Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Megjöttünk a genetikairól. Mindent rendben találtak, amit ugye mi már tudtunk a 4D-nél is, dehát ez a kötelező protokoll...:-)

Mondjuk nem voltam valami boldog az UH-tól. Egy idegen doki csinálta, de szerencsére az én dokim is ott bent volt. Úgy kezdtük, hogy váltottam 3 szót a dokimmal, majd ez a másik közölte, hogy nem érünk rá most erre, feküdjek az ágyra, mert nekik is dolguk van. :twisted: Ja, egyébként 49 percet vártunk, pedig időpontra voltunk berendelve.... :shock:
Majd rámnyomott 2 kg UH-zselét, ami folyt 100 felé, aztán kitekeredett a nyakam a monitor nézése közben, majd laikus számára érthetetlen dolgokat beszélt - a párom ki volt akadva - pl. medencevégű, placenta mellsőfali, BDP, stb. Amit én ugye értettem, de a párom nem. Mindegy, egyébként éppen aludt a bébi, úgyhogy elég nehezen tudta megtalálni a részeit, szerintem az ujjait meg a lábfejét meg sem nézte, de mindent negatívnak talált.
Majd mikor végzett a diktálással, akkor felém fordította a monitort, hogy nézze anyuka ez itt a kis fejecskéje, ez a mellkasa, nem akartam mondani, hogy anélkül is látom, hogy úgy magyarázná, mintha idióta lennék.
Végül is rákérdeztem, hogy ő is lánynak látja-e - mert én ismét annak láttam - és mondta, hogy igen. Szóval valóban nunis a drága :D

Amúgy nőtt a picike, méretei: BDP 52 mm, THQ: 43mm, FL: 36 mm
Megfelelnek a méretek a terhességi hétnek.

Egyébként az mit jelent, hogy "lepény érettsége: nulla" Tudja valaki?

Szóval ez volt a mai napom. Még jó, hogy már közeleg a nov. 10-i következő 4D, ott legalább láthatom az én kis picikémet normális körülmények között.

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Örülök hogy minden rendben van :D a lepény érettsége nulla azt jelenti hogy jó maradjon is így még sokáig. Képet kaptatok?

Méhlepény érettsége:
0: sima magzati felszín, homogén szerkezet
1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak
3: érett lepény, fészkes mészlerakódások
Vendég

Katuci!
Örülök az örömödnek és gratula a csajszihoz!
Hogy mennyi hülye doki van, az megint csak meglep...(vagy már nem is?..)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pandi!
Örülök, hogy ez jót jelent, bár sejtettem, de nem voltam benne biztos. Köszi a kimerítő választ! :D
Amúgy képet nem kaptunk. Ki van írva, hogy a genetikai jellegű UH-n nem áll módjukban képet adni. GOndolom mindig sietnek :x , vagy passz. Szerintem egy kattintás az egész, dehát ők tudják.
Nem baj, most úgyis van sok képem a picurról. Mondtam is a páromnak, hogy jó hogy el tudunk menni maszekban 4D-re, mert különben mindig csak ennyit látnánk a bébiből, amennyit ma.
Kislányom is velünk volt, szegény csalódott, hogy nem láthatta sokat a tesót, de azért a fejecskéjét meg a hasát látta, úgyhogy megnyugodott, hogy megvan.
Meg már egyik este ő is érezhette, ahogy a hugica rugdos, úgyhogy most nagyon boldog.

Most este olyan aktív volt a kincsem, szegény egész nap alig mozgott, az UH alatt szerintem aludt, most este pótolta be az egész napi mozgást, cserébe apa kezét jól összerugdalta. Olyan erőseket rugdosott, meg forgolódott, kb. 10 percig folyamatosan érezhette apuci a mozgásokat! GOndolhatjátok milyen boldog volt tőle. Hát még én! :wink:

Pati!
Hát igen....hülye dokiból van egypár. Az a pláne, hogy az én kis dokikám is ott volt, aki szinte nem is szólhatott, mert ezt a vizsgálatot ő abszolút nem is csinálja, csak ez a feljfújt......, meg egy másik doki. De nagyon rendi volt, mert utána egy kicsit azért tudtunk vele beszélni. Meg mindig jelezte a fejével, hogy akkor ez most azt jelenti, hogy minden oké. Szóval így egy kicsit azért megnyugodtam, hogy végül is ő is bent volt a vizsgálaton.

Megyek aludni, mert kicsit szédölgök az álmosságtól. Elfáradtam ma agyilag ebben a tortúrában. :roll:

Szép álmokat mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci: De jó már túl vagy a felén a várandóságnak. :) Gratulálok a kiscsajhoz :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!
Kép

Judy,
Drukk a mai uh-hoz készítem neked a rózsaszín cumit :wink:
Vendég

Sziasztok,

Zsu,

Gratulálok a mozgáshoz, most már te is megnyugodhatsz, hogy kicsi babód jól érzi magát odabent. :lol: :lol:

Pati,

Hát...... ahogy elképzelem, hogy kergeted az idiótát a téren, elkap a nevetés. Nagyon vicces rörténet, legalábbis így utólag elmesélve. :lol: :lol:

Katuci,

Gratulálok a genetikához, és ahhoz is, hogy megerősítették a kislányt. :lol: :lol:

Ilyen tahó dokikkal meg nem kell foglalkozni. Sajna tul sok is van belőlük. Némelyiktől még a diplomát is visszavenném. Na mindegy....... :evil: :evil: :evil:

Pandi,

Aranyos vagy, remélem nem kell lecserélni a rózsszínt kékre....
Délre megyek, már tiszta lázban vagyok. :lol: :lol: :lol:

Én kis babócám már nagyon aktív. Most már akkor is érzem, ha állok a gáztűzhely mellett, ha meg lefekszek rögtön rákezdi a mocorgást. Annyira jó érzés, már el is felejtettem olyan rég voltak a fiuk pocaklakók. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello!

Judy!
Drukk az UH-hoz!

Ma elég szarul ébredtem. Torokfájás, nátha, általános levertség.... remélem nem valami vírus, most jobban örülnék, ha egy kis megfázás lenne. Remélem holnapra már enyhül a dolog.
Mondjuk már tegnap sem voltam valami fitt, szóval elkezdtem az óvintézkedéseket, homeos bogyó, tea, méz, stb. Bízom benne, hogy most itthon vagyok, így legalább ki tudom pihenni a dolgot.

Csucsu!
Tényleg, már túl vagyok a félidőn!!! :-) Nagyon repül az idő!

Lili baba most is ezerrel rugdos a pocimban, le sem akar állni. Nekem is már szinte minden testhelyzetben érezhető a mozgása, de a legaktívabb akkor, amikor ülök. Valószínűleg ilyenkor kényelmesebben tud mozogni.

Várjuk a fejleményeket Judy!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Judy:Hát igen, végre megnyugodtam teljesen!!!!!De látom te is írtad, hogy neked is mozog!!GRATULÁLOK!!! :lol:

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Pandi:Beírnád a táblába, hogy október 27.-én 4 D UH!!!!Köszike!!! :D

szemokzsu

Judy, várunk a hírekkel!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok,

Megjöttem a 4D-ről.
Szupi volt, bár sajna kicsi bogaram állandóan vagy a néhlepénybe furta az arcát, vagy a kezecskéit tette az arcocskája elé, és elég nehéz volt rendesen elkapni.

Azt is mondta a doki, hogy nagyon mélyen fekszik, és ez is okozhatja azt, hogy ilyen későn kezdtem el érezni.

Amugy minden rendben van, 20 hetesnek megfelelő.

BPD - 4,97 CM
HC - 18,18 cm (ez nem tudom mi, de ez alapján 20+3 hetes)
FL - 3,10 CM

Átlagos magzatvíz, normális placenta, eltérés nem látható.

És végre a lábaközét is megmutatta nekünk.

Képek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Na rózsaszín cumi?? HC= fej kerülete Nagyon édes baba :lol:
Vendég

Pandi,

Akkor nagyfejű lesz?????????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Ejnye mondjad máááááááááááár :twisted:
nem lesz nagyfejű :wink:
Vendég

Pandus,

Kérnék szépen egy rózsaszín cumit, és a nevét is beírhatod a tábliba Barbika. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annyira boldog vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Én megmondtam :lol: Gratulálok :lol: :lol: elhiszem hogy boldog vagy végre megerősíted a lány csapatot otthon :wink:

Kép
Vendég

Pandi,

Hát már nagyon ráfért a családra egy kislány.
Így legalább a 2 csaj majd a fiuk közé csap, ha nem ugy mennek a dolgok ahogy kellene. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Gratula a kislányhoz!!!! :D :D :D A névválasztás is nagyon aranyos. Legalább kicsit erősödik a lány-csapat, bár még így is férfiuralom lesz nálatok :wink:
Gondolhatod, nálunk meg totális nőuralom lesz!:-) Apának annyi lesz.... :lol: bár már így is, Viki mindig le tudja venni a lábáról, olyan édesen tud bújni, meg hízelegni. Hátha a kisebbik is ilyen lesz, akkor aztán vége a dalnak :D
De szerencsére apa nem bánja a dolgot. :wink: Mindig mondja, hogy ritka az a férfi, akibe 2 nő (most már 3 lesz) is szerelmes egyszerre, és még össze sem vesznek rajta :lol: :lol: :lol:

Ja, és gratula a félidőhöz!

Üdv mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Köszi Katuci. :lol: :lol:

Hát igen, lányos apukának leni bizti tök jó dolog, mert büszkélkedhetnek velük az apucik. Főleg nagy korban. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY!!!
GRATULÁLOOOOOOOK Barbihoz!!!!!!!

Édes kis pók :D :D :D , tényleg látszik a képeken, hogy naggggyon elbújt :lol: . Ti meg csúnyák, ijesztegettétek azzal az ultrahanggal!! :twisted: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Judy!Én is gratulálok Barbihoz! :D Kellett már a női erősítés a családotokba! :lol:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Feltennék egy kérdést,ha tudtok,léci válaszoljatok.

A leány magzattal az anya tényleg "hányósabb"az első trimeszterben mint a fiúval?
Vagy ez csak mendemonda?
A neten olvastam róla.
Nektek mi a tapasztalatotok??? Totok,jól írtam?

Nekem semmi terhességi tünetem nincs,kicsit zavar.
De a dokihoz csak hétfőre kaptam időpontot.

Kép
orsitigris

Ne aggódj, Orsitigris!
Ennyi idősen nekem sem volt tünetem, 5-6 hét körül jelentkezett először. (Mondjuk mellfeszülés, méhszalag-húzódás már ekkor is volt, de a kismamik döntő többségének nincs).
NADEAZTÁÁÁN!! Brutál rosszullétem volt 13-14 hetes korunkig, addigra elviselhetővé csökkent. Annyira, hogy sajnos a munkámat se tudtam végezni, kiírt a doki, töb napot, hetet csak feküdtem és vártam, hogy túléljem a napot. Csak azért írtam le, hogy ennyire extrém rosszullét volt (hányás is volt, de nem minden nap) mert a pocilakóm kisfiú..
A nagyfiamnál is rosszul voltam, de közel nem ennyire!!! Nem csoda, hogy most mindenki kislányra tippelt.

Tudok olyan kismamit is, aki kiscsajszival semmi tünettel megúszta az első harmadot.
Summázva, ez főleg alkati dolog...

Ha jól láttam, neked már van tapasztalatod a nagyobb gyerkőceiddel hogy voltál?

Egyébként ha arra még emlékszel, ez az állandó aggódás (ha van tünet, azért, ha nincs, akkor rmeg azért, és ez még csak a jéghegy csúcsa..) ez TIPIKUSAN TERHESSÉGI TÜNET... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Judy!

Gratulálok Barbihoz! :D Örülök, hogy lányod lesz, és azt is szerettél volna! És irigy is vagyok, mert én nem tudom, mikor fogom megtudni a nemét, pedig már lyukas az oldalam a kíváncsiságtól, de ugye mostanában nem lesz uh, az előző 4d-ért meg most fizettünk 20.000 -t, így asszem nem mostanában lesz megint ennyi plusz pénzünk mozira :(

Orsi!

Én Petivel brutál rosszul voltam a 7.-től a 14. hétig, de a szagoktól, meg még attól is, ha kinyitottam a hűtőt, és hánytam is szinte minden este (nem reggel :lol: ) És ugye mégis fiú lett. Most annyira nem vagyok szarul, de olyan lightosan azért a 16. hétig kitartott a hányásos, hányingeres émelygős tünetegyüttes, sőt még 2 napja is hánytam reggel, meg ma reggel is elég szarul voltam, de ez már nem rendszeres! :) És ugye még nem tudom, hogy ki lakik a pociban, szóval szerintem is alkati dolog. :wink:

Peti ma asszem rosszabbl van, mint teganp volt :( többször kellett orrot szívni, meg ..............

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ez jó!
Egyébként biztos így van:ha van azért,ha nincs tünet,azért.
Állandó aggódás.
Ugyanis engem még a doki nem látott,hétfőre kaptam időpontot.
A lányommal egyébként hánytam( kb.2-szer),a fiúkkal szinte egyáltalán nem.
Tehát:ha ez tényleg alkati dolog,akkor nem vagyok egy hányós típus...

Kép
orsitigris

orsitigris: ezzel a feltevéssel már én is összeakadtam a neten... :) Nem tudom én sem hogy mire alapozták,meg hogy igaz lehet-e.De én holnap már 14hetes leszek és nem hánytam még egyszer sem.Mondjuk hányinger,émelygés az kijutott már nekem is jócskán,meg mellfeszülés,viszketés...Most meg el kezdett puffadni a hasam,és egyre inkább kezdem érezni a gyomorsavamat is... :? No meg a kívánósság sem került el,meg az ételektől,szagoktól való undorodás... :? A terhességem elején paradicsomot tudtam volna enni paradicsommal,annyit ettem belőle.Most meg rá se bírok nézni sem a paradicsomra,sem pedig minden olyan ételre ami paradicsomot tartalmaz...Szóval szerintem lesznek még tünetek nálad is...addig örülj még nincs. :wink: :lol:

Kép

Kép
mezsó

nehezen is vette a levegőt a délutáni alvásnál:( Azért remélem hamar kilábal belőle!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Orsi: Én a lányommal mikor várandós voltam semmi hányingerem nem volt. Sosem voltam rosszul egy dolog ami volt, hogy aluszékony voltam. De az minden kismamára jelemző.
Szóval ezek szerintem csak mende- mondák. Inkább alkati dolog lehet.

Judy:Gratulálok sok szertettel a kicsi lánykához. A neve is
nagyon szép. Azt hiszem a fiúkat leveszi a lábukról majd :)))
Kellet már a két azaz a férjeddel együtt a 3fiúhoz már egy kis erősítés.:)

Kép
csucsu05

Megvettük ma a babakocsit de teljesen váratlanul :D arra jártunk nézegettük őket és haza hoztunk 1et :D

Kocsi:
Vendég

Kocsi,
Kép

Mózes,
Kép

Van ilyen pici övtáska vagy micsoda
Kép

Pelenkázótáska
Kép
Vendég

Szép, Pandus!!!!!!!!!Olyan Dorkás!!!!
Vendég

Mpatr, olvastam egy kérdésed, válaszolnék:
Szakmailag és emberileg topon van a drnő. Énm is ott voltam, (Kaáliban ajánlották) és most is odamegyek a 30 hetes "kisgenetikára" csak benne bízom, senki másban, mozizni lehet bárhol, de genetikázni vele!!!!!(Csak most a Praxisba megyek, olcsóbb mint az Istenhegyi)
Vendég

Szisztok!
Ide is írok pár sort.Most vagyok kb 6 hetes terhes.Jövőhéten megyek megint uhra,eddig 2szer voltam.Nekem az első naptól émelygés van,pedig akkor még nagyon korai lehetett.Kb 4 hetesen még nem látszott rendesen a petezsák se,de elötte 1 héttel már émelyegtem...rögtön csináltam is tesztet!

Pandácska!
Nagyon jó ez a babakocsi!

annus11

Pandácska: nagyon szupi és szép is ez a babakocsi. Mennyibe került?
Nekem is bejönnek a 3kerekű babkocsik.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Mezsó,
Drukk a mai uh-hoz++++ majd képet kérünk ha kaptál!

Annus,
Gratulálok :D én is nagyon hamar émelyegtem az első uh-ra 6 hetesen már úgy mentem hogy sokat hánytam :wink: első baba?
Vendég

Pandi, tényleg "DORKÁS" kocsi! :lol:
lafead: mekkora az árkülönbség? (Praxis-Istenhegyi) és milyen a gép a Praxisban? (az Istenhegyin nagyon szuper gép van, azt láttam)
Köszi egyébként a választ!!!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr,
azt nem tudom, milyen gép van, de asszem ugyanolyan jók, mint máshol....
nem nagy az árkülönbség, de azért fontos....olyan 4 ezer körül van a különbség....
Vendég

pandácska: köszi a drukkokat,majd igyekszem mihamarabb jönni és beszámolni. :) No és feltétlenül azon leszek hogy fel tudjak rakni ide majd képet a kis picúrkáról :D

Kép

Kép
mezsó

Mezsó: De jó ma ultrahangra mész? Na akkor ma nagy élményben lesz részed. Várjuk a sztárfotót :)

Kép
csucsu05

Sziasztok,

Mégegyszer szeretném mindenkinek megköszönni a gratulációkat.

Apának csak annyit mondtam mikor hazajött, hogy "Gratulálok apuci, összehoztad." Elmosolyodott (nem az a fajta aki kiugrik a bőréből), átölelt és megcsókolt.
Ebből tudtam, hogy nagyon boldog.
Aztán az este folyamán sokat beszélgettünk róla, hogy hogyan kell egy kislánnyal bánni. Öltöztetés, nevelés, játékok etc...... Minden más lesz mint a fiukkal. Bár lehet a 2 srác hatására fius lány lesz, és inkább puskázik meg katonázik. Nem lennék meglepve. :lol: :lol: :lol:

Csak most meg már olyan szívesen megszülnék, és a kezemben tartanám a kislányomat. Még a fele hátravan, olyan sok. :lol: :lol:

Orsitigris,

Én a 6. héten voltam szarul, de csak hányinger volt, illetve 1x hánytam, és mindössze 5 napig tartott. Utána semmi bajom nem volt. És ugye kislány lesz.

A fiukkal többször volt hányingerem, sosem hánytam, és pár hétig tartott. Szóval szerintem semmi köze a hányingernek a kislányhoz, inkább ez is mint a hízás alkati kérdés.

Pandi,

Nagyon szupi a babakocsi, én is kiváncsi lennék mennyibe került. Persze csak ha nem gond.

nekem is tetszenek ezek a modern 3 kerekűek, csak ugye mi kapunk ingyért, így erre nem költünk. :lol: :lol:

Mezsó,

Menek a drukkok a mai uh-hoz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

csucsu05: igen,ma UH!! :lol: Majd jövök a beszámolóval,de a sztárfotó még váratni fog magára,mert gondolom ahhoz először be kell szkennelni,hogy fel is tudjam rakni... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Judy:Gratulálok a kislányhoz!!!Szép nevet választottatok neki!!!

szemokzsu

Pandi:Szép a babakocsi, mi is ilyet néztünk ki... :D

szemokzsu

Sziasztok!

Judy! Én is gratulálok a kiscsajhoz! Ennyi férfi után mi más is lehetne?

Pandi!
Tényleg nagyon szép a kocsi és a mózes is. Kicsit irigykedek is, én a nővéremtől kapom használtan, de legalább nem kerül egy vagyonba... Használjátok egészséggel!
Beírnád a táblába: október 12. péntek 4D UH. A nevek a mostani állás szerint: Rebeka/Krisztián. Remélem, ez is kiderül jövő hét pénteken. Köszi!

Pati!
Mizújs veled? Alig írsz mostanában... :x

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok!
Már vagy 2 hete bejelentkeztem, csak eltűntem egy kicsit.Most aztán szeretnék aktívabb lenni!
Üdözlök mindenkit és boldog babavárást!
Szilvi

Kép
szilvi 75

Akik érdeklődtek az UH-om iránt: sajnos nem nagyon láttam jól a picúrt,sőőt alig-alig,mert már hasi UH-on nézte,és eléggé nem jól látszódott,a feles zsírrétegeim miatt gondolom... Konkrétan én csak a kis buksiját véltem határozottan felismerni,a többi testrészét nem igazán,de a doki attól még mutogatta mit kellene látni...
De most szomorú vagyok,mert nem elégítette ki az UH a vágyaimat,mert ettől azért jobban szerettem volna a picúrt látni...Na mindegy...
Ami kiderült:harántfekvésben van a drága,ami még nem baj,majd akkor lesz belőle baj,ha később is így lesz,és nem akar majd megfordulni...Doki szerint szaporán vert a kis szíve,ő látta,én már kevésbé... De a párom is velem volt,és szerinte is látszott. BPD(tehát a fejkörfogata): 33mm.A hosszát nem bírta megmérni,mert a harántfekvés miatt nem fért rá a képernyőre. Magzatvíz pedig átlagos.Ennyi az UH eredménye.
Annyira ki voltam tegnap,hogy kijöttünk a dokitól a párommal,rögtön elmentünk egy 4D-s UH laborba,és bejelentkeztünk november 15-re.Akkor leszek 20hetes,remélem akkor már alaposan megszemlélhetem a pici lelkem! És ott DVD-t is készítenek. Csak győzzem kivárni hogy elteljen addig az idő...
Hát ennyi van velünk.

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt,

Mezsó,

Tudom milyen csalódott lehetsz most, hogy nem láttad jól a babót az uh-on, sajna ez velem is elő szokott fordulni.
A lényeg, hogy jól van, minden rendben van vele, és pár hét mulva a 4D-n már gyönyörű képeket fogsz látni róla. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mezsó: Ha nem is igazán láttad a babót azért az a legfontoabb, hogy minden ok vele. Szépen fejlődik. Majd a 4D-n kielégíted a kiváncsiságodat és ott mindent láthatsz a babóról. Csak 1hónap és utána mozizhatsz. Persze hosszúnak tűnik most ez az 1hónap de érdemes lesz kivárni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

A napokban nem voltam valami aktív írogatás terén, de teljesen leterített ez a hülye betegség. Más bajom nincs, mint borzalmasan náthás vagyok és levert. Délelőtt is meg délután is csak fekszem, közben 1-2 órát tudok fent lenni, de utána el kezdek szédülni, meg elálmosodni. Reggel alig tudom magam rávenni, hogy a lányomat elvigyem oviba, de ha nem én vinném, és tudná, hogy én meg itthon nyomom az ágyat, akkor nem akarna menni. Szóval azért, hogy egy kicsit tudjak pihenni, kénytelen vagyok reggel felkelni és elvonszolni magam az oviig, még szerencse, hogy kocsival és csak 10 perc. :-)
Sokan mondták, hogy betegek, és hasonlók a tüneteik. De én most már marhára unom ezt a takonykórt!!! :shock:
Még a hétvégi programot is lemondtam, vendégeink lettek volna, ráadásul már úgy készültem rá, erre puff....
Jövő hétre össze kell magam szednem, mert tanulnom kell. 15-én lesz egy vizsgám.:-(

Egyébként mintha meg lenne téve, hogy ahogy eljöttem táppénzre, le is betegedtem. Nehogy felszabadultan pihenhessek az első szabad hetemen.... :?
Na mindegy, lesz még időm pihizni, igaz amúgy nem vagyok az az ágyban pihengetős fajta, szóval gondolom ha kigyógyulok, akkor is majd mindig lesz valami programom. Ja, és elkezdődött keményen a sulim is, úgyhogy hajrá tanulás! :lol:

Ti nem vagytok betegek, remélem??!

Szili74!
Megkaptam a privi e-mailed, küldöm a napokban a neveket! De elég sokára ért ide hozzám, bár írtad is, hogy nálatok valami gond van a netezéssel! De most megvan a címed, úgyhogy küldöm ami kell.

Most megyek, eszek valamit. Még szerencse (vagy mégsem??:-), hogy étvágyam van. De csak ebédidőben, amúgy olyan átlagosan eszegetek. Ti hogy vagytok ezzel?

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?