Sziasztok!
Na, most kicsit szomorú vagyok. El sem tudjátok képzelni, milyen jó írni. Nem csak olvasni!
Szóval komolyan hiányozni fog(tok).
Ez most olyan, mintha nem jönnék többet. De jövök, csak nem tudom, mikor!
Pár dolog még eszemben volt, de most üres a fejem.
Sno!
Ikeában láttam rácsokat. Nem tudom, mennyi pénz, mert honlapon nincs fenn. Telefont meg egész nap nem vették fel! Hátha olcsóbb mint a kikás!
Sági!
Néztem az albumotokat, és Timinek ugyanolyan vizi állatkertje van, mint Petinek...
Timo!
Nektek meg a mosógépetek olyan, mint a mienk. Nagyon szeretem! (Bár nem tudom, mos meg szárít aztán ennyi nem tudom, a többi mit csinál)
Kép: halvány fogalmam nincs, mikor. Nagyon elszégyeltem magam, mert néhány előhívott képet leszámítva tesómnál sincs kép a gyerekemről... Mindig mondja, hogy hozzak, de mentségemre az összes képünk az uram laptopján van amit kb 1éve nem láttam. Pl a nászutas képeinket nem láttam még soha!!!
Fogacskák: Akinek még nincs, az se aggódjon, mert ahogy nézem a vékonyabb csontú babáknál nem következett még be, ami azt jelzi, hogy teljes az összhang a csontok és a fogak fejlődésében. És ez jó!
Mazsi: hajrá Leának a mászáshoz! Aztán majd rájössz, mennyivel jobb, amíg fekszik.
Ágiboldi!
A barátnőm lánya picit túlsúlyos (már ha lehet babát annak nevezni) és nappal is néha hangosabban veszi a levegőt. Neki semmilyen fogyókúrát nem ajánlottak. Szimplán kinövi!
Lorca!
Túl vagytok a nehezén hajrá! Takarítás: most mikor a tesóhoz jöttem amíg apa Kenguruk szigetén dolgozik, leginkább az volt az oka, hogy felhívtam, hogy el akarok költözni egy olyan lakásba, ahol tiszta a konyha! (ő sose főz! még nem használta a tűzhelyet! Igen,
Ágiboldi, Te egy konyhatündér vagy mellette)
Nanica!
Tök jók ezek a táblák! Tök ügyes vagy!
Mindenki!
Nagyon aranyosak meg kedvesek vagytok! Nagyon jó kis fórum ez!
Lassan érlelem a gondolatot az internettel kapcsolatban. Legfeljebb nem akkor ha apa itthon van!
Most is olyan jó írni! Lehet, hogy ellevelezgetek magammal reggelig. Már úgyis mindenki alszik!
Jó reggelt a koránkelőknek!