Szami!
Szerintem ne törődj mások véleményével. Addig amíg neked nem teher, addig szerintem szoptassad nyugodtan.
Az éjszakákat illetően pedig nem tudok neked (szerencsére
) tanácsot adni, mert nálam mindkét gyermek a szakkönyveket csinálta, amint elérték a 6 kg-os álomhatárt, nem keltek éjszaka enni. Ja, és mindkettő szerette/ti a cumit, szóval ha vmi mégis közbejönne, akkor a cumival meg tudtam/om nyugtatni.
Mondjuk Szofi már elmúlt 1 éves, de nem tudom, hogy mivel lehetne az éjszakai "nyugi-cicit" kiváltani, ha nem fogadja el a cumit.
És akkor mi van, ha éjszaka csak magadhoz veszed, de nem adsz neki cicit? Vagy csak teát v. vizet? Akkor üvöltés a vége?
Nálunk szerencsére minden rendben.
Réka egyre kevesebbet alszik napközben, nézelődik, szemléli a környezetet, vigyorog mindig - tiszta Szonjus
ebből a szempontból.
Múlthét óta almázunk uzsira, annyira nem tetszik neki, mint a cici, de elfogadja, és ízlik neki.
Ja, és a legfontosabb: fordulunk! Egyenlőre hátról hasra, ami eddig csak oldalig ment, és aztán ha a tök feje átfordul, akkor megy tovább hasig.
Bence továbbra is nagy zsivány, be sem áll a szája, szeretet-kitörései még most is tartanak. Viszont nagyon jól tudja már mondani, hogy NEM. Mégpedig úgy, hogy a karját is összefonja a mellkasánál
Na, mennem kell, mert a zsivány-király itt lebzsel, és mindenáron Thomas-t akar játszani a gépen.
Igen-igen.... ideül, bekapcsolja a gépet, az egérrel kiválasztja az explorer ikonját, a kedvencek közé felvettük neki a Thomas-t, meg a minimax-ot, és azt is kiválasztja, amelyikkel játszani akar. Totál ki voltam, mikor először megláttam...
Pápá: Eszti