Sziasztok,
a múlt hetünk kicsit zsufi volt, így nem igen volt idõm jönni és ahogy nézem nem lesz könnyû bepótolnom a lemaradásom.
Rólunk:
Kedden bejelentés nélkül ránk tört a védõnõ, pont aludt a ded, naná, hogy a csöngetésre felkelt
, aztán mikor a védõnõ elment megszoptattam, elaludt, de megint felkeltette valaki és ez így ment egész nap.
Szerdán elvittem Bencét a 4hós oltásra, de a dokinéni nem oltotta be, mert picit sípolt a tüdeje
, mondta, hogy adjak neki sok folyadékot(teát
) és amilyen sokat lehet legyünk levegõn, de csak árnyékban! Köszi, heted7ágra sütõ nap mellett valahogy el kell jutnom az árnyékig nem?
Azért lemázsálták és lemérték: 6340gr és 65cm volt akkor(születéskor:2900/51).
Csütörtökön végre fodrinál voltam.
Szerda+csütörtökön Apa szabin volt, tanult a vizsgájára, így ezért sem tudtam a géphez ülni.
Pénteken Anyukám jött, majd este 7-9.30ig a Corában voltunk.
10.30kor "már" le is tudtam tenni a gyereket.
Szombat délelõtt ajándékért rohangáltunk, ráment az egész délelõtt, délután párom egyik barátjával+nõjével sétáltunk, majd feljöttek hozzánk és 9ig maradtak.
Vasárnap délben párom szülei+unokahuga jöttek itt voltak 5ig, szegény gyerek semmit sem bírt aludni
, mikor elmentek beájult
. Aztán párom volt munkatársával+feleségével+15hónapos kisfiával "sétáltunk" a játszóig, majd haza.
Tegnap végül megkaptuk az oltást(mind2comb)
, meglepõen jól türte, eddig mindig hatalmas bömbi volt, de most csak ici-picit sírt mikor megszúrták és utána is jó kisfiú volt, hazafele elaludt a kocsiban aztán este kicsit nyûgös volt, de egyébként OK. Láza nem volt, de azért lefekvés elõtt adtam neki germicid-c-t, hogy tudjon aludni. 3.30kor viszont elkezdett nyügösködni, így megszoptattam és utána aludt még 7ig.
MOst egész jól eljátszik a játékaival, remélem megússzuk a sírást.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy azért viselte ilyen jól a szurit, mert tegnap oltás elõtt egyben aludt 2órát(12-14ig). Ilyen már nem is emlékszem mikor volt utoljára.
Nem csoda, hogy húzta a lóbõrt, volt mit bepótolnia alvás terén.
Egy kicsit most elég is volt a vendégeskedésbõl.
Ennyit rólunk, most igyekszem visszaolvasni és írni, de elõbb még iszom egy kávét.
Timici