Új privát üzeneted érkezett!

Mano,
Nalunk Gyuri nathasodott be ma reggel. Mint csapbol a viz, ugy dol az orrabol a takony. Remelem Mikire nem ragasztja at, mert akkor azt hiszem lottek az oltasnak is, meg a hazautazasnak is!

Franyo,
Ez csak lany-szekta, vagy fiuk is csatlakozhatnak? Miki is labimadkozast tart.
Elmentunk a gyogyszertarba, orditott a babakocsiban, mint aki meg van veszve...persze ha kivettem nagy nyugodtan nezelodott, semmi baja nem volt. Csak epp kicsit nehez babakocsit tolni (Gyurival a Kiddy Board-on) es gyereket is cipelni az alapbol 20 perces uton!
Itt is dog meleg van!

Almos vagyok. Gyuri meg kokadt.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


halihóóó!

Manó, Urszula Kép
Jó hogy leírjátok, mert jobb tudni ezeket az autós dolgokat.

FranyóKép
Annácska nagyon falat, a reggeli pozició szintúgy nem semmi. Kép

Szilárd éjszaka fél 2-kor ébred, és mikor magamhoz vettem, és kereste a cicit a sötétben, össze-vissza röfögött és szipogott. Én pedig jól megijedtem, hogy nem kap levegõt, rohantam az orrszívóért. Nem igazán díjjazta a mûveletet, még jobban röfögött (de tényleg, mint egy malacka), és nem sikerült semmit kiszívni. Kép De mikor rákapott a cicire, akkor már rendesen szuszogott, ahogy szokott. Remélem ma éjszaka nem lesz ilyen. Ráadásul 5 órakor is evett volna, de a melleim pedig plöttyedtek voltak, és nem is lakott jól. Innentõl kezdve nem aludt, csak forgolódott. Csináltam neki tápit. Szó szerint benyakalta, és alud tovább. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Zsuzsi
Tegnap én is babakocsival és gyerekkel a kezemben mentem vagy 20 percet. Így ma csak az udvaron ide-oda tologattam a kocsit, hogy elaludjon. Jó kis edzésterv. Kép

megyek ebédelni...
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Sziasztok lanyok!

Megint eltuntem, de egyszeruen nincs idom a gep ele ulni. Hetvegen vendegek, stb...
Csatlakozom en is a nathasgyerkocosok taborahoz.Kép Petra a ma hajnali szopi kozben tok hangosan szuszogott, szipakolt, aztan cseppentettem anyatejet az orraba, erre kitusszentett egy kicsit veres meretes trutyit. Ettol megszunt a szipogas. Reggel mielott felebredt, hallottam, hogy szuszogva lelegzik (maskor nem szokott), ugyhogy aztan ujra orrcsepp, es megint trutyitusszentes. szerencsere laza nincs, es jo a kedve.Kép Dokineni szerint natha (telefonon beszeltunk csak) de szerintem a nathanal kezdetben inkabb hig orrvaladek van, vagy nem? Petrae meg teljesen szilard (bocsi, Myssnia csaladKép).
Meg egy kerdesem lenne: doktorbacsim a hat hetes kontrollon irt fel nekem Continuint, es azt mondta, hogy el is kezdhetem szedni, hiszen mivel minden rendben, feloldoz a tilalmak alol.Kép Szerintetek ilyenkor mar van esely a fogamzasra? Mert ha nem muszaj, akkor meg nem szednem, hanem ovnam kis Petramat a bogyoktol... Vgeul is ha a normal hormonalis valtozasokat is megerzik a babak (kipotyosodes, stb.), akkor lehet, hogy ez is hat ra valahogy... Vagy ne agyaljak ilyesmin?
Na puszi, majd meg jovok, ha tudok:

Leszter es csendbenlelegezvealvo Petra
leszter
 
 


Sziasztok!

Nathas babak Kép

Leszter
Tok jo,hogy ilyen reszletesen leirtad az orrbol trutyit, pont eszek! Kép En bajom! Kép
Szoval ugy tudom, hogy papiron nem eshetsz teherbe,ameg szoptatsz, mert eleve nincs peteeres. Gyakorlatban mar nem egy esetrol hallottam,hogy szopi alatt (mar nem szoszerint szoptatas alatt Kép )lett babas valaki. Szoval Te dontsd el, en szedek fog.gatlot.
Remelem Perta hamar-hamar kimaszik a nathabol!

Franyo
A kepek nagggyyyon edesek! Kép
En nem aggodom tabla-adatok miatt. Mit tudnak kezdeni azzal az infoval,hogy van1gyerekem,es meggyi idos? Cim+telszamom nem adtam meg...

Szektas gyerkocok anyukai
Orulok,hogy mar enyien vagyunk! Kép Lassan valami nevet is tlalhatnank magunknak! Kép

Myssnia
Mikor mesz dokihoz?
Reggeli tapi adag Kép De mar lassan nagy fiu lesz,ugy is jon a hozzataplalas. Olyan rossz,hogy barmennyire szeretned,nincs eleg tejci! De ettol Te meg nagyon szupi Anya vagy am!!!! Kép

Ma nagyot setaltunk.Osszefutottam egy volt tanitvanyommal es leleptunk harmasban fagyizni. Du. Apat latogatunk, azaz megint lofralunk!
Kerdes:
Kaptunk Jazi nyakara Zinc oxidos kremet.Bekenem (ugy latom nem nagyon hasznal, na mind1), de nagyon rajta marad a cucc. Ezt mossam le, vagy nezegessem egesz nap a kremes nyakat?

Norka es agyon hempergozo-dumalo Jazmin
norkini
 
 


Bocsi,most latom ejtettem hibakat boven....:0//
Norka a figyelmetlen
norkini
 
 


Hali Csajok!

Na, túlestem a vizsgálatokon - ha van rá módotok, a gyomortükrözést hagyjátok ki!Kép - és megvan az ítélet is (új billentyûzetem van, magyar, hosszú íííí velKépKépKép). Szóval epekõKép, mit kõ, rengeteg kövecske, a rosszabbik fajtábólKép. Szopi befejezése után mûtét, ha esetleg besárgulok, lázasan görcsölök, akkor nincs halogatás...

Viszont a gyomromat kamerázva semmi rosszat nem találtakKép. Nyaralásig folytatom a fejést, ha gáz lesz - remélhetõleg nem lesz - legyen pár napra elég "hidegélelem" a lánynak.

Ráadásúl ma megkapta a nagylány a 2 hónapos szuriját, Dani kkukija is meg lett kuksolva, félig le van tapadva, jövõ hónapban megyünk szondáztatniKépKép.

Kangi, gratula a szupi eredményekhez, így nehéz a bukottszamár cím megszerzéseKép. Kocsi miattKép A forgólodáshoz gratKép. Én is alig várom, hogy a lány megtanuljon hasra fordúlni, hogy önmüködõ legyenKép.

Zulu, megkaptam a csomagot, ezer hála és köszönetKép. ezenfelül mivel tartozom? Komolyan!

Bocsika, hogy most másra nem reagálok, de tyúk az eszem...
Pussz
Zsófi az epeköves
csucsuka
 
 


Jol nezek ki...
Gyuri kb. 10 percet "aludt" a szokasos harom ora helyett, itt randalirozik a csorgo orraval.
Miki is felebredt, akkorat kakilt, (kakilt; inkabb fosott!!!), hogy boven jutott belole ram is, raadasul habos vizeset, zold turoval (bocs mindenkitol, remelem Norka mar nem eszel!). Ezt pelenkazas kozben meg vagy otszor elismetelte. Most nem tudom, hogy ez akkor koros, rohanjak vele a dokihoz, vagy nem (reggel mar volt egy viszonylag meg normalis trotty)?! Varok, aztan ha jonne megegy adag, akkor telefonalok.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Csupa jo hirek! :0(

Csucsuka
Naggyon durvan hangzanak a kovecskek Kép De legalabb kiderult,hogy mi a helyzet! Remelem semmi sargulas, roham, ilyesmi nem lesz!

Zsuzsi
Mar nem vagyok olyan boho, hogy babanetezes kozben egyek! Tanultam am a hibabol! Kép
Fisifosi- hat ha marad, akkor szerintem is dokinak telcsizz. Bar Neked nagyobb a tapasztalatod ezekben a dolgokban!

Tettem fel 2 uj kepet
[url=http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4[/url]

Norka es alvo Jazmin
norkini
 
 


Meg 1 kerdes!
Nektek is nagyon latszik a BCG helye? Olyan csunya, neha valadekozik meg ilyesmi.Doki neni azt mondta nem baj...
N aki nagyon raer?!
norkini
 
 


Es vegul meg 1 szektas kep! Kép)

Kép

Estig eldugultam!
Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Valami pechszéria van rajtunk? Jobbulást minden betegnek.

Nekünk is meg kell ismételni a vizeleetet, mert szwennyezõdött. Szegény Lõrinc, ragaszthatok rá zacsit megint.
Ma nyügi nap van, szó szerint eszik, alszik, vagy sír.
Norka! Franyó! Nagyon édesek a lányok! Az a sapó! És az a láb!

Zsófi! Nagyon elõrelátó vagy! De ne legyen rá szükség.Drukk, hogy ne legyen semmi baj!

Myssnia! Nemférjapa nagyon helyes!

Zsuzsi! Nem egészen értettem ezt a hordozókendõs behelyezést. Hol van az a bizonyos kép?

Felébredt, megyek.

Beu
beu
 
 


Norka, jó a szektás képKép. Mi dokink szerint, minnél rondább a BCG helye, annál jobbKép Sárgulást nem tervezek, bár a köveket sem terveztem... Mi ez a nagy üldögélés?Kép

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Beu
En is gondolkodtam rajta,hogy nem semmi volt Zsuzsitol ez a magyarazat! Kép

Csucsuka
Mar mosogattam is kozben! Ilyen jo kiscsajom van 1x uen elvan egyedul.Neha el is gondolkodom rajta,hogy tudja,hogy en szopin kivul masra is jo vagyok?? Kép

Norka aki mar mosogatott
norkini
 
 


elkezdett zuhogni az esõ... és jó nagy jégdarabok is esnek... szegény cserkófa...
csucsuka
 
 


Beu, Norka,
Tegnap este volt szo a hordozokendorol (Mariannak "mutattam meg", hogy en honnan rendeltem, es hogy milyen jo), es ott van egy "behelyezos" kepsorozat is. www.heart2heart.ca cimen, de most hagy ne menjek oda...bocs, de all a bal nalunk!
BCG-s heg nekunk is brutal, igaz, mi pont 6 hete kaptuk csak meg!

Urszila,
Milyen babakocsit akartok? Ha nem talalnatok bolhan, most akcios a proBaby-ben (www.probaby.de) a szivem csucske, a Peg PErego Pliko Matic (159,99€). Szerintem bazi jo ar erte, es en mindig ilyet szerettem volna...persze gondolom te nem, csak leirtam...

Nem kerhetnek mara szabit?
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Norka Kép
BCG-heg nálunk piros és kipúposodik, de állítólag tényleg annál jobb, minél randább, mert jó rá az immunválasz.

Csucsuka Kép
epekõ KépKépKép Remélem, a cserkófa nem sínyli meg nagyon a jégverést!!!

Kislányom pelust nyammog, meg aluszkál. Ez a tré idõ beteszi nála a kaput ... pedig negyed 11 óta lent voltunk a kertben, csak itt is elkezdett cseperészni, meg dörög is, úgyhogy feljöttünk. Tanultam cicológiát, de a dolgozattal egy lépést sem haladtam elõre, msot már tényleg folytatni kéne, mert különben jujjuj lesz.

Zsuzsi Kép
éntõlem kaphatsz ma szabit, de sztem az rajtad nem segít... Szegény taknyos Gyurka!!!

Leszter Kép
kicsit lehet náthás a babóka, de hamar kilábal ám belõle KépKépKép

Myssnia Kép
reggeli tápizaba Kép De most már tényleg lassan kezditek a hozzátápit, és akkor nem lesz ilyen tejpara ...

Na nekiveselkedem ennek a kretén dolgozatnak. Az a baj, hogy én jól tanulok, de nehezen írok, mert kreativitásom igen alacsony, ennél már csak a kedvem alacsonyabb Kép

Pussz
lusta Kangi és kába Julcsi
kangi
 
 


ZsuzsiKép
Tényleg szuper árak, csak azt nem tudom, hogy milyen városban van Probaby Bayreuth környékén, avagy útközben? Megtaláltam a listát, ahol vannak ilyen boltok, de nem mondanak nekem semmit ezek a városok. Az Európa térkép meg natürlich apánál.Kép Nekem is szívem csücske a Peg Perego, a nagyokkal volt Milano, meg Pliko szerûség, nagyon jó!

Urszila
urszila
 
 


Íme egy mai röhi:

Kép

Pussz
nemíró Kangi
kangi
 
 


Urszila Kép
ez egy európai útvonaltervezõ, talán segít fellelni a keresett városokat.

[url=http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/HomePageCom" TARGET="_top]http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/HomePageCom[/url]

Amúgy a www.startlap.hu-n találsz térképeket.

Pussz
megátalkodott Kangi
kangi
 
 


Urszila,
A Probaby.de-n van egy Händlersuche menu, ott tudod megadni a varost, aminek a 25,50,100 km-es korzeteben megadja a boltok cimet. Nekem a rödentalit es a fürthit hozta ki, de a rödentali is valami 86 km, a fürthi meg 100. Inkabb olyat kene keresni, ami utbaesik jovet-menet Kép!

A Kangi fele Michelin terkep tenyleg jo! Meg meg a www.map24.de is!

Cuki rohi Julcsi! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Kangi
Julcsi édes, Nóci megírigyelhetné a haját. Kép Ti mikor kezditek a hozzátáplálást?
Többiek?

Norka
Jazi nagyon belejött az imádkozásba, husika nagyon! Kép
Nálunk látszik az oltás helye, de nem nagyon. Nem váladékozik, de még elõfordulhat. Dokihoz holnap délután megyek, jól kipanaszkodom neki magam. Kép

Beu
Köszi a bókot!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Végre valahára esik az esõ, talán nem ég ki teljesen a fû a kertben! De csakazértis elmentem sétálni még a zuhé elõtt, ugyanis múlt héten két nap nem indultam el, mert beborult és féltem, hogy a babakocsival futhatok hazáig az égszakadásban, erre nem esett semmi. Ma elindultam és esett is az esõ és pont hazaértünk elõtte Kép!

Leszter!
Azért ne bizz nagyon abban, hogy szoptatás mellett nem eshetsz teherbe, hiszen elõbb-utóbb megjöhet úgyis, tehát valamikor van peteérés, csak nem tudod mikor Kép.

PIldi!
Mit kezdenek a táblás adatokkal? Van benne egy nick, egy babanév, dátum, súly, hossz és az, hogy hányadik. Én sem értem Kép. Ha bárki valami rosszat akar az adataimmal, nem hiszem, hogy ezt fogja használni, hanem a profilban levõket, esetleg telefonszámot, cimet stb. Vagy tévedek?

Csucsuka!
Részvétem a kövek miatt Kép. Remélhetõleg nem lesz semmi gond szoptatás alatt és "csak" utána lesz mûtét!

Zsuzsi!
Hát ez a kaki nem hangzik valami jól! Fejlemények? Bár tudom nagyon el vagy ma havazva, de azért majd számolj be!
Náthás, fosos gyerkõcök Kép.

Norka!
Levinek még mindig látszik a BCG (23 hetes és 4 napos), szóval ne aggódj, egy darabig még ott lesz Kép.

Köszi mindenkinek az együttalvás-nem együttalvással kapcsolatos tapasztalatokat, mi egy darabig még maradunk, mert Levi már hasra tud fordulni, de vissza nem és ezt éjszaka álmában is eljátsza, így néhányszor vissza kell fordítani, ezt meg egyszerûbb, ha csak egy lépésnyire van a kiságy. Na meg néha beszorul a rácsok közé, akkor is anyai felmentõ sereg kell! Szóval még maradunk.

Tegnap voltunk vásárolni a Tescoban és éppen be akartunk fordulni a bejárathoz közeli családi parkolóba, amikor egy fickó lendületbõl beállt a helyünkre. Pedig éppen mi is elindultunk. A férjem szólt neki, hogy "Látom Ön is gyerekkel érkezett" (egyedül ült az autóban) azt mondta, hogy "az nem számít", és faképnél hagyott minket. Hogy milyen emberek vannak?!? Egyébként mi nem számít? Ezt azóta sem értem... Nekünk még soha nem jutott eszünkbe gyerkõc nélkül használni ezt a parkolót, vagy a mozgássérültek részére fenntartott helyeket. Áááááh, mindegy, nem mérgesítem magamat.

Na most már eldugulok, regényt írtam!
Pusza, Virág
virga
 
 


Ja még annyi, hogy megnéztem az összes képet, mindenki nagyon édes!
Remélem apa is hazahozza végre a digigépet és én is rakhatok fel Levirõl!
Üdv, szófosó Virág
virga
 
 


> Most egy kis teszt következik
>
> > Nem ér sok idõt rágódni a dolgokon
> > Egybõl válaszolni kell a kérdésekre
> > Lássuk mennyire vagy okos
> > Készen állsz?
> > Hát akkor gyerünk!
> >
> > 1 versenyen veszel részt
> > Lehagyod a másodikat
> > Hányadik helyen végzel?
> > Ha aszontad, hogy elsõ . . . . . . .
> > Elcseszted:
> > Ha lehagyod a második helyezettet, akkor te veszed át az õ helyét.
> > Mehetsz a köv. kérdésre
> > NE gondolkodj sokat a válaszon!
> >
> > Lehagyod az utolsót
> > Hányadik helyre érkezel?
> > Ha azt válaszoltad, hogy utolsó elõtti . . . .
> > Még 1szer elrontottad
> > Gondolkozz..Hogy tudnád mán lehagyni az utsót? ? Ha mögötte voltál,
> > nem
> > lehet az utolsó
> > Ez 1 lehetetlen kérdés!
> > Nem megy mostanában a fejtörés, mi?
> > OK próbáljuk meg még 1szer
> > emlékezz . . . Gondolkozz és gyorsan válaszolj!
> > Próbáld meg !
> >
> > van 1000-ed
> > Adj hozzá 40-et
> > Még 1000-et
> > oszt 30-at
> > még 1000-et
> > Most 20-at
> > Adj hozzá még 1000-et
> > végül 10-et
> > Összesen mennyi jött ki?
> > 5000 jött ki?
> > Márpedig a jó válasz 4100
> > Most próbáld meg nyugodtan & számológéppel
> >
> > Renata apjának 5 lánya van
> > 1.- Kach
> > 2.- Kech
> > 3.- Kich
> > 4.- ???
> > 5.- Kuch
> > Hogy hívják a negyedik leányzót?
> > Gyorsan gondolkodj!
> > RENATA
> > 1értelmû! ! !
> > Olvasd el újból a kérdést!

Most kaptam e-mail-en. Hát, nekem ma nem fog az agyam... Kép
Miszike
miszike
 
 


Miszike! Én mind elrontottam! Kép Nem mintha erre büszke lennék! Kép
Ha hazajön apa, megcsináltatom vele, biztos mind jó lesz, és engem megüt a guta, neki meg majd nõ az arca.
Láttam lógókat, de gyerek kezemben alszik, majd írok késõbb.

Beu
beu
 
 


Miszike Kép
nekem csak a számolásos lett jó Kép ... az még megy ... Kép

Myssnia Kép
aha, én is tökre birom a tollát! Te figyi, most OFF, de szerintem bunda volt a fináléban ...

Pussz
Kangi és letett Julcsi
kangi
 
 


Miszike, Kangi!

Nekem is csak a szamolasos lett jo, pedig rossz voltam matekbol. Kép

Voltunk ma az 5 honapos oltason. Eddig ez fajt a legjobban. "Panaszosan sir(t )szegenyke"
Na mibol ideztem? Kerem a valaszokat!
Kisasszony csak 5800 gr de 66 cm. Viszont azt mondtak, ugyes, okos es szep. Kép Kép Kép

Nem tom ti csemeteitek hogy vannak vele, de az enyem ebben a nagy melegben alig akar enni. Kép
Aztan persze ejjel potol.
Tegnap elkeseredesemben fejni keztem es lass csodat lejott majdnem 100 gr, pedig eddi csak 10-20 sikerult.
Esti szopi utan bevagta a lany. Persze utana ejjel bedurrantak a cicik, szerencsere mind kiszivta a lany, igy nem lett baj.
Lehet, hogy en nem varok sokat a hozzatapival, persze csak ovatosan. Az a baj, hogy amit rogton lehetne adni annak nem igazan van szezonja, pl oszibarack, alma. Csak a meggy jo. Pedig valahogy ezekkel kene kezdeni.
Ti mit gondoltok?

Szuperek a fotok en sem fogok sokat keslekedni,
pusz
Kakukkfu
Emma a holnap nagy 5 honapos
kakukkfu
 
 


Nnna, most végeztem egy szép nagy bögre tejszínhabos (fõzött) kakaóval... Nyami, ez már nagyon kellett Kép.

Kangi,
Julcsi majd' kiesik a száján, úgy nevet! Kép Annyira édi! És milyen szép barna!

Franyo,
nem semmi Annácska elkukacolása az ágyrácsig! Kép
Nagyon tuti lenne, ha rájönnétek, hogy hogy lehet a mov-ot szerkeszteni, ugyanis én is felvettem pl. 2 perc anyagot, ahol az utolsó 30 mp a lényeg, a többit szanálni kéne...
Amúgy én is kedvet kaptam tõled, úgyhogy hétvégén sütöttem egy jó kis almáspitét Kép.

Norka,
Jázmin nagyon édi, fõleg az kendõs-alvós kép tetszik, Apuci kérdezte is, hogy ki ez a kis tündér Kép.

Zsuzsi,
Miki nekem a szivem csücske, annyira tetszik! Nem akarsz engem nászasszonyodnak (vidéken így mondják Kép)? Képzeld egy rókaszemûnek és egy röfiorrúnak milyen babója lenne Kép.
Most néztem a kendõs site-ot, amit írtál, nagyon tetszik, ahogy az ikrek el vannak helyezve.

Urszila,
én úgy tudom lekapni a teliszájas vigyort, hogy a fényképezõt oldalra tartom, tehát nem azt látja, csak az LCD monitoron nézem, hogy Beki rajta legyen a képen, és közben nevettetem. Csak úgy nekem se nevet, meg kell ám dolgozni érte! Kép Amúgy ez a félmosoly is elbûvölõ!

Virág,
Tesco-s sztori nagyon durva. Hogy milyen surmó emberek vannak!

Ma vittem Bekit a hordozó kendõben, egy nõci már messzirõl meredten nézte, amikor mellé értünk, akkor meg elröhögte magát, mondván hogy azt hitte, egy játékbaba van rajtam... Kép

Pusz
Miszike + Apájával szunyókoló Beki
miszike
 
 


Myssnia Kép
öthónapos kortól elkezdjük a gyümölcslevekkel, hat hónap után a pempõzést indítjuk.

Miszike Kép
nekemisnekemis tejszínhabos fõzött kakcsit!
Beki is úgy vigyorizik a képen, hogy megeszem, nyam-nyam! Kép
De már a múltkor is majdnem megettem ... Kép Játékbaba Kép

Kakukkfû Kép
Öreg néne õzikéje lenne? Nem néztem utána, csak tipp, de nagyon gyanús ... (húsz éve nem olvastam ...)
Ha nem, nem Kép
Szegény Emma lábikója ... cupp-pusz neki!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi,
Nezem ezt a rohogos kepet...ez a Julcsi tiszta fogatlan!!! Kép

Miszike,
Nagyon bevagodtal nalam! Kép Beki majd valaszthat a Deak fiuk kozul! Vagy csak Miki jo? Holnap szolok neki, hogy mar ne is nezelodjon, elkelt! Kép Aztan tessek nekem megtanitani azt a lyanyt minden szepre, jora! Kép (Atyaeg, milyen anyos lesz belolem!)
Azert a te korodban jatekbabat vinni hordozokendoben mar eleg beteges lenne! Kép
Tolem is megkerdeztek mar, mikor Miki a hordozokendoben aludt, hogy "igazi"? Nem, mondom, a BabyBorn-om!


Myssnia,
En most annyira elvezem a szoptatast, hogyha mas dolog kozbe nem szol, kivarom a hat honapot. Nekem Miki karpotlas a ket felresikerult szoptatasi kiserletemert, szeretnem minel tovabb "kisajatitani"-azt majd kis aberralt lesz belole! Kép


Jo kis napunk volt ma! Ne akarjon velem senki se cserelni!
Miki az elmult egy hetben egy arva percet nem hajlando orditas nelkul egyedul tolteni. Kezdek besokallni! Irjatok, hogy ki hogy jatszik masfel orat egy pelussal, stb...en mar ot percnek is orulnek!!! Mit csinalok rosszul?

Megneztem a Hallo Baby-t a VOX-on...hat ha lattatok mar szulesznot benan fogni csecsemot! Volt Tummy Tub-os furdetes is, ugyanugy fogtak a gyereket, mint a kiskadasnal.

Mara azt hiszem kipurcantam...tesztbol az utolso ketto jo lett! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi Kép
már készül a protkó neki, mert nekünk is feltûnt KépKépKép
Julcsi nem játszik másfél órát egy pelussal, és én sem, úgyhogy sajnos nem tudunk segíteni KépKép
Mondjuk õ ultranyugis baba szerintem, úgyhogy én minden este hálát adok a sorsnak, hogy ilyen babát küldött Kép

Amúgy meg Gyurkát még ne ígérd el Bekinek, mert lehet, hogy Joooocsinak is bejön Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Írtam volna én bõvebben is ma du. de persze hidegfront van, így Julka elkezdte a szokásos hasfájós mûsort. Úgy sajnáltam szegényt, tiszta lucsok lett annyira üvöltött, a gyerekek kétségbe estek, hogy mi baja van. Beadtam neki egy papaverin kúpot, eredmény egy GKaki lett, gyermekecske pucéran üvöltött éppen az ölömben, képzelhetitek....Kép Most alszik, nem tudom, mikor fürdetek? Lehet, hogy ma kihagyjuk, már a nagyok is alszanak.

ZsuzsiKép
kösz az infokat.

KangiKép
Szintén kösz. El is felejtkeztem errõl a térképrõl. Julcsi vigyor Kép

Leszter, MyssniaKép
Orrocskákban nem csak az a trutyi van, amit nagyobb és megátalkodott kölykök ki szoktak bányászni? (remélem, nem eszik senkiKép) Anyatej cseppentés tökéletesKép

LeszterKép
Az egyik ismerõsnek a hat hét utáni elsõKép sikeres volt, pedig szoptatott ezerrel! Csak akkor bízz a szopi fog. gátló hatásában, ha nem rendít meg egy újabb baba a láthatáron!

MyssniaKép
Remélem, megnyugtat holnap a dokiKép

BeuKép
Jó pisivadászatot!Kép

NorkaKép
Nyakacska bepállása esetén doki nénink a vitaminos babaolajat ajánlja. Bejött most már 3X. BCG tényleg akkor jó, ha szörnyûséges, gennyes, váladékos.

DiniheKép
Nálunk is volt 6-7 hét között egy ilyen periódus. Az elmúlt, de biztosan lesz még! Én is teljesen lemerültem és kimerültem akkor.

FranyóKép
Én is Mekin dolgoztam! Sõt, még itthon is van egy 92-es õspéldányKép Sok jó pénzt kerestem vele a gyerekek születése elõttKép

MiszikeKép
Megpróbálom kicselezni a leányzót a kamerával!

KakukkfûKép
Hippben és Kecskemétiben van mindenféle gyümölcs. A férjem anno megtiltotta,hogy piaci gyümölccsel-zöldséggel etessem a nagyokat, mezõgazdasági tévémûsorokat gyárt, azt mondja,hogy a kistermelõk szörnyû, hogy milyen felelõtlenül mûtrágyáznak. Elment Kecskemétre a gyárba, azt mondta, hogy náluk minden OK.


CsucsukaKép
EpekövekKép. Gyomortükrözés is nagyon Kép, tavaly nekem is volt. Szörnyû.

Urszila
urszila
 
 


Hali!

Kakukkfû,
nekem roppant könnyû dolgom van, ui. Malackának kb. egy évig minden este az öregnénét kellet elmesélnem. Csak icipicit untam márKép. Úgyhogy Maca elõl eldugom a könyvetKép.

Miszike,
kakaó már fent figyel a tûzhelyenKép. Kacagós kép nagyon édes! Úgy szeretem nézegetni ezeket a képeket, jobb lesz tõle a napom!Kép

Myssnia,
tápi miatt ne szomorkodj, nekem azt mondta a dokinéni, hogy az immunvédelem már akkor is megvan, ha napi 2 deci anyatejet kap a baba. És a nehezén már túlvagytok, lassan jön a hozzákaja, akkor kevesebb tejecske is elég lesz.

Franyó,
druszánk tündéri!Kép
Na, idén azért nem vállalnék be egy Horvátországot kocsival, mert mi van, ha nem egyszerre alszanak a porontyok. Annyit nem bírok dalolniKép. Mondtam is apánknak, idén csak légiközlekedés jöhet szóba, ha tengerpartra akar menni.

Virág,
Tescos kaland naggggyon durva, úgy utálom az ilyen embereket. Ez az a fajta, aki dugóban is beáll a gyorsabb sávba, és csak a végén pofátlankodik be. Mondtam a páromnak, miért nincs a kocsi elején olyan izé, mint a Ben Hurban, amit a kritikus pillantatokban kiengednékKép. Így marad a dühöngés, ami elég rizikós egy Malackával a hátam mögött. A múltkor hetekig azt hajtogatta boldogan, hogy "hû, de sietõs, vén kecske!" Olyan ciki, biztos azt gondolják rólam, hogy mindig így beszélek, pedig nem is.

Csucsuka,
kövekKép . Viszont az jó, hogy a gyomroddal nincs semmi gond. Gyogyi miatt természetesen nem tartozol semmivelKép

Zsuzsi,
berregõ MikiKép nagyon jó kis pasika!!!! De persze Õ is fiatalabb az én lánykámnál, na meg nem szeretnék összecsapni MiszikévelKép. Gyurinak jobbulástKép!

Képzeljétek, ma Malacka etette a Macát. Annyira édes volt, jól megpakolta a kanalat, és komoly képpel nyomta a kiscsaj szájába, közben magyarázott, hogy "meg kejj enni Macsa, különben nem kaps pijos kekset!" Gyorsan dokumentáltam, mozgó és állókép formájában, sajnos feltenni esélytelen, mert mire apa beszkenneli, az egy fél élet. A digigépet, amit kinéztünk, még mindig nem lehet kapni, úgyhogy én nem nagyon tudok fotókat felpakolni, de ami késik, nem múlikKép.
Ja, és megérkezett a Hipptõl a lista (hogy melyik cucc micsinál a kakival), majd holnap megpróbálom feltenni.

pusz
Zulu és Annamaca, aki ma már fél évesKép

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok,

Nathas babak...KépKépKép

Kangi, nem semmi ez a rengeteg 5-os vizsga, meg a szopi a villamoson. Kép Es szuper ez a mosoly. KépKép

Franyo, nagyon aranyosak a kepek! Kép A tablaban szereplo adataim meg nem igazan titkosak. Kép

Szektas gyerekek es szuleik. Mi is csatlakoznank! Kép
NAlunk ZSombi keresztbe kulcsolja a labait, vagy meg viccesebb, amikor ul az autoshordozoban, es csak a jobb labat magasba lenditi es tartja...sok-sok percen keresztul...mintha az a laba kulon eletet elne...KépKép

Csucsuka, epeko Kép De remeljuk, hamar tul leszel a muteten es utana minden OK lesz. Kép

Norka, tok jok a kepek! Kép

Myssnia,
Viktor ismerheti nemferjapat? Mert megkukkolta o is a kepet, de nem ismerte fel. Kép (Kulonben nemferjapa nagyon jo pasi...KépKép )

Ugy irigykedem, mindenki irja, hogy forog mar a babaja. Zsombi semmi aron nem hajlando. Olyan kis lusta. Kép

Ma huvosebb lett a levego, es Zsombinak jobb is az etvagya. Mondjuk, meg nem teljesen a regi, de azert mar tobbet evett. Kép CSak kar, hogy ennyi ido alatt lesovanyodott az edes Popeyes alkarja, meg a hurkas combikaja. KépKép

A hozzataplalasos meg elvalasztasos dolog engem is erdekelne. A mult heti egyszeri alkalmat kiveve (amit meg is irtam Nektek), megint nem kap tapit, de ma kaptunk Milupas termekminta csomagot es elgondolkodtam, hogy "4 honapos kortol" van rairva. Kibirom, hogy fejjek meg, csak a kisordog kezdett el motoszkalni bennem....Kép

Autok. Nekunk is Octaviank van, mi is remenykedunk, hogy talan nem lopjak annyira. Kép
Az egyik nap elvittem kocsival a gyerkocot setalni a MArgitszigetre. En hulye elfelejtettem, hogy a babakocsit ugy lehet osszecsukni, hogy egy gombot is meg kell nyomni hozza (igy jar az, aki kenguruban szokott setaltatni Kép ). A nep csak gyult a parkolo kornyeken, en szenvedtem, mar mindenki engem bamult, de nem ment. Aztan gondoltam egy nagyot, es nyitott allapotban bevagtam a babakocsit a csomagtartoba, es a dobbent nezokozonseg szeme lattara elegans mozdulattal racsaptam a csomagtarto tetejet. Erre odajott egy no, es kijelentette, hogy ez tok jo lenne egy autos reklamfilm jelenetebe....KépKépKép
Aztan gyorsan elhuztam a csikot..Kép

Segitseg, GRAFOMAN lettem...Kép

Na, mindjart teszek fel fenykepeket en is. Kép
Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok,

Nathas babak...KépKépKép

Kangi, nem semmi ez a rengeteg 5-os vizsga, meg a szopi a villamoson. Kép Es szuper ez a mosoly. KépKép

Franyo, nagyon aranyosak a kepek! Kép A tablaban szereplo adataim meg nem igazan titkosak. Kép

Szektas gyerekek es szuleik. Mi is csatlakoznank! Kép
NAlunk ZSombi keresztbe kulcsolja a labait, vagy meg viccesebb, amikor ul az autoshordozoban, es csak a jobb labat magasba lenditi es tartja...sok-sok percen keresztul...mintha az a laba kulon eletet elne...KépKép

Csucsuka, epeko Kép De remeljuk, hamar tul leszel a muteten es utana minden OK lesz. Kép

Norka, tok jok a kepek! Kép

Myssnia,
Viktor ismerheti nemferjapat? Mert megkukkolta o is a kepet, de nem ismerte fel. Kép (Kulonben nemferjapa nagyon jo pasi...KépKép )

Ugy irigykedem, mindenki irja, hogy forog mar a babaja. Zsombi semmi aron nem hajlando. Olyan kis lusta. Kép

Ma huvosebb lett a levego, es Zsombinak jobb is az etvagya. Mondjuk, meg nem teljesen a regi, de azert mar tobbet evett. Kép CSak kar, hogy ennyi ido alatt lesovanyodott az edes Popeyes alkarja, meg a hurkas combikaja. KépKép

A hozzataplalasos meg elvalasztasos dolog engem is erdekelne. A mult heti egyszeri alkalmat kiveve (amit meg is irtam Nektek), megint nem kap tapit, de ma kaptunk Milupas termekminta csomagot es elgondolkodtam, hogy "4 honapos kortol" van rairva. Kibirom, hogy fejjek meg, csak a kisordog kezdett el motoszkalni bennem....Kép

Autok. Nekunk is Octaviank van, mi is remenykedunk, hogy talan nem lopjak annyira. Kép
Az egyik nap elvittem kocsival a gyerkocot setalni a MArgitszigetre. En hulye elfelejtettem, hogy a babakocsit ugy lehet osszecsukni, hogy egy gombot is meg kell nyomni hozza (igy jar az, aki kenguruban szokott setaltatni Kép ). A nep csak gyult a parkolo kornyeken, en szenvedtem, mar mindenki engem bamult, de nem ment. Aztan gondoltam egy nagyot, es nyitott allapotban bevagtam a babakocsit a csomagtartoba, es a dobbent nezokozonseg szeme lattara elegans mozdulattal racsaptam a csomagtarto tetejet. Erre odajott egy no, es kijelentette, hogy ez tok jo lenne egy autos reklamfilm jelenetebe....KépKépKép
Aztan gyorsan elhuztam a csikot..Kép

Segitseg, GRAFOMAN lettem...Kép

Na, mindjart teszek fel fenykepeket en is. Kép
Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Reggeli ebreszto Kép

Kép

Amikor rajottem, hogy van nyelvem is...Kép

Kép

Gombóc
Gombóc
 


GombócKép
Octavianak tényleg óóóriási a csomagtartója! Viszont bármilyen óóóriási autó, három gyerekülés hátul nem fér! Kép Most elszorongok én középen, nagyfiam szabályellenesen ül elõl ülésemelõben, de jövõre (nagy)családibb autót kell vennünk!

Julka még mindig húzza a lóbõrt, fel fogom ébreszteni sajna, mert a földszinten mûveli a babakocsibanKép Én meg az emeletre mennék aluszkálni.

Hogy ne csak bébik legyenek, hanem lássátok, hogy mi lesz a cserebogárbólKép Zsuzsi lányom aprólékos gonddal összeragaszgatta a papírházikót, csinált almafát is (nem nagyon látszik), másik lapra ráírta, hogy EZ A CSALÁDÉ és lerajzolt miniben valamennyiünketKép És aranytollalKép

Kép
urszila
 
 


Most aludt el Szicska, eddig birkoztam vele...
Nem könnyû eset. A szomszéd kutyája meg itt ugat az ablakom alatt, mindjárt kimegyek és fenéken billentem!

KangiKép
Off: Szerintem bunda volt, ha meg nem, akkor manipuláció. Miért mutatták meg a végén a képeket? Miért takargatták akkor az elején? Így nem volt értelme. Ha az állás fordítva lett volna, akkor Anikót tornásszák fel? Ha nem mutatják meg, akkor tuti Anikó nyer. És miért van, hogy buci hangsulyából mindig lehet tudni, hogy az elsõ számösszeg után több vagy kevesebb lesz a másik. Kép Aniko otthonát elnézve, neki nem annyira van szüksége nyereményre, de egy serényfalvi kisfaluból jött nobadi sokkal jobban hangzik.
Köszi a hozzátáplását, ezek szerint nemsoká egyenesbe jövünk a tejhiány mellett.

Miszike
Én csak számolni tudok, egy válasz lett jó. Kép

ZsuzsiKép
Telejen érthetõ a tejélvezet, írigylem azokat akiknek sosem volt tejgondjuk. Pl ahonnan hozzuk a tejet, ott az anyuka még 3 decit bead a gyüjtõbe is. A kisfiának még így is kánaán van. Szicska úgy játszik sokáig, ha épp kialdta magát és jólakott. Itt a reggel a kivétel, mert evés nélkül is simán eljátszik egy órát. Ahogy halad a nap, délutánra már egyre nyûgösebb és kevésbé kitartó.

Megittam egy pohár hideg fantát, már lassan egy éve nem ittam ilyenek. Jól esett.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
Beindult az elet! Ezt mar szeretem! Kép

Miszike
Hordozokendo Kép Kép
Apocat udvozlom! Kép

Franyo
Mi ujsag kaki ugyben? Kép

Kakukkfu
Oltas Kép Remelem mar el is felejtettetek! Kép

Gomboc
Nekunk is gombnyomos kocsink van de szerencsere en csak itthon egtem be eleinte egy baratnom elott! De szupi voltal Kép Kép

Zulu
Hangos kacaj kiserte iromanyod olvasasat ismet! Ven kecske Kép Etetes halali lehetett!!!! Kép
Nagyon nagy gratula a felevesseghez! Kép

Virag
Tescos pasi -No comment. Az ilyen fergeket nagyon birom utalni. De sajna vannak boven. Max. annyit tehetunk,hogy ramutatunk majd a gyerkocnek, hogy na ilyet nem szabad, latod kicsim? :0/

Urszila
Kicsit durvan hangzik ez a zoldseges sztory. Most akkor egeszseges v. megsem????
Hidegfront Kép
GKaki Kép Nalunk ma nem volt termes.

Kangi
Vigyor tunderke! Kép

Myssnia
En is 5 honapos kortol gondoltam a leveket, de annyira nem tudom elkepzelni,hogy egyeb kajat is fog enni Jazi valaha?!Pedig nem is olyan soka mar nem is fog emlekezni az anyatejcire, nem fura?

Urszila
Mi az a vitaminos babaolaj? Nagyon tudatlan vagyok? Kép

Zsuzsi
Mi ujsag kaki ugyben?? En irtam a masfel oras pelusos jatekot.De Jazmin tenyleg elvan soxor orakig egyedul. Nem tudom, pedig Apaval elegge tarsasagi lenyek vagyunk! Most is o ul a sajat gepenel, en az enyemnel Kép

Koszonjuk a dicsereteket!
Ma valaki azt mondta,hogy meg ne nagyon ultessem Jazmint (olben tartottam ulve).Pedig mar nagyon ugyesen tartja a fejet. Szerintetek sem kellene?
Ma halom emberke sereglett hozzank spontan modon, voltunk vagy 8an. Jazi eleinte csak csodalkozott,hogy jonnek-e meg, 1 ido utan, mar mind1 volt neki Kép
Jajjjj, ma ex tanitvanyommal epp beszelgettunk az utcan, es epp a Furge roka labak nevu egyuttesrol meselt. Erre pont szembe jott egy Reka nevu ismeros es ugy koszontem neki,hogy "Szia Roka".... Kép Nagyon ciki volt de meg most is rohognom kell, ha eszembe jut! Kép

Huuuu eldugulok, mert nem fer be a szoveg az oldalra! Kép

Norka es regalvo leanykaja
norkini
 
 


Gomboc,
Nyelv Kép jo, nagyon jo!!! Danirol keszult anno egy hasonlo kep, amin meg bandzsit is!
Miki sem forog meg, bar mar azt hittuk, mert a hasan talaltuk, miutan haton hagytuk ot ott...hat nem Gyuri forgatta meg? Odaguggol az oldalahoz, es mint a szonyeget, feltekeri! Jo lesz odafigyelni, eddig olyan kedves volt vele, egy hete viszont szadizza!
Auto-babakocsi sztori jo, de gondolom inkabb csak kivulrol. Nekem a repteren atlag otszor kell osszecsukni-kinyitni a babakocsit rekordgyorsasaggal, mert ugye mogottem mar varnak...imadoooom!!!
Fejj meg egy kicsit Zsombikanak! Most mar nincs sok hatra, de olyan jot tesz neki! Drukkolok, hogy kihuzzatok!

Zulu,
Etetes vicces lehetett! Ezekert a pillanatokert erdemes elni! Fel evesseghez gratulalok, es boldog perceket kivanok a tovabbiakra!

Urszila,
Druszam szep kis hazat gyartott, add at neki a drakulat!

Csak azert vagyok meg itt, mert cipot javitottam! Sikerult Gyuri sportcipojere uj tepozarat varrnom. Mar vagy egy honapja allandoan kinyilik amint lep egyet, es elveszti szegenykem! Most orul a fejem! Reggel beadom neki, hogy a manok megcsinaltak ejszaka!

Lanyok, nekem olyan lelkifurkam van a D-vitamin miatt! Ti tenyleg soha nem felejtitek el? Nalunk az a ritkasag, ha eszembe jut! Felelotlen anya az ilyen, nem eleg, hogy itthon szul, meg D-vitamint sem ad a kolykenek!
Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


ZuluKép
Ez jól hangzik. A napi 4 deci mindig megvan. Kép A Hippes lista engem is érdekel.

Gombóc
Viktor tuti nem ismeri, de esetleg láthatott együtt minket. Szerintem a te sem panaszkodhatsz, jó pasi a férjed.
Ne aggódj, Szilárd is lusta, a fiúk már csak ilyenek. Eljön a forgás ideje is, akkor meg nem lehet leállítani majd õket. Kép Érthetõ, hogy fárasztó a fejés, szerintem itt semelyikünk sem szeret. Én személy szerint utálok.
Margitszigeti séta Kép
Zsombi édes, van mosolygödröcske az arcán! De jóóóóó!

UrszulaKép
Már mondtam párszor, de megintcsak ismételni tudom magam. Gyönyörûek a gyerkõcök, Zsuzsi is. Lesz még fotó a nagyfiúról is?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Norka
Aki mondta, hogy ne ültes, megindokolta? Csak úgy érdekel. Azt tudom, hogy az állást nem kell erõltetni, mert még lazák a szalagok és kinyúlnak stb... Szilárd úgy szokott ülni ölben, hogy enyhén hátra döl, mintha autósülésbe ülne.
Tényéeg furi, hogy majd esznek mindenfélét, nekem az is eszembejutott, hogy a jól megszokott narancsszínú, majdnemmindig ugyanolyan szagú kaki büdösebb lesz. Milye hülyeségeken gondolkozom... Kép

ZsuzsiKép
Én néha elfelejtem. Pl ma is. De mindig kirakom jól látható helyre az üveget és így kb 10-bõl 8-9-szer beadom.

azt hiszem lassan eldugulok én is, álmos vagyok.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Zsuzsi
En a pelekazo mellett levo naptarban mindig bejegyzem,hogy beadtam-e mar? Mert amilyen luke vagyok neha siman beadnam 2x is, de hetente 1-2 alkalom igy is ki szokott maradni.

Myssnia
Nem volt indok. Es nem olyan volt a szitu,hogy kerdezhettem volna. Illetve mire eszbekaptam,hogy mit mondott,mar reg masrol beszeltunk es elfelejtettem utolag rakerdezni :0/

En is lepek Apat agybarangatni.
Norka
norkini
 
 


Na, ma nem bírok elszakadniKép.
Köszönjük a gratukat, majd reggel átadom a kisasszonynakKép.

Gombóc,
végre, már hiányoztatokKép! Zsombi tünemény, nyelvkidugós kép rulez!!!
Fejésügyben kitartás, tényleg kevés unalmasabb dolog van a világonKép. Én anno azt mondtam, addig gyötröm, amig nem megy a gyerekkel töltött idõ rovására. Úgyhogy a 6 hó után már nem erõltettem, ami lejött könnyedén, azt megkapta, de nem volt már egyórás fejésmaraton.

Urszila,
jó alapos férjed vanKép. És csodaszép ZsuzsidKépKépKép. Úgy várom már ezt az idõszakot, biztos mindig meg fogok hatódni a gyerkõcök alkotásain, már most pakolom Malacka zsengéit egy dobozba. Õ egyelõre kizárólag mozdonyokat alkot, és napocskát fikával. (komolyanKép, elõször nem értettem, miért rajzolja az orrot két vonallal, aztán megkérdeztem, és a világ legtermészetesebb hangján közölte, hogy "anya, hát azs a fika". Kénytelen voltam magamba szállni, talán túl nagy feneket kerítettem az orrtisztogatásnakKép)

Norka,
RókaRékaKépKépKép
Én sem tudtam elképzelni, hogy Anna hajlandó lesz mást is enni, mint engemKép, de a kezdeti fanyalgás után már nagyon lelkes. Mi szoktuk ölben ültetni a kiscsajt, mondjuk Õ nagyobb, de szerintem ha jól tartja magát, akkor egy kis ideig nyugodtan foghatod ölbe. Anna egy idõ után már nem is volt hajlandó feküdni, akkor azt találtam ki, hogy jól hátradõlve vettem az ölembe, így félig ült csak, látott is, de a gerince sem terhelõdött annyira.

Zsuzsi,
D vitamin miatt együtt fogunk ülni a purgatórium "felelõtlen anyák" szektorábanKép. Pedig Malacnak minden este precízen benyomtam, nyilvántartást vezettem, hogy mely napokon kap K vitamint is mellé, most meg teljesen esetleges a dolog. De nemrég olvastam (talán a Kismamában?) hogy mennyi az a napfénymennyiség, amivel ki lehet váltani. Na, ez megnyugtatott valamennyire. De a legjobban egy fogacska nyugtatna megKép.

pusz, jóéjt
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Lányok!
Nem bírlak követni benneteket! Nagyon szépek a babák, az elõzõ adagban is megcsodáltam õket.

Urszila! A nagylányod is csodaszép!

Beu
beu
 
 


Miszike! Közben láttam, vettetek lógót.

Én tegnap vettem végre egy baby gymet, már nagyon akartam. Erre ma mit kaptunk a barátnõmtõl: pontosan azt: baby gymet. Remélem, holnap nem ezt hoznak a látogatók.

Lõrinc is imád pelust szájba tömni, mindig félek, hogy egyszer megfullad! Olyan hangokat bír kiadni közben.

Megpróbálok én is felrakni egy képet.

Faleveleket csodálva

Kép

Jó éjt!
Beu
beu
 
 


A francba!

Beu
beu
 
 


Sziasztok,
a múlt hetünk kicsit zsufi volt, így nem igen volt idõm jönni és ahogy nézem nem lesz könnyû bepótolnom a lemaradásom.Kép

Rólunk:
Kedden bejelentés nélkül ránk tört a védõnõ, pont aludt a ded, naná, hogy a csöngetésre felkeltKép, aztán mikor a védõnõ elment megszoptattam, elaludt, de megint felkeltette valaki és ez így ment egész nap.KépKépKép
Szerdán elvittem Bencét a 4hós oltásra, de a dokinéni nem oltotta be, mert picit sípolt a tüdejeKép, mondta, hogy adjak neki sok folyadékot(teátKép) és amilyen sokat lehet legyünk levegõn, de csak árnyékban! Köszi, heted7ágra sütõ nap mellett valahogy el kell jutnom az árnyékig nem?
Azért lemázsálták és lemérték: 6340gr és 65cm volt akkor(születéskor:2900/51).Kép
Csütörtökön végre fodrinál voltam.Kép
Szerda+csütörtökön Apa szabin volt, tanult a vizsgájára, így ezért sem tudtam a géphez ülni.
Pénteken Anyukám jött, majd este 7-9.30ig a Corában voltunk.Kép 10.30kor "már" le is tudtam tenni a gyereket.Kép
Szombat délelõtt ajándékért rohangáltunk, ráment az egész délelõtt, délután párom egyik barátjával+nõjével sétáltunk, majd feljöttek hozzánk és 9ig maradtak.KépKép
Vasárnap délben párom szülei+unokahuga jöttek itt voltak 5ig, szegény gyerek semmit sem bírt aludniKép, mikor elmentek beájultKép. Aztán párom volt munkatársával+feleségével+15hónapos kisfiával "sétáltunk" a játszóig, majd haza.
Tegnap végül megkaptuk az oltást(mind2comb)Kép, meglepõen jól türte, eddig mindig hatalmas bömbi volt, de most csak ici-picit sírt mikor megszúrták és utána is jó kisfiú volt, hazafele elaludt a kocsiban aztán este kicsit nyûgös volt, de egyébként OK. Láza nem volt, de azért lefekvés elõtt adtam neki germicid-c-t, hogy tudjon aludni. 3.30kor viszont elkezdett nyügösködni, így megszoptattam és utána aludt még 7ig.Kép MOst egész jól eljátszik a játékaival, remélem megússzuk a sírást.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy azért viselte ilyen jól a szurit, mert tegnap oltás elõtt egyben aludt 2órát(12-14ig). Ilyen már nem is emlékszem mikor volt utoljára.
Nem csoda, hogy húzta a lóbõrt, volt mit bepótolnia alvás terén.Kép Egy kicsit most elég is volt a vendégeskedésbõl.

Ennyit rólunk, most igyekszem visszaolvasni és írni, de elõbb még iszom egy kávét.Kép
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Kakukk: Mi múlthéten voltunk az oltáson és Márk egyiknél se lázasodott be, most meg szegénykém éjjel lázas lett és neki is nagyon fájt, alig tudtam megvigasztalni. Azt mondják, hogy az 5hónapos oltás a legerõsebb. Mi tegnap voltunk mérekezni és 6100gramm és 70cm. Képzeld egy hét alatt most 200grammot hízzott. Igaz reggelire is és vacsira is tejpépet kap délbe meg fõzeléket. És már egy hete forog össze vissza a hasáról a hátára és ugyanezz vissza. Emma miket csinál?
Már akartam írni emailt, hogy mi lehet veletek.
Írj Emailt.

Na most csak ennyi
Puszi
Andy
andy78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?