Halihó!
Megjöttünk a genetikairól. Mindent rendben találtak, amit ugye mi már tudtunk a 4D-nél is, dehát ez a kötelező protokoll...
Mondjuk nem voltam valami boldog az UH-tól. Egy idegen doki csinálta, de szerencsére az én dokim is ott bent volt. Úgy kezdtük, hogy váltottam 3 szót a dokimmal, majd ez a másik közölte, hogy nem érünk rá most erre, feküdjek az ágyra, mert nekik is dolguk van.
Ja, egyébként 49 percet vártunk, pedig időpontra voltunk berendelve....
Majd rámnyomott 2 kg UH-zselét, ami folyt 100 felé, aztán kitekeredett a nyakam a monitor nézése közben, majd laikus számára érthetetlen dolgokat beszélt - a párom ki volt akadva - pl. medencevégű, placenta mellsőfali, BDP, stb. Amit én ugye értettem, de a párom nem. Mindegy, egyébként éppen aludt a bébi, úgyhogy elég nehezen tudta megtalálni a részeit, szerintem az ujjait meg a lábfejét meg sem nézte, de mindent negatívnak talált.
Majd mikor végzett a diktálással, akkor felém fordította a monitort, hogy nézze anyuka ez itt a kis fejecskéje, ez a mellkasa, nem akartam mondani, hogy anélkül is látom, hogy úgy magyarázná, mintha idióta lennék.
Végül is rákérdeztem, hogy ő is lánynak látja-e - mert én ismét annak láttam - és mondta, hogy igen. Szóval valóban nunis a drága
Amúgy nőtt a picike, méretei: BDP 52 mm, THQ: 43mm, FL: 36 mm
Megfelelnek a méretek a terhességi hétnek.
Egyébként az mit jelent, hogy "lepény érettsége: nulla" Tudja valaki?
Szóval ez volt a mai napom. Még jó, hogy már közeleg a nov. 10-i következő 4D, ott legalább láthatom az én kis picikémet normális körülmények között.