Közben visszaaltattam , és azon gondolkodtam, hogy Milán és Emma milyen egy húron pendülnek abban is, hogy mindketten jól megvárakoztatták anyukájukat és a világot a születésükkel...
Csilla, nov 04, hajrá! Az már kevesebb, mint egy hónap!
Jovika, kár, hogy nem tudtál jönni a talira, miért nem vagy jó lelkiállapotban???
Petra, Lilla se nagyon forog, néha véletlenül.. Van még ideje bőven.
Csilla, nem találtam semmit a 6 Ch-ról.
Szilvi, neked meg azt akarom már mióta írni, hogy tudod, hogy törvényben biztosított jogod szoptatás (vagy fejés) szünetet tartani munka közben? Már nem emlékszem pontosan mennyi, de nézz utána, jól jöhet.
Ez a beosztás meg egyébként tényleg nem túl vészes, ha esetleg indulás előtt még jól be tudod altatni Jázmint, és belealszik a délelőttbe, akkor alig fogja észrevenni a hiányodat.
Étkezés: Éppen akartam írni, hogy 1-2 hónap múlva remélhetőleg már ehetsz mindent, erre tegnap Lilla ezzel a hasfájással... Előtte 2 este is brokkolit ettem, lehet, hogy az volt a ludas. Pedig volt már próbálva kukoricára, hüvelyesekre, karfiolra, de ez már nem jött be neki...
Lilla 3 hós koráig szinte csak aludt, alig kelt fel enni, dokinéni már kezdett is aggódni a súlya miatt. Emiatt te ne aggódj, a babák pontosan tudják, mire van szükségük!
Móni, Dorka is sokat emlegette Esztit a napokban.
NElli, a következő beavatkozás biztos sikerülni fog... Fel a fejjel!!
PEtra, és a sima elölkeresztben szoktam ültetni Lillát, ha nyűgös. EL is tud aludni benne, (talin is ezt tette), így nem lehet nagyon kényelmetlen. Persze a gerincének jobb a befelé fordulós. Meg akkor fogni sem kell, kifelé igen.
Csilla, örülök, hogy sikerült a kendőkötés. Ti vagytok az első kendőkötő-tanítványaim.
Arra figyelj, hogy Milán feje legyen majdnem egy magasságban a tiéddel, vagy csak egy kicsit lejjebb. Én úúúgy meg tudok nyugodni attól, ha felkötöm magamra Lillát. Egy kicsit olyan, mintha még mindig a pocakban lenne. Valahogy átjár a melegség, a szeretet, nemtommmi.
Na lap tetejére értem, köszi mindeninek a képeket (azért fogtam ám, hogy ez most nem a legelőnyösebb nadrág nekem
), tali szuper volt, máskor is kell!!
Még az Állatkertről akartam írni, hogy mostanában ne menjetek arra babakocsival, az oroszlánoktól felfelé teljesen fel van túrva, közlekedhetetlen, ott szörnyülködtünk rajta egy tolószékessel együtt... Viszont a nagyobbat küldhetitek a nagymamával, október nyugdíjashónap...
www.zoobudapest.hu