Dreika!
Nagyon sajnálom. Ez a pár nap nagyon nehéz lesz, de aztán napról napra könnyebb lesz. Gyere és oszd meg velünk a gaondolataidat.
Mimi!
Sajnálom a negatív tesztet. A clearblue egyébként 50-es érzéketlenségű, szóval még van idő...
Lílíia!
Sajnálom a mensi előszelét. Még nem kérdeztél rá az inszeminációra? Vagy nem akarod a mesterséges utat?
Zsuzsu!
Vagyok, csak Kinga mostanában olyan, mint egy ördögpalánta. Tegnap már annyit kiabáltam...
Hihetetlenül akaratos, hisztis. Viszont voltunk délelőtt egy lánynál, van egy 8 hós kisfia, ott meg előadta a mintagyereket. De olyat, hogy ha valaki, akinek nincs gyereke meglátja, akkor azt mondja, ha ilyen egy gyerek ide vele, de 10-et. A sütőt nem bántotta, amiben sült a tök, nézegette a halakat, táncolt, énekelt, a babát sem bántotta, ahenm simogatta... na itthon pótolta a hülyeséget. Tépi a hajam, csakazértis onnan pakol, ahonnan nem szabad...
Tegnapelőtt este széttörte a radiátoron a mérőt. Olyan szag volt, hogy családilag szipuztun. Nem vicc nyitott ablak mellett aludtunk. Úgyhogy a hónapom amúgy is elég lúzer, de most nem bánnám, ha nem most jönne a bébicsek.
Amúgy a "görbém:
http://www.fertilityfriend.com/home/c13dc/?i=2559462& a középső. Na ehheznem fűzök kommentárt.
Ja és ugye holnap megyünk kirándulni, ott biztosan nem lesz huncut. Szóval erre a hónapra nem tennék egy likas garast sem.
Luca!
Akkor hajrá jó időzítés!
Grönland!
Hogy halad a tetű ügy?
Kacika!
Lassan az AFP-re kell menned. Hogy szalad az idő...
Linácska!
Majd ez a hónap sikerül. Nem lehet minden tkéletes. Viszont a férjed kb. 10 átlagos spermaképű férfivel ér fel.
Nati!
Nagyon helyesek a fiaid! Nagyon boldog lehetsz.
Nekem is feltűnt a fiútúltengés...
Luca! Lina tartsuk a frontot, na meg jön Kacika is. Kellenek a kis csitrik a csapatba.
Most megyek, pakolok.
Puszi!
Juca