgymond vadhús lett belõle. 20-án megmûti. Azt mondta pici altatás kell hozzá, de hátha az nélkül is menni fog. Megvizsgálta és kérdezte érzem-e, de nem éreztem, mert valsz nincs benne érzõideg. Ami jó, az az, hogy a szülés után hátrahajló méhem lett, és most pedig kérdeztem, hogy milyen, és azt mondta, hogy nem az. Szóval dolgoznak a szalagjaim. Kép Szilárdal anyukám volt itthon, alig bírt vele. Hazaértünk, szopi, és most boldogan játszik.

Kangi
Azt hiszem feldobhatnánk még néhány témát, amin a többiek törhetnék a fejüket. Kép
Gratula Joócssinak a kilóihoz! Egyébként off, és már nem fárasztom a topikot a vv-vel, de engem az elsõ rész szabolcs személyisége a 2. rész a laci személyisége miatt idegesített. Vagyis egy a véleményünk.

Zsuzsi
Megkívántam a tiramisut!

Kakukkfû
Emma nagyon aranyos, és nagyon szépek vagytok együtt! ÚGy néz rád, mint az Istenre. Kép

Timici
Bence nagyon helyes pasi, gratula a kilóihoz! Szerintem is szoptass ameddig csak tudsz, mert adomány. A védõnõ meg úgy eteti a sajátját, ahogy akarja...

Norka
Tök édi Jazi, ha meglátom mindig olyan érzésem van, hogy úgy meggyurnám.

Most mennem kell, mert hív Törpi!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Néhány kép:
Egy hasalos Zsuzsinak:
Kép
Egy nyomos Norkának:
Kép
Egy mosolyt a lányoknak:
Kép
És egy órásfejût: