Új privát üzeneted érkezett!

Pann,
Igen megmelegítettem, mert hűtőben volt a tej.
Táblicsku: jaaa, vágom most már csak mi nem adtunk adatokat Nanicana. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Arany élet van a héten. Tesómnál vagyunk. Én gépezhetek, tesóm meg cipeli a láykám fenekét egész nap. :lol:
Holnap vége a jó világnak!

Sno:
Nem juthattál volna olcsón Michelin gyereküléshez? Elég komoyan néznek ki (árban is :evil: )

Volvo ülés: 60.800FT az ára + az isofix, de az volvo specifikus és kérdéses, hogy belefér-e az autoba. Persze más, ha vkinek Volvoja van... Nekünk nincs!

Lora:
Sztem a szőlővel nincs gáz. Én nem adom, mert nem hámozom meg és magozom ki szemenként. Majd kap jövőre!!

Küldtem egy fantasztikus mailt a közösre. Nem tudom megnézni, hogy átment-e, mert nekem nincs jelszavam, de nézzétek meg! Sztem hihetetlen!

Mazsi:
Én sem szeretek minden marhaságot elhinni. De ez annyira logikusan hangzott.
Tudod a "ne adj neki ezt, vagy azt, mert piros lesz a kisujján a köröm" na az ilyenkben nem hiszek!!! :shock: :lol:

Ágiboldi:
Nagy gratula! Basszus, sose legyen nagyobb bajotok. Meg senkinek! Ez katasztrófa!

Én meg azon stresszeltem, hogy szüléskor legyen külön szoba, mert a barátnőm sírva mesélte, hogy semmit nem tud aludni és mire elaludt (hajnali 2)a szobatársa felkeltette, hogy adjon tusfürdőt, mert nem találja a sajátját.
Így bekerültem a külön szobába és nem aludtam 4 napig, mert a csecsemőosztály szemben volt és egész éjjel sírtak a babák. Nekem meg görcsben volt a gyomrom. Nektek nem volt ilyen az elején? Hogy gombóc a gyomorban babahangra!
A hülye RTL reklámblokk előtt is azt nyomta és megugrottam ki az ágyból pecenként! :twisted:
Vendég

Ágiboldi!
Most sikerült elolvasnom a kálváriádat!Ez nem semmi!A Madarászban külön helyiségben van az alváslabor, van kiságy, meg anyának alvós nagy ágy.Csak ti vagytok bent(tudtommal)A vizsgálatokat pontosan nem tudom, hogy mik vannak.Ja, és ott a személyzet nagyon kedves!!!
De örülök, hogy nincs komoly baj!És ez a lényeg! :wink:

Emili ma megtalálta a babakocsi kerekét :x Utánna gyors kéz, és szájmosás :lol: Utánna jött a kábel, és a vitrinezés, ugyhogy apa ma felteszi a tv állványra az üvegajtót,hogy ne matasson a lejátszókkal :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panki!
Én külön szobában szültem, apás szoba aneve, jó volt, mert csak 3an voltunk, a szülésnővel össz.Utánna 2 ágyas kórterembe kerültem, 2 szobatársam volt az 5 nap alatt, de mind1ik nagyon rendes volt, az első mihelyst megérkeztem, elkezdett itatni, etetni, hogy legyen sok tejcsi :D (de nem lett :( )
Én is ugrottam az RTL-es reklámhangra, ababa gügyügösre, nagyon útáltam, de más babahangra nem, mert nem hallottam, a szobatárs babája meg nem sírt, csak az enyém :lol: :oops:

Kép
pankaa

A MÁV-os különszobások mindig erre panaszkornak (már a bébisírásra) meg arra, hogy 30fokrafűtenek és nincs ablak! :twisted:
Vendég

Jó reggelt :)
9 óra hosszát aludtam egyfolytában!!! Nem írnám le a nemalvókra tekintettel, de a tegnapi éjszakai sámlizás után nagyon megérdemeltem :wink:
Boldi aludt 9-től reggel fél 7-ig, és kivételesen én is lefeküdtem (ez mondjuk nem pontosan írja le, h csukott szemmel beleszédültem, és már esés közben aludtam) fél 10-kor, és nyomtuk reggelig...meg se moccantam..

Sági, én is egyértelműsítettem, h éjszaka nem éhes, mert van, h egy korttyal alszik tovább órákat.

Nanica, köszi a táblát!! Legközelebb ha csesztetnek, h sovány vagy kövér, viszem magammal és bemutatom, h teljesen normális.. :wink:

Panka, jajaj, ez a babakocsi kerekes kóstolgatás jól igazolja a rémálmomat, mostantól kezdődik nekem a "nem izgatom magam halálra, h a gyerek mit nyal be, mert nem tudom megakadályozni" időszak... de azért a szappanos kézmosást nem hiszem, h megúszhatja :)

Pankimanki, kéne nektek internet otthonra! :wink:
És igen, én is azzal tartottam magamba a lelket, h szerencsére nem betegség miatt vagyunk ott!

Lorca, nekem is jó a szerda!

Kép
Kép
agiboldi

Ági!

Igen kéne net, volt is. Csak a férjem nagyon sokat van külföldön és ha itthon van csak egymásra akarunk koncentrálni. TV sincs! (hú most látom, hogy otthon forgatjátok a szemeiteket :oops: )
Vagyis van TV, csak nincs adás. Csak ami jön az éterből. Van viszont sok DVD. Uncsinak hangzik, de nem az. Sokat kártyázunk, társasozunk, olvasunk meg ilyenek. Már úgy megszoktam! Egyedül napközben, amíg Bubus alszik, addig hiányzik vmi ingergazdagabb dolog! :-)
Vendég

Lányok!
A gyereken az ételallergia hogyan jön ki? Ált. pöttyös lesz, vagy milyen?

Mert elmentünk a dokinénihez, mert Lillusnak hámlik a halántéka, vagyis olyan, mintha nagyon ki lenne száradva. Gyanakodom, hogy a Nívea fürdető lehet a ludas, de csak a halántékán van, máshol nincs. Erre a dokinéni azt mondja, hogy hagyjam abba a hozzátápit és adjak tápszert a gyereknek! :evil: :evil: Most ez komoly?
Meg adott kenőcsöt, hogy kenjem azzal. Ez ok.

Timi
Kép Kép
timocska

TIMO!

Ez hülye! A legfinomabb értelemben is! Basszus! Szerinted 32 éves korában is tápszeren fog élni????? HÚÚÚÚÚ MÉRGES VAGYOK!
Vendég

Szerintem azonnal karass másik dokit! Mondjuk Lorca dokinénije házhoz megy, ugye? Vagy akárkit! Vidd inkább a sarki fűszereshez, de ilyen emberhez NE!
Vendég

Timi,
Új a fürdető? Akkor szerinrem inkább várj, hagyd ki a Niveát, kend a krémmel amit kaptatok és várd az eredményt. Szerintem csak így nem lehet rámondani, hogy ételallergia. Mi újat kapott Lillus tegnap enni?

Panki,
Én nem forgatom a szemem amiért nincs tv-tek, sőt irigykedem!!! Én azt hiszem gyenge lennék hozzá. Merre laktok a VI. ker-ben?
Vendég

Panki!
Mikor itthon vagyunk apával, akkor mi sem netezünk. Illetve, ez így nem igaz, de a szabadidőnk nagytöbbségét egymással töltjük. De hétköznap, mikor dolgozik, igencsak jó, hogy lehet kivel "beszélgetni". Úgyhogy hajrá! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Új kaját hetek óta nem kapott. Na jó, cukkinit, de a bőrkiszáradás már kábé egy hete tart. Mióta nem használjuk a Níveát, azóta jobb. Most pár napig kenegetem, aztán meglátjuk.

Timi
Kép Kép
timocska

Sági!

A Bajcsyn!
Hát lelkierő vagy sem. Ez úgy lett, hogy eleinte lusta voltam elmenni az EMKTV-hez, mert bonyi volt a szerződéskötés. (nem volt nálam elég papír...stb) aztán 1hónap eltelt így. Aztán 2, 3, 4...stb. Már nem is hiányzik!
Vendég

Panki!
Mit csinál a férjed, hogy ilyen sokat van távol? És hogy bírod?

Timi
Kép Kép
timocska

Na akkor tuti a Nivea! Már másoktól is hallottam, hogy a Nivea egy sz@r. Mi még mindig a patikai fürdetőt használjuk csak egy kis J&J-nal " hígítva. 2/3 krém- 1/3 J&J. Nekünk ez így nagyon bevált, ez marad egy darabig az tuti.

Érdekes az élet gáz nélkül! :roll:
Vendég

Panki!
Köszi az emilt, feldobtad a napomat! :lol: :lol: :lol:

Sági!
És meddig nem lesz? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Panki!
Én sem vágtam ilyen arcot: :roll: :lol:
Mi is most váltottunk haza csomagra, mert alig nézzük a tv-t, inkább csak este, híradó, film, aztán én megyek a tollasbálba :lol:

Timi!
Az ételallergia többféleképpen jöhet ki:bőrön, kiütés, csalános, ekcema, ill. a széklet változik meg, hasgörcsök, puffadás, nyákos, bűzös, esetleg még véres kaki is lehet.Ami Lillusnak van, az inkább ekcemának hangzik, amit okozhat a Nivea is, de lehet inkább csak száraz a bőre. Máshol nincs?Vörös, hámló foltok?Ha csak az arcán van, az annyiból jobb, hogy hamarabb kinövik a babák.Fürdesd a fürdetővel, és testápolózd, gyógyitárival, ne illatossal.Milyen krémet adott?Szteroidosat?
Ha a kajától lenne, akkor nem csak a halántékán lenne, hanem testszerte, főleg a törzsön.
Tápit nincs értelme adni, ha még szopizik.Abban is csak tehéntej van, a táptól nem fog elmúlni a baja.Ha meg nincs már tejcsid, akkor gondolom kap egyébként is tápit, azt adhatod neki tovább.

Ági!
Alvást nagyon mgérdemelted!

Kép
pankaa

Timo,
A jövő hét elején a tervek szerint készen vannak, de után ajön még a gázművek lemeozni a rendszert és csak után anyitják ki a gázt ha minden ok.

Panki,
Jó a video. Már láttam, de most is jót derültem rajta!
:lol:
Vendég

Timi, nekem még mutattad is azt a száraz foltot, nem is piros, szerintem ezer%, h nem étel allergia, én semmiképpen nem hagynám abba a hozzátápit, tényleg térj vissza inkább a fürdetőkenőcshöz. Mi J&J-t használunk, szerencsére nem lett semmi.

Hú, Ági, gáz nélkül irtó nehéz lehet! :shock:

TV és net nélkül is :oops:
A TV nálunk nappal nincs bekapcsolva, ha van egy kis időm olvasok meg netezek :D És Boldiapu meg akkor netezik mikor én már alszom.

Kép
Kép
agiboldi

Ági!
annyira nem vagyok szívbajos, csak fíínyás a koszra.De mindentől eltiltani sem lehet, bár ma egész np csak azt hallja Emili, hogy nem szabad, meg gyere onnan :roll: :D
És akkor ugye most jön a következetesség, hogy amit most nem szabad, azt holnap sem, és később sem.Hát ez nehéz ügy lesz.De muszáj, mert mindent nem lehet elpakolni a lakásban, így kénytelen lesz megtanulni, hogy van amit nem szabad bántani. :D

Kép
pankaa

Timo!

Férj biztonságtechnikával foglalkozik. Ide-oda röpköd. Régebben én is. Egy gépen ismerkedtünk meg Stuttgartból hazafele. :-)
A dokiddal az a bajom, vagyis azért csattantam ki így, mert lehet, hogy neki van igaza és ételallergia, ugye csak orvos vmi miatt. De szerinted mire megoldás, hogy abbahagyod a hozzátápit? Max arra, hogy sose tudd meg, mire allergiás! És meddig kellene abbahagynod? Az allergia attól nem múlna el, csak tünetmentes lenne. Komolyan nem értem! Bár nekem az az osztálytársam ment az orvosira, amelyik össze-vissza bukdácsolt bioszból. Csak mert neki volt pénze az egyetemre! :evil:

Jó, hogy feljött a kosz téma. Eddig nem mertem mondani senkinek, de a gyermekem körbenyalta a babakocsi kerekét
:oops: Egy percet nem figyeltem rá (olyan jól elvolt) megyek vissza és nyálas a kerék...
Még szerencse, hogy előtte való nap mostam le Domestossal.
Ja és ma megkaparintottegy 10*10cm-es reklámfüzetet és a negyedét megette :roll: :oops: Adtam rá vizet! Mást úgyse nagyon tudok!
Vendég

Sziasztok! :)

Panki
Én sem magozom és hámozom a szőlőt. A szűrőn átnyomom és nincs se héj, se mag. :)
Nálunk is sokáig csak szobaantenna volt. Most beköttettük mi is ezt a legkissebb chellos csomagot, mert panelban nem igazán jó a szobaantenna.
Az internet meg pont arra az időre jó, amíg a férjed nincs otthon! :wink: :D

Nanica
Én ma tudok adatot mondani este, mert 3ra megyünk. Nálunk a műtét miatt csak 5ésfél és 6ésfél hós van. Majd igyekszem rábeszélni a dokit, hogy szeretnék pontos havi méréseket! :wink:
Nagyon érdekes ez a táblázat. Még jobb is mint a másik! :D

Timi
Ez a doki bolond! Ráadásul ha van tejed, miért tápszer???? Különben mi is gyógyis fürdetőt használunk. Sokszor még testápolónak is azt használom, ha valahol száraz a bőre. Szerintem nagyon jó az ilyesmire. :wink:

Mmóni
"Gyorsan ennyit": :lol: :lol: :lol: Szép hosszú hsz. Persze nem baj!!!!
Gyógyuljatok meg mihamarabb! Mostanában elég sok a taknyos, köhögős beteg. :(
Egy túrában mi benne lennénk szerintem. Persze azért nem egy 30km-esben! :) Meg persze azt csak apástúl!

Erről jut eszembe, a bátyám mondta, hogy vigyem át Brigit hozzájuk, mert az egyik lánya épp bárányhimlős! Persze csak viccből mondta, természetesen nem viszem át. Mikor kell/lehet a bárányhimlős oltást beadatni? A dokinénink azt mondta, hogy ha majd közösségbe megy. Vajon ez tényleg így van? Tud erről valaki?

Kosz téma
Pont tegnap csócsált meg Brigi egy szórólapot. Nem ette meg, de a festék az szépen leázott róla. Mentünk gyorsan szájat, kezet mosni. Úgyhogy Pann, örülj neki, hogy egy szimpla borítékot választott Gergő! :)

Majd még jövök, de megyek altatni! :)
lora7

Nagy esemény!
Kint van a foga!!!!!
Na nem az első, a hatodik! :-)
Vendég

Hatodik??? :shock: Jesszusom! Mesélj, ez most melyik és mikor jött az első és ahhoz képest mikor jöttek sorban a többiek? De jó! :D
Vendég

Már alszik is! :)

Az Ergot ma felavattuk. :) Csípőhordozásban. Nekem nagyon kényelmes volt. Briginek is tetszett, csak a végén elhúztam a csavargást és már éhes volt, így nyafizott egy kicsit.
Kérdés a szakértőkhöz! Pann, Sno!
Hol van a baba keze, a vállpánt alatt vagy felett?
Meg menet közben szoktatok pózt váltani?
lora7

Panki!
Hatodik????? Tényleg mesélj, hogy is volt ez! Nálunk még egy sincs!
lora7

Panki!
6 fog??? :roll: :roll: :roll: És hogy viseli? Mármint a kinövést? Nyüszi?
Igazából annyira nem ment bele a doki a tápiba, mert mittudomén. Vmi 2 hetet emlegetett. De így is tök nehezen szokta meg Lillus az ízeket.. na, most kenegetünk, aztán meglátjuk mi lesz. Remélem semmi gáz, egy árva allergiás nincs a családban!

Lora!
Milyen volt az éjszakátok? Mert ugye Lea és Lillus rendetlenkedett.. :)

Lillus tegnap Nők Lapját olvasott és hát észrevettem, hogy az egyik sarka hiányzott. :shock: :shock: Aztán már hiába kotorásztam a szájába, nem leltem semmit.

Timi
Kép Kép
timocska

Ági!

Nos! Első 2,5 hónaposan. Lerágta a cicimet. Komolyan. 2 hétig nem szoptathattam! kb 4 hónaposan a második. Azóta havonta 2. Először alul szemből a jobb, majd a baloldali. Aztán a felső "vámpírfogak", nem ám a középsők... hála Istennek azok még nem látszanak ki a szájából és most, hogy kijött a középső 2, már nem vészes!
És az utolsó 2 párban jött. Aztán egy hónap szünet és megint 2. Egy éves korára majdnem meglesz a 20, ha így folytatja!
Szóval ne örüljön senki, akinek fogfájós a babája, mert ennek nem lesz vége, mint a hasfájásnak, azzal ha előbújik az első. És állítólag minnél később jön, annál jobban fáj. Kb 2 hónapos kora óta minden kajában van 15CH-s Chamomille. Mióta csak reggel meg este van tejcsi, 30CH-t kap naponta kétszer. Máshogy nem lehet elviselni!
Vendég

Timi
Olyan közepes éjszaka volt. f9-kor alvás, aztán f11-kor!! ébredés, simi, visszaalvás. Aztán állítólag 1-kor és 2-kor is nyüszizett, de ezt csak a párom hallotta ( :oops: ), ekkor vissza is aludt magától. Aztán 5kor kaja és f8kor végleges ébredés. Tulképp egész jó éjszaka volt így leírva. Csak én vagyok hulla, szerintem a nyomott időtől. Meg egész nap túrják a Kerepesit és nagyon hangos.

Most megyek is mert megyünk a dokihoz és ahogy hallom a kisasszony fel is ébredt már. És még én sajnáltam, hogy fel kell majd keltenem, ha megyünk! :evil:
lora7

Vendég

hali!

hol van mindenki? :shock: :shock: :shock:

új tudományunk van!!!!! :lol: négykézlábról feltolja a posiját az égbe :lol: úgy h a lábujjhegyén áll és a kezével támaszkodik, :lol: :lol: :lol:

most megyek gyorsan mert itt sikít a fülembe h menjek már :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mi elmentünk lótni-futni, intézkedni.

Sztem jön Gergő 3. foga. De az is lehet, hogy nem. Mintha látnék jobbra fent egy kis fehéret, de nem engedte rendesen megnézni. :roll: Bár a 6-tól még így is messze vagyunk. :wink:

Most fürdetünk-altatunk.
Vendég

Nanica
Brigi 6 és fél hós súlya: 7230g
Fél kg hízott egy hónap alatt. Ezt én jónak ítélem. :D

Mazsi
Még jó hogy leengedtétek az ágyat. Nálunk is így kezdődött! Nagyon ügyi a kis Lea! :D

Már mindenkinek teljes fogsora lesz, mire nekünk egy is kinő. Ráadásul a dokinéni azt mondta, hogy a felső! ínye nagyon duzzadt. Lehet nekünk felül jön majd az első!?

Mi is locsizunk aztán alszunk. Legalábbis ez a terv! :wink:
lora7

akkor megnyugodtam h nem tűntetek el :lol: :wink:
én most szabad vagyok vagy 10-15 percre :lol: Lea elvitte apát fürdetni a nagykádba :wink:

timo
szerintem sem ételallergia...akkor vszínű testszerte jelentkezett volna és többnyire hasmenés is társul hozzá.
Leának a derekán van 2 folt ha bekenem a sima gyógyszertári popsikrémmel mindig eltűnik de újra és újra előjön :shock:
a dokinőnek persze elfelejtem megmutatni :oops: de most koncentrálok :lol: és ha 1 héten belül nem javul elviszem...

ha ételallergia akkor ki kellene találni mitől mert feltételezem 2 hónap múlva is allergiás lesz arra az ételre :shock: szóval nyugi,kenegesd és majd látjátok :wink:
meg nem is tudom most milyen ételre lenne allergiás? a gyümikre, vagy a krumplira? kapott esetleg kész bébiételt?mert talán abban lehet vmi...de akkor sem a homlokán jönne ki :shock:
na befejezem :oops:

lora
Brigi teljesen jól hízik :lol:

pann
Leának már hetek óta fehér pöttyök vannak felül :shock: és mégis az alsó kettő fogacska jön kifelé :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ma jó kis bevásárlónapot tartottunk, kaptam egy új kabátot az elvesztett helyett. Még nem avattam fel, remélem, egy ideig marad ez a jó idő és nem is kell. :D Igy szívesen dobnék ki pénzt az ablakon.
A tanítvány ma viszont nem jött. Gáz, mert a dzsekim abból a pénzből vettem, amit reméltem, hogy hoz. Most a gázost nem tudom kifizetni, mert abból sikkasztottam. :oops: Ráadásul ma semmi haladás nem volt, mert nem volt itt a cucc, amivel dolgozhatott volna. :evil:

Lora,
Ne aggódj a fog miatt. Születés után a dokinéni megnézte a kutacsát Szabinak, és közölte, hogy jól el van maradva, úgyhogy fogra egy ideig ne számítsunk. Hát nincs is. Minket tuti beelőztök :lol:
Bárányhimlőt Nat a nyáron kapta. Közel egy év, mire teljesen kialakul a hatása, de néhány hónap mindenképp kell, amire egyáltalán hat. Mi azért adattuk, mert a játszis Nati korosztály megy bölcsibe, és nem szeretnénk elkapni. Apukámnak idén volt egy övsömöre, hát ettől megkímélném, még ha 80 évesen jönne is elő. Inkább Sági tudja, hogy mikortól lehet már adni. :wink:

Mazsi,
Nati ilyen háromszögezésből állt fel :D Szépen haladtok!

Pankimanki,
A kerék miatt ne aggódj. :wink: Hacsak nem toltad keresztül friss kutyakakán éppen, akkor kevesebb káros anyag volt rajta, mit most az én nemrég mosott kezemen. Szabi is mindent megeszik, már csak azért is, mert Nati benyomja a szájába. A második gyerekek is élve maradnak, pedig az tényleg nehezebb élet, mint elsőnek lenni. 8)
Mi az egyik tévéből két éve húztuk ki a zsinórt, a másikat a tavaszi lomtalanításkor dobtuk ki, a maradék meg vastag por alatt csücsül. Pláne most, hogy azt a szobát még nem takarítottam ki a csőszerelés óta, ugyanis nem visz rá a lélek, hogy bemenjek a mocsokba. Persze mi azért fizetjük a borsos előfizetést. :lol:

Sági,
Gáz. Nem kell mondanom, teljesen együttérzek. :roll: Ide még empátia sem kell. :wink:

Timocska,
Nem lehet, hogy csak a szél fújta meg egy kicsit? Jobb lenne, mint az ekcéma, de az egyébként is inkább a hajlatokban jönne ki vagy a száj körül, nem? Bepanthen van otthon? Jól elmúlnak tőle az ilyen száraz foltok. Milyen kenőcsöt kaptál?
Az ételallergia nekem sem hangzik túl megalapozottnak, még ha elég gyakori is. Amolyan sötétben csapunk egyet, hátha eltaláljuk a szúnyogot. :evil:

Kép KépKép
lorca

Tali:
Akkor szerda olyan 10 körül, a jövő héten. Nati alvás miatt sajna időkorlát, 2-3ig, de azért remélem, hogy el tudom altatni a másik szobában és mégsem lesz gond. Ne várjatok csili-vili lakást, de azért nem kell hozni a felmosót :wink:
Egy privit azért légyszi írjatok, ha tudtok jönni, hogy tudjam, mire/kire számítsak. Ágiboldi, Sági, vettem az adást, hirtelen nem emlékszem, ki írta még, hogy a szerda az jó neki.
Ha nagyobb csapat gyűlik össze, akkor hozzatok valamit a földre, mert nem a szőnyeges, hanem a nagyobbik szobában leszünk és csak pár takarót tudok oda letenni a parkettára. De legalább fűtés az lesz tutira. :D

Nanica,
A tábli nagyon tetszik! A 7 hós adatainkat már küldtem, úgy emlékszem. (7580g)

Timocska,
Az angol Hipp nagyon bejött Szabinak. Tényleg fini, csak épp nem olyan, amit én kezdő kajának gondolnék. Még szerencse, hogy 7 hónapos, így azért nem volt gond.
Ringató kedden ok. Bántam is, hogy pont kedden érkeztünk, mert így kimaradt a Manótorna, az úszás és a Ringató is. 10.30 vagy 15? Két hét és mindent elfelejtek. :oops: De most felírom, előástam a naptáromat. :D

Mazsi,
Sajnálom, hogy nem jöttök talira, de egyszer azért tuti összefutunk. :lol:

Kép KépKép
lorca

Lorca! Mi megyünk, meg Ria is mondta! :wink:
Vendég

Pann,
Ok :D De a hozzám hasonló zokniknak sűrűn ismételve kell információt adni. :lol:
Akkor Sági, Ágiboldi, Pann, Ria, meg Timocska is azt írta, hogy a kedd kivételével jó...ha jól emlékszem, úgyhogy őket is úgy veszem, hogy jönnek.

Kép KépKép
lorca

Lorca, biztos Május is jön, benevezem :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Na, most kicsit szomorú vagyok. El sem tudjátok képzelni, milyen jó írni. Nem csak olvasni! :-( Szóval komolyan hiányozni fog(tok).
Ez most olyan, mintha nem jönnék többet. De jövök, csak nem tudom, mikor!

Pár dolog még eszemben volt, de most üres a fejem.

Sno!

Ikeában láttam rácsokat. Nem tudom, mennyi pénz, mert honlapon nincs fenn. Telefont meg egész nap nem vették fel! Hátha olcsóbb mint a kikás!

Sági!

Néztem az albumotokat, és Timinek ugyanolyan vizi állatkertje van, mint Petinek...

Timo!

Nektek meg a mosógépetek olyan, mint a mienk. Nagyon szeretem! (Bár nem tudom, mos meg szárít aztán ennyi nem tudom, a többi mit csinál)
Kép: halvány fogalmam nincs, mikor. Nagyon elszégyeltem magam, mert néhány előhívott képet leszámítva tesómnál sincs kép a gyerekemről... Mindig mondja, hogy hozzak, de mentségemre az összes képünk az uram laptopján van amit kb 1éve nem láttam. Pl a nászutas képeinket nem láttam még soha!!!

Fogacskák: Akinek még nincs, az se aggódjon, mert ahogy nézem a vékonyabb csontú babáknál nem következett még be, ami azt jelzi, hogy teljes az összhang a csontok és a fogak fejlődésében. És ez jó!

Mazsi: hajrá Leának a mászáshoz! Aztán majd rájössz, mennyivel jobb, amíg fekszik. :twisted: :D

Ágiboldi!

A barátnőm lánya picit túlsúlyos (már ha lehet babát annak nevezni) és nappal is néha hangosabban veszi a levegőt. Neki semmilyen fogyókúrát nem ajánlottak. Szimplán kinövi!

Lorca!

Túl vagytok a nehezén hajrá! Takarítás: most mikor a tesóhoz jöttem amíg apa Kenguruk szigetén dolgozik, leginkább az volt az oka, hogy felhívtam, hogy el akarok költözni egy olyan lakásba, ahol tiszta a konyha! (ő sose főz! még nem használta a tűzhelyet! Igen, Ágiboldi, Te egy konyhatündér vagy mellette)

Nanica!

Tök jók ezek a táblák! Tök ügyes vagy!

Mindenki!

Nagyon aranyosak meg kedvesek vagytok! Nagyon jó kis fórum ez!
Lassan érlelem a gondolatot az internettel kapcsolatban. Legfeljebb nem akkor ha apa itthon van!

Most is olyan jó írni! Lehet, hogy ellevelezgetek magammal reggelig. Már úgyis mindenki alszik!
Jó reggelt a koránkelőknek!
Vendég

Jóreggelt! :)

Képzeljétek, Bali vmiért nagyon igyekszik: tegnap és ma sem ébredtem fel reggel az óracsörgésre 6-kor, viszont 7-kor, mikor elment, akkor ébresztett. Addigra Lillus már a nappaliban várt egy gőzölgő kávé mellett! :roll: Gyanus nekem a pasi! :lol: :lol: :lol: Igaz, szerdán csak 9-kor, tegnap meg fél 7-kor ért haza! :shock: :shock:

Panki!
Azért gyere, amikor tudsz és az internetet tessék beköttetni! :D

Mazsi!
Lea nagyon ügyes! És látod, megérzés, hogy le kellett tenni a kiságyat! :)

Lorca!
Mi is mennénk! :D :D Akartam kérdezni, vigyünk-e takarító cuccot, de közben írtad, hogy nem szükséges! :lol: :lol:

Lora!
Fél kg? Teljesen jó! :)

Timi
Kép Kép
timocska

halihó!

timo
ez jól hangzik :lol: kár h én nem kávézom :wink:

na de nem panaszkodom én sem apa nálunk is belehúzott a gyerek körüli teendőkbe :lol: fürdetés, spontán játék, masszázs, stb.

tegnap betároltam a körtét a fagyóba :wink: csak az a baj h olyan kicsi :cry: így anyuéknál a fagyóládában is van egy kis cucc ,anyóséknál is van egy kis meggy stb. csak ne felejteném el áthozni állandóan :twisted: :oops:

tegnap már nézegettem fagyasztószekrényeket de azt hiszem egy darabig nézegetem még a 250l-es 80000Ft :shock:

panki
légy jó! szerintem a net nagyon hasznos lenne!!! lepd meg apát és köttesd be sőt ha egy webkamerát is beszerzel láthatja a kenguruktól is kicsiny kis családját :lol: :wink:

USA
úgy néz ki januárra tolódik a nagy kiruccanásunk :cry: ezek a papírok a vízumhoz :?: :twisted: :twisted:

lorca
ahogy kinézek az ablakon nyugodtan előveheted az új dzsekidet :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jó reggelt! :)
Megint 6-ig aludtunk, visszaállt a rend! :)

Panki, hááát, én is akkor használtam először a tűzhelyet, mikor Boldinak vizet kellett forralni :oops:

Fogak: nekünk nincs, sőt nyoma sincs... pedig nem vékony csontú, sőt a kutacsa még megvan ugyan, de a koponya uh-t már nem tudták rajta keresztül megcsinálni mert ahhoz túlságosan összehúzódott. Biztos a kutacsra koncentrált fogak helyett, a fogtündér meg az én bölcsességfogamra :twisted:

Timi, azóta is röhögök a fogyikúrás tippen, tökre igazad van, kapja a kölest délelőtt, a gyümi meg este (Norbi módszer? :lol: ). Csak azért nem cseréltem fel, mert azt hiszem, a kölestől alszik, és az éjszakai alvás előbb van a prioritási listámon mint a fogyás :lol:

Ági, még nem is dicsértem (ez valóban rövid 'i', Pann, utánanéztem!) az előkét, nagyon beválik. Tovább lehetne fejleszteni kényszerzubbonyos irányba, elől a mancsait összevarrni, h nem verje ki a kezemből a kanalat! :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Lorca
Mi is mennénk!
Dehogy aggódom a fog miatt! Tudom, hogy nem marad fogatlan! :lol: Csak az éjszakai felsírásait nem tudom mire vélni. Valószínű a mocorgó fogacska!

Panki
Nézz be amikor csak tudsz! És hajrá, internetre fel!

Timi
Valami lehet a levegőben, mert Brigiapu is kitesz magáért mostanság. Ma is éjszaka ő kelt Brigihez, mert nekem nem akart visszaaludni. Pedig tuti nem volt éhes! Reggel meg elintézi már kb. 1 hete a pelusozást és nappali cuccba teszi Brigót. Aztán míg ő nekem reggelit készít, addig én megreggeliztetem Brigikét! :lol: Tetszik ez a munkamegosztás! 8) :wink: :lol:

Mazsi
Amerika :( Akartam is már kérdezni, hogy hogyan lesz meg ilyen hamar a vízum!
lora7

Lányok!
Hogyan lehet normálisan megetetni a gyereket, ha kaja közben a lábát is állandóan a szájába akarja tenni? Meg a levetett zoknit???
Lábas kényszerzubbony nincs? :lol: :lol:

Ágiboldi!
Ja, Norbi tippeket csodálatosan tudom ajánlani mindenkinek, csak magamnak nem. :oops: :oops: Pedig rámférne!
De ki a fenének van kedve délelőtt Mekibe menni? Ráadásul gyerekkel? :wink:

Mazsi!
Amerika azért januárban is tuti lesz! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Hali!

Mégiscsak jön az a 3. fog. Megkuksiztam reggel és már lyukas egy kicsit az ínye. Ez az a szerencséje, mert más kifogást nem tudok elfogadni az éjjeli ébredésekre! :lol: Egyébként ma "csak" 3 óránként keltünk. :(

Mazsi! Amerika....de jó neked! Gondolj arra, h mi januárban itt fogunk ülni a sötétben és hidegben, ti meg utaztok!!! :wink:

Csatlakozom az előke dicséretekhez, nekünk is nagyon bevált! :D :D

Timi! Ha ráér mással foglalkozni, én abbahagyom az etetést, akármennyit is evett . Most már tudja és nem szórakozik. A kezével sem kalimpál. Kopp-kopp. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Timi!
Én ki szoktam cselezni Emilit, én is kalimpálok a kezemmel, hogy távoltartsam az övét, a könyökömmel meg a lábát 8) :lol: De amióta van etetőszék, csak a kezével kell megbírkóznom. :wink:

Mazsi!
Gratula, kis ügyi Lea!

Kép
pankaa

Visszaolvasgattam, Gergő még nem volt 1 hónapos, de ugyanígy ébredt éjjel, mint ma. Ezek szerint 7 hónap alatt lényegében semmit nem változtak az ébredési szokásai. :shock: Akkor most ez már mindig így lesz??? Mi már így maradunk??? :cry: :cry: :cry:
Vendég

És hol van mindenki?
Gergő most alszik, de aztán mi is lelépünk, nézek vmi ruhát a keresztelőre (Gergőnek), bár úgy is kabát lesz rajta, úh nagyjából mindegy mi lesz alatta. :?
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?