Sziasztok!
Vicky, köszi a bókot, de minden gyerek más. Bálint gondolom, más dolgokban ügyes, ami Kírát nem érdekli. Ő pl. nem akar „beszélni”, soha életünkben nem tudtunk még együltő helyünkben végignézni egy könyvet, mert nem érdekli, amihez ülni kell, meg amit én megmutatok, inkább maga szereti felfedezni a dolgokat. Meg még sorolhatnék ezer más dolgot, amit én is nagyon várok…
A második gyerek szerintem már nem igazán anyagi kérdés, szerintem nem kell túl sokat költeni rá, mert nagyon sok mindent megörököl, a többit meg majd megkapja ajándékba. Úgyis mindig vesz az ember egy-két újat (karácsony, szülinap, stb).
Andi, Dani nagyon ügyi. Édeeeeesssss!!!
Jók az esküvős képek is, csak én lemaradtam, hogy mikor, ki stb…
Ex, azért azt ne felejtsük el, hogy Peti 10 cm-rel magasabb, mint Kíra. Lehet, hogy nem a kilincs van rossz helyen???
Peti mennyit cumizik? (Csak a cumis képről jutott eszembe) Kíra napközben nem nagyon, csak ha extra nyűg van, de most az utóbbi hetekben rákapott, hogy az alváshoz legalább 3 cumi kell, 1 a szájába és 1-1 a kezébe, addig le se teszi a fejét, amíg nincs meg a létszám. Ez így elég nyugis megoldás, de néha kicsit elgondolkodom, hogy jó-e ez így….
Gab, nekem az etetős kép tetszik. Meg Mesi nagy haja!
Anita, én nem nagyon értek hozzá, és nem voltam császáros, de szerintem ez nem extra kicsi korkülönbség, sokan vannak így. Nekem egyébként is úgy lenne logikus, hogy az ultrahangon a méhfal állapotát is látja a doki, tehát feltűnik neki, ha valami baj van. Vagy tévedek?
Benianya, én is nagyon hiszek az anya-magzat beszélgetésben, főleg miután Kíra akkor született, amikor. Merthogy egy héttel előtte még azt beszéltük meg, hogy még marad, és kivárja az időt, aztán elmentem CTG-re, ahol teljes nyugalom, semmi jel, de a doki azt mondta, hogy a kiírt időpontom előtt két nappal feküljek be, hogy ott legyek, biztos, ami biztos, és akkor este mi is megbeszéltük, hogy mégsem akarnánk feleslegesen befeküdni, mert ott anya nem érezné jól magát, akkor inkább szüljünk. És másnap jöttek is a jelek…
Viera, Kíra is átölel, ha azt játszom, hogy szomorú vagyok. Szerintem is zabbantanivalóak ilyenkor. És puszit is kapok, bár nem cuppan, ellenben nyálas
Eni, Andi, elvileg mi 27-28-án Szombathelyen leszünk. Ha gondoljátok, összefuthatnánk….